- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Alabama, dogum seklinin belirlenmesi umarim seni bir nebze rahatlatmistir. Mert'in bu son zamanlarda kilo almasi da cok iyi olmus, masallah! Dogumdan sonra tum agrilarin sizilarin ucup gitmesi dilegiyle canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, bu tedavi gecen yaz planlandigi icin kendi kendime hamile kalirsam o kadar yolu nasil gidecegim bir de kan pihtılasmama var diyordum, neyseki simdi yeni ulkemizin km'leri daha kısa, umarim bebeklerle birlikte doneriz.
Altinyunus, artik hazirliklara yakindan baslaman iyi olmus, lutfen diger arkadaslarin dedigi gibi paranoyalarini kafandan iyice at canim. Dun hastanede doktorum 32 haftalik ikizleri dunyaya getirttiklerini ve her ikisinin de iyi oldugu soyledi, biraz daha rahat ol lutfen ve hamileliginin keyfini cikar, arad da toz filan al bari madem canin cok cekiyor.![]()
Merye, guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Baharnaz, gelisimi bekliyordun canim, cok sukur geldim, darısı insallah haftaya saglıkla tedaviye basmaya canım.:13:
Deniz Bulut, umarim bu son haftalar da Batu'da kilo almistir, kontrol sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Denizverdi, kursta mısın? Annem de simdi Ingilizce kursuna gitti fakat ogretmeninin taktiklerinin bazilarını begenmedim, bu hafta ben calıstıracagım.![]()
zarpdeniz başka ülkelerde tedavi olup sonuç alamayan ve sonunda türkiye de pozitifi yakalayan o kadar çok kişi okudum ki. inşallah sen de onlardan biri olacaksın. başka merkezlerde negatif alıp memorial da pozitifi yakalayan da çok kişi var. çok ümitliyim ben.

evet inşallah batu da kilo almıştır. kilo alma falan durunca gelişim durdu diye alıyorlar bebeği. sen giremezsin şimdi oradan ben mesaj atarım sana.