38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama, dogum seklinin belirlenmesi umarim seni bir nebze rahatlatmistir. Mert'in bu son zamanlarda kilo almasi da cok iyi olmus, masallah! Dogumdan sonra tum agrilarin sizilarin ucup gitmesi dilegiyle canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, bu tedavi gecen yaz planlandigi icin kendi kendime hamile kalirsam o kadar yolu nasil gidecegim bir de kan pihtılasmama var diyordum, neyseki simdi yeni ulkemizin km'leri daha kısa, umarim bebeklerle birlikte doneriz.:10:

Altinyunus, artik hazirliklara yakindan baslaman iyi olmus, lutfen diger arkadaslarin dedigi gibi paranoyalarini kafandan iyice at canim. Dun hastanede doktorum 32 haftalik ikizleri dunyaya getirttiklerini ve her ikisinin de iyi oldugu soyledi, biraz daha rahat ol lutfen ve hamileliginin keyfini cikar, arad da toz filan al bari madem canin cok cekiyor.:1: :1:

Merye, guzel dileklerin icin tesekkur ederim.

Baharnaz, gelisimi bekliyordun canim, cok sukur geldim, darısı insallah haftaya saglıkla tedaviye basmaya canım.:13:

Deniz Bulut, umarim bu son haftalar da Batu'da kilo almistir, kontrol sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.:16:

Denizverdi, kursta mısın? Annem de simdi Ingilizce kursuna gitti fakat ogretmeninin taktiklerinin bazilarını begenmedim, bu hafta ben calıstıracagım.:34:

zarpdeniz başka ülkelerde tedavi olup sonuç alamayan ve sonunda türkiye de pozitifi yakalayan o kadar çok kişi okudum ki. inşallah sen de onlardan biri olacaksın. başka merkezlerde negatif alıp memorial da pozitifi yakalayan da çok kişi var. çok ümitliyim ben. :8:

evet inşallah batu da kilo almıştır. kilo alma falan durunca gelişim durdu diye alıyorlar bebeği. sen giremezsin şimdi oradan ben mesaj atarım sana.

Denizverdi, sanırım camsil renginde bir icecek ama ben hic icmedim.:7: Dun aradıgın içi cok tesekkur ederim, sesini duymak guzeldi.

Deniz Bulut, Umarim biz de o listeye hayırlısıyla katılırız. Tamam, mesajini beklerim canım.

Son düzenleme:
Denizverdi, sanırım camsil renginde bir icecek ama ben hic icmedim.:7:

Umarim biz de o listeye hayırlısıyla katılırız canım. Dun aradigin icin cok tesekkur ederim, sesini duymak guzeldi.:29:

hocam daha iyimisiniz?
kahve için teşekkürler...bizim için yemek saati şu an...belki sonra..
duam sizinle..
.benim için de güzeldi...:70:

hocam kendinize iyi bakın.iyi akşamlar...

herkese iyi akşamlar

merhaba arkadşlr herkees inş.iyidir zarpdeniz demek dalından koparılmış meyve yedin he afiyet olsun canım benim yerime de ye emi

patikler çoktandır yoktun bende bazen ara veriyorum çok tembelim bu konuda işyerinde giremiyorum onun için akşama kalıyor bakmam birazda iş güç le uğraşınca yoruluyorum ve bakamıyorum

labama denizbulut artık ayına girdiniz hayırlısı kızlar inş.ilk doğar dğmaz elinize vereckler bebşleri o çok önemli imiş

hülya hadi inş.canm bende hiç umutlanmaştım hiç heyecan yapmamıştı olursa olacak olmassa olmaz artık birşey elimden gelmez diye öyle kadınlar vardıki çok heyecanliydılar ve bende sıfır heyecan belkide o da işe yarayan faktörlerden birsiydi

güller hiç enerji içeceği ine var mı aranızda?varsa faydasını gördünüz mü?

canım ya nerden çıktı şimdi bu o kadar olumsuz şey yaızyorlar onunla ilgili sporcu ölümlerinin sorumlusu ve erken yaşta kalp krizinin sorumlusu diye yazıyorlar sen ne diyon anam takılma o tarz içeceklere

merhaba arkadşlr herkees inş.iyidir zarpdeniz demek dalından koparılmış meyve yedin he afiyet olsun canım benim yerime de ye emi

patikler çoktandır yoktun bende bazen ara veriyorum çok tembelim bu konuda işyerinde giremiyorum onun için akşama kalıyor bakmam birazda iş güç le uğraşınca yoruluyorum ve bakamıyorum

labama denizbulut artık ayına girdiniz hayırlısı kızlar inş.ilk doğar dğmaz elinize vereckler bebşleri o çok önemli imiş

hülya hadi inş.canm bende hiç umutlanmaştım hiç heyecan yapmamıştı olursa olacak olmassa olmaz artık birşey elimden gelmez diye öyle kadınlar vardıki çok heyecanliydılar ve bende sıfır heyecan belkide o da işe yarayan faktörlerden birsiydi

Evet Merye'cim çoktandır yoktum. Giremedim. Sen nasılsın umarım herşey yolundadır. Çok öpüyorum.

ZarpDeniz iyi olmana sevindim canım haftaya inşallah güzel güzel tedavin başlıycak inşallah güzel haberle sonuçlanıcak Şimdi annendesin sanırım ohh miss gibi elde kalan portakal ve limon kokklayarak bu günleri geçir. Haftaya başlıyorsun canım Hep dua ediyorum.
Yarın dr randevum var magnezyumu sorcam, uzun yolculuğuda

Altınyunus anladım canım meryenin ve alabamanınkini benimde kafamı karıştırmıştı

DenizVerdi niye bütün işleri bir günde bitirmek için uğraşıyosun canım o yüzden kendini çok yıpratıyor ve yoruyorsun.
enerji içeceği 1 kez içmeyi denedim tadı çok tatlı geldi içememiştim

bir zamandır düşünüyordum şu enerji içeceklerini merrye.birkaç kez elime aldım bıraktım.tereddüt ettim..güçlü olmak istiyorum.daha fazla ayakta olmak..artık sanki zaman yetmiyor bana.hemen akşam oluyor.işleirm daha bitmeden..

patıkler hoşgeldın ...
denızverdı canım ..bence o tur ıcecekler arada sırada alınacak ıcecekler ..cok kosturmaca ıcındesın kendını yorgun hıssedebılırsın ...en ıyısı sabahları multıvıtamın alman ..kendını daha ıyı hıssedeceksın .. ben de omega 3 e başladım ..

merhaba erverdi :71:

sürekli takip ediyorum sizleri,ama uzun zamandır yazmadığım için mahçubiyetimden slm veremiyordum..:17:

Son düzenleme:
Back
X