- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
.günaydın kızlar
baharcım hakkında hayırlısı. cihangir bey pek konuşmuyo sen sorunca cevaplıyo konuştur onu emi. bu arada yolculuktan vazgeçmişsin ama uçakla gidebilirdin üzüldüm şimdi tatil uzun anneni görmek iyi gelirdi.
deniz son haftalar nasıl gidiyo gece ben çok kalkıyorum en az 15 defaa kalkılır mı ya usandım valla bu tuvalete taşınmaktan. geceleri zorlanıyormusun çok. bide benimki gece yatınca beni uyutmuyo pıtır pıtır bu kadar mı hareket edilir. döncek galiba diyorum. ama dönmüyo hissediyorum. resmen spor yapıyo ama. yarın sabah kontrole gidcez bu iki hafta geçer mi acaba _?
alabama maşallah benim son haftalar diğer hamilelerin yazdıklarına göre daha rahat geçiyor

Sürekli kullandığım tansiyon ilacım yok daha önce böyle bir rahatsızlığım varmıydı onu bilmiyorum hamilelikle ortaya çıktı limon yedim yarım saat sonra ölçtüm düşmüştü ondan sonra rahat bir nefes aldım. Hamilelikte maden suyu içiliyormu? evde bulundurayım denerim saol canım. işte sınıfta teneffüslerde ayakta dolanıyorum 5-10 dk genelde ders esnasında yürümek aklıma pek gelmedi (aslında ders süremizde uzun) onuda yaparım hoca birşey demez anlayışlı
baharcım tansiyon ile ilgili sürekli kullandığın bir ialcın var mı?dün bizim kursta da bir bayanın yükseldi.fena oldu biraz.başına su serptiler istirahat ettirdiler.sonra da maden suyu aldırdı bayan.iyi geliyormuş.hamile değil ama..
sen derste ara sıra kalkıp sana uzakta olanbir arkadaşından birşey alıp gelebilirsin,hocana da hatırlatıp arada kalkmak zorunda olduğunu söyliyebilirsin.mutlaka anlıyacaktır.kendisi de yeni doğum yapmış ya..bence yarım bırakma... insan çok faydalı şeyler öğreniyor.rahatsız olduğun zaman gitmeyebilirsin.arada hocadan izin ister dışarıda 10 15 dk dolaşıp dönebilirsin.
kızlar tansiyon hastalarına ve tansiyonu yükselenlere soda yasak.

Son düzenleme: