38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama ben 600 tl ye anlaştım.ama doğum öncesi hamile çekimi de olursa 100 lt daha ekleniyor.ben pek istemedim bunu ama belki doğuma yakın isterim.açık havada ve stüdyoda çekiliyor.ya da evinde.fiyatlar 350 tl den başlıyor.ben ekstra resimler istedim ve bunların cd lerini istedim.beğendiğimi büyütürüm ya da isteyen yakınlarıma veririm diye.ama başka bir fotoğrafçı sadece doğduğu güne 800 tl, eğer hamile çekimi istenirse 400 tl ona, doğumdan 2 tafta sonra da evde istersen 300 tl de ona olmak üzere toplam 500 tl istedi.adı da hikaye fotoğrafçısı.

istanbul da "şengül pallı" var bu ünlülerin fotoğrafçısı.bir de bildiğim "mehtap us terzi" var.ben yıllardır bunları incelerim.ve de en büyük hayalimdi.bu yüzden hemen hepsini biliyorum:))deniz bu isimleri senin için yazdım.

alabama, arkadaşına 200-300 arası verebilirsin.ama makina bizden demişsin.o kadar bile fazla olabilir.

sağol canım ben demeden yazmşsın :29:bu 600 lira sadece 200-250 resimlik hastanedeki doğum çekimi (doğuma girerken-doğum ve sonrası) değil değil mi? ilaveler var.
ben internetten esra altan ı beğendim ama anlaşmk için aramadım daha. seninkilere de bakayım.
http://www.dogumfotografciligi.com/anasayfa.html

Son düzenleme:
siz de fiyatlar iyiymiş.çok şanslısınız ya.tabii ki istanbul'da seçenek çoktur.benim pakette 25 sayfalık albüm var.sonra ekstra 50 adet fotoğraf var.bir de bütün çekilen pozların cd si.eüer cd istemezsen direkt 100 tl düşüyor ücret.kapı süsü ekstra 100 tl.istemedim ben bunu.bi süre sonra sıkılacağım olmayıversin dedim.her istediğin para çünkü.daha ucularda var ama ben bu isimleri istanbul' da ki "şengül pallı'yı "arayarak aldım.bir kere olacak 3 kuruş fazla olsun güzel olsun dedim.ama niyetin varsa deniz acele et.aklına yatanlardan maille paket fiyatlarını al.çok fotoğrafa kanma.önemli olan güzel pozlar olsun.dediğim gibi imkanın varsa şengül pallı derim.kadın hakikaten mükemmel.ya.esas mesleği tüp bebek hemşiresiymiş yanlış hatırlamıyorsam amerikan hastanesinde.ilgisini çekmiş ve türkiye'nin ilk doğum fotoğrafçısı.bi gir istesine bak ne güzel.diğeri de mehtap us tersi.onun da umut tüp bebekte fotoğrafları vardı mükemmeldi.biraz tuzlu ama senin ,benim, ya da yakınların o telaşede öyle pozlar yakalayacaklarını sanmıyorum.

valla kaç poz çekecek söylemedi ama sanırım o kadar poz olur.kararı bana da bırakırsınız ya da siz seçersiniz hangilerini albüm yapalım dedi.benim doğum yapacağım hastane maalesef ocak ayından beri ameliyathaneye ne eşileri ne fotoğrafçıları almıyormuş.fotoğrafçı içeriye makinasını verecek bir de kamera vereceğiz.ama bayramdan sonra benim için gidip görüşecek.belki izin alırız kıtmatli bebek diye dedi.

Selam Arkadaşlar,

Altınyunus maşallah arkadaşım. Ne güzeldir o alışverişler. Keyifle tamamla hamileliğini inşallah. Ben de yakın bir arkadaşım için araştırmıştım doğum fotoğrafçılarını. Haklısın, ben de Şengül Pallı'da karar kılmıştım ama arkadaşım sonradan vazgeçti doğum fotoğrafçısı fikrinden. Şengül Pallı hem bu işi başlatan hem de gerçekten çok özel pozlar yakalayan biri. Ben konuştuğumda bir de asistanı vardı ama asistanı yerine kendisinin gelmesi konusunda bir talebim olmuştu. Bebeklerinizin fotoğraflarını buradan bizlerle paylaşırsınız umarım. Herşey gönlünce olsun.

Denizverdi'cim sana da merhaba. Ben hala sana yazarken elim Erverdi'ye gidiyor, sonra değiştiriyorum :-) Sen nasılsın, kontrol zamanın yakın mı?

Alabama'cım, sağol arkadaşım. Haklısın esasında. Sonuçlarım iyi çıkarsa hele de doktor gerek yok derse as yaptırabilir miyim bilmiyorum. İhtimal bu durumda eşim doktordan iyi mi bileceğiz diyip karşı çıkacaktır, gerçi sonuçta benim içimin neyle rahat edeceğine bakar. İnşallah o günlere bir geleyim de, hayırlısıyla atlatırız umarım. Allah kolaylıklar versin sana, gerçekten her hamileden aman ne zormuş diye duyduğum bölüme geldiniz Deniz'le. Su gibi akıp gitsin sayılı günler umarım.

Deniz, sağolasın arkadaşım, inşallah hayırlısıyla bize de o günleri görmek nasip olur. Şimdi heyecanım sen ve Alabama için. Keyifle kucaklayın oğluşlarınızı...

herada teşekkür ederim.sen de yaşa bunları hayırlısıyla.paylaşırım tabii ki büyük bir zevkle.darısı başına/başınıza olsun.

siz de fiyatlar iyiymiş.çok şanslısınız ya.tabii ki istanbul'da seçenek çoktur.benim pakette 25 sayfalık albüm var.sonra ekstra 50 adet fotoğraf var.bir de bütün çekilen pozların cd si.eüer cd istemezsen direkt 100 tl düşüyor ücret.kapı süsü ekstra 100 tl.istemedim ben bunu.bi süre sonra sıkılacağım olmayıversin dedim.her istediğin para çünkü.daha ucularda var ama ben bu isimleri istanbul' da ki "şengül pallı'yı "arayarak aldım.bir kere olacak 3 kuruş fazla olsun güzel olsun dedim.ama niyetin varsa deniz acele et.aklına yatanlardan maille paket fiyatlarını al.çok fotoğrafa kanma.önemli olan güzel pozlar olsun.dediğim gibi imkanın varsa şengül pallı derim.kadın hakikaten mükemmel.ya.esas mesleği tüp bebek hemşiresiymiş yanlış hatırlamıyorsam amerikan hastanesinde.ilgisini çekmiş ve türkiye'nin ilk doğum fotoğrafçısı.bi gir istesine bak ne güzel.diğeri de mehtap us tersi.onun da umut tüp bebekte fotoğrafları vardı mükemmeldi.biraz tuzlu ama senin ,benim, ya da yakınların o telaşede öyle pozlar yakalayacaklarını sanmıyorum.

seninki de istanbul ile aynı. burada cd + kapı posteri 400 ilave 30-50 pozluk albüm 120 lira. kısaca en ucuz cd+albüm+kapı posteri 520 liradan başlıyor. bence cd daha mühüm. oradan resimleri seçip ben de albüm yaptırırım ama tüm pozlar elimde olsun. h pc ye yükleyip herkese yollayabilirsin de. burada da web sayfasına koyma, ilave evde çekim gibi seçenekler var ama bence bunlar gereksiz

saol altınyunus teşekkürler inşallah resimlerimizi de paylaşırız.
herada canım seninde dediğin gibi için nasıl rahat ediyorsa öyle yaparsın.
deniz aynen öyle okudum bebek düzgün pozisyondaysa son birkaç hafta aşağı kanala doğru indiği ve pozisyonu aldığında idrara çıkmalar azalır nispeten rahatlarsınız diyordu. o yüzdendir yani. bizim işimiz anca doğumdan sonra rahatlayacak görünüyo tersiz ya.

ya arkadaşlar ben kendimi kötü hissediyorum. topik hamileler topiğine döndü. önceden hamile kalamayanların kalmaya çalışanların topigiydi. dolayısıyla muhabbet daha farklıydı. açıkça sölemek gerekirse ben bu masanın öteki tarafındayken çare arar tedavi denerken böyle olsaydı nasıl tepki verirdim bilemiyorum ama şimdi de kendimi yargılıyorum. acaba bizim yüzümüzden mi uzaklaştılar arkadaşlar. yoksa onlar gitti biz mi kaldık tespit edemiyorum. eğer bundan rahatsızlık duyan varsa olgunlukla karşılarım ve işin bu yanını fazla burada yazmayalım derim. mi acaba? yazdım ama yorumsuz yanlış anlaşılmam inşallah. bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?

aynı şeyi ben düşündüm alabama.az önce birkaç şey vardı soracağım hatta sana da soracaktım ama bilgisayar hata verip duruyor yazamadım sana da.denize sordum soracaklarımı sadece.ama herkes çalışıyor veya dışarıda olabilir.dilerim böyledir.kimseyi kırmak istemem.kırdıysam da affola.

ya arkadaşlar ben kendimi kötü hissediyorum. topik hamileler topiğine döndü. önceden hamile kalamayanların kalmaya çalışanların topigiydi. dolayısıyla muhabbet daha farklıydı. açıkça sölemek gerekirse ben bu masanın öteki tarafındayken çare arar tedavi denerken böyle olsaydı nasıl tepki verirdim bilemiyorum ama şimdi de kendimi yargılıyorum. acaba bizim yüzümüzden mi uzaklaştılar arkadaşlar. yoksa onlar gitti biz mi kaldık tespit edemiyorum. eğer bundan rahatsızlık duyan varsa olgunlukla karşılarım ve işin bu yanını fazla burada yazmayalım derim. mi acaba? yazdım ama yorumsuz yanlış anlaşılmam inşallah. bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?

bugün bütün gün ben de bunu düşündüm. özellikle bugün sırf hamileler yazıştık kasım hamilelerini okur gibi hissettim kendimi. baharnaz alabama ben altınyunus arada merye şimdi herada da katıldı geriye bir zarpdeniz ve denizverdi kaldı hamile olmayıp yazan. bn buraya ilk yazdığımda 1,5 ıl önce hamile olup yazan 4-5 kişi vardı. hamile kalmak isteyen e 2-3 kişi. o günlere döndük hatta daha kötü. geri kalan nerede ya? :95:

Herada çok saol canım ağrı kesici aldım 3 saat uyudum başağrım hafifledi tansiyonum biraz daha iyi
inşallah sağlıkla devam ederiz.

Deniz Bulut saol canım inşallah herşey yolunda gider. Bende sen ve Alabama adına heyecanlanıyorum

Deniz Bulut inşallah ZarpDenizden ve DenizVerdiden en kısa zamanda güzel haberlerler alırız.

altınyunus deniz sizinde benim gibi düşündüğünüze eminim. inşallah burda hamile kalamayan insan kalmaz da yada her gelen nihayetinde hamile kalır burası uğurlu gelir ben sadece bi an hissettiklerimi yazdım. isimleri bende sayacak oldum sonra saymaktan vazgeçtim ama gidenler çok umarım bu sebeple gitmemişlerdir.

cans hocam ;sabah denk gelememişiz.geç te olsun aldım selamınızı

zarp hocam;teşekkürler,sanırım ben hazır oyuncaklarla oynatacağımmm... maalesef bu konuda benden pek bişey çıkmıyor.

limon k; midenin rahatsızlığının o kadar olduğunu tahmin etmemiştim.kiminin midesi çok hasssatır.bazıları yağ seçiminde gerekli özeni göstermezler hamur işinde...bundan olabiir.kötü yağla yapılan herhangibirşeyi hemen anlarım ben.ama şükür midem sağlamdır..sinirsel ya da türk kahvesi dışında birşey dokunmaz.senin hamileliğnde var...bundan sonra ister istemez tutacaksın galiba nefsini... ne yapalım mide ağrısı var sonrasında...

şimdi daha iyisindir...annendeki ilacı da içmişsin.hamilelere de zararı yokmuş...bundan sonrasına dikkat.

baharcım;erkencisin gelmişsin.. ben de az önce geldim.şiimdi murfağa geçeceğim...hemen bakıverdim buraya...biz yine birkaç oyun oynadık.hocamız bizden çocukların psikomotor gelişimlerini geliştirecek etkinlikler istiyor...salıya yazılı var..
sen nasılsın kursla,kurstakilerle adapte oldunmu?bizde herşey çok güzell.aman maşallah diyeyim.kimisi bende bir kerş açma potansiyelini bulduğunu söylüyor.hatta annecim diyenler bile var.inanamıyorum.öyyyle güzel bir yerdeyim ki..kreş mreş hak getire.... ben daha kağıt zor kesiyorum..hocaya diyorum hocam bana ezber verseniz olmaz mı bunların yerine?... yooo...ikna edemiyorum hocayı.hocamız da süper... çok güleryüzlü,sakin tatlı... bizden biri... ço sevdimm çokk

meryecik;yazıların benim bilgisayarın eksik yazması gibi çıkıyor kimi yerde..biraz parça,biraz eksik.sanki türkçeyi yarım konuşan yabancılar tatlı tatlı anlatırlar ya istediklerini.bana öyle geliyor.hoş oluyor.bir de arada sesleniyorsun ya...hey! diye...hoş....çok hoş..

benim aç kurt iner birazdan deniz dağından..kalkmalı...şimdilik iyi akşamlar..

tamam anladım canım ama benim için iyi değil gibi neyse canım canın sağolsun bana ünvrsiete hocam hep sen gizli bir hiperaktif sin derdi seninkide braz onu hatırlattı tam olmasada çağrışım yaptı canım

baharcım bende adaçayı ve maydanoz haricindekileri bilmiyordum ne zaman hamile olduğumu öğrendim ozaman bir araştırma içine girdim,karşımada saydığım şeyler çıktı..belki sen çok yememişsindir oyüzden de sorun olmamıştır.bende bilmeden nar yedim mesela..çok canım istemişti, ertesi gün seda sayanda ibrahim saraçoğlu hamileler kesinlikle nar yemesin demiş,bunu duyunca pişman oldum ama iş işte geçmişti artık..

denizverdi;ramazanda oruç tutmam bile yasaktır bana,bir gün hıçkıra hıçkıra ağlayarak iftar saatini beklediğimi biliyorum..mayalı şeyleri yememem gerektiğini bile bile nefsime hakim olamadım suç birazda bende..bu olay bana ders oldu,hamileyken daha da dikkat etmem gerekiyor normal zamanda ilacını alırsın ağrından kurtulursun ama hamileyken kullandığın ilaçlar da bebeğe zararı olmadığını bilsende pişmanlık duyuyorsun..Rabbim bir daha mecbur bırakmasın inşallah...

ozaman çok dikkat etmen gerekecek yemeklerini çok kücük parçalara ayırarak ye mesela önce salatanı yarım saat sonra çorbanı yarım saat sonra ana yemeğini ye senin de miden benimki gibi galiba ben çok çekiyorum midemden ama canım gelecek diye hiç ilaç almadım drum bebeğe zaraı olmaz dedi ama ben içemedim ama yemği parça parça yemek çok iyi geliyor tavisiye ederim bana öyle parçalara ayırarak ye demişti dr um bende reflü var ondan daha çok rahatsız olyr midem sen ekmektemi yemiyorsun mayalı deyince

Günaydın sabah kuşları

Kahvaltı güzeli DenizVerdi, Narenciye Güzeli ZarpDeniz günaydın :) :16:
dün akşam tansiyonum yüksekti 13, 8 birde başağrısı ama neyse çok şükür şimdi iyiyim iyi uyandım

e canım tansiyonu sorun olmaktan çıkaracak bir çözüm bulmalısın bana normal değerlerin altında olmalı hamilenin tansiyonu dmşti drum bence buna bir çözümü çabuk bulmalsın benimki tuzu azaltabilrsin senin kilo sorunundan kaynklanyr olabilirmi aman canım dikkat etmek lazım ama tansiyon hastalarınn normalde standart yaşam tarzlarını değiştirmemeleri gerekior mesela hergün aynı saatte yemek yemeli kendini çok yormamalı çok aç kalmamalı ama hamşlerde nasl düşürülür bilemiyorm
herhalde drunun haberi var yoksa biran önce danış ne diyeck diye n tavsiye edecek

günaydın kızlar
baharcım hakkında hayırlısı. cihangir bey pek konuşmuyo sen sorunca cevaplıyo konuştur onu emi. bu arada yolculuktan vazgeçmişsin ama uçakla gidebilirdin üzüldüm şimdi tatil uzun anneni görmek iyi gelirdi.

deniz son haftalar nasıl gidiyo gece ben çok kalkıyorum en az 15 defaa kalkılır mı ya usandım valla bu tuvalete taşınmaktan. geceleri zorlanıyormusun çok. bide benimki gece yatınca beni uyutmuyo pıtır pıtır bu kadar mı hareket edilir. döncek galiba diyorum. ama dönmüyo hissediyorum. resmen spor yapıyo ama. yarın sabah kontrole gidcez bu iki hafta geçer mi acaba _?

alabama vedenzibulut çok tatlı telaşlarınız var daraısı başımıza benimkide bu aralar biraaz hereketlendi bana çok mutluk veriyor hareketleri tekmesini hissetmek harika bir duygu
inş döner de rahatlatır seni

Alabama, sagol canim. Ben de o tatli telaslari yasamayi cok isterim ama yasadigim cok olumsuzluklardan dolayi son zamanlarda olumlu haberi aldigimizda bile sevinememeyi ogrenmistik. O yuzden simdi hem istiyorum ama hem de bazen ne dusunecegimi bilemiyorum, biraz da korkuyorum acikcasi...Yeniden hayal kirikligina ugramaktan, yeniden emeklerimiizn bosa gitmesinden korkuyorum. hakkimizda hayirlisi olsun.

inş uğramazsın canım çok dua et bu aralar özellikle senin için dua ediyrum hatta yatağa girerke bile gerçi herkese ediyurm ama sen şimdi sıradasın diye birde herkes için iyi şeylr düşünmek çok daha iyi geliyor sende tanıdığın isteyen herkese dua et o zaman melekler sana daha çok dua ediyormuş hem insanları daha çok seviyorsun hemde için çok rahatlıyor

:) sütten vazgeçemiyorum halbuki çayın kokusuna aşık ben şimdi çaydan tiksiniyorum yinede tiksintim geçmişmi diye özenle çay demliyorum en fazla bir bardak oda haftasonları eşimle beraber kahvaltıda dün akşam demledim yarım bardak içtim. çaydan tiksineni duymamıştım
ben gideyim sütümü alıp geleyim

sen ceviz yioynmu ben multaka yiyorum ve akşam yatmadan önce yoğurt yiyiorum uykusuzluk çekenlere tavsiye ederim çok iyi geliyor hemen uyutuyor
ablam çaydan çok tiksinmişti dğumdan snra bile uzun süre içememşti
ama sütü meyve birlikte içme canım hele demir ilacı ile hiç içme belki biliyorsun ama ben yine hatırlatayım demir emilimini azaltıyor haberin olsn

ben hiç çaydan tiksinmedim hatta daha koyu içesim geliyordu ama çok açık içtim

çok teşekkür ederim dniz bulut..yarın mutlaka acil durumlar için kenarda bulunsun diye bir ilaç yazdırıcam..

bahar hamilelikte bazı kişilerde tansiyon problemi ortaya çıkabiliyormuş,çok üzüldüm geçmiş olsun..

yarın görüşücem zapdeniz..soracağım okadar çok şey var ki unutmayayım diye not bile almayı düşünüyorum.
co-culturden dolayı reglinin gecikeceğini sanmıyorum ama hava değişiminden dolayı gecikmiş olabilir...

benim kanımda pıhtılaşma var,2 saatte bir yürümem gerektiğini bilmiyordum bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu..gerçi okadar saatten fazla hareketsiz kaldığım olmadı...
teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için..

seni çok iyi anlıyorum zarpdeniz...ben aynı korkuyu halen yaşıyorum..yarın kese görmeye gidicez,şuan yaşadığm heyecan ve korkuyu tarif edemem..
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah...

inş. herşey yolunda gider canım kan pıhtılaşma sorununu drun biliyr galiba

altınyunus deniz sizinde benim gibi düşündüğünüze eminim. inşallah burda hamile kalamayan insan kalmaz da yada her gelen nihayetinde hamile kalır burası uğurlu gelir ben sadece bi an hissettiklerimi yazdım. isimleri bende sayacak oldum sonra saymaktan vazgeçtim ama gidenler çok umarım bu sebeple gitmemişlerdir.

inş.canım dediğin gibi burda hamile kalamyan arkdş kalmaz

Merhaba Arkadaslar

Sonunda yarin Istanbul'a tedaviye baslamak uzere geliyorum. Lekelenmelerim var ama aktif kanama henuz baslamadi. Doktorumla konustum gel rahim inceligine ve son durumuna bakalim ona gore baslayabiliriz dedi. Hakkimizda hayirlisi artik.

Herada, guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim.:16:

Alabama, ben hamile olanlara cok seviniyorum ve cok sukur icimizden biri daha eksildi diyorum. O yuzden sizlerin hamilelik ile ilgili yazismalariniz ve bilgi alisverisiniz beni son derece umutlandiriyor sevindiriyor. Allah bu yola baskoyan herkesi sevindirsin. Tedavimle ilgili destegin icin cok tesekkur ederim.:9:

Denizverdi, dondurma icin cok tesekkurler. Bu da sana...:131:

Baharnaz, bu da sana...:39:

Deniz Bulut, ruyan hayra ciksin arkadasim. Aglamisin cok yakinda guleceksin.:21:

Limonkabugu, yarin keseni hayirlisiyla gor canim, haberlerini bekliyoruz.:49:

Altinyunus, ohhh ne guzel bebisin odasi hazirlaniyor.:emir_bebek:

Merye, dualarin icin cok tesekkur ederim.:16:

Patikler, Absynth, Kindersms,Hulya:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Tatile gitmeyecek arkadaslar, eger musait olursaniz hepimiz icin uygun bir gun ve saat ayarlamaya calisip bulusabiliriz. Muhtemelen benim tedavilerim ile ilgili islemler sabahlari olur, ogleden sonralari bulusmaya hazir ve nazirim.:29::102: :118:

Back
X