38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama maaşallah merte ... sanırım 3.5 kılo cıvarı olacak ..
baharnaz tansıyon problemın inşallah en kısa zamanda gecer .. canım beslenmeyle ınan kı duzene gırecek .. cok dıkkat etmelısın .. beslenme altın anahtar .
denız bulut .. az kaldı .. belkı de bebeğin gözleri mavi olur .. içimden öyle gecıyor ..

erverdı .. sen '' House'' dıye bır dızıyı seyredıyordun degıl mı ? ben de cok severım o adamı .. kaçık hallerı falan .. sana bır dızı daha tavsıye edecegım . '' Monk '' ..

iyi akşamlar kızlarr
erverdi canım 3 kilo 40 gram aynen dediğim gibi 3400 değil yani. sen 3 kilo diyebilirsin ;) inşallah burdan hepimiz anne olarak yaprak dökümüne uğrayalım ama birbirimizin hayatlarımızda herzaman olalım bir şekilde irtibatı koparmayalım.

bahacım haklısın unutmuşum cevap vermeyi ben doktora as as diye sorup durunca o da bana tarama testlerini yaparız madem bu konunun üstünde duruyorsunuz erken bir ayrıntılıya girersiniz önden gardımızı alırız demişti benimde işime geldi. belki ben vır vır etmeseydim sadece 20. haftada bakacaktı. yoksa ikili test taramalarımın sonucu mükemmel çıkmıştı. ve cihangirbey direk as ye gerek görmüyorum demişti. birde içimiz rahat etsin diye birdaha 20.haftada baktı ve ordada sonuc çok iyi çıkıp ihtimal onbindebire düşünce as yaptırmadık. bu arada cihangir beye muayene dahil toplam 285 verdim iki seferde de. ama 15. günde Banu hanıma gittiğim iki kontrol muayenesine para vermedim.

Altınyunus malesef bende bu seneye kadar aynen herşey dahil yaptırıyordum sigortamı amaan hamile kalamıyorum bu sene sadece limitsiz doğumlu olsun muayeneleri ben öderim diyip sigortamı bu şekilde yaptırdım ama test vs gibi tüm ıvır zıvırları ödeyeceğimi bilmiyordum. napalım kısmet böyleymiş.

Denizbulut benim bugünkü muayenem geçen hafta salı günü ücret verdiğim için bedavaydı. ancak bide nstye bakalım kasılma varmı bebeğin kalp atışlarını dinleyelim diyince hadi dedim ama ben bu kadar fazla bir ücret olduğunu bilmiyordum. ödediğim 250 tl sadece nst içindi. ve benim doktorum artık 36 haftadan sonra her hafta kontrol lazım dediği için her hafta gidiyorum. haftaya pazartesi yine gideceğim. yine nst ye girersem yine 250 bayılayacağım yani. bu nst nin muayeneyle alakası yokmuş.

Bu arada memorialde benim riskli bir gebelik yaşayan arkadaşım 24.haftadan beri her 15 de bir nst ye giriyordu şu an 32. haftasında en son geçen haftaya kadar fiyatın 85 tl olduğunu ful sigortası olmasına rağmen bunu sigortasının ödemediğini söyledi. geçen hafta gelen saçma sapan bir zamla bunun 295 tl olduğunu sonradan öğrendim. hatta eşi geçen hafta niye uyarmıyorsunuz biz her geldiğimizde nst ye giriyoruz böyle zam mı olur diye olay çıkartmış. pazartesi gittiğimde doktorumla bu konuyu konuşucam. saçma sapan nuh nebiden kalma bi aleti bi bebegin kalbinin atışını alacak şekilde birtanesinide rahme koyuyorlar 20 dakika yatıyorsun bide düğme veriyorlar sana bebek hareket edince düğmeye basıyorsun ve bebeğin kalp atışını dışa verdikleri için dinlemeni ve takip etmeni söylüyorlar o kadar.

limonkabuğu canım ilk muayenen iyi geçmiş hayırlısı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. ilaç almışsın rahatlamışsın inşallah ilk üç aylık dönemi atlatınca rahatlarsın ikinci üç ayın daha rahat geçer.

hülyayı geçen msnde gördüm ama yazmaya vakit bulamadım yarın görürsem sorcam inşallah herşey yolundadır.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Mert için yazdıklarınız için darısı hepinize olsun inşallah allah hepinize yaşatsın bana da sonuna ermeye kavuşmayı nasip etsin.

alabama maaşallah merte ... sanırım 3.5 kılo cıvarı olacak ..
baharnaz tansıyon problemın inşallah en kısa zamanda gecer .. canım beslenmeyle ınan kı duzene gırecek .. cok dıkkat etmelısın .. beslenme altın anahtar .
denız bulut .. az kaldı .. belkı de bebeğin gözleri mavi olur .. içimden öyle gecıyor ..

saol canım sanırım öyle olcak doktorumuzda aynısını söyledi. biz de bu ara fringe diye bir dizi seyrediyoruz tavsiye ederim. ama dvd den seyrediyoruz herhangi bir kanalda oynuyor mu bilmiyorum.ilginç bir dizi.

cans, isterim görüşmeyi uyarsa neden olmasın.kader arkadaşıyız.insan ilk tanışmada bile saatlerce sohbet ediyor.tecrübeyle sabittir.:70:
zarpdeniz'cim alemsin güldürdün beni.o ilacın adı orgalutran.lucrin gibi baskılayıcı.ama antogonist tedavilerde kullanılıyor sadece.bana da garip gelmişti adı.:1:

alabama neyse artık olan olmuş.eşim bu paralara kaba tabir ama söğüşlenme parası diyor.ortada sağlık var hele de bebek olunca işler değişiyor.sağ sağlim gelsinde kuzun unutulur hepsi değil mi?

Deniz bu arada ben hafta sonu hastanede olmak istemiyorum perşembe akşamı ve cuma akşamı kalıp cumartesi taburcu olacağım bi aksilik olmassa. aslında ben carşamba istedim ama eşim yok perşembe olsun dedi bende iyi dedim. kısmetse doğum 25 perşembe olcak bakalım.

Baharcım ayrıntılaya verdiğim para 285 indirimli hali. sigortam ödemiyor ama indirim almamı sağlıyor. orjinali ne kadar bilmiyorum ama indirimlisi 285 tl verdim.

zarpcım hayırlısı olsun tatlım tedavin başlamış allah yardımcınız olsun hayırlısını versin inşallah. yok aslında ben sinirlenmedim eşim gerginlik yarattı ben daha çok ona kızdım ama bu nst nin geçen haftaya kadar 85 olduğunu öğrenince sinirlendim ne yalan söyliyim. bu konu ile ilgili hastaneye şikayet yazacağım.

merhabalar kızlar...nasılsınız ?

merhaba canım sen naslsın

Günaydın

İnşallah herkes iyidir.

Merye canım saol önerilerin için ama genelde diyetisyen eşliğinde besleniyorum tuz konusuna gelince yumurtayı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim önceside böyleydi yemeklerede az tuz atarım ama şimdi niye durum bu bilmiyorum canım.
sütle meyve konusunu uyarmışsın canım meyvedeki şekerden dolayı akşamları genelde meyvemi sütle tüketiyorum bu durumuda aklımda bulundurayım

dün gece yine yüksekti tansiyonum başağrısı aynen napcam ben ya :(((
dr tansiyon ilacı verirse bebişe zararı olmaz mı?
bulantım ve kusmalarım bitmişti dün tansiyondanmı nedir yine kusmalarım oldu :( bulantım yok ama
ZarpDeniz bugün geliyormuşsun cnım hadi hayırlı olsun
benim için verdiğin narenci,yeyi cebine dolduran ikon çok güzeldi sabah 6 da kalktım limon yiyorum eşim napıyorsun bu saatt limonla tansiyonumu düşürüyorum dedim oda üzülüyor bu duruma :)

canım allah şifa vrsin ama sen iyisini druna sorup blgi almak ama tansiyon yükselince herhangi bvir kanaman olrsa veya sıradışı bir şey olursa baana hemen haber ver demişti drum
en iyisini drun bilir zaten tansiyon başağrısını tetikliyor

varya bende o saydıklarını hep tuzsuz yerdim ama hamilelikt e canım hep tuzlu çekti hehalde senin kilondan olabilr gibi birde şekerinde yüksekti sanki yanlışmı hatırlıyorum
en iyi sen bir dr una sor

merhaba arkadaşlar; :71:
alabamanın yazdıklarını okudum,haklı olduğunu düşündüğüm için de fazla detaya girmeden bugünkü doktor kotrolümle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum..
herşey yolundaydı,15 gün sonra tekrar kontrolümüz var..midem içinde rennie ve gaviscon kullanabileceğimi ama hap tarzı ilaçlardan uzak kalmam gerektiğini söyledi..

zarpdeniz hayırlı yolculuklar diliyorum..yanlız geldiğin şehirden meleğinle ayrılırsın inşallah..

merye şimdi daha iyiyim gaviscon iyi geldi..yediğime içtiğime imdi dahaçok dikkat etmeye çalışıyorum..çükü 2-3 gündür midem ağrımdan vitamin ilaçlarımı bile kullanamadım...doktor vitaminleri,folic asiti ihmal etmemi söyledi..

e allah a şükr inş.iyi olur.
hamişlikte zaten mide rahatsızlıkları nüksediyor birde öncesinde var sa daha kötü oluyr
bana sakız çok iyi geliyrdu gerçi ben uzun süre çok rahatsız etti ama 3 aydan sonra hafiflemişti 4 aydan sonra ekşime çok artmıştı

ama seninki benimkinden daha kötü olmuş sakız beni çok rahatlatıodu ve azar azar yemek
evet folikasiti 3 ay doluncaya kadar alacan inş.
şu cennet hurması yatmadan önce yesen iyi gelirmi acababen bu aralar onu çok yiyorum gerçi sevdiğimden yiyorum allah var mide ekşimesi kalmadı gibi artık ondan mı yoksa dönemden mi bilmiyorum

limon_kabugu pişti olmuşuz:))
zaman çabuk geçiyor merak etme.

araya giriyorum ama ne piştisi olduğunuzu anlamadım nasılsın canım benden 6 hfta öndesin galiba beim şeker kontrolum kaçıncı haftada olmalıydı 24 mü

erverdı .. sen '' House'' dıye bır dızıyı seyredıyordun degıl mı ? ben de cok severım o adamı .. kaçık hallerı falan .. sana bır dızı daha tavsıye edecegım . '' Monk '' ..

ay bende severim o dizi yi ama saatini değiştird 8 daha iyi idi
bir de universolda tekrarları ve türkçe si var vam tnt izlemek daha keyfli

ama monk pek tutmadım brde ntv de bing beng var onu bilrmisin o da çok keyfli

merye alabama açıksınız...kızlar canlı bir selam..yeni geldim hemen açtım.ama şimdi karnım aç.koci de yok.sonra detaylı okuyacağım

Deniz Bulut Limon Kabuğu Herada DenizVerdi ilginize teşekkür ederim kızlar bugün drumu aradım durumu söyledim yine günlük 3-4 kez tansiyonumu ölçüp kaydedicem kendimi yormadan dinlenerek geçiricem 13 8 leri çok görmeye başladım zaten başağrımlarımdan anlıyorum. sınırım 14, 9 olursa o zaman hastaneye gidicem. 13 8 lerde ilaç verme yanlısı değilim o yüzden şimdilik ilacı bekletiyoruz dr belki kilo aldığın için olabilir dedi o yüzden hiç kilo alma dedi, sıfır tuz dedi ayrıca. iyide hareketsiz bir yaşamla insan ister istemez kilo alcak :((
bugün evden uzaklaştım az önce geldim ama yolda yine fena oldum eve gelince tansiyonumu ölçtüm 13 , 8
ya ben aklıma getirmesemde kendi geliyor
hayırlısı inşallah sağlıkla geçer bugünler...

Deniz Bulut yaptığın fili görmek isterim.

Alabama Maşallah :nazar:tarihte belli olmuş canım, heyecanla dua ile bekliyoruz
Alabama geçmişte birşey yazmıştım gözden kaçtı sanırım canım. Sen 2 kez ayrıntılıya girdiğini yazmıştın 2.kez neden girdin? Muayene ve kontrol olarakmı düşünmeliyim ne kadar ödedin desem senin sigortan vardı sanırım?

iyi akşamlar herkese

e canım alah yardımcıdn olsun dediğini gibi hem hareketsiz hemde kilo alma herhalde sende çok az ye ama sık sık ye gerçi bilirsin onuda işe yarar mı bilmem hiç şeker alma bence çok iyi çiğne yemeğini aman canm dikkat et çok dua et hayatta en çok güvendiğim unsurlardan biridir ddua eğer kurs seni sıkıntıya sokmuşsa o da tansiyounun artırmş olabilr kursu sıkıntı yapıyor musun ve ya yalnız olmanı annene gidememeni sıkıntı yapıyor olmasın gibi geldi çünkü sende daha önce varmıydı ama bana yeni gibi geldi hiç sıkıntı yapmaman gerekiyr bilmiyrum ama hiçbrişeyi det etmemen gerekiyor

kız merye çok açım yoksa durasım var burada..dur soruyiim de kaçıyiim.gizli hiper aktiflikte neymiş.hocan sende var demiş.eh artık sen yazarsın.gelince okurum.kulaklarım uzayacak yakında...bu sefer de midasın kulakları yerine erverdinin kulakları olacak.hahaha...

merye alabama açıksınız...kızlar canlı bir selam..yeni geldim hemen açtım.ama şimdi karnım aç.koci de yok.sonra detaylı okuyacağım

nasılsın canım sana afiyet olsun bir gaziantep dolması yaptım işten gelince çok güzel olmuştıu gel bize yemek yiyelim
gün tv de tarifi vardı gerçi onlarınki bol salçalı imiş yeni öğrendim sarmısaklı çok kötü yüm değilmi

kız merye çok açım yoksa durasım var burada..dur soruyiim de kaçıyiim.gizli hiper aktiflikte neymiş.hocan sende var demiş.eh artık sen yazarsın.gelince okurum.kulaklarım uzayacak yakında...bu sefer de midasın kulakları yerine erverdinin kulakları olacak.hahaha...

dur hocam tlf açıp sorayım valla hiç ayrıntısını sormasım sadece hipraktfin gizli diye düşündüm

demek hause yi izliyorsun bende ya hata acaba dr lar izliyor mu diye meraktayım adamımızda pek karizma değilmi kocam duymasın

baharnaz su da çok iç sanki oda tansi düşür diye hatırlıyrm ay sen yinede çok iç mesela ben en az 10 bardak içiyorum o gün dr um daha da fazla iç demezmi e artık tuvaletten çıkmayayım dedim o da güldü ama su hem düşük ihtimalini önlüyor hem mikrop atıyorusn hemde idrar enfensiyonuna kapılmanı engeller dedi aya vala neredeyse iki de bir tuvalete gidiym çok içtiğimdn birde çay şelgam çikolata içiyorum
bu arada şalgamımı ikidefadr ben yaptım

erverdi kocş tv de bir yrşma promı var gel izle diyor beğenecemi söylüyor bir bakayım beğenecem mi
öptüm canım kendine iyi bak kız seni canılı kanlı görsem nasıl bir duygu olurdu acaba aramızda merak etiyorum

ooohh.koca bir dondurmanın hakkından geldim.şimdibi de .güzel ağladım.bana bayağı gider..yahuu şu yere yatan gülmekten bayılan ikonun no su kaç?bilenininz var mı.bir ağız tadıyla ikon da koyamıyoruz.zaman alıcak bulmak için.

kimse kalmamış!meryeyi de kaptırdık kocasına...eh bende kendim çalar kendim oynarımhem okuyayyım hem yazayım..

merhaba arkadaşlar; :71:
alabamanın yazdıklarını okudum,haklı olduğunu düşündüğüm için de fazla detaya girmeden bugünkü doktor kotrolümle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum..
herşey yolundaydı,15 gün sonra tekrar kontrolümüz var..midem içinde rennie ve gaviscon kullanabileceğimi ama hap tarzı ilaçlardan uzak kalmam gerektiğini söyledi..

ben bişey anlamadım bu kontolden....
seninkiler detay sayılmaz.sen keseyi gördünmü?kalbi atıyormuydu.gördünmü yanıp sönen ışığı..

Back
X