38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizverdi, vakti zamanı gelince bizlerde (bu topikteki herkes) senin bebeğini ve diğer arkadaşların bebeklerini kendimizin gibi benimseyeceğiz.hiçbirimiz kolay sahip olmadık çünkü.:70::71:

teşekkürler altınyunus...teşekkürler...çiçeğin iyi geldi.yoksa yüreğimin bir köşesini hep birşeyler çimdikliyecekti.

bunlar da benden..:71:

teşekkürler altınyunus...teşekkürler...çiçeğin iyi geldi.yoksa yüreğimin bir köşesini hep birşeyler çimdikliyecekti.

bunlar da benden..:71:

ne çimdikleyecekti?:69:
çimdiklemesin hiçbirşey.burada hepimiz tek bir amaç için bulunuyoruz.başka şeyler ve yanlış anlamalar gereksiz oluyor.sen hassas davrandın ben de alıngan dönemdeyim zaten.neyse sen şimdi çay demlemişsindir.bayılıyorum çay keyfine senin.hadi afiyet olsun.:7:

ne çimdikleyecekti?:69:
çimdiklemesin hiçbirşey.burada hepimiz tek bir amaç için bulunuyoruz.başka şeyler ve yanlış anlamalar gereksiz oluyor.sen hassas davrandın ben de alıngan dönemdeyim zaten.neyse sen şimdi çay demlemişsindir.bayılıyorum çay keyfine senin.hadi afiyet olsun.:7:

çay mı dedin? iyi ki hatırlattın.dur gideyim salıyayım bir tane.. zaten ağzım yapış yapış olmuştu.ayıptır söylemesi soğan yemiştim de:17:

ordasın değil mi?hohlıyayım da kaçırayım seni.hoooooooooooooooooooooooooooh

buradayım ama çıkıyorum.soğan, sarmısak kokmaz hiçbirisi bana bayılırım.:33:
hadi iyi geceler.ben birazdan iğnemi vurulup uyuyacağım.kabus saatim yaklaştı.ama şükür oğlumun besini bu.:31:

erverdı .. sen '' House'' dıye bır dızıyı seyredıyordun degıl mı ? ben de cok severım o adamı .. kaçık hallerı falan .. sana bır dızı daha tavsıye edecegım . '' Monk '' ..

evet hocam evet.çok seviyorum o diziyi..bayılıyorum o dr a.beynine bilgisine.sabaha kadar oynasa izlerim.söylediğin dizi yabancı gelmiyor.izlemiş olabilirim.ya tnt de ya da cnbc e de olması lazım.

buradayım ama çıkıyorum.soğan, sarmısak kokmaz hiçbirisi bana bayılırım.:33:
hadi iyi geceler.ben birazdan iğnemi vurulup uyuyacağım.kabus saatim yaklaştı.ama şükür oğlumun besini bu.:31:

güle güle..hemen ver oğlunun besinini. çabuk git.kalma buralarda.

alabamacımbüyük gün 25 kasım ha...hadi hayırla gelsin Mert Bey ..

nst ye 285 mi?yuh yani..geçen sene özel bir hastanede 45 tl idi.o da neymiş öyle.hem biliyorum onu ben.götürmüştüm birini.karnına bir kemer bağlıyorlar bebeğin kalp atışını kontrol ediyorlar.sen uzanık haldesin.çok para çook.senin sencın varmıydı ki nst ye soktular.benim bildiğim hafif açıklık varsaya da erken doğum riski varsa o zaman alıyorlar nstye.yanlışım da olabilir.yine de çok almışlar..gacırt kaptırmışsın parayı:34:

neyse helal olsun kıymetli bebeğe...

Son düzenleme:
nasılsın canım sana afiyet olsun bir gaziantep dolması yaptım işten gelince çok güzel olmuştıu gel bize yemek yiyelim
gün tv de tarifi vardı gerçi onlarınki bol salçalı imiş yeni öğrendim sarmısaklı çok kötü yüm değilmi

canım yaaa.sen benim yerime de yiyiver.ben şimdi çay içiyorum.altınyunus hatırlattı...iyi d eoldu.ama çok oyalandım burda..ben yokken siz mi çok yazmışınız ben mi yavaştan gidiyorum anlamadım.
dışarıda çok rüzgar var.fuuu fuu diye bağırıyor.

dur hocam tlf açıp sorayım valla hiç ayrıntısını sormasım sadece hipraktfin gizli diye düşündüm

demek hause yi izliyorsun bende ya hata acaba dr lar izliyor mu diye meraktayım adamımızda pek karizma değilmi kocam duymasın

amann duyarsa duysun..ne olur ki.. ben onun yanında bayılıyorum o karaktere.tabii o da bozuluyo.o bilgisayara geçiyor ben tv başına.hiçkonuşturmuyorum ama.cevap ta vermiyorum.alt yazılı naapıyiiim.:19:

Kizlar merhaba,

Hosgeldin diyenlere hosbulduk diyorum, beni harika bir havayla karsiladiniz!:10:

Benim bugun tedavim basladi ve reglim de basladi. Doktorum endo kalinliginin baslamak icin uygun oldunugu soylemisti zaten. Ilk Puregon yapildi, Cumartesi ikinci randevum ve ultrason var. Orlagutan gibi bir ilac daha var, sanirim o sonra baslanacak. Ben bu ismi ilk defa duydugum icin bana orangutanı hatirlatiyor.:1: :1:

Hulyacim umarim keyfin yerindedir.:13:

Alabama, Mert'e masallah!:nazar: Demek ki her sigortanin anlasmasi farkli, cok sinirlenme canim, sakin ol lutfen.

Denizverdi, hakikaten bugun cok sicakti, hic montumu giymeme gerek kalmadi. Sen soguk olur dedigin icin en kalinini getirmistim.:1:

Deniz Bulut, musait olanlarla gorusuruz.:29:

Baharnaz, tansiyonunun en kisa surede duzene girmesini dilerim canim. Bildigim kadariyla diyetine de dikkat ediyorsun. Ikonu begendigine sevindim.:94: Simdi sana hemsire gonderiyorum.

Limonkabugu, keseyi gordunuz degil mi? 2 hafta sonra da ınsallah pit pit lari duyarsiniz.:nazar:

Herada, Merye, Altinyunus,Cans:16:

zarp hocam demek tedaviye başladınız.hayırlı olsun.bir sürü kaliteli yumurtanız olsun inşallah.puregon verilmiş... bir tek kullanmadığım puregon ile lukrin di.soft stimilasyon olacak demiştiniz. günlük doz ne kadar?
orangutan ha....tuttum bunu...:13:
bende kullanmıştım orangutandan.sarı kutu değil mi?benimki pek yabaniydi canım.

güller bugün 10 kasım.bayrakları unutmıyalım.:72:

bulabilirsem bir zaman burada Atatürk'e bir şiir yazmıştım.onu kopyalıyacağım.
arıyorum,arıyorum
23 nisanı buldum.ama benim yazdığım bir şiir vardı.onu bulacağım.şimdilik bununla idare edin.

bugün 23 nisan bayramı hepimizin
geçti o kara günler
açıyor pembe güller
ağaçların dalında
şarkı söyler bülbüller

ünlü bir adımız var
şanlı tarihimiz var
ileri arkadaşlar
atamızın sesi var
cumhuriyet yolunda
büyük bir andımız var.

oldumu ? geçmişe döndünüzmü azıcık?ben melodisiyle söyledim, sözlerini yazdım.kapayın gözlerinizi.öğretmeniniz hazırol dedi.birazdan rahat diyecek.istiklal marşı bitsin...öyle...siz sırada......merdivenlerin üzerinde kemerine türk bayrağının sopasını sıkıştırmış bir öğrenci......marşın sonuna doğru yüzü değişiyor öğrencinin.bayrağın ağırlığından olsa gerek.yine düşünememişler.küçücük çocuğa koca bayrak...boyundan büyük üstelik ... az kaldı................HAKKA TAPAN MıLLETıMıN ıSTıKLAL diye gürledi ..... yankılandı.............tören başlıyoorrr......artık rahat olabilirisiniz.bu tören tamamen sizin hayalinize kalmış.ben yukarıda şiirimi okudum....ben sıramı savdım...........hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii waterss,badenur ,yağmur sesi kızlarrrr siz de birşey yokmuuuuu.

(yaptım yine çocukluğumulülülülülülülülülülülülülülülülülülülül ülülülülü)

NOT;eski ikonlar yazı olarak çıkıyor geçmişte.

asıl Aratürk'yazdığımı arıyorum.bulucağım ama

Günaydın DenizVerdi
dükkan açılışı, tören açılışı güzeldi canım :) enerjine maşallah hayranım Allah sağlık sıhhat versin

ZarpDeniz iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı inşallah herşey çok güzel olucak sevincini paylaşıcaz
Hemşire ikonuna çok ihtiyacım vardı tansiyonumu ölçecek biri lazzımdı :))

cans saol canım beslenmeme ufak kaçamaklarda olsa giriyordu artık daha da dikkat edicem ama çok zor ya

Merye canım saol önerilerin için hamilelik öncei tansiyon şikayetim yoktu kilo olarak henüz diyete başladığım kiloya gelmedim hani o kiloya gelip geçsem belki evet diycem de :) kurs aslında bana iyi geliyor belkide evde çalışmadan oturmak, kendimi dinlemek iyi gelmiyor olabilir belki gitmeyi çok istiyordum onuda takmış olabilirim hamilelikten önce en ufak olayda duygusal yapım olduğu için başım ağrır karnıma ağrılar girerdi şimdi karnıma değil ama başıma giriyor, tansiyonum yükseliyor. Hayırlısı bu arada kendi şalgamını nasıl yaptın benim arada canım istiyor ama tuzlu diye dışardakiler artık çok içemem tarifini yazarmısın? Tansiyonum düşsün diye limon, sarımsaklı yoğurt tüketiyorum, ayrıca başağrım geçsin diye ıslak havlu, patates sarıyorum kafama :)

Alabama yazdığın detaylar için çok teşekkür ederim. O zaman 20. hafta gitsem yeterli. Kontrolünüde 15 gün sonra Nur hnma giderim bu detayı yazdığın iyi olmuş bazen farklı muamele olabiliyor. Ücretinide telefonda sorayım ücretliler için ne kadarmış. Birde sonrasındaki yazdığın durumlar nst ücretleri çok pahalı buda aklımın bir köşesinde olsun bu gidişle hastanemi değiştiricem

uyandım yine bu sabah
yine erkenden
ah ne olurdu şimdi bir önlüğüm olsaydı üzerimde
şimdilerde hiçsevmediğim hatta kötü bir böcüye benzettiğim önlüğü
bak!duy!duyuunn duyun.
çalıyor gönlümde bandonun sesleri
ama şimdiki çocuklar tembell
henüz açamamışlar gözlerini
analarının kuzuları
oysa ben törendeyim
offff
yalnızım,okul bahçesinin tam ortasındayım