- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın denizverdi
dükkan açılışı, tören açılışı güzeldi canım :) enerjine maşallah hayranım allah sağlık sıhhat versin
bahar... Allah seni iyi etsin :))
patatesi ben bir kere kayınvalidemde görmüştümçoook yıllar önceydi.eşimin alnına koymuş dilimleyip sarmış.ayyyy çok komikti.ateşini düşürüyormuş..
tansiyona iyi geldiğini de senden okudum..![]()
sabah vitaminimi de aldım.görüşmek üzereee.hoşçakalııın.
çayımı demliyeyim.
cans hocaaaa gördüm sizi aşağıda..
haydi...ben sofrayı kuracağım..seven buyursun.tost var.sıcak sıcak
Kızlar birşey sorucam
Diş yapımıyla ilgli
Bazı semtlerde Bahçelievler, Okmeydanı gibi Ağız ve Diş sağlığı merkezlerine yada Üniversitenin diş bölümlerine gideniniz oldumu? Memnun kaldınızmı?
Deniz Bulut Limon Kabuğu Herada DenizVerdi ilginize teşekkür ederim kızlar bugün drumu aradım durumu söyledim yine günlük 3-4 kez tansiyonumu ölçüp kaydedicem kendimi yormadan dinlenerek geçiricem 13 8 leri çok görmeye başladım zaten başağrımlarımdan anlıyorum. sınırım 14, 9 olursa o zaman hastaneye gidicem. 13 8 lerde ilaç verme yanlısı değilim o yüzden şimdilik ilacı bekletiyoruz dr belki kilo aldığın için olabilir dedi o yüzden hiç kilo alma dedi, sıfır tuz dedi ayrıca. iyide hareketsiz bir yaşamla insan ister istemez kilo alcak(
bugün evden uzaklaştım az önce geldim ama yolda yine fena oldum eve gelince tansiyonumu ölçtüm 13 , 8
ya ben aklıma getirmesemde kendi geliyor
hayırlısı inşallah sağlıkla geçer bugünler...
Deniz Bulut yaptığın fili görmek isterim.
Alabama Maşallahtarihte belli olmuş canım, heyecanla dua ile bekliyoruz
Alabama geçmişte birşey yazmıştım gözden kaçtı sanırım canım. Sen 2 kez ayrıntılıya girdiğini yazmıştın 2.kez neden girdin? Muayene ve kontrol olarakmı düşünmeliyim ne kadar ödedin desem senin sigortan vardı sanırım?
iyi akşamlar herkese
bizde benimki hariç bol ela var. babasının gözleri de yeşil gibi. ama hiç mavi yok bildiğim. ben ela-yeşil veya tabiiki baskın gen olduğundan kahve bekliyorum bakalım. yazarım canımalabama maaşallah merte ... sanırım 3.5 kılo cıvarı olacak ..
baharnaz tansıyon problemın inşallah en kısa zamanda gecer .. canım beslenmeyle ınan kı duzene gırecek .. cok dıkkat etmelısın .. beslenme altın anahtar .
denız bulut .. az kaldı .. belkı de bebeğin gözleri mavi olur .. içimden öyle gecıyor ..
iyi akşamlar kızlarr
erverdi canım 3 kilo 40 gram aynen dediğim gibi 3400 değil yani. sen 3 kilo diyebilirsininşallah burdan hepimiz anne olarak yaprak dökümüne uğrayalım ama birbirimizin hayatlarımızda herzaman olalım bir şekilde irtibatı koparmayalım.
bahacım haklısın unutmuşum cevap vermeyi ben doktora as as diye sorup durunca o da bana tarama testlerini yaparız madem bu konunun üstünde duruyorsunuz erken bir ayrıntılıya girersiniz önden gardımızı alırız demişti benimde işime geldi. belki ben vır vır etmeseydim sadece 20. haftada bakacaktı. yoksa ikili test taramalarımın sonucu mükemmel çıkmıştı. ve cihangirbey direk as ye gerek görmüyorum demişti. birde içimiz rahat etsin diye birdaha 20.haftada baktı ve ordada sonuc çok iyi çıkıp ihtimal onbindebire düşünce as yaptırmadık. bu arada cihangir beye muayene dahil toplam 285 verdim iki seferde de. ama 15. günde Banu hanıma gittiğim iki kontrol muayenesine para vermedim.
Altınyunus malesef bende bu seneye kadar aynen herşey dahil yaptırıyordum sigortamı amaan hamile kalamıyorum bu sene sadece limitsiz doğumlu olsun muayeneleri ben öderim diyip sigortamı bu şekilde yaptırdım ama test vs gibi tüm ıvır zıvırları ödeyeceğimi bilmiyordum. napalım kısmet böyleymiş.
Denizbulut benim bugünkü muayenem geçen hafta salı günü ücret verdiğim için bedavaydı. ancak bide nstye bakalım kasılma varmı bebeğin kalp atışlarını dinleyelim diyince hadi dedim ama ben bu kadar fazla bir ücret olduğunu bilmiyordum. ödediğim 250 tl sadece nst içindi. ve benim doktorum artık 36 haftadan sonra her hafta kontrol lazım dediği için her hafta gidiyorum. haftaya pazartesi yine gideceğim. yine nst ye girersem yine 250 bayılayacağım yani. bu nst nin muayeneyle alakası yokmuş.
Bu arada memorialde benim riskli bir gebelik yaşayan arkadaşım 24.haftadan beri her 15 de bir nst ye giriyordu şu an 32. haftasında en son geçen haftaya kadar fiyatın 85 tl olduğunu ful sigortası olmasına rağmen bunu sigortasının ödemediğini söyledi. geçen hafta gelen saçma sapan bir zamla bunun 295 tl olduğunu sonradan öğrendim. hatta eşi geçen hafta niye uyarmıyorsunuz biz her geldiğimizde nst ye giriyoruz böyle zam mı olur diye olay çıkartmış. pazartesi gittiğimde doktorumla bu konuyu konuşucam. saçma sapan nuh nebiden kalma bi aleti bi bebegin kalbinin atışını alacak şekilde birtanesinide rahme koyuyorlar 20 dakika yatıyorsun bide düğme veriyorlar sana bebek hareket edince düğmeye basıyorsun ve bebeğin kalp atışını dışa verdikleri için dinlemeni ve takip etmeni söylüyorlar o kadar.
limonkabuğu canım ilk muayenen iyi geçmiş hayırlısı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. ilaç almışsın rahatlamışsın inşallah ilk üç aylık dönemi atlatınca rahatlarsın ikinci üç ayın daha rahat geçer.
hülyayı geçen msnde gördüm ama yazmaya vakit bulamadım yarın görürsem sorcam inşallah herşey yolundadır.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Mert için yazdıklarınız için darısı hepinize olsun inşallah allah hepinize yaşatsın bana da sonuna ermeye kavuşmayı nasip etsin.
valla beni bıraksalar 5 gün hastanede kalırım. :86:yurt dışında sezeryene 5 gün falan kalınıyormuş. hastanedeyken hemşireler falan hep yardımcı. istediğin zaman bebeği alıp altını falan değiştirip azıcık dinlendiriyorlar da. çıkınca ne mümkün. waters ağrıların falan 3. gün iyice azaldığını söylemişti. 3. gün hastaneden çıkan çok. ama benim niyetim yatırdıkları kadar yatmak valla :97:Deniz bu arada ben hafta sonu hastanede olmak istemiyorum perşembe akşamı ve cuma akşamı kalıp cumartesi taburcu olacağım bi aksilik olmassa. aslında ben carşamba istedim ama eşim yok perşembe olsun dedi bende iyi dedim. kısmetse doğum 25 perşembe olcak bakalım.
deniz ;fili ben yaptım.bennn.
yatarsın sen bekle ...görürsün..hahhahaha
burdan çok seslenicen.erverdiii gel al şunu diye...hahahhahaha
oldumu? kızdırdımmı?
tedavin hayırlı olsun zarpdeniz,bende bu son tedavimde puregon kullanmıştım,bana uğurlu geldi sana da gelir inşallah..orangutan'ıKizlar merhaba,
Hosgeldin diyenlere hosbulduk diyorum, beni harika bir havayla karsiladiniz!
Benim bugun tedavim basladi ve reglim de basladi. Doktorum endo kalinliginin baslamak icin uygun oldunugu soylemisti zaten. Ilk Puregon yapildi, Cumartesi ikinci randevum ve ultrason var. Orlagutan gibi bir ilac daha var, sanirim o sonra baslanacak. Ben bu ismi ilk defa duydugum icin bana orangutanı hatirlatiyor.![]()
Limonkabugu, keseyi gordunuz degil mi? 2 hafta sonra da ınsallah pit pit lari duyarsiniz.![]()
amin alabama çok teşekkür ederim..ilk 3'ayı atlatsam biraz daha rahat nefes alıcam ilk trimester biraz korkutuyor beni..iyi akşamlar kızlarr
limonkabuğu canım ilk muayenen iyi geçmiş hayırlısı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. ilaç almışsın rahatlamışsın inşallah ilk üç aylık dönemi atlatınca rahatlarsın ikinci üç ayın daha rahat geçer.
canım sakız ilk gün iyi geldi bana da ama dünden beri midemi bulandırmaya başladı..dün sabahta mide ağrısıyla uyanmıştım ama bu sabah ağrım olmadı sadece bulantı oldu..sanırım gaviscon mideme iyi geldi..e allah a şükr inş.iyi olur.
hamişlikte zaten mide rahatsızlıkları nüksediyor birde öncesinde var sa daha kötü oluyr
bana sakız çok iyi geliyrdu gerçi ben uzun süre çok rahatsız etti ama 3 aydan sonra hafiflemişti 4 aydan sonra ekşime çok artmıştı
ama seninki benimkinden daha kötü olmuş sakız beni çok rahatlatıodu ve azar azar yemek
evet folikasiti 3 ay doluncaya kadar alacan inş.
şu cennet hurması yatmadan önce yesen iyi gelirmi acababen bu aralar onu çok yiyorum gerçi sevdiğimden yiyorum allah var mide ekşimesi kalmadı gibi artık ondan mı yoksa dönemden mi bilmiyorum
keseyide gördüm kalbi de atıyordu canım,tıpkı seninde dediğin gibi yanıp sönen bir ışık gibiydi...görünce gözyaşlarıma hakim olmadım,eşim girmemişti ultrason odasına o da konuşmalarımızdan anlamış kalbinin attığını onunda gözleri yaşarmış..rabbim dün bizim yaşadıklarımızı sanada yaşatsın inşallah..bunu can-ı gönülden diliyorum..ben bişey anlamadım bu kontolden....
seninkiler detay sayılmaz.sen keseyi gördünmü?kalbi atıyormuydu.gördünmü yanıp sönen ışığı..
hamile kalmadan öncede çok duygusaldım, ağlamaktan haber bile seyredemezdim..şuuan önceki halimin 100 katı daha duygusalım..eğer ağlamamı istemiyorsan sende ağlama, ağlayan birine asla dayanamam...limon k;aman ağlama... 38 e bir sümüklü böcek yeter..lütfen ağlama.
fil ne yaaa? yokse ben mi oluyorum evet azcık fil gibi gözüküyorum yaaayatarım tabii benim oğluşum uslu olacak birlikte yatacağız
![]()
Deniz Bulut sanamı yazmışım canım ya şu fil olayını DenizVerdi bir fil yapmışta onun resmini eklemesini istemiştim :))) ya afedersin
Denizverdi bak ortalığı karıştırdı senin fil hadi ekleee
Deniz Bulut hala canım çok tatlı çekmiyor birkaç kez tutku bisküvi yemiimdir ama öyle bir paketi açıp değil 2-3 tane yine 1-2 çatal ekmek kadayıfı 1 kez sütlaç yemiştim 1 kezde çukulatalı gofret yedim bu 4 aylık süreçte. kilo olarak 77 yle tedaviye başlamıştık 80 de pozitif sonucu gördük şimdi 83.-84 üm geçen yıl diyete başladığı kilom 88 di. Şİmdi evet belki meyveyi çok tüketiyor olabilirim Diyetisyenimle randevum 3 aralıkta bakalım yine nasıl bir listeyle döncem hep yoğurt süt yumurtada yenilmiyorki![]()
denizVerdi okmeydanıyla ilgilide hamileler topiğinden bir arkadaş yazmış hiç memnun kalmamış sonrada ameliyatla 1 diş çekimi için 8 ay sonraya randevu vermişler gitmemiş orayıda çıkardık
sırada Bahçelievler kaldı benim bildiğim