Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim herada,bu ilk 3 ay çok zormuş gerçekten,belki ikinci trimesterde de zorluklar vardır ama bu dönemi atlatırsam sanki hamileliğimi doya doya yaşayabilicekmişim gibime geliyor..Herkese Günaydın Arkadaşlar,
Limon kabuğu, gözün aydın arkadaşım. Maşallah kalp atışları da tamam. Devamı keyifle gelsin, mide sorunların bir an önce kaybolsun umarım. Mide bulantısını ben de 4-5 kere yaşadım ve acayip sevinmiştim, eşim de delirdiğimi düşünmeye başlamıştı. Çok iyi anlıyorum seni.
canım inşallah grip olmazsın.hamilelikte çok zor olur,ilaçta kullanamıyorsun..eşimde grip olmuş bana bulaştırırım diye ödü kopuyor,odaları bile ayırdık mecburen...herkese merhaba
dün akşam bir sürü şey yazdım hepsi silindi.tekrar yazamadım.
merye, pıhıtlaşma var bende kan sulandırıcı kullanıyorum.
herada, iyiyim sağol.bağırsak sorunum dışında bir problem yok.bi normal bi kabız.böyle geçecek gibi görünüyor.
1970fun, bende doğurunca donmuş embriyolarımla bir daha denerim diyorum.doğanın bize verdiği bu duyguyu doğadan tekrar istiyoruz.yanlış da yapmıyoruz.dilerim herşey gönlünce olur.
hülya59, güzel haberlerle gel arkadaşım.oğluna kardeş gelsin hayırlısıyla.
denizverdi, ben hapşırıp duruyorum.şifayı kapacak gibiyim ya bakalım.
canım,beraber olmadık transferi benim senden 3-5 gün sonra filan oldu..ama aynı topikte yazdığımız için sürkli takip ediyordum seni..LIMON KABUGU
Evet bende tanıyorum seni beraber transfer olduk sanırım dimi ?
İyi gidiyordur inşallah hamilelik , dikkat et kendine
arkadaşlar bende 40 yaşındayım zaten 3 yaşında evlendim.bir süre korunayım dedim sanki hemen hamile kalacakmışım gibi. ama insan işin içine girmeyince bilmiyor tabi böyle şeyleri.kçocuk için karar verdikten 1 - 2 ay donra adetim geçikti kan testi falan sonradan öğrendim kimyasal gebelik geçirmişim meğer.sonra 2 aşılama ve 2 tüp bebek ama sonuç negatif.hatta burada bir topic bile açmıştım. sonra birdönem hiç girmedim kafam çok karışıyor diye. eşim ve bende hiç bir sorun yok,doktorların dediğine göre sonuçlarda yaşıma göre gayet iyi ama yine de tutturamadık bir türlü.
1 - 2 ay daha doğal yoldan denemeye karar verdik. sanki böyle olacakmış gibi hissediyorum. ve sizleri okuyarak destek almaya çalışıyorum.ama daha 1400 lü sayfalardayım.
yetiştirmeyi de denedim ama kedimin çimleri kadar bile verim alamadım. en kolayı haptı. burada zencefil aktardan (dükkanda daha ucuz internete göre) sonra amazon.com dan aldım. günde 3000-5000 mg içmek gereklideniz bulut arkadaşım buğday çimini kendinmi yetiştirdin yoksa tablet filanmı kullandın merak ettim????
BAHARNAZ ahh canım sorma spor nerede yapamıyorum akşamları çok yorgun oluyorum bu yüzden biraz tembelliğim tutuyor ne yapacağımı bende bilmiyorum az kilo verdim ama elimden gelen şimdilik bu:95:
canlarım çıtırlarım günaydın hepinizeevet sizi okumak harbiden çok güzel ya kızlar ben sizii seviyorum evet en kısa zamanda bu işi çözeceğim nasipse dün zaten tlf da eşime sert bir şeklde söyledim o bana benim derdim sensin dedi bende benim derdim tüp bebek dedim
yaniiii artık kusurabakmasın değilmi hemen bu işin üzerinde duracağım aslında şuanda iyi hiisediyorum kendimi pskolojik olarakta hazaırım korkakka olan bendim ertelyende ben ama artık yani iyi bomba gibiyimm en kısa zamanada bu işe başlayacağım hazır tahlillerimde yapılmışken kızlar ayağımııııııııııııı böööyle sıkı vurucam ya zaten biz annne olacağız vallhii içimden benim öyle geçiyor ve çok tatalı anneler olacağız hepinizii kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
serpil çok kararlı gördüm seni :) inşallah kararlılığın umudunla devam eder. canım biz kararlı olmazsak eşlerin kıpırdıycağı yok
bravo alkış büyüksün süpersin budur işte ayağını diretcen. ben neler çektim kocamı tüpe ikna edene kadar boşu boşuan 3 yıl kaybettik. ikna ettim bir aşılama bir tüp negatif sonra ikinci tüp pozitif allaha çok şükür. kendi kendine gelmiyo bu veletler ille parayı bastırcan gitcen alcan. kendiliğinden hamile kalabilenler için yan desteklerle geliyo bu veletlerde hiç hamile kalamayanlarda ille bizim almamız gerekiyo gibi geliyo bana.hadi allah yolunu açık etsin hemen ilk reglinde başla hiç vakit kaybetme ve moraliinin böyle güzel olması da artı sabahları ben balçörekotutarçın yemiştim birer kaşık. artı iyi beslen kötü alışkanlıklar varsa elini bile sürme emiiiiiiiii :80:
DenizVerdi hayırdır inşallah uğramamışsın fıstık inşallah herşey yolundadır
herkese gunaydınnn
sıcacık caylı ve sımıtlı bır kahvaltı dılıyorummmm![]()
bütün çıtırlara günaydınnnn
herada canım evet az kaldı günler geçmiyoooo hala bana memorialden dönen olmadı bakalım itirazlarımız işe yarıcak mı yaramassa da toy dötüne dimi ama
ayşeece arkadaşlar yazmış bende altlarına imza atıyorum lekelenmen durmuş olsa bile bu riski taşımaya devam ediyorsun demektir bende senin yerinde olsam hiçbiryere gitmez yatardım nolmaz nolmaz.
denizverdi eline sağlık ne güzel filmiş o öyle. aynen bende valla düz kağıt kesemem. senin tedavinin süresi bitti mi geçende sanki hülya yazmış sormuş gibi geldi ama senin cevabını göremedim. ne alemdeyiz şimdi.
Herada dün kötüydüm bugün iyiyim çok şükür ne zaman ne olcağı belli olmuyor bu başağrısı ve tansiyonun.
Sonucun çıkmış olabilir. Perşembe günü vermiştim Salı günü sonucum çıkmıştı, İnşallah güzel çıkar sonucun içi ferah tut.