herada midemle ilgili şuan problemim yok şükürler olsun ki..Limon kabuğu, sen nasılsın, miden nasıl? Demek sen tahmini erkekten yana kullandın. Ben daha yok ikili testti, yok eşimle kan uyuşmazlığımızla ilgili yaptırdığım testin sonucu filan derken, hiçbir tahminim yok cinsiyetle ilgili. Dediğin doğru olabilir tabii, geçen sene gittiğim doktor çok istenen gebeliklerin büyük bir bölümünde mide bulantısı şikayeti olmaz da demişti gerçi. Bir de annem ve teyzelerim hiçbir hamileliklerinde bulantılardan şikayetçi olmamışlar. Yaşayıp göreceğiz, az kaldı hayırlısıyla. Sen de mümkün olduğunda dinlenmeye gayret et ve bol su iç derim. Yavaş geçiyor ama bir şekilde bugünler de geçecek hayırılsıyla.
dün gece yeğenimi sirke götürmüştük(bu arada ilk defa bir sirke gittim çok ilginç ve keyifliydi) sirk çıkışı şiddetli bir mide bulantısı yaşadım..sabahları hafif bir bulantı oluyordu ama bukadar şiddetli ilk defa oldu..bunun dışında da mide sorunu yaşamadım 1 haftadır..
ikili testinin sonucu inşallah güzel çıkar..benimde eşimle kan uyuşmazlığım var..bunun için iğne mi vuruyorlar?
Ne kadar dinlenmeye çalışsam da bir yerden stresli bir olay mutlaka buluyor beni..dün annemi doktora götürmüştüm kolestrolü için bambaşka bir hastalığı çıktı..annemde behçet hastalığı varmış,bu hastalık gözlerine vurmuş ve gözlerinde katarakt oluşmuş..doktor emin ellerde ameliyat olmalısın yoksa görme kaybı olur dedi..annem zaten gözlüksüz çok net göremiyor..doktor marmara üniversitesine gitmemizi istedi ama ben dünya göz hastanesine götürmeyi düşünüyorum...bakalım orası ne diyecek..stres inşallah bebeğime zarar vermez..çok sinirli ve agresifim 2 gündür herşeye sinirlenip bağırmaya başladım..
Arkadaslar Merhaba,
Bir kac gundur foruma giremedim simdi de hepsini okuyamiyorum ama sizi bize bilgilendireyim dedim. Simdi hastanedeyim, Pazartesi yine kontrolum var. Bugun Puregon ile birlikte yumurta baskilayan igneye de baslandi. Pazartesi OPU gunune karar verilecek ki Carsamba olabilirmis.
Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Yarin hem okuyup hem yazarim ama bugun bir arkadasimla bulusacagim icin simdi kacmam gerekiyor.
Herkese sevgiler, mucksssssssssss.![]()
zarpdeniz,az kalmış tedavinin bitmesine..inşallah güzel ve sağlıklı yumurtaların olmuştur..