HERADA;canım menemen çoktaann.uçtu gitti.acı macı götürdüm.:))
testinin sonucu pazartesiye yetişirmi bilmem ama geç olsun temiz olsun inşallah.
ALABAMA;sende acıcı ve menememciymişsin.sende hem yanıp hem yiyenlerdensin ha:))
ZARPDENİZ;hocam takip var ama hiç bilgi vermemişsiniz.kaç yumurrta var.nasıllar iyilermi keyifleri yerinde mi?
SÜTLÜBAHAR :)) iyimisin?tansiyonla aran nasıl?
etkinliklere başlamışsınız..her hocanın stili faklıymış.siz başka yoldan biz başka yoldan..ama aynı yere.:))
her hafta sonu bir etkinlik mi??bizim hoca çok veriyo yaa

(...kostüm tasarıdan da hiç söz etmedi.sorarııımm.
ALTINYUNUS'a geçmiş olsun diyemeden ''UMUT''bebek gelmiş bile..
hoşgeldin annesinin UMUDU

GÜLE GÜLE HYIRLI GELECEKLEREDE BÜYÜT OĞLUNU ALTINYUNUS
HÜLYA;senden pek haber çıkmamış..tahlil gününe kaç gün var?
LİMON KABUĞU;bulansın bulansın miden ..iyidir..bebeğin sağlıklı inşallah..annene geçmiş olsun..bağırıp çağırmaların değişen hormonlarndan ve annene üzülmenden..sen sağlıklı düşünüp sağlıklı olmalısın ki bebeğin de sğlıkla devam etsin...büyüsün içeride.. huzursuz etme yavrunu.bi damlacık şey.. zaten sıkışıp kalmış orda

miden daha iyi mi?
hastane konusunda ;dünya göz den ben de memnun kalmamıştım.
bulantı ve hamilelik belirtilerinin kaybolmasına gelince;buradaki tecrübelerden söylüyorum.hep bulanıyorsa sürekli bulanıcak diye birşey yok.bazen kaybolur bazen ortaya çıkar.dur için rahat etsin diye anlatyım.burada yaşayanlardan sabittir..hamile kalınınca göğüsler daha dolgun olur acır ya.kimi arkadaşlar arada kontrol ediyorlardı.niye acıyordu şimdi acımıyor diye.niye yumuşadı diye..bir gün ben de onlara kızlar fazla elleşmeyin demiştim.hahahahahahhah(eeeeee.. işyerlerinde bile yapıyorlardı kontrolleri.öyle değil mi şimdiki sütlüler :92:
hafiften işlerini yapabilirsin sanırım.yemek yapma,sofra toplama gibi.bu kadardan bir zararı olmıyacağını dşünüyorum.araba konusunda iseben yine korumacıyım.e sende canım 3 4 ayı riskli günleri bir geçir elbet..bebeğini büyüt derim.araba kaçmıyor orada...
ama vaterss arkadaşımız vardı araba kullanan .bak şimdi maşallah kızını biyitüyor.sen iyisi mi dr una sor..
MERYECİK;demek kızının adı Meryem olacak..güzel isim..adıyla büyür inşallah
CANS hocam;siz de severmişsiniz menemeni.dünya küçük... belli mi olur?belki bir gün yeriz..
DENİZ;maşallah herşey yolundaymış.sevindim..hadi.. çok az kaldı.
emzikli bebek ikonu nereye gitmiş yaaaa

(
düşükten,kürtajdan sonra iğne mi olunuyordu?hiç bilmiyordum.bana iki kutu bir hap vermişlerdi.kanımda BRUSELLA çıkmıştı.başka da birşey vermemişlerdi..o da taze sütten geçen düşüğe sebep olabilen bir bakteriymiş.
ayyy.gözlerim acıdı yaaa.2 sayfa da sonraya kalsın.çok oturdum..az iş... sonra devam ederim.