denizbulut,herşeyin normal seyirde olmasına çok sevindim..

sayılı günlerin kaldı, batunun kokusunu duyman için.
kan uyuşmazlığı için düşüklerde yapılan iğne kimyasal gebelikler için geçerli değil dimi?
baharnaz,doktorum umut tüp bebekten süleyman tosun..aslında onun da hatası olmayabilir çünkü ilk görüşmeyi hemşiresiyle yaptık tüm testlerimi ve hasta takip forumunu hemşire doldurdu.oyüzden doktorumu bu konuda çokta suçlayamıyorum.insanlık hali gözden kaçmış da olabilir...gerçi böyle bir hata, geri dönüşü mümkün olmayan sonuçlar da doğurabilirdi..düşüklerde kan pıhtılaşmasının etkisinin çok yüksek olduğunu biliyorum ...
doktorumu çok sevdiğim için fazla toz konduramıyorum sanırım...
denizverdi,hasta filanmısın canım,sabahları senin neşeli günaydınlarınla sayfayı okumak çok zevkli oluyordu ama 2- 3 gündür tadın yok gibi,heşey yolundadır inşallah...
benim 1-2 sorum olucak arkadaşlar..beni en iyi sizler aydınatabilirsiniz..bende 2-3 sabah öncesine kadar bulantı oluyordu ama şimdi yok cuma gecesi sirke gittiğimizde bulandım birde dün akşam üzeri pazara giderken..sabah bulantıları birden kesildi buda bende tedirginlik yaratmaya başladı..akşam olan bulantılarda acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım...
birde bende hiç akıntı yok,tam tersine vajinal kuruluk var tüm hamileler çok akıntım oluyor diye yazmışlar ama bende olmuyor bu da normal mi sizce.?
transferden sonra hiç elime elektrik süpürgesi almadım ritmik hareketlerden kaçınmak adına,şuana kadar herşeyi eşim yaptı sağolsun ama eşimin işleri bu ara çok yoğun ve eve çok yorgun geliyor.. genel temizlik çin kadın alıcam ama gündelik temizliğimi kendim yapabilimiyim özelliklede süpürge kullanabiliriyim diye sormak istiyorum...
son sorumda şu,çok sık olmamakla birlikte araba kullanıyorum,çok uzun mesafeli değil tabi ki,ya anneme giderken ya çarşıya çıkarken yada doktora giderken sizce bu dönemde kullanmam sakıncalımı?
bunların hepsini doktoruma sorucam diye not almıştım ama keseyi görünce herşeyi unutup eve dönmüşüm...cevaplarsanız çok sevinirim...