38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Gunaydin

Dunku firtinadan sonra sanirim bugun daha sakin gececek, gunes cikmaya basladi. Umarim guzel bir gun olur.

Isminizi tek tek yazamiyorum, tum iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum. Umarim embriyolarim halen benimledir ve tutunmuslardir.

Denizverdi, tesekkurler canim.

Alabama ile gorusen var mi? Umarim her sey yolundadir. Gorusen olursa sevgilerimizi ve selamlarimizi da iletin lutfen.

Deniz Bulut, umarim bugun de kendi doktorunla icini cok rahatlatan bir konusma yaparsin ve Batu'yu amniyo sivisinda dans ederken gorursun de cokkkk rahatlarsin canim. Kiymetli bebek olunca endiselerini anlayabiliyorum ama hepsinin yersiz oldugunu kucagina aldiginda anlayacaksin. Lutfen evrene endiselerini gonderme, pozitif seyler dusunelim. Batu Bebek yakinda bizimle olacak.

Baharnaz, Memorial'in bu ayki dergisinde gecenlerde konustugumuz aman olmaz dedigimiz!bulanti icin zencefili oneriyorlar, ıhlamur, kekik gibi bitki caylarinin icilebilecegini ama gunde 2 fincani asmamasi gerektigini yaziyor. Umarim tansiyonun kontrol altina alinmistir canim.

Tum ogretmenlerin " Ogretmenler Gunu Kutlu Olsun"

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün dişiyorum deniz bulut güzel haberlerle dön inşallah oğlunu yakında sağlıkla ve mutlulukla kucağına alırsın

Günaydın

ZarpDeniz dergi elime geçmedi bu ay gidince bakarım canım. Bilgi için tşkler. dün içmediğim ilaçtan dolayı tansiyonum çok şükür iyiydi. Canım için rahat olsun embriyonların senledir. Öyle davran, umudun olsunn. İnşallah 3 aralıkta güzel haberler alacağız.

Denizverdi uzun yazılarını okudum. Bende senle ordaydım benide sümüklü böcek yapıyorsun Allah senden razı olsun ne güzel düşünceler ve uygulamayada koymuşsun. İnşallah bizlerde senin kadar hassas davranabiliriz.Bağışların ulaşmıyor olmasınada üzüldüm :(

Deniz Bulut için rahat olsun az zaman kaldı canım. Dualarımız senle. NST ile ilgili detaylı yazdığın bilgi içinde teşekkürler işte memorıalda olsa dediğin gibi olurdu fiyat. Peki sende mi Alabama gibi acıbademe gidiyorsun Ben son aylarda gelecek ekonomik durumlardan dolayı yedek hastane arayışım devam ediyor. Hizmet hastanesinin işletmesini (Bahçelievler) memorıal almış internette okudum bir oraya birde yenibosnadaki Nisa hastanesine gitmeyi düşünüyorum

Bu 2 hastane hakkıında yorumlarınızıda okumak isterim.

cans umutla bekleyişin bana yaz dönemindeki tedaviden önceki bekleyişimi hatırlattı inşallah yeni yılda sende mucizene kavuşacaksın canım.

Toana ve Nisa inşallah sizlerde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz hoşgeldiniz

zarpdeniz nisa mai baharnaz sağolun kızlar. bakalım şafak 1. allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin son anda bir aksilik çıkmasın. darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere olsun.

denizverdi canım iyi yapmışsın ama benim yüreğim kaldırmazdı. çoğumuz da yüreğimiz kaldırmaz diye birşey yapmıyoruz. yaptıklarımızı da uzaktan bağış diye yapıyoruz o da boşa gidiyor işte. ben de bizim ülkede yardımların derneklere veya kurumlara değil direkt intiyacı olanlara yapılmasından yanayım. büyük miktarda yardım yapacaksan bir hastaneye bir alet alabilirsin veya bir fakirin ameliyatını gerçekleştirebilirsin. ne bileyim bildiğin zor durumda birinin çocuğunu okutabilirsin. daha ufak yarımları da gidip elden yapmak en iyisi. keşke daha önce gitseydin ve tekrar gidecek olsaydın. hernekadar 3 ay önce evi elden geçirip yazlık kışlık büyük bir koli köye göndermiş olsam da (aslında köy yerine böyle yerlerin daha bir ihtiyacı var gibi) birşeyler bulur 1-2 de takım alır verirdim. şimdi yarın doğum ne zaman kendime gelir ne bulur veririm bilemem. ama 3-5 ay sonra yine gidersen bana da söyle mutlaka birşeyler bulurum arkadaşlardan da toplamaya çalışırım.

baharnaz ben memorial a doğum için gideceğim. kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum nst ye de orada bağlandım. ek bir ücret yok tabii. hatta benim dr pazartesi-çarş-cuma orada diğer günler 2 başka dr çalışıyor. dünkü gibi bir durumda diğer doktorlar bakıyor onlar da ücret almıyor. herhangi bir hastanede bu da mümkün değil başka doktora gittiğin anda muayene ücreti ödüyorsun. sen sadece nst için mi başka hastane düşünüyorsun? daha nst zamanına çok var zamanı gelince ise hizmet kalabalıkmış muayene için randevun olsa da bekliyormuşsun diye okumuştum ama denemen gerek. sadece nst için şişli hospitaliumu da deneyebilirsin ama doğum için önermem.

Son düzenleme:
Deniz Bulut'çum,

Az kaldı hayırlısıyla, gergin olmamak mümkün değil de son 24 saat diye düşün, herşey yolunda gitti şimdiye kadar, bundan sonra da öyle gidecektir eminim. Halana ben de katılıyorum, ne kadar bilirsen, ne kadar didiklenirse o kadar dert. Hayırlısıyla boşuna germişim kendini diyeceksin.
Ben iyiyim çok şükür. Prensipte AS kararı almıştık, AS günümü bekliyorum hayırlısıyla ama daha bayağı vaktim var.

Toana umarım başka bir denemeye gerek kalmadan bebeğin ilk denemeyle yüzünü güldürür.

Nisa mai saol iyi dileğin için canım İnşallah herşey herkes için güzel ve hayırlı olur.

Deniz Bulut yazdığın detaylar için tşk edeeri Canım. Sigortam memorıalda geçmiyor bu yüzden geçerli olan başka bir hastane arıyorum belli aralıklarda memorıalda ki drumada gidicem Fakat diğer hastaneyede gidicem doğumu nerde yapacağım belli değil. sadece NST takibinden ziyade rutin kontroller ve doğum için tabi nst de var 2.bir hastane olsun istiyorum Memorıalda doğum yapıp yapmıycam belli değil. Sağlıkla hayırlısıyla o günlere gelelim inşallah imkanlar neyi göstericek bilmiyorum. o yüzden eşimin güvencesini geçtiği bir hastane olsun istiyorum.
Canım saatler kaldı sağlıkla bebişini kucağına almana İnşallah herşey güzel geçicek.

DENİZVERDİ

Nerede bu Darusafaka maslaktakimi , toplar çevremden götürürüm ben bir sürü teyzem var birsürü eşya verirler . Yerini söyle , oğlumuda götürürüm yanımda torun severler bari .

İstedikmi gidip girebiliyormuyuz Cumartesi Pazar mesela

güller herkese merhaba;Alabamanın yanından geldim .geçmiş olsuna güle güle büyüte uğradım.hastane ziyareti.herkese selamları var.çok selamı var.üzerimde kalmasın.bugünüm de çok doluydu.akşama okurum sizi.

ayhhh.koymuşlar benim ikonlarımı..hoşçakalııın.:3: :3:

zarpdeniz nasılsın gerisayım iyi gidiyordur inşallah olumlu düşün olumlu olsun hadi bakalım güzel habarler gelsin inşallah:24::24:

DENİZVERDİ

Nerede bu Darusafaka maslaktakimi , toplar çevremden götürürüm ben bir sürü teyzem var birsürü eşya verirler . Yerini söyle , oğlumuda götürürüm yanımda torun severler bari .

İstedikmi gidip girebiliyormuyuz Cumartesi Pazar mesela

merhaba 1970 fun;
hoşgeldin demişmiydim.gözden kaçırdıysam yeniden diyeyim hoşgelmişin.:71:akşam tek tek yazdım amam gözden kaçırmış olabilirim
neresi olduğunu özeline yazarım canım.duyarlılığın için teşekkürler.okuyuncaçok sevindim.ben gerçekleştirince mutlu olacağım.benim arkamdan bir kişi bile niyetine girse....gerçekleştirse... düşünün buraya giren çok oluyor misafir diye okuyanlar oluyor.onlardan bile bir kişinin bir kişiye faydası olsa...bu benim için çok güzel birşey olur.
kapıları her zaman açıkmış.istediğin zaman gidebiliyormuşsun.ama c tesi pazardiye birşey demediler.öğrenirim ama.ayyy.sen de götürürsen bir kişi daha..başkası da götürüse bir kişi bir kişi daha...ohhh... düşüncesi bile güzelken.:16:
Torun konusu da başka bir güzellik.o Atatürk rozetli hanımın da ikiz torunları varmış.hasretmiş sevmeye.başkasının torunu geldiğinde seviyormuş.kendi niyetine.çokkkk güzel olur..
çokkk çok teşekkürler.. hemen gönderiyorum neresi olduğunu.

denizverdici ben 1600 lü sayfalardan beri sizi takip ediyorum sonra başlarıda okumaya karar vardim. Evet nüfüs kağıdına göre aynı ama ben senden 3 ay büyüğüm he he

aman büyük ol nisa...ben zaten hiç büyümiyeceğim.işime gelir yani küçük olmak.:))

denizverdici ben 1600 lü sayfalardan beri sizi takip ediyorum sonra başlarıda okumaya karar vardim. Evet nüfüs kağıdına göre aynı ama ben senden 3 ay büyüğüm he he

aman büyük ol nisa...ben zaten hiç büyümiyeceğim.işime gelir yani küçük olmak.:))

zarpdeniz nisa mai baharnaz sağolun kızlar. bakalım şafak 1. allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin son anda bir aksilik çıkmasın. darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere olsun.

denizverdi canım iyi yapmışsın ama benim yüreğim kaldırmazdı. çoğumuz da yüreğimiz kaldırmaz diye birşey yapmıyoruz. yaptıklarımızı da uzaktan bağış diye yapıyoruz o da boşa gidiyor işte. ben de bizim ülkede yardımların derneklere veya kurumlara değil direkt intiyacı olanlara yapılmasından yanayım. büyük miktarda yardım yapacaksan bir hastaneye bir alet alabilirsin veya bir fakirin ameliyatını gerçekleştirebilirsin. ne bileyim bildiğin zor durumda birinin çocuğunu okutabilirsin. daha ufak yarımları da gidip elden yapmak en iyisi. keşke daha önce gitseydin ve tekrar gidecek olsaydın. hernekadar 3 ay önce evi elden geçirip yazlık kışlık büyük bir koli köye göndermiş olsam da (aslında köy yerine böyle yerlerin daha bir ihtiyacı var gibi) birşeyler bulur 1-2 de takım alır verirdim. şimdi yarın doğum ne zaman kendime gelir ne bulur veririm bilemem. ama 3-5 ay sonra yine gidersen bana da söyle mutlaka birşeyler bulurum arkadaşlardan da toplamaya çalışırım.

baharnaz ben memorial a doğum için gideceğim. kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum nst ye de orada bağlandım. ek bir ücret yok tabii. hatta benim dr pazartesi-çarş-cuma orada diğer günler 2 başka dr çalışıyor. dünkü gibi bir durumda diğer doktorlar bakıyor onlar da ücret almıyor. herhangi bir hastanede bu da mümkün değil başka doktora gittiğin anda muayene ücreti ödüyorsun. sen sadece nst için mi başka hastane düşünüyorsun? daha nst zamanına çok var zamanı gelince ise hizmet kalabalıkmış muayene için randevun olsa da bekliyormuşsun diye okumuştum ama denemen gerek. sadece nst için şişli hospitaliumu da deneyebilirsin ama doğum için önermem.

denizcim;tekrar gideceğim tabiii.daha götürmedimki birşey.en yakın zamanda gideceğim.arada da gittikçe burada yazarım.bak..hemen istekli çıktı.ne güzel.sen şimdi bibiliye hazırlan.. o günler de gelir.Allah ömür versin sağlık versin yeter ki...

hem Atattürk rozetli bayana söz verdim.Atatürke yazdığım şiiri götüreceğim ona.gideceğimden emin olabilirsin.

Son düzenleme:
nisa cim snle ayni yastayiz insallah hamileliyimizde beraber olur yani hayirli haberleri almayi :62:NASIP ETER ALLAHIM bu yas konusunu cok takiyorum kafama kizlar,yani yas ilerledikce yumurtalikta veremiyormussun.Zaten benim 3 denememde yumurtalik az vermem ondan dolayi doktor durdurdu
ve bu ay igne yedim onumuzdeki ayda igne yiycem of sikici:59:ama TEK DILEGIM HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN RABBIM SONRADA BENIMKINI DOLDURSUN INSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAHH EMEGIMIZI BOS ETMESIN aaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhiiiiiim:62:

Herada;aklıma geldin.bayram sonrası perşembe belli olacaktı değil mi ikili testin.var mı bir haber daha erkenden.

heradacim
benim bu denemem olursa 3. denemem olucak keske canim benimilkte tutsaydida 2 3 gerek kalmasaydi sen hamilemisin canim kac yasindasin?hamilelerin dualari kabul olurmus bak bana dua et yani hepimize opuyorum:38:ltfen yaz ok

baharnaz tesekkur ederim dileklerin icin canim insaaaaaaallllahh :16:sen kac aylik hamilesin hamileliyin tup bebekmi nasil tutturdum merak ettim bilgi verirsen sevinirim bu surecler zor oluyo insan birseyler ogrenmeye clisiyo tesseli ariyo bilirsin..

Back
X