herkese merhaba
ben kaç gündür siteye giremiyorum arkadaşlar.sitede sorun var sandım ama oku oku yazılanları bitiremedim.
deniz, doğum yapmışsın sağlıkla büyüt yavrunu.
alabama, sen de doğum yapmışsın güle güle büyüt oğluşunu.kırklarımız karıştı bu arada.
zarpandit, güle güle arkadaşım.hoş bana yakına geliyorsun.İzmir'e gelince ara.Kordon'da birer çay içeriz.
denizverdi, seni kararından dolayı kutlarım.yüreği büyük arkadaşım benim.ne kıymetli olacak o da bir bilse.....bu arada alabama'ya selamlarımı ilet.bu telaşında beni unutmamış sağolsun.
dün ziyaretime ikizleri olan ve erken doğum yapan bir arkadaşım geldi.ben moral bulacağıma darma duman oldum.benim yanımda hastaneyi aradı.onun ikizleri de orada kalmıştı hemşireleri tanıyor.mama alalım mı diye soracaktı ama oğlumun durumunu da sordu, ne zaman çıkacağını sordu.sonrasında hemşire ne dediyse bana iletti.ben darma duman oldum.meğerse oğlumun kalbi ve solunumu yavaşlamış, her prematürede yaşanan sıkıntılar yaşanmış vs vs......şimdi durumu iyiymiş ama çok küçükmüş daha küvözden çıkmazmış.ona kızmıyorum neden aramasına izin verim diye kendime kızıyorum.12 gündür eşim hastaneyi ararken yanında bile durmuyorum eğer evdeyse.evde değilse hastaneyi aradıktan sonra beni arıyor eşim.nasıl bir psikoloji tahmin edemezsiniz.oğlumu henüz görmedim ben.bir tanecik cep telefonuna çekilmiş görüntüsü var.
çok kızdım kendime güldüm, eğlendim diye.meğer oğlum ne sıkıntılar yaşamış.gece huzursuz uyudum.korkuyorum sütüme birşey olacak diye.arkadaşım esas problem hasteneden eve gelince başlayacak, daha neler yaşayacaksın demez mi?......altında birşey aramak istemiyorum ama moral verecekken dağıttı beni resmen....
böyleyim işte garip bir ruh hali.sadece dua edip bekliyorum.iki insan ziyaretime gelirse bi an unutup gülüyorum ama içim kan ağlıyor.
bende durumlar böyle......