38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZarpDeniz canım 10.gün testi pazarlık yapıp gidiyorsun hı. seni 12.güne kadar bekletiriz :))) inşallah güzel haberler vericeksin bize. İnşallah gezemediğin yerleride ikizlerinle gezersin canım.
yok daha karar vermedim dr ve hastane konusuna yine memorıala devam ayrıntılı ultrasona orda giricem Nur hnmada gidicem (vazgeçemiyorum) ama önümüzdeki ay başka bir hastaneye daha gidicem karşılaştırıcam artık herhalde böyle diye diye giderim

iyi akşamlar güller:71:

akşamın en taze en tatlı ve en müjdeli haberi bendennn

denizi ve alabamayı gördüm bugün.selamları var.denizin çirkinmi çirkiiiin(öyle diyorum nazar olmasın ,siz tersini anlayın)bibilisini gördüm.Aman Allahım...isteyen herkese ver Yarabbi...deniz pamuk gibiydi...ona da maşallah.gerginlikler gitmiş,artık tatlı heyecanlaralmış yerini.maşallah ona da yavrusuna da:nazar:eski kocakarılar deerler ya41buçuk maşallah diye.benden 141buçuk milyonkere maşallah.
Alabama da iyi maşallah.eh gitmişken bir jkez daha gördüm onu .....
deniz ve alabamadan çok güzel haberler getirmişsin çok teşekkür ederiz denizverdi...benden de o çirkin bebişlere 41.000 kere maşallah ozaman :nazar: darısı hepimizin başına inşallah...
hamieyken gitme canım.lütfen gitme.ben kötü oluyorum.siz çok daha kötü olursunuz.şimdi hormonlarınız ayakta..
şımartmışsın beni.nikimi sevmişsin:)) istermisin kızımın adı sevgi olsun:)) :))

artık her gittiğimi yazmıyacağım.ya da detaya inmiyeceğim.sizleri de düşünmmek lazım canım.:34:
canım,senin gibi sevgi dolu birinin kızının adı da sevgi olmalı bence...:70:
kociyi uyandırıyiiim.bugün uyuma zamanı değil.kalksın banyosunu yapsın traşını olsun.yakışıklı baba olsun.ben de çayımı yavaştan koyiiim.:68:
ayy canım nasıl heycanlandım senin adına,güzel haberlerini bekliyoruz...
Günaydın

Limon kabuğu iyi olmana sevindim kendini yormuyorsun dimi

Dün Nisa hastanesine dra gittim beklediğim dr acil doğuma gidince pat diye başka dra aldılar beni orda sıra bekledim neyse çok kısa süren bir muayenem oldu.
Herşey yolundaymış cinsiyeti erkek dedi. Sağlıkla gelsin inşallah.
sürekli dinleniyorum..iş filan yapmıyorum baharcım..
seninde herşey yolundaymış,cinsiyette belli olmuş oh ne güzel...bu topik genelde erkek doğuruyor zaten :34:
canım yeni gittiğin doktor tansiyon için birşey söyledi mi?
Gunaydin Arkadaslar

Limonkabugu, iyi olduguna sevindim canim. Saglikla devam eden bir hamilelik gecirirsin insallah. Detayli bilgiler ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Coraspin bugun alayim henuz almadim daha...
amin inşalah canım..
kafana takılan birşey olursa buradaki her arkadaşım gibi bende cevaplamaya hazırım..
Arkadaslar, bugun Istanbul'dan ayriliyorum ama Ocak sonuna kadar TR'de olacagim. Bugun doktorlarimla vedalastim ve 10.gun testi yapacagim dedim gulumsediler....

Istanbul'da cok keyifli zamanlar gecirdim, Turist Omer gibi gezdim ama Istanbul derya-deniz daha cok gormedigim yerler var. Oralara da ikizlerimle birlikte gelirim insallah.

Operim hepinizi...:16:

canım,hayırlı yolculuklar..
bende 10.ün test yapmıştım..2 gün daha o stresi yaşayamazdım..senden de çok güzel haberler bekliyoruz..inşallah tek geldiğin ülkenden 3 kişi olarak dönersin :49:

herada,merye,altinyunus,cans sizlerde iyisinizdir inşallah..merye sen uzun zamandır yazmadın seni çok merak ettim..

Limon kabuğu msjlarım uçtu gitti ya sitenin sayfaları beni hasta ediyor
bir sağdan bir soldan daralıp duruyor pat diye kapanıyor pcdenmi anlamadım.
canım dr tansiyonuma birşey demedi çok konuşmadı zaten boyu 22 cm ağırlığı 250 gr civarı dedi ben sordum da. haftasına uygun gelişimi dedi. Benim sgknın geçtiği hastane arayışım devam ediyor :)
Senin iş yapmamana sevindim hiç rahatsız olma bebişinin düşün ve gülümse :)

Denizverdi geçen de yazmıştım kararın için tebrik ederim canım.Sabah yazmaya fırsatım olmadı inşallah bir sorun çıkmaz kızına en yakın zamanda kavuşursun canım.Başvurudan sonra çok bekletiyorlar mı acaba.Senin yüreğin sevgi dolu aldığın bebeği en güzel şekilde yetiştireceğine eminim.Kararını ilk okuduğumda çok duygulandım hakikaten.

Baharnaz sen de bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin.Hayırlı olsun artık isim arayışları başlar sizde.

Selam Arkadaşlar,

Denizverdi güzel haberler getirmişsin sağolasın arkadaşım. Ben de senden güzel haberler bekliyorum bugün, umarım herşey rast gitmiştir.

Baharnaz, demek oğluş geliyor. Maşallah, kocaman da olmuş.

Limonkabuğu, en güzelini yapıyorsun, dinlenmek en güzeli. Lekelenmeler de bitti sanırım, artık keyfini çıkar gebeliğinin umarım. Bir sonraki kontrol ne zaman?

Bluestar sana da merhaba.

oh yaaaa.. gidiyor sonunda...klavyede çalıştı..KK ile bana karşı birlik mi olmuşlar ne!!ne yazabildim ne gönderebildim allah allah yaa

Denizverdi geçen de yazmıştım kararın için tebrik ederim canım.Sabah yazmaya fırsatım olmadı inşallah bir sorun çıkmaz kızına en yakın zamanda kavuşursun canım.Başvurudan sonra çok bekletiyorlar mı acaba.Senin yüreğin sevgi dolu aldığın bebeği en güzel şekilde yetiştireceğine eminim.Kararını ilk okuduğumda çok duygulandım hakikaten.

Baharnaz sen de bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin.Hayırlı olsun artık isim arayışları başlar sizde.

ah hülyacım sağolasın güzel sözlerin için.biliyorujm .geçen okumuştıum yazını.dönmemişim.kafam o kadar dolu ki bu arar.bir yandan kurs bir yandan pazar günü kpss sınavı var.bir de son zamanlrda birkaç kere yaşlı ziyareti yaptım.bunun doluluğu ile bir de bu sabah çıktık bir yola.hayırlısı bakalım.

sağol canım sağol.....

bak neden unuttuğumu şimdi anladım.en son sayfadaki yazıdan başlayoınca böyle oluyor.en iyisi mi ben yazayım yazımı.eski usul.sonra yazılara bakıyiiim.yoksa atlayabiliyorum.

azıcık uyuyiiim ben ...kafam çok dolmuş...sabah evi bıraktık çıktık.hop giriveriyim tekrar dağınık yatağa.burayı seviyorum.hoşçakalın:3:

denizverdi biz Allah nasip ederse ocakta başlamayı düşünüyoruz tedaviye. baharnaz maaşallah bebeğine ve sana ama ben kaçırdım herhalde cinsiyetini bilmiyorum:95: çok yorgunum o kadar yoğun bir gündü ki eve geldim nerdeeee dinlenmek iki makine çamaşır sonra bulaşık makinesini çalıştırdım yemek yap uuuuuffffffffffff ayaklarım .....

baharnaz buldum buldum hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :nazar::92: duaların içinde çok teşekkür ederim Allah kabul eder bu mübarek günde bizde inşaalah tekrar yaşarız bu duyguyu :119::119::119::119:

herkese merhaba
ben kaç gündür siteye giremiyorum arkadaşlar.sitede sorun var sandım ama oku oku yazılanları bitiremedim.:52:
deniz, doğum yapmışsın sağlıkla büyüt yavrunu.
alabama, sen de doğum yapmışsın güle güle büyüt oğluşunu.kırklarımız karıştı bu arada.:9:
zarpandit, güle güle arkadaşım.hoş bana yakına geliyorsun.İzmir'e gelince ara.Kordon'da birer çay içeriz.:34:
denizverdi, seni kararından dolayı kutlarım.yüreği büyük arkadaşım benim.ne kıymetli olacak o da bir bilse.....bu arada alabama'ya selamlarımı ilet.bu telaşında beni unutmamış sağolsun.

dün ziyaretime ikizleri olan ve erken doğum yapan bir arkadaşım geldi.ben moral bulacağıma darma duman oldum.benim yanımda hastaneyi aradı.onun ikizleri de orada kalmıştı hemşireleri tanıyor.mama alalım mı diye soracaktı ama oğlumun durumunu da sordu, ne zaman çıkacağını sordu.sonrasında hemşire ne dediyse bana iletti.ben darma duman oldum.meğerse oğlumun kalbi ve solunumu yavaşlamış, her prematürede yaşanan sıkıntılar yaşanmış vs vs......şimdi durumu iyiymiş ama çok küçükmüş daha küvözden çıkmazmış.ona kızmıyorum neden aramasına izin verim diye kendime kızıyorum.12 gündür eşim hastaneyi ararken yanında bile durmuyorum eğer evdeyse.evde değilse hastaneyi aradıktan sonra beni arıyor eşim.nasıl bir psikoloji tahmin edemezsiniz.oğlumu henüz görmedim ben.bir tanecik cep telefonuna çekilmiş görüntüsü var.
çok kızdım kendime güldüm, eğlendim diye.meğer oğlum ne sıkıntılar yaşamış.gece huzursuz uyudum.korkuyorum sütüme birşey olacak diye.arkadaşım esas problem hasteneden eve gelince başlayacak, daha neler yaşayacaksın demez mi?......altında birşey aramak istemiyorum ama moral verecekken dağıttı beni resmen....
böyleyim işte garip bir ruh hali.sadece dua edip bekliyorum.iki insan ziyaretime gelirse bi an unutup gülüyorum ama içim kan ağlıyor.
bende durumlar böyle......

Son düzenleme:
herkese merhaba
ben kaç gündür siteye giremiyorum arkadaşlar.sitede sorun var sandım ama oku oku yazılanları bitiremedim.:52:
deniz, doğum yapmışsın sağlıkla büyüt yavrunu.
alabama, sen de doğum yapmışsın güle güle büyüt oğluşunu.kırklarımız karıştı bu arada.:9:
zarpandit, güle güle arkadaşım.hoş bana yakına geliyorsun.İzmir'e gelince ara.Kordon'da birer çay içeriz.:34:
denizverdi, seni kararından dolayı kutlarım.yüreği büyük arkadaşım benim.ne kıymetli olacak o da bir bilse.....bu arada alabama'ya selamlarımı ilet.bu telaşında beni unutmamış sağolsun.

dün ziyaretime ikizleri olan ve erken doğum yapan bir arkadaşım geldi.ben moral bulacağıma darma duman oldum.benim yanımda hastaneyi aradı.onun ikizleri de orada kalmıştı hemşireleri tanıyor.mama alalım mı diye soracaktı ama oğlumun durumunu da sordu, ne zaman çıkacağını sordu.sonrasında hemşire ne dediyse bana iletti.ben darma duman oldum.meğerse oğlumun kalbi ve solunumu yavaşlamış, her prematürede yaşanan sıkıntılar yaşanmış vs vs......şimdi durumu iyiymiş ama çok küçükmüş daha küvözden çıkmazmış.ona kızmıyorum neden aramasına izin verim diye kendime kızıyorum.12 gündür eşim hastaneyi ararken yanında bile durmuyorum eğer evdeyse.evde değilse hastaneyi aradıktan sonra beni arıyor eşim.nasıl bir psikoloji tahmin edemezsiniz.oğlumu henüz görmedim ben.bir tanecik cep telefonuna çekilmiş görüntüsü var.
çok kızdım kendime güldüm, eğlendim diye.meğer oğlum ne sıkıntılar yaşamış.gece huzursuz uyudum.korkuyorum sütüme birşey olacak diye.arkadaşım esas problem hasteneden eve gelince başlayacak, daha neler yaşayacaksın demez mi?......altında birşey aramak istemiyorum ama moral verecekken dağıttı beni resmen....
böyleyim işte garip bir ruh hali.sadece dua edip bekliyorum.iki insan ziyaretime gelirse bi an unutup gülüyorum ama içim kan ağlıyor.
bende durumlar böyle......
altınyunus arkadaşım üzme kendini hiç yıpratma ne olur. sen kendine iyi bak ki sütün başlıktada yazdığı gibi KAHRAMAN OĞLUNU güçlendirsin. tatlım küçük bebek kuvözden çıktıktan sonra biraz daha itina etmeyi gerektiriyor. arkadaşım 9.ayında 1700 gr doğurmuş oğlunu bir gör şimdi selvi gibi kerata bunun gibi daha nice örnekler var. böyle kişilerin canını sıkmasına izin verme. Hem hemşehrimsin ne güzeldi bayramda izmir arasıra yağdı ama olsun eğer hastaneyi bilseydim ziyaretine bile gelmek isterdim kısmet işte... herşet kader kısmet bende kucağıma almak isterdim bebeğimi ama bana nasip olmadı rabbim sana ve bebeğine sağlık ve sabır versin... güçlü durmak zorundasın ve iyi düşün. iyi düşün ki iyi olsun ben inanıyorum ki memleketimin dr ları senin bebeğini büyütecek ve sen o arkadaşına oğluşunla gidip oğlunun ne kuvvetli bir delikanlı olduğunu göstereceksin.. şimdi tıp daha ileri benim arkadaşımın kardeşi 35 lerinde filan ve doğduğunda 1100 grammış hatta pamuğa sarıp yatırıyorlarmış öyle olduğu halde o zaman bile bunun üstesinden gelen tıp bu gün senin oğlununu büyümesine yardım etmeyecek mi ??? Her şey çok güzel olacak evet biraz zor zaman geçiriyorsunuz ama sabır ve zaman her yarayı saracak ve eskisinden de mutlu günlerekavuşacak bu kötü günleri unutacaksınız:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Altınyunus'cum, senin de doğum yaptığını öğrendim. Oğlunu sağlıkla büyüt. Anneli ,babalı büyütsün Allah ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Siteye pek giremediğimden yeni gördüm.

Bugün ben de deniz bulut'a ve alabama'ya gittim. Ama Alabama taburcu olmuş. Deniz'in bebeğini gördüm çok tatlı maaşallah.

Seneye de inşallah diğer arkadaşlarında bebek haberlerini sırası ile topikten alacağız.

Denizverdi'cim, bugün başvuru için gidecektiniz umarım her şey olumlu gelişir ve sen de kızına bir an önce kavuşursun. Gerçekten büyük bir kalbin var sevgi dolu ve senin kızın olacak bebek çok şanslı. Öncelikle sevgi dolu bir annesi olacak..pek çok yeni arkadaş katılmış ama yazdığım dönemlerde en duygusal ya da duygusallığını en iyi ifade eden arkadaşımızsın.

Ben de 6 Aralık'ta işe başlayacağım topiğe daha düzenli bakabileceğim, evde olmuyor çok zor..

Herada'cım, AS nin güzel sonuçlarını bekliyoruz, zaten bu testi kontrol amaçlı yaptırıyoruz.

Günaydın

DenizVerdi canım bugün için güzel bir gün. Dün okudum ama yazamamıştım. Kararın için hakkında hayırlısı olsun canım. Gittiğin yerler yaptığın işlerle ilgili her detayı yazman beni duygulandırsada mutlu oluyorum lütfen mahrum bırakma beni /bizi.

Deniz Bulut yakışıklısını sağlıkla sıhhatle büyütsün Allah uzun ömürler versin. İyi olmasına çok sevindim
Alabamanında iyi olmasına sevindim Alabama hala hastanedemi ki nasıl gördün ikisinide aynı anda pek anlıyamadım :26:

DenizVerdi, ZarpDeniz [/COLOR], bluestar, cans, hulya, ve diğer arkadaşlar sabah sizin için dua ettim İnşallah Allah dualarımı kabul eder.

Merye uzun zamandır gelmiyor İnşallah iyisindir canım

toana yaşım 37, 5 :) canım bizde problem erkek kaynaklıydı (sperm yapısı, hareketi, hızı, sayısı bozuktu)
bende kilo bir problemmiydi bilmiyorum Ama kilo verince hormonlarım çok iyi değerde olduğunu söylemişti drum.Öncsinde bir dönem şeker hapı kullanmıştım hormonlarım bozuk olabilirmiş ( bilmiyorum tabii) İlk denememizi memorıalda yaptık. Allaha şükürler olsun pozitif sonucu gördük canım Hep dua ediyorum Rabbim herkesi evlatlarına kavuştursun, inşallah bende sağlıkla sonunu getiririm diye.
bende yalnız geçtiğimiz yıllarda incir kürünü Denizverdinin tarifiyle uyguladım ( ve etkili olduğunu düşünmüyorum dersem yalan olur)

Limon kabuğu iyi olmana sevindim kendini yormuyorsun dimi

Dün Nisa hastanesine dra gittim beklediğim dr acil doğuma gidince pat diye başka dra aldılar beni orda sıra bekledim neyse çok kısa süren bir muayenem oldu.
Herşey yolundaymış cinsiyeti erkek dedi. Sağlıkla gelsin inşallah.

merhaba bahar,sütlü bahar;
bugünüm sana gelsin,madem istedin.bilgisayarın azizliğine uğramazsam KK da izin verirse yazıyorum.sabah çabucak kapamış eşim bilgisayarı.halbuki gideken size bugün benim yanımda olun diyecektim..neyse...çıktık,gittik.iişlemler çok kısa sürdü.tamamlamamız gereken evraklar var.hazırlayıp randevu alıp yine gideceğiz.sonrasında sanırım 6 ay gibi bir süre içerisinde eve bir gelicekler.kısa bir ziyarete.diploma sordular.ben henüz almamıştım yoğunluktan.eşim işine döndü ben diplomayı almaya gittim.parlak parlak etrafı...çok hoşuma gitti.:))öpesim geldi....ilk onun fotokopisini çektirdim.o hazır.
sonrasında bugün cuma idi ya..yolumun üstü İstanbulun meşhur Fındıkzade Cuma pazarıydı.hadi bahar takıl bana...:34:
yeni girdim.daha arkadan geliyor.''ikki taane çakmak bi lira,ikki taane çakmak bi lirasesleneee seslene.bende içimden söyler oldum haa..komik oldu.adam uzaklaştı..''ikki taane çakmak bi lira'' uzaklaştı.harcadım paracıkları.eve geldim.kafam dolmuş iyice...günlerdir onu düşün bunu düşün.henüz kurtulamamıştım yaşlıların etkisinden.bir heyecan bile yapamadım.gidiverdik.
az güldüreyim seni.sabah hazırlanırken eşimle konuşuyoruz.diyoruz birbirimize.daha çok eşim:)istermisin problem çocuk çıksın karşımıza.elinde sapan bir oraya bir buraya.hahahahha.benimki diyor.içeri bir giriyorsun bir bakmışın ben yokum.soruyorsun baban nerde?aşağıda..nerde aşağıda?meğer balkondan aşağı itmiş atmış bizimkiyi...gül Allah gül.:1::60:
bir gülümsemelik daha..tramvay yoluna hızla girmye çalışınca benimki diyorum dur yahuu.bari işlemleri tamamlasaydık.hemen nereye?!!:1:
işte böyle sütlü bahar...gelincede yazayım dedim ama gittim hop yattım.uyudummu?gözüm kapalıydı.amam beynim uyumadı.vücut dinlendi işte..

gunaydın arkadaşlar ..
denızverdı sanırım guzel bır karar almıssın .. daha dogrusu almıssınız .. bu hayılı gunde her seyın hayırlısıyla gelısmesını dılıyorum .. bu cok buyuk kararın ıcın de tekrar senı canı gonulden tebrık edıyorum .

teşekkürler hocam;:16:

Back
X