- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Gunaydin Arkadaslar
Deniz Bulut, cokkk tebrik ediyorum. Allah gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin, hayirli saglikli bir evlat olsun. Hosgeldin Batu Bebek, seni cok uzun suredir bekliyorduk...
Alabama, umarim sen ve Mert Bebek cok iyidir. Toparlaninca yasadigin tecrubeleri ve mutlulugunu paylasmak isteriz.
Denizverdi, size de cok hayrili-ugurlu olsun canim. Kisa surede olumlu gelismelerinizi bekliyoruz. Insallah bir kizin olur ama erkek bebek secersen de hic sasirmam belki gelir O seni secer. Bol sanslar.
Baharnaz, bir erkek bebegimiz daha olacak demekki...Zaten sen de erkek bebek fotoso koymustun...Saglikla gelsin, isim bulmaya baslayalim mi?
Limonkabugu, iyi olduguna sevindim canim. Saglikla devam eden bir hamilelik gecirirsin insallah. Detayli bilgiler ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Coraspin bugun alayim henuz almadim daha...
Altinyunus ve Umut Bebek, umarim keyifleriniz yerindedir.
Herada, AS'den de guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canim.
Herkese sevgiler
teşekkürler zarp hocam;evet hocam şansa ihtiyacımız var.ilk görüştüğümğüz ilgili bayan.yaşımı 40 yapmaz mı..kızdım ama ne yapalım.itiraz etmedik edemedik orada.71liyim ben..2011de 40 a gireceğim.o zmana 41 yaptı beni..elimiz mahkum.. kötü bir izlenim bırakmayalım dedim.yoksa hiç kabul etmiyorum.Allah Allah yaaa.15 06 1971 doğumluyum ben.nasıl 40 yaş olur hala aklım almıyor.sırf bu hesaptan 1 yaş üstü olurmuş

benim için ne kadar küçük olsa o kadar iyiydi