- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
biz geldik evimize. gçmişi okuyamadım ama genel olarak iyi dilekleri için herkese teşekkürler. darısı tüm arkadaşların başına inşallah. epidural sezeryenle doğumumu yaptım. sezeryen olacaksa epidurali tavsiye ederim. öyle anlatıldığı gibi korkulacak birşey değil. sıhhatimiz çok iyi. oğlumda çıkarken çok hafif sarılık başlamıştı. yarın kontrol var. ama dün gecek hiç uyumadık. oğlum devamlı ağladı. çok meme emdi ama 9 saattir hiç kakasını yapmadı. aynı tempo devam ediyor. sanırım sütüm az ve çoğalmıyor. oğlum da doymuyor. çok üzülüyoum. inşallah bugün artar. şimdi nöbetçi eczaneden mama arayacağız. 15 dakikada bi uyanıp 10 dakika emiyor. ama ne doyuyor ne uyuybiliyor.![]()
Baharnaz,gercekten bu aralar bebekler hep erkek, hayirla saglikla gelsinler de cinsiyeti sorun degil. Ikincilerde dusunuruz.:13: Umarim sana yakin ve guvenebilecegin evine yakin bir merkez ve doktor bulursun canim.
Nisa ve Toana tedavi oncesi hazirliklariniz icin basarilar dilerim.
Patikler, ses ver guzelim?
Limon kabugu nasilsin?
Cans, Hulya, Herada,Merye![]()
![]()
![]()
Ben beklemedeyim, gogus uclarim cok hassaslasti ve karin bolgem de cok sert. Hormonlarin etkisiyle bunlar daha onceki sikluslardakine benziyor ama umarim sonuc hayirlisiyla olumlu olur. Zaten simdi embriyolarim ya tuttu yada beni artik biraktilar. Bu bekleyis her turlu dusuncelerin gectigi bir donem, hakkimizda hayirlisi olsun.
Günaydın Arkadaşlar,
Topiğe bir bebek daha doğuyor bugün ne güzel. Batu Bebek, analı babalı, sağlık, huzur ve kısmet dolu uzun bir hayata gözlerini açsın inşallah. Darısı hepimize olsun umarım. Deniz Bulut'çum, seni ve eşini şimdiden tebrik edeyim. Doğum müjdeni bir an önce alalım umarım, heyecanla müjdeyi bekliyoruz.
Erverdi'cim, koca gönüllü arkadaşım, tebrik ederim içtenlikle bu güzel kararın için. Cuma günü kaçta gideceksiniz? Beni sormuşsun, sağolasın. Bir yaramazlık yok çok şükür. Ancak yine de dün Deniz'e de yazdım, prensipte amniosentez kararı almıştık ve bu kararı uygulamak üzere randevumuzu aldık. Umarım yıl sonuna doğru güzel bir sonuç paylaşırım sizlerle.
Zarpdeniz, nasılsın arkadaşım, keyifler yerindedir umarım.
Merye, sen nasılsın, kızın nasıl?
Toana, dua etmez olur muyum hiç? Burada zaten benim iki yılı bulan süreçte yaşadıklarımı ve öğrendiklerimi paylaşayım, bu topicten çok yararlandım, belki benim de birilerine faydam dokunur diye bulunuyorum. Yaşımı sormuşsun, yakında 41 diyeceğim. Bu iki senelik sürece üç yumurtlama takibi, iki aşılama ve dört tüp bebek denemesi sığdı. Geçen sene 8. haftada sonlanan bir gebeliğim var. Umarım Allah bu bebeğimi sağlıkla ve hayırlısıyla dünyaya getirmemi nasip etsin.
Arkadaslar, bugun Istanbul'dan ayriliyorum ama Ocak sonuna kadar TR'de olacagim. Bugun doktorlarimla vedalastim ve 10.gun testi yapacagim dedim gulumsediler....
Istanbul'da cok keyifli zamanlar gecirdim, Turist Omer gibi gezdim ama Istanbul derya-deniz daha cok gormedigim yerler var. Oralara da ikizlerimle birlikte gelirim insallah.
Operim hepinizi...![]()