Arkadaslar Merhaba
Forumun bu yeni hali karisik, toplu olarak site yonetimine hepimiz birseyler yazsak ve eskisini istesek nasil olur?
Deniz Bulut, Batu kakasini yapmis gozunuzaydin...Bir cok tecrubeli kisinin ortak gorusu emdikce sutun cogaldigi yonunde. Senin de bir cok konuda dikkatli oldugunu biliyorum, kilo alacagini dusunme, bol bol ye, su ic, komposto ic canim.
Roniyam, masallah kizin kocaman olmus.
Alabama iyi mi, onlar da eve ciktilar mi?
Merye, seni de bebek odasi gibi guzel telaslar almis, cok guzel. Her sey pembe olacak sanirim degil mi? harika seyler var, eminim cok sirin bir odasi olacak.
Altinyunus, toparlandigina sevindim canim. Umut Bebek de guzel odasina gelince her sey daha da guzel olacak. Biraz daha sabir arkadasim.:13:
Herada, sizin bebeginizin cinsiyeti ne zaman belli oluyor?
Limon Kabugu, benim bir arkadasimin da gebeligi lekelenmelerle geciyor simdi raporlu, evde dinleniyor. Doktor bebegi bir kanapeye benzetmis ve kanape iyice odaya yerlesene kadar bu lekelenmeler devam edebilir demis. Bebek biraz daha buyuyup iyice yerlesince kesilirmis. Sen de dinlen mumkun mertebe, lutfen agir kaldirma.
Denizverdi, kizinizla ilgili komik sakalariniza devam ediyor musunuz? Sinavinin iyi gectigine sevindim, :81:ne zaman sonucu ogreneceksin?
Baharnaz, Memorial'den kopamadin degil mi? Umarim yakinda sana uygun bir merkez bulursun canim. Eminonundeyken nostaljik standlara harika gorunumlu tursu koymuslar, tabi ilk aklima sen geldin.

Simdi olsaydi bunlara dayanmazdi dedim kendi kendime...
Cans, simdi beklemedeyim canim.:26:
Hulya, Patikler,Nisa Mai, Toana,