38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benimle büyürmüsün kızım
döndüm baktım odaya
silüetin
sadece yüzün yok
bir de sesin mi olacak küçük evimde
yürürmüsün adım da atarmısın
ya dışarıda
kapımın önündeki parkta
hiç sallamadığım seni

benimle büyürmüsün kızım
elini bıraksam korkarmısın
bırakma diye
beni de büyütürmüsün kızım
yüreğimde

hemen şimdi geldi.gideyim yüzümü yıkıyayımda yarımları tamamlıyayım.

iyi akşamlar canım gerçi dün dü ama olsun

valla güzel olur ama birtane salıncak tarzı var onu alacam belki sandalye gibi ama daha farklı duvara asılmıyor

progestana mı onu 12 haftaya kadar aldık sonra 20 hafta açıklık var dedi akşamları iki tane alıyordum en son kullnmaya tekrar ara verdim 4 hafta kulllandım yani

sen inş.çok yolculuk yapmadın prtakal bahçeleri nerde idi ben varya ne çok korkak davrandım evet canım bende de çok endişe vardı ama sonuçta herşy nasip olayı ile bakınca biraz daha rahatlıyor insn inş.canım güzle haberler verecksin bize inan çok dua ediyorum allah gönlüne göre versin
interneten beşiklere bakınca pek iyi gözlemleme şansım olmuyor eskişehir gidip bakmam gerek burda pek güzel şeyler yok

patikler hoşgeldin canım allah şifa versin canım sen ozaman fazla telefonla konuşma ceple yani tv fazla izleme ne bilem aklına gelen teknoloji ürünlerinden uzak dur mikro dalga fırn dan da uzalk dur baence
bizede öpüyorz canım allah rast getirsin

3 ay inş. arkamdan sizler geliyorsununz alalha şükür yenileri de eklenir inş.

iyi akşamlar canım demek bir sürü ödevin var netine baktınmı söylediysende kaçırdım

Hoş bulduk Merye'cim. Tamam dediklerine dikkat ederim. Bu arada az kaldı ha doğuma. Süperrr... Kendine çok iyi bak arkadaşım...

benimle büyürmüsün kızım
döndüm baktım odaya
silüetin
sadece yüzün yok
bir de sesin mi olacak küçük evimde
yürürmüsün adım da atarmısın
ya dışarıda
kapımın önündeki parkta
hiç sallamadığım seni

benimle büyürmüsün kızım
elini bıraksam korkarmısın
bırakma diye
beni de büyütürmüsün kızım
yüreğimde

hemen şimdi geldi.gideyim yüzümü yıkıyayımda yarımları tamamlıyayım.

Çok güzelll yazmışsın arkadaşım...

hoca şimdi türküsünü çığırıyo.bazen bu saatlerde uyanmanın tesadüf olmadığına inanıyorum.tüm insanlık içi dua edeceğim.pis şeytan!çek elini üzerimden.git çöplüğüne.şimdi yüzümü yıkıyacağım.eüzübesmele çekerek seni altüst edeceğim.

nisa!uyanıkmısın sen de bu saatlerde...kalktın mı namaza....
bahar ya sen?hadi..bu sabah 3 yürek olsun 38den duada birleşen.

oh...ben hafifledim..Allah herkese hafiflik versin.keşke benim de üzerimde olsa hep:17:

herkese günaydın.:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

güzel bir güne uyanış olsun:3:

gunaydın arkadaşlar ...bugünden itibaren kış mevsımıne gırmış bulunuyoruz .. bu soguk mevsımın hepımıze huzur sağlık mutluluk ve sıcaklık getırmesı dılegıyle ...
denızverdı gunaydın .. allah kabul etsın arkadaşımmm

günaydın güller:71:benim için ikinci uyanış.çayımı demliyeceğim.bugün kendimi şımartıcağım.pastaneye gidiyorum.ne istersiniz?size ne alayım:56:

günaydın denizverdi canım bugün erken yanamadım şimdi yürüyüşten geldim ben çayımı demledim kahvaltıya oturacam birazdan gelen varsa buyursun

geldiiim.. dışarıda hayat var kızlar...kuşlar cirik cirik ediyor.hayat var.hayat herşeye rağmen var.hayat güzel..

nisa...öyle mi?hadi beraber olsun.şimdi koyacağım bende çayımı...

kızlar ne şanslısınız.iki sofra..seçin seçin beğenin.ben kaçtım..e hadiiii.fazla naz aşık usandırır
:3::56:

Son düzenleme:
kızlar selam herkese geçmişe bakamadım ne kadar bildiğinizi bilmiyorum kısaca anlatayım. 22 si sabahı 11.24 de oğlumu dünyaya getirdik. çok şükür epidural sezaryan sorunsuz ve duygusal geçti. odama gittiğimde bebeğim beni bekliyordu fakat sütüm gelmesine rağmen hıckırık gibi iç geçirmesinden inlemesinden sütü alamadı hemen akciğerlerde su ıslaklık olabilir diye yenidoğan yoğun bakıma alında tam 8 gece orda yaşam mücadelesi verdi. oğlumun heryerine kablolar bağlandı toraks tüpü bağlandı. bebeklerin yüzde onunda olabilecek akciğer ıslanması normalde biriki günde idrar yoluyla atılabiliyormuş fakat Mertin sol akciğerini saran zarı patlayınca içine hava girmiş bu hava akciğerin genişlemesini engellediği için pnomatoraks yaşadı yani nefes alamıyordu çocuğum. hemen toraks tüpü takıldı ve o tüple o hava dışarı çıkartıldı. bu arada ayağından elinden değişerek damardan kan yoluyla besleniyor aynı zamanda göbeğinden de beslenme yolu açıldı. ağzında midesine bi kablo ile üçüncü gün sanırım anne sütü vermeye başladılar. burnunda başka bir hava veren cihaz derken ben hergün onu öyle görmekten hep kötü şeyleri düşünmekten hayatınım en kahr dolu günlerini yaşadım . tabi sevincimi kimseyle paylaşacak kadar vaktim olmadı. dün değil evelsi gün kontrole gittiğimde doktorum yoğun bakımda merte meme emzirtti ve bizi aşağıya odaya aldılar artık oğlum iyileşmiş tüm kablo ve toraks tüpünden kurtulmuştu. bi gece yine hastanede kaldık eğitimleri aldık ve dün akşam oğlum taburcu oldu. ben üç gün kalıp çıkmıştım. bu süreç çok zor geçti allah kimseye böyle kötü günler yaşatmasın. allaha hamdolsun bizim ve tüm sevenlerimizin dualarını kabul etti. şimdi oğlum yanıbaşımda uyuyor. hepinizi çok öpüyorum . tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma ve anne adaylarına çok ama çok dua ettim. allah kimseye dermanı olmayan dert vermesin.

denizcim sende doğurmuşsun seninde mutluluğunu paylaşamadım allah analı babalı sağlıkla büyütsün. şu ahayatta herşey boş kendini kasma oğlun sağlıklı olsunda sütün az gelsin boşver. olduğu kadar. bak ben sütüm çok olmasına rağmen oğluma üç gün sonra verebildim. çok şükür sağdım sütümü ve geçde olsa alabildi. humana stili günde altı defa içebiliyorsan iç çok faydalı..birde sütü düşünme gelir çok düşünüp stres yaparsan ters teper.

alabama gelmiş geçmiş olsun .. cok sukur mert bebek ıyıleşmiş . korku ve endıse dolu gunler bıtmıs ..allah saglık ve sıhhatınızı daım etsın .. aılenıze saglık ve sıhhat versın ..bır daha boyle seyler yasatmasın . tekrar gecmıs olsun ....

alabamacım;canım benim.çok çok geçmiş olsun.bitti gitti inşallah.evinize gelmişsiniz hayırlısı ile..şimdi nasıl Mert oğlumuz?...sana ve ona sağlık diliyorum.yaşayacaklarımız varmış.korkuların inşallah son buldu...bundan sonra rahat bir nefesle sar yavrunu:70:

Alabama'cım canım benim çok çok geçmiş olsun. En önemlisi sonu güzel, feraha kavuştun ya şükür. Allah bir daha yaşatmasın bu tür şeyleri.
Şimdi oğluşunun tadını çıkart... Çok öpüyorum..

saolun kızlar çok şükür bitti gitti inşallah oğlumda iyileşti canım benim aynı zamanda sarılık da atlattı dünyaya çileyle geldi inşallah bundan sonra sağlıklı ve huzurlu yaşar şampiyonum. doktoru canavar gibi uyutmasak başedemezdik dedi. eve gelince sana çok çektircek dedi. bende ben razıyım dedim. 3820 gr. doğdu paşam. 52 cm. biz bile şaştık kaldık. bide gününde 11 gün sonra doğsaydı demek ne olacakmış. maşallah maşallah oğluma benim iyiki kuvvetliymişki başetti o kablolarla. şimdilik resmini koydurmuyo babası biraz kendine gelsin size güzel fotolarını koycam. çooook çirkin ama boşuna merak etmeyin.

Alabama canım çok geçmiş olsun canım.Şu an Mert bebeğin iyi olduğuna çok sevindim.Kaç gündür sizi çok merak ettim gerçekten.ses çıkmayınca insanın aklına kötü şeyler geliyor tabi.İnşallah herşey yolunda gider artık.Çünkü insanın çocuğuna birşey olması çok korkunç birşey Allah kimseye yaşatmasın.Hadi şimdi anneliğin tadını çıkar artık canım.

Alamaba'cım, Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlattınız gitti, Mert'in hayatı bundan sonra güzelliklerle geçsin inşallah. Sen de sanki dün taburcu olduğunda doğurmuşsun gibi tadını çıkarmaya bak lohusalığının. Bol keyifler diliyorum oğlunla.

Altınyunus, dün yazmayı unutmuşum sana. Kusura bakmayasın arkadaşım. Maşallah oğlunun kilosu çok iyi. Eminim yakın zamanda çıkacaktır. Bebeğinle ilgili hep iyi şeyler duy ve bizimle de paylaş dilerim. Kendine çok iyi bak.

Patikler, sağolasın arkadaşım. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Allah hayırlısıyla isteyen herkese ve bana da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

Baharnaz sağolasın arkadaşım. Herşey yolunda çok şükür.

patikler, teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım.seni de tebrik edeceğimiz günler yakın olsun.:70:
alabama, gözün aydın diyeyim öncelikle.sonrasında yaşadıkların içinse geçmiş olsun.neler yaşadığını az çok anlayabilirim.şükür oğluşun evine gelmiş.güle güle büyüt kuzunu.:70:
oğlum doğduğu kilonun üstüne çıkmış teyzeleri.sanırım yarın onu görebileceğim.hala görmedim kuzumu.bi görsem rahatlayacağım.2 haftaya kadar da çıkacakmış sanırım.:64::66:

Son düzenleme:
Back
X