38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alamaba'cım, Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlattınız gitti, Mert'in hayatı bundan sonra güzelliklerle geçsin inşallah. Sen de sanki dün taburcu olduğunda doğurmuşsun gibi tadını çıkarmaya bak lohusalığının. Bol keyifler diliyorum oğlunla.

Altınyunus, dün yazmayı unutmuşum sana. Kusura bakmayasın arkadaşım. Maşallah oğlunun kilosu çok iyi. Eminim yakın zamanda çıkacaktır. Bebeğinle ilgili hep iyi şeyler duy ve bizimle de paylaş dilerim. Kendine çok iyi bak.

Patikler, sağolasın arkadaşım. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Allah hayırlısıyla isteyen herkese ve bana da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

Baharnaz sağolasın arkadaşım. Herşey yolunda çok şükür.

ne demek herada kusur olur mu hiç?teşekkür ederim iyi dileklerine.ayını anda yazmışız.:38:
 
patikler iyi dileklrin için sağol
herada karamel e teşekkürlerimi iletirsin

herkesin her yazdığını okuyamadım kaçırdıklrım varsa umarım kimse bana cevap yazmadı diye alınmaz

alabama mert bebeğin iyi olmasına ve eve gelmesine çok sevindim. mert bebeğin durumunu öğrenip çok üzülmüştüm ama doğum yaptığım gün denizverdi gelip mert in durumunun iyiye gittiğini söyleyince çok sevinmiştim. ben korkudan hemşirelere bile soramamıştım. inşallah bundan sonra önemli bir sağlık problemiyle karşılaşmazsınız. bizim de şu an tek derdimiz süt. bugün cesaret edip sağdım. 3 saatte en az 60 cc çıkması gerekirken 15 cc zorla çıktı :43:ne yapayım ben de şükrediyorum ya başka bir problemimiz olsaydı diye. olsun da derdimiz süt olsun. ben de 1 aydan sonra mamayla büyümüşüm hem de delik bir kalp ile şu an maşallahım var.

zarpdeniz 3 aralıkta test günü belki erken yaparım diyordu umarım müjdeli haberi alırız
 
Son düzenleme:
herkese merhaba:71:
ben siteyi zor açıyorum arkadaşlar neden acaba?
cans, deniz, limon_kabugu, denizverdi, adını yazmayı unuttuğum herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
deniz, ben toplamda 10-11 kg almıştım.geçen hafta evde tartıldım direkt 7 kg gitmişti.ama ben almaya başladım gibi.ne duysam süt olacak diye yiyorum.:21::9:

altınyunus umut bebek sanırım daha iyi. görebiliyor musun? ben doğuma 5 kg alıp girmiştim. eve dönünce 3 kilosu gitmişti. nasıl yani dedim sadece bebek 3770 kg dı? ama çok şişliğim vrdı. dün 5,5 kg gitmiş. şu an umumda değil artık süt olsun diye faydalı denilen şeyleri peşpeşe yiyorum. şifa olsun. bu kadar yemesem bu yorgunluğa 10 da giderdi ama istemem sağlığımız iyi olsun da.

roniyam çok sağol. evet annelik çok güzel bir duygu zaman geçtikçe de artan bir duyguymuş. arada sizin güzel haberlerinizi almak beni mutlu ediyor.

batu uyandı ben kaçar
 
Arkadaslar Merhaba

Test sonucum pozitif!:nazar: Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
 
Alabama, evinize Mert ile hosgeldiniz! Allah saglikla, anali-babali buyutsun. Ikinizi de cok tebrik ediyorum. Yasadiklarin icin cok gecmis olsun arkadasim, Mert'i ve Batu'yu gormek istiyordum ama transferim erken olunca benim planlar suya dustu, fotograflarini beklerim. Bebeginizi gule gule buyutun.
 
Alabama sağlıkla sıhhatle büyüt bebişini geçti gitti çok şükür. Maşallah bebeğine iyi olmasına sevindim. Bebişin sağlıkla büyüsün.

DenizVerdi sabah o saatlerde uyanık oluyorum canım dualarımız kabul olur inşallah.

Patikler beni sormuşsun saol canım, tansiyonla uğraşırken şimdide sancılarım oluyor idrar yolu enfeksiyonu derken birde progestan verdi dr. Alttan onu kullanıyorum

Merye progestan hapını bakalım şimdilik kullanayım sonrası ne olur bilmiyorum daha önce 13.haftaya kadar jelini kullanmıştım canım.

Bugünde drdaydım ne çok dra gider oldum, kansızlık çok fazla dedi halbuki görüntüm öyle değil :) :15:
kan hapını çoğalt ekstra pekmez filan ye dedi, birde yine sancım oldu yatak istirahati yap dedi ( ben yatıcakmıyım yani sürekli) cuma diyetisyene gidicem bakalım o ne diycek

Devlet hastanesindeki dr ısrar etti 3lü testini yapalım diye 3 lü test içinde kan verdim 15 gün sonra çıkıcakmış hayırlısı.Sağlıkla çıkar sonuç inşallah ( benim aklımda yoktu böyle birşey)

ZarpDeniz bugün tahlil yapmadın sanırım inşallah güzel haberler verirsin canım bebişlerine kavuşursun Allahın izniyle.

Deniz Bulut çok şükür sen ve bebişinin iyi olmasına sevindim. sütünde çoğalır inşallah.

cans bana kış gelmiycek gibi yanıyorum ve acayip terliyorum :))

Herada çok şükür iyi gitmesine sevindim
 
aaaaaaaaaaa ZarpDeniz canımmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum ben yazarken sende yazmışsın
çok şükür canım İnşallah devamıda sağlıkla gelicek Sen içini ferah tut ayy nasıl mutlu oldumm
 
sen uzan dinlen kendini yorma bugünlerde canım çok mutlu oldum Allahım devamınıda yaşatır inşallah
 
Arkadaslar Merhaba

Test sonucum pozitif!:nazar: Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.

Ay canım beniiiimmmmmmm.....Çooook sevindim.... İnşallah yarabbim tamamını erdirir. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok çok güzelll:nazar:
 
Arkadaslar Merhaba

Test sonucum pozitif!:nazar: Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.

zarpdeniz hayırlı olsun..çok sevindim...
 
saolun kızlar çok şükür bitti gitti inşallah oğlumda iyileşti canım benim aynı zamanda sarılık da atlattı dünyaya çileyle geldi inşallah bundan sonra sağlıklı ve huzurlu yaşar şampiyonum. doktoru canavar gibi uyutmasak başedemezdik dedi. eve gelince sana çok çektircek dedi. bende ben razıyım dedim. 3820 gr. doğdu paşam. 52 cm. biz bile şaştık kaldık. bide gününde 11 gün sonra doğsaydı demek ne olacakmış. maşallah maşallah oğluma benim iyiki kuvvetliymişki başetti o kablolarla. şimdilik resmini koydurmuyo babası biraz kendine gelsin size güzel fotolarını koycam. çooook çirkin ama boşuna merak etmeyin.

Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. Resimlerini bekliyoruz:)
 
alabama arkadaşım senin içinde biraz zor olmuş İnşallah bundan sonra çok sağlıkla ve mutlulukla bebeğiniz MERT beyi büyütürsünüz... GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN MERT BEY , TIPIŞ TIPIŞ YÜRÜSÜN MERT BEY....
ZARPDENİZ hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
bunlar yeni doğan bebeklerin büyütmeye başlayan ve bebeklerini kucaklarına almayı bekleyen annelerrreeeeeeee!!!!!!:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KERE MAŞALLAH!!!!!
 
Zarpdenizzzzzzzzz çokkkkkkkkkkk sevindim. Gözün aydın arkadaşım. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah. Her gebelik kendine özel, unutmaya çalış önceki tatsızlıkları. Bu bebeşin ya da bebişlerin sımsıkı tutunsunlar annesine. Hayırlı uğurlu olsun.
 
zarpdeniz canım tebrik ederim çok sevindim bugün katmerli oldu allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. eskileri düşünme inşallah bu kez anne olacağım diye düşün ve bol bol dinlen.

altınyunus canım sende inşallah bebeğine ennn kısa zamanda kavuşursun. ben merti beklerken ne prematüre bebekler gördüm allah hepsine yardım etsin onlar hayata bizden daha çok bağlılar maşallah.
 
Alabam gecmıs olsun canım allah oglusunu sana bagıslasın amın arkadasım herkese allah hayırlı bır yavru versın hepımıze ammmmmmıın
 
canım bahçeci kliniği internette baktım bulamadım artık tedavi sırasında öğrenirim hayırlısıyla
 
Son düzenleme:
Back
X