38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar ... umarım herkes ıcın ıyı bır hafta sonu olmustur .. benım ıcın cok telaslı ve yorucu bır hafta sonuydu ..evde ufak bır davet vardı ... cok yoruldum ..
nısa maı merhaba .. aramıza hosgeldın ...bıraz kendınden bahsetsene

toana tedavın hayırlı olsun .. inşallah mutlu sonuca ulasırsın ..
erverdı .. bak sana ne dıyecegım .. sen de esınle arda sırada balıga gıtsene ..cok zevklıdır .. bız aılecek balıga gıderız .. cok eglenırız ..
herada tekrar tebrık ederım .. mınık kızınla ve esınle bırlıkte uzun ve saglıklı bır hayat surmenız dılegıyle ..

hocam ,yorulmuşsunu...tatlı yorgunluklardır bunlar.değil mi?
eşimle birkaç kere balığa gittim hocam..çok evkli,biliyorum.hemde karlı bir günde gitmiştik:))balık ta tutmuştum.oltayı elektrik çarpar gibi olur balık takılınca.çok hılı olmalısın.eşim çok geliştirdi kendini bu konuda.

ama şimdi istemiyor.istanbulun büyük bir simgesi haline geldi.galata köprüsündeki olta balıkçıları.eşim de oranın çoook yıllardır bir simgesi haline geldi.hatta lakabı bile var köprüde..beni istemiyor yanına.malum hepsi bay...e kıskanıyoru da.habersi uğrasam hemen bişeyler yedirip içirip göndermek ister:)) ....

ama si çok a uğruyorsunu:((

nisa; uğramamış daha

hülya ;sanırım bugün dr a gidecektin.yanlış mı hatırlıyorum

toana;38 39 ne farkeder.sen bakma topiğin adına...hepimi 30 yaşındayı....önemli olan ruh yaşın..mesela ben daha çocuğum.:33::33::33::33::33::33::33::33::33:kıım gelince onunla büyüyeceğim :21:

kim sormuştu?merye senmiydin?bu topiği açan bebitocumu.. onun bir oğlu olmuş canım.tahmini şimdi 2 yaşlarındadır oğlu.

şimdi herkese bir başbaş.kurs günlerim hılı çekim oluyor benim.ev yemek kursa haırlık...arada molalarda bakarım yine sie hoşçakalııınnn:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Arkadaslar Merhaba,:71:

Ozledim sizleri....

Simdi Annemlere geldik ve sizleri okudum ve yazabiliyorum. Kendi evimizde internet baglantisi yok o yuzden ne okuyabildim ne de bir kac gundur yazabildim size... Internet cafeler de okullu cocuklarla dolu ve cok gurultulu o yuzden gitmek istemiyorum.

Bizim Carsamba gunu randevumuz var, insallah saglikla kalp atislarini duyacagiz. AMIN! Gecen hafta yolk keselerini de gorduk, cok sukur. Bana kalsa her gun ultrasona girip hala duruyorlar mi, buyuyorlar mi diye kontrol edesim var.:52: Muhtelif yerlerde muhtelif agrilarim oluyor, olmazsa zaten ona da endiseleniyorum.:18: Daha yolun cok basindayiz, Allah yardimcim olsun.

Baharnaz, Riza Madazliya gitmen cok iyi olmus canim. Kulak cinlamanin azaldigina da sevindim. En dogru karar sizin karariniz canim, hakkinizda hayirlisi olsun.

Denizverdi, senin yazdigin menemen ve patates kizartmasindan cok canim cekti, hemen yapmam lazim. Benimle ilgiliş bilgi verdigin icin cok tesekkurler canim.

Alabama ve Deniz bulut ogluslarla guzel telaslar yasiyorsunuz arkadaslar. Ikınize de cok kolay gelsin. bebeklerin iyi olduguna cok sevindim.

Merye, hala calisiyor musun acaba biraz izin mi alsan madem kizin biraz asagida sana baski yapiyormus. Her egiliste senin soylediklerini hatirliyorum.:13:

Limon kabugu, ne ignesi yaptirdin canim? Umarim her sey yolundadir. Benim de midem yada biryerlerim zaman zaman yaniyor, sende de olmustu degil mi? Doktorun ne demisti ne onermisti?

Altinyunus,
Umut!un gelmesine az kaldi, biraz daha sabir canim.

Bluestar, yasadiklarini daha once paylasmistik, simdi okuyunca bir kez daha kederlendim. Insallah bundan sonraki tedavinizde her sey yolunda gidecek saglikla bebegine kavusacaksin canim.

Cans, partiler iyidir. Hem vermeyi hem de gitmeyi cok severim. Umarim yorgunlugu atmisindir. Hangi ozel sigortayi yaptirdin? Ben de dusunuyorum da...)))Hayirli olsun.

Toana, tedaviye baslamissin hayrili ve bol bebekli olsun.:emir_bebek::emir_bebek:

Herada, demek bir kizimiz daha geliyor, saglikla mutlulukla gelsin. Sonuclarin iyi ciktigina sevindim.:9:

Patikler, bobrek testini br kez daha yaptirman iyi olmus arkadasim, umarim bu dinlnme surecinde her sekilde gebelige kendini hazirlarsin. Gorumcenin ruyasinin cikmasi umidiyle...:16:

Hulyacim, bu deneme degerin dusuk cikmis canim gecmis olsun. Tedaviye baslama karariniz hayirli olsun.:16:

Su, azmin sonunda basarmissiniz, bebegini gule gule buyut.:emir_bebek:

Carsamba gunu yazarim, hepinizi cok operim.:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Herkese Merhaba,

Öncelikle yeni doğum yapan arkadaşlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. Hamilelerde keyifle geçirsinler. Umuda yolculuğa çıkacaklara bol şanslar.
Deniz bulut ; süt için bol marul,roka tavsiye ediyorum. Sabahları kahvaltını muhakkak saat 7 gibi yap. Çünkü sütün oluşumu 2 saati buluyor. Ve en önemliis uyku. Ben uyumadığım zaman sütüm az oluyordu. kızımın 3 ayı yeni bitti. İlk haftadan sonra hep yalnız kaldım. Beni tanıyıp hissetmesi için. ve Hem rahat lohusalık geçirdim, hem kilolar gitti. Hemde kızımla birbirimize alıştık. Artık a dese ne dediğini anlıyorum. Bizimkide emmedi. 2 saatte br sağıp veriyorum. Çok şükür bugüne kadar doydu hep.Sende sağmayı bırakma. 10 cc de gelse mamasına kat ver. sütün çoğalacak düzenli sağman halinde... Kızımda anne sütü almasınarağmen 1.5 aydır kabız. Hiç bir çözüm bulamadık.( masaj-kulak çöpü,rezene varsa önerileriniz çok sevinirim.)
Sevgili bahar, en doğru kararı vereceğine eminim. Bende çok zorlanmıştım. Hem 2li hemde 4lüde ds riski çıkmıştı. İnşallah sağlıklı doğacaktır cocuğun.. Rabbim ona ömür vermişse , hiç kimse bunun önünde duramaz.
allah hiç kimseyi mücadelesinde utandırmasın. Rıza bey çok iyihocadır... Ona gitmen iyi olmuş..
Tedaviye başlayacak arkadaşlara kesinlikle başlamadan önce arısütü-bal-polen karışımını özellikle öneriyorum..
Herkese sevgiler...

Herkese Merhaba,

Öncelikle yeni doğum yapan arkadaşlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. Hamilelerde keyifle geçirsinler. Umuda yolculuğa çıkacaklara bol şanslar.
Deniz bulut ; süt için bol marul,roka tavsiye ediyorum. Sabahları kahvaltını muhakkak saat 7 gibi yap. Çünkü sütün oluşumu 2 saati buluyor. Ve en önemliis uyku. Ben uyumadığım zaman sütüm az oluyordu. kızımın 3 ayı yeni bitti. İlk haftadan sonra hep yalnız kaldım. Beni tanıyıp hissetmesi için. ve Hem rahat lohusalık geçirdim, hem kilolar gitti. Hemde kızımla birbirimize alıştık. Artık a dese ne dediğini anlıyorum. Bizimkide emmedi. 2 saatte br sağıp veriyorum. Çok şükür bugüne kadar doydu hep.Sende sağmayı bırakma. 10 cc de gelse mamasına kat ver. sütün çoğalacak düzenli sağman halinde... Kızımda anne sütü almasınarağmen 1.5 aydır kabız. Hiç bir çözüm bulamadık.( masaj-kulak çöpü,rezene varsa önerileriniz çok sevinirim.)
Sevgili bahar, en doğru kararı vereceğine eminim. Bende çok zorlanmıştım. Hem 2li hemde 4lüde ds riski çıkmıştı. İnşallah sağlıklı doğacaktır cocuğun.. Rabbim ona ömür vermişse , hiç kimse bunun önünde duramaz.
allah hiç kimseyi mücadelesinde utandırmasın. Rıza bey çok iyihocadır... Ona gitmen iyi olmuş..
Tedaviye başlayacak arkadaşlara kesinlikle başlamadan önce arısütü-bal-polen karışımını özellikle öneriyorum..
Sevgili zarp d.. inşallah sağlıkla yoluna devam edersin.
Herkese sevgiler...

merhaba güller:3:
sevgili su;yavrunu sağlıkla büyüt. kabılık konusunda farklı olarak şunu söyliyebilirim.uygulayıp uygulamamak sie kalmış.benimki yaşanmış, bir fikir.kıkardeşim bebekken kabıdı.taa oradan hatırlıyorum.küçük bir takvim yaprağını külah yapıp popoya koymuştuk.içinden de çiçek yağı akıtmıştık.bunu hatırlıyorum da sonucunu hatırlamıyorum.üst kattaki komşumuun önerisi idi. kardeşleri çoktu..ondan biliyor olabilir.ararı olurmu bilmem.sadece si sormuşsunu hatırladım yadım.

tekrara güle güle iyi günlerde büyütün kıınıı.. ne tatlıdır şimdi o minik minik.:nazar:

arp hocam hoşgelmişini:71:
hadi, çarşambaya bir tek yarın var.bol bol halehop çeviricem sie buradan.müjdeyi verin bie hayırlısı ile..afedersini canınıı mı çektirdim yadıklarımla.:17:

merye; arp hocam doğru söylemiş..niye iin almıyorsun bira.dinlendir bşira kıı.doğum inine ne kadar var?
hey gidi günler... ne çabuk ta geçiyor...sanki daha dündü merye.yalnı gidiyorum diye end,işelerini anlatıyordun.yok ilgilenmiyorlardı..hayırlısı ile bugüne geldin.şimdi kıın o kadar büyümüş te rahatsı eder olmuş annesini.sağlıkla kucağına al güel kardeşim.sardım seni:38:

güller bu hafta yerli malı haftasıymış.kursta herkes mamacıklar yapacak götürecek kutluyacağı.buradan bir sesleneyim.bu klavye büyük harfleri de yamıyor.sinir şey.bakalım ne kadar tahammül edeceğim buna.:52:

yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı..

Son düzenleme:
selam kızlar
herada canım artık hamileliğinin keyfini çıkart canım müjdeli haberin beni çok mutlu etti. dün bir arkadaşımın yeni tüp tedavisine başlayacakken doğal hamile kaldığını öğrendim mutluluğum iki katına çıktı. ikinci tüp denememi yaparken tanıştığım sizden iyi olmasın cici bir insan ilk denemesinde negatif sonucu almıştı şimdi hamile çok şükür allah kimseyi aratmasın öyle seviniyorum ki hamile haberi aldığımda hele heleki kader arkadaşlarımın sevinci bi rbaşka oluyor.

ben iyiyim yorgun savaşçı biçimde elimden geleni yapıyorum aslında annelik zor değil zor olan minnacık yavrun sana muhtaç ve sen onun için en iyisini yapmaya çalışırken o savaşıyor altını değiştiriyorsun gazını çıkartmaya çalışıyor kakasını yapmaya çalışıyor başarınca yada sen ona yardımcı olabilirsen ne mutlu sana yok sıkıntı çekerse sen mahvoluyorsun elinden birşey gelmedi diye ay üşüdümü terledi mi uyandımı hep ona odaklısın ve yanlış birşey yapmamak için kasıyorsun vs vs derken günler geçiyor. ilk üç ay hayırlısıyla geçse diyorum o da artık sağını solunu görüp tanısa isteklerini daha iyi ifade etmeye başlasa sanki daha bi rahatlıcaz gibi . tecrübeli anneler yol göstersin süreç daha mı zorlaşcak yoksa alışıcaz daha mı kolaylaşacak bilemiyorum. allah yardımcımız olsun . çocuğun var bin dert cocuğun yok bir dert demişlerdi de haklılar galiba allah hepimize bin dert versin.

hülyacım hakkında hayırlısı tüp için karar vermişsiniz inşallah allah gönlüne göre versin canım.
patikler cannım aynı zamana denk gelecekmiş galiba tedaviler ikiniz içinde hayırlısı canım.
toana sende yeni tedaviye adım atıyormuşsun sevindim canım inşallah bu defa mis kokuluna kavuşursun.
zarpdan inşallah güzel haberler alırız meraklabekliyorum.
bluestar allah derdini bi nebze unutturacak bi evlat versin ben de acıyla okudum yaşadıklarını. zor dostum zor.
baharcım senin içinde allahtan hayırlısını istiyorum en doğru kararı sen vereceksin sadece kalbinin sesini dinle kararı kocanla birlikte verin tatlım.

Canım bebeklik dönemi altını alma, süt verme, gaz çıkartma gibi şeylerle dolu dolu geçiyor ama asıl zorluk bir yaş itibariyle başlıyor. Yürümeye başladığı için aman düşmesin aman bir yerini çarpmasın derken bir fark ediyorsun ki hiç oturmamışsın. Halbuki bebekken en azından aralarda uyuyorlar. Büyüdükçe uykuları da azalıyor tabi dolayısıyla sürekli bir muhafa etme halinde oluyorsun. Bu ortalama 3 yaşına kadar bu şekilde geçiyor. Sonra yavaş yavaş daha rahat etmeye başlıyorsun. 4 den sonra artık daha da kolaylaşıyor. Hepsini başarıyla atlatman dileğiyle arkadaşım :)

denizverdi zarpdeniz,baharnaz.hülya,cans,patikler,alabama,deniz bulut,herada,toana,rüzgar deniz başkaaa hım altın yunus hepinize günaydınnnnn:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:hafta sonuya hepiniz uyuyorsunuzdur ben çiçeklrimi bırakıp gidiyim

merhaba canıııııııımmmmmmmmmm:)

Ozledim sizleri....

Simdi Annemlere geldik ve sizleri okudum ve yazabiliyorum. Kendi evimizde internet baglantisi yok o yuzden ne okuyabildim ne de bir kac gundur yazabildim size... Internet cafeler de okullu cocuklarla dolu ve cok gurultulu o yuzden gitmek istemiyorum.

Bizim Carsamba gunu randevumuz var, insallah saglikla kalp atislarini duyacagiz. AMIN! Gecen hafta yolk keselerini de gorduk, cok sukur. Bana kalsa her gun ultrasona girip hala duruyorlar mi, buyuyorlar mi diye kontrol edesim var.:52: Muhtelif yerlerde muhtelif agrilarim oluyor, olmazsa zaten ona da endiseleniyorum.:18: Daha yolun cok basindayiz, Allah yardimcim olsun.

Baharnaz, Riza Madazliya gitmen cok iyi olmus canim. Kulak cinlamanin azaldigina da sevindim. En dogru karar sizin karariniz canim, hakkinizda hayirlisi olsun.

Denizverdi, senin yazdigin menemen ve patates kizartmasindan cok canim cekti, hemen yapmam lazim. Benimle ilgiliş bilgi verdigin icin cok tesekkurler canim.

Alabama ve Deniz bulut ogluslarla guzel telaslar yasiyorsunuz arkadaslar. Ikınize de cok kolay gelsin. bebeklerin iyi olduguna cok sevindim.

Merye, hala calisiyor musun acaba biraz izin mi alsan madem kizin biraz asagida sana baski yapiyormus. Her egiliste senin soylediklerini hatirliyorum.:13:

Limon kabugu, ne ignesi yaptirdin canim? Umarim her sey yolundadir. Benim de midem yada biryerlerim zaman zaman yaniyor, sende de olmustu degil mi? Doktorun ne demisti ne onermisti?

Altinyunus,

Bluestar, yasadiklarini daha once paylasmistik, simdi okuyunca bir kez daha kederlendim. Insallah bundan sonraki tedavinizde her sey yolunda gidecek saglikla bebegine kavusacaksin canim.

Cans, partiler iyidir. Hem vermeyi hem de gitmeyi cok severim. Umarim yorgunlugu atmisindir. Hangi ozel sigortayi yaptirdin? Ben de dusunuyorum da...)))Hayirli olsun.

Toana, tedaviye baslamissin hayrili ve bol bebekli olsun.:emir_bebek::emir_bebek:

Herada, demek bir kizimiz daha geliyor, saglikla mutlulukla gelsin. Sonuclarin iyi ciktigina sevindim.:9:

Patikler, bobrek testini br kez daha yaptirman iyi olmus arkadasim, umarim bu dinlnme surecinde her sekilde gebelige kendini hazirlarsin. Gorumcenin ruyasinin cikmasi umidiyle...:16:

Hulyacim, bu deneme degerin dusuk cikmis canim gecmis olsun. Tedaviye baslama karariniz hayirli olsun.:16:

Carsamba gunu yazarim, hepinizi cok operim.:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Canım gelişmeler iyi gözüküyor. İnşallah herşey yolunda gidecek arkadaşım. Öpüyorum.

patikler:çıkarken gördüm seni.merhaba der kaçarım.. iyimisin?işlerinde kolay gelsin amirim..:34:pilavımı yapıp çıkacağım.
herkese selamlar...

ayy toana seni de gördüm.hemmen çiçeğini aldım uun bardağıma koydum şimdi.iyisin umarım.hoşçakaaalll.:3::3:

Ozledim sizleri....

Altinyunus,

canım merhaba ben artık rapporluum 1ay düşük tehlikesi için biraz aşağğıda ya ondan fazla yine hareket etmeyecm yoksa bu saatlerde giremiyrdum

canım allahın izniyle herşey çok güzel olacak kalpin atışını göreceskin sonra da hissedecksin inş.şimdi benmkinin harektlerini hissedincce çok keyifleniyorum allah tüm hamşleri tamamına erdirir inş.sağlıkla huzrla ve isyeyenler inş.
ama bayağı belli oluyr yokluğun
canım varya öyle canın bazı şeyleri çekecek bazı şeyleri görmek istemeyeceksin inş.ne kadar mide bulantısı o kadar sağlıklı gebelik demişti drum tam mide bulantısını da benzemiyrm garip bir şekşli var midenin

mervecim meraba canim hamilesin galiba hayatim hayirli olsun kacinci tedavinde hamile kaldin tatlim fikir alabilirmiyim::59:

merhaba canım evet cuma dr ua gittmştim seninki resmen mucize demişti dr um allaha şükür inş.tamamna erecek inş.allah sizelre de nasip etsin
varya bu yazılanların neredeydse hepsini uyguladım send e uygla ve çok dua et sürekli dua ettim yemin eerim hiç boşluk yoktu sabah uyanıyordm akşam yatana kadar namazlar da acayip dua ettmi dua namazları kılıyordm inş.allah isteyen hgherkese nasip edecak

DENİZVERDİmerhaba tatlım nasilsın , valla canım artık izinideym doğru söylüyrsunn amma kızdırmşlardı beni ama allaha şükür şidi 11 haftam kaldı canm allah seni ve sevldklerini korusun

rüzgarcım patiklercim saolun kızlar haklısınız aslında ben de etraftan yakınlarımdan biliyorum esas zorluğun yürümeyle başlayacağını. bu aşamada belki en kolay zamanlar ama işte en acemi zamanlar aynı zamanda, normal rutin altını aç emzir yıka gazını çıkar başka birşey yok gece uykusuzluğunu gündüz uyuyabilsen o da biraz daha kolaylaşır benim demek istediğim aslında bebek için zor bebek ilk nefesiyle dünyaya geliyor esas o uyum sağlamaya çalışıyor zorluk ona bence işte orda o sana muhtaç sende onu anlamak için yada işte ona yardımcı olabilmek için psikolojik olarak zorlanıyorsun üzülüyorsun ağlıyosun ne biliyim işte mesela denizbulut sütü az mama veriyo ona üzülüyo keşke sütüm olsa diyo yada bebeği kabız olan arkadaşım kimdi su arkadaş dı galiba hani benim demek istediğim bu tip durumlardı. yani annenin çaresiz kaldığı durumlar kötü yani. yoksa uykudan geberiyosun ama kucağında beben onu emziriyosun orda arz ve talep belli dış etkenlerin yada uykusuzluğun zorluğunu yaşıyorsun aman işte konuşuyorum lohusalık sendromu işte allah yardım etsin demek üç yıl daha işimiz var sonra biraz daha rahatlıcaz. hadi bakalım hayırlısı.

Back
X