heradacım,demek güneş düşündün çok güzelmiş.evinize güneş gibi doğsun inşallah kızınız...bizim şuan kararlaştırdığımız bir isim yok halen,eşimle bunun mücadelesini veriyorum bende senin gibi..ne desem beğenmiyor,onun söylediklerinide ben beğenmiyorum.sonuçta benim dediğim olucak ama onunda gönlü olsun istiyorum...erkek çocuğumuz olursa ismini ben takıcam,demiş eşim bende kabul etmişim..tabi bu onun tamamen uydurması:)) öyle birşeyi konuşsaydık hatırlardım mutlaka...son ana kadar bu isim konusu keyifli şekilde atışma sebebimiz olucak sanırım :)
zarpdeniz,tansiyon hamilelikte en çok korktuğum şeydi..bir ara yükselir gibi oldu ama sonra eski dengesine döndü..birkaç defa yaşadığım için ne kadar zor olduğunu gördüm..inşallah sende fazla yaşamazsın...
doktor kontrolünüz güzel geçmiş...hareketlerini de görmüşsün maşallah
ikili taramanızda güzel geçer inşallah...
denizbulut,batu aşılarını olmuş geçmiş olsun...maşallah
hiç ağlamamış da...erkek bebekler ağır abi oluyor bu konuda sanırım 
bakıcı konusunda talihsizliğin beni üzdü gerçekten..inşallah işe başlamadan önce gönlündeki gibi bir bakıcı bulursun...
toana,sana ne desem seni teselli etmez biliyorum...ama yeniden merkez araştırıyor olman çok hoşuma gitti..mücadeleci insanları seviyorum...inşallah emeklerinin karşlığını alırsın..
denizverdicim,kızın için kitaplar almışsın,çok hoşuma gitti...sıranız yaklaşınca cicilerde almaya başlarsın...ayy çok heycanlı yaa...kız çocuklarına alışveriş yapmak çok keyifli olur...geçen eşimle bücürüğe girdik ne var ne yok bakalım diye..erkek çocukları için hiçbirşey yoktu..
kız anneleri bu konuda daha şanslı 
zarpdeniz,tansiyon hamilelikte en çok korktuğum şeydi..bir ara yükselir gibi oldu ama sonra eski dengesine döndü..birkaç defa yaşadığım için ne kadar zor olduğunu gördüm..inşallah sende fazla yaşamazsın...
doktor kontrolünüz güzel geçmiş...hareketlerini de görmüşsün maşallah

denizbulut,batu aşılarını olmuş geçmiş olsun...maşallah

bakıcı konusunda talihsizliğin beni üzdü gerçekten..inşallah işe başlamadan önce gönlündeki gibi bir bakıcı bulursun...
toana,sana ne desem seni teselli etmez biliyorum...ama yeniden merkez araştırıyor olman çok hoşuma gitti..mücadeleci insanları seviyorum...inşallah emeklerinin karşlığını alırsın..
denizverdicim,kızın için kitaplar almışsın,çok hoşuma gitti...sıranız yaklaşınca cicilerde almaya başlarsın...ayy çok heycanlı yaa...kız çocuklarına alışveriş yapmak çok keyifli olur...geçen eşimle bücürüğe girdik ne var ne yok bakalım diye..erkek çocukları için hiçbirşey yoktu..