38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam hanımlar bilgsyrmzda sorn olduğu için çoktandır giremedim dışarıdanda gidip bakmadm ne var ne yok diye biz daha doğm yapmadık cuma inş.dedi drum başlatacak dğumu hayrlsı inş.
umarım bütün hanmlar iyisiniz biraz bakaym inş.hekes için herşey yolndadr

Deniz çok geçmiş olsun. Gerçekten de doktorlar bir yere kadar yardımcı olabiliyor. İyi ki düşünmüşsün bu alternatifi. Umarım testler iyi çıkar. Mama gerçekten pahalıymış, inşallah oraya kadar varmadan hallolur Batu'nun sıkıntısı. Çaresiz kalmak insanı kötü eder, inşallah gün güne atlatırsınız.

Alabama'cım, bravo arkadaşıma. Bir çocuğuna doktor olan anne daha. Anacım maşallah uğraşmışsın ve uğraşların da sonuç vermiş. Kocaman kokla Mert paşayı benim için. Allah kolaylık versin. Valla sayılı gün bir şekilde geçiyor işte, sanırım artık günlerin yavaş geçmeye başladığı zamanlara yaklaştım. Yavrucuğum şimdilik makat duruşunda. Doktor da daha var dedi, bu haftalarda bebeklerin yarısı makat yarısı düz duruşta olurmuş. Hayırlısıyla yaşayıp göreceğiz inşallah.

Merye, artık topic ahalisi olarak doğurduğuna kanaat getirmiştik. Demek Cumaya kızını kucaklıyorsun. Çok rahat bir doğum olsun, Allah yardımcın olsun...

Zarpdeniz, dörtlü sonucun iyi gelecektir inşallah. Randevularda kolaylıklar diliyorum sana. Sinüzit için de çok geçmiş olsun diyorum, başağrılarını da tetikliyordur. Ticker'ını görmeyi dört gözle bekliyoruz :-) İsim konusunu sorma arkadaşım. Gerçekten de zorlu bir işmiş.

Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Annem de abime hamileyken ellerimle hiçbir iş yapamazdım, tencere bile tutamazdım, ölürdüm ağrıdan diye anlatır hep. Hayırlısıyla 8. aya girdin bugün, vaktinde gelsin oğluşun, sağlıkla kucakla inşallah. Benim şişlikler hafif düzeyde ama ayakkabı numaram büyüdü, en başından beri yüzük de takmıyorum zaten. Önlem olsun diye başından beri tuz tüketimimi sınırlamıştım, belki onun da bir faydası oluyordur. Ancak şimdiden yataktan kalkarken hafif zorlanmalar başladı, Allah yardımcımız olsun. Allah dileyen herkese tez zamanda bunları yaşamayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
mert bey ellerinizden öper

Eklentiler

• $merto 003.webp
    $merto 003.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $mert 007.webp
    $mert 007.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $merto 004.webp
    $merto 004.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
herada canım insan mecbur öğreniyo valla darısı size insallah demek makat bakalım döncek
mi Güneş hanım. doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi?
merye hoşgeldinnn meraktaydık hadi az kaldı allah bi avazda kurtarsın canımm ayy cok heyecanlı o gunler aklıma geldi.

hanmlar epey merak etmişşiniz kusura bakmayn ya size dönemedim
şimdi ben 12 gün önce burda rutin kont.arada gittimğim bir dr vardı hep eskişeghire gitmek zor geldiğii için arada burdkine girdiyrdm 12 gün önce gittim normal nst için nstden sonra dediki ağrın gözüküyr çatı açıklğin var zaten tüp bebek hemen sezeryan yapalm dedi beni bir güzel korkuttu bende heen esas dr umu aradım o da kalp atışı ve ultrasn da herhangi birşehy gözükümüyrsa daha erken bebekiçin beklemk daha iyisi dedi hemen ertesi gün ona gittim tabi bu arada gece hiç uyuyamadm korkudan ve meraktan neyse ertesi gün hemen ona gittik baktı çatı açıklığn hiç yok dedi ve olmaması daha normal dedi 3 gün sonra gel tekrar bakalm dedi bu arada ben kaynanmda kaldım eğer birşey olrsa hemen hast ghiderim diye 3gün sonra tekrar gittik bu seferde yine normal dedi yine açıklık yoktu
riskli ultrosndan baktık nyse artık adı renkli dopler mi ne ondan da iiyice emin olnca bir hafta sonra gel dedi gittim o da dün idi cuma ya gel doğumu başlatalım dedi yani diğr dru dinlesydm iki hafta önce doğm yapacktık inş.çok yakında bebşimi kavuşrm sağlıkla sihhatle ve tüm arkadaşlar inş.ve istyen arkadşlar amin

deinz bullt bebşin rahatsız imş. çok geçmiş olsn canm ama allah nazardan saklasın yieysim geliyr o esnemesi o şirinliği allh bağlşlasın canm heppinizinkini canm bakıcın nasıl en son gelen vardı sanırm

baharnaz anti tpo ne troidlemi ilgili allha şifa versin canm inş.sğlkla kucaklaşrsn bebşi demek yangın gece çalıştırılanlardan daha çok çıkıyrmş iyiki söyledin daha dikkatli olacm inş.ben hep öyle ypıyrmda neyse allh bizleri korusn

zarpdeniz dedim sana kızın olacak hatırlıyrmsun gözün aydın sen kız istiyr gibi hatırlıyrm allah analı babalı büyütsün canm selm söyle kızına benim meryemden
canm senin tansiyn sorunun mu var sanki öyle anladım çok geçmş olsn ve dr sorununuzda var gibi inş.gönlüne göre bulursmn
sen şu kargaşaların olduğu yerde değlsin değlmi inş.oralarda değilsin 4lü sonucn inş.güzel çıkar ya bence as yaptırkmak için türkiye ye gelme bence yorma kendiini inş.herşey ok güzel olacak bebek tecrübüesine gelince benmde hiç tecrüvbem yok alabama aramızda yatıyr diyor ben korkarım valla ya çoçuğun üzerine gelirsem diye hiç onu yapamam dün hast 14 günlük bir bebek gördm nasıl tutacam diye endişe etmeye başladm nasıl yıkayacam onu çok küçükler ya
bu arada bizde de herşey pembe ama yani hep pembe yapılıyrki arada başka renkler soktum araya kızım başka renklerin de varlğini bilsin diye

limonk:bebeğin iyimiş allaha şükür inş.o diğer sornlar da dr yanılır sen yinede güzel şeyler düşün ve tedbirli ve sakin ol ve fazla harekte etme bence

denizverdi:nasılsın canm evde işler yolnda dğlmş ne kötü bu makinalırn bozulması zaten hiç uygun olmayan zamanlar da olrki inş.bebşle ilgili herşey yolunda olr bu arada denize cevap verirken bile cevabında şairlik var canm haberin olsn

cans:çok geçmiş olsn ama düzelmeden troidler düzelmeden hamile kalma şansı daha az gibi hatırlıyrm çok dua et et inş.son denemende çok mutlu olrsn

hereda:naslsın canm allah tez zamanda sağllıkla kurtarsın bizleri yok canm daha doğm yapmadım inş.yakında kuçakliyacam darası sizlere inş.çok heyecanlıym onu görecem diye koklayacam diye allah tamamına erdrir inş.inş.bebşlrimizin bebşlerini görecez hanımlar eşlerimizle birlikte yeni dua sizde edin allh istyn herkese nasip etsin amian

ekin 4 mart inş.sana uğur getirecek canm çok dua et

bu arada necmettin erbakan da vefat etti allah ona rahmet etsin

herada canım insan mecbur öğreniyo valla darısı size insallah demek makat bakalım döncek
mi Güneş hanım. doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi?
merye hoşgeldinnn meraktaydık hadi az kaldı allah bi avazda kurtarsın canımm ayy cok heyecanlı o gunler aklıma geldi.

ay sorma ya ne heyecanlı günler çok ta korkum var inş.ikizide sağ salim kurtulacaz bu işten diye çok dua ediym bsenin bebşle ilgi allah çşükür güzel paylaşmların var o notları da aldım umarım kullnmam ama işte belli olmaz konak rahatsızlığı kırmızı beneklerde ilgii değlmi
allh bebiini size sizi de ona bağşlasın canm
arada abdest bölgesinde korkunç bıcak batmalrı hissssedyirm dün akşam çok kötü idi çok kıvrandırdı beni ya birde drlar her gidiişimde artık alltn muayene ediyrlar ve ellerini koyuylar açıklık varmı diye ablam bizde böyle bakmazlarıdı diyr sizde bakıyrlarmıydı 36/37 haftadan sonra bakmaya başladılarda

Deniz çok geçmiş olsun. Gerçekten de doktorlar bir yere kadar yardımcı olabiliyor. İyi ki düşünmüşsün bu alternatifi. Umarım testler iyi çıkar. Mama gerçekten pahalıymış, inşallah oraya kadar varmadan hallolur Batu'nun sıkıntısı. Çaresiz kalmak insanı kötü eder, inşallah gün güne atlatırsınız.

Alabama'cım, bravo arkadaşıma. Bir çocuğuna doktor olan anne daha. Anacım maşallah uğraşmışsın ve uğraşların da sonuç vermiş. Kocaman kokla Mert paşayı benim için. Allah kolaylık versin. Valla sayılı gün bir şekilde geçiyor işte, sanırım artık günlerin yavaş geçmeye başladığı zamanlara yaklaştım. Yavrucuğum şimdilik makat duruşunda. Doktor da daha var dedi, bu haftalarda bebeklerin yarısı makat yarısı düz duruşta olurmuş. Hayırlısıyla yaşayıp göreceğiz inşallah.

Merye, artık topic ahalisi olarak doğurduğuna kanaat getirmiştik. Demek Cumaya kızını kucaklıyorsun. Çok rahat bir doğum olsun, Allah yardımcın olsun...

Zarpdeniz, dörtlü sonucun iyi gelecektir inşallah. Randevularda kolaylıklar diliyorum sana. Sinüzit için de çok geçmiş olsun diyorum, başağrılarını da tetikliyordur. Ticker'ını görmeyi dört gözle bekliyoruz :-) İsim konusunu sorma arkadaşım. Gerçekten de zorlu bir işmiş.

Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Annem de abime hamileyken ellerimle hiçbir iş yapamazdım, tencere bile tutamazdım, ölürdüm ağrıdan diye anlatır hep. Hayırlısıyla 8. aya girdin bugün, vaktinde gelsin oğluşun, sağlıkla kucakla inşallah. Benim şişlikler hafif düzeyde ama ayakkabı numaram büyüdü, en başından beri yüzük de takmıyorum zaten. Önlem olsun diye başından beri tuz tüketimimi sınırlamıştım, belki onun da bir faydası oluyordur. Ancak şimdiden yataktan kalkarken hafif zorlanmalar başladı, Allah yardımcımız olsun. Allah dileyen herkese tez zamanda bunları yaşamayı nasip etsin inşallah.

haklsın canm amin inş.allh hepimizi ve begbşlerimizi sağlıkla kurtarsın inş.seninki döner normal dönüşü yapr inş.dönmeyenlere kesin sezeryan gözüküyr

ay sorma ya ne heyecanlı günler çok ta korkum var inş.ikizide sağ salim kurtulacaz bu işten diye çok dua ediym bsenin bebşle ilgi allah çşükür güzel paylaşmların var o notları da aldım umarım kullnmam ama işte belli olmaz konak rahatsızlığı kırmızı beneklerde ilgii değlmi
allh bebiini size sizi de ona bağşlasın canm
arada abdest bölgesinde korkunç bıcak batmalrı hissssedyirm dün akşam çok kötü idi çok kıvrandırdı beni ya birde drlar her gidiişimde artık alltn muayene ediyrlar ve ellerini koyuylar açıklık varmı diye ablam bizde böyle bakmazlarıdı diyr sizde bakıyrlarmıydı 36/37 haftadan sonra bakmaya başladılarda

yerim ben onu annesi sana benziyr gibi geldi sen ne çok sarı bişeysin öyle
inşallah gerekmez canım. konak bebegin kafasında kabuk gibi sarı bişi yumuşayınca kalkıyo banyoda çıkıyo. elle kaldırmamak lazım yumuşatıp bebe fırçasıyla taramak gerekiyor. kırmızı benekler ise vucudda ve bebeğin yüzünde çıkıyor aynı zamanda sanki iltihaplı gibi olanları da var onları da kesinlikle ellemeden krem sürerek iyileştirmek gerekiyor. bahsettiğim oksidin losyon süt gibi içinde sanırım pudra gibi bişi var banyodan sonra sürüp peeling gibi ovunca kısa sürede kırmızı lekeleri sivilceleri yokediyo. ben alttan muayene olmadım çünkü benim oğlum makat duruyodu açılmanın önemi yoktu sezeryan olduğum için çatı vs muayenesi olmadım. alttan baktığında da elle bakmadı hatırlamıyorum.

merti genelde babaya benzetiyolar ama bana da benzetenler var. ikimize de benziyo aslında bende babası da beyaztenliyiz. saçlarım röfle ama açık kumralım baba tarafım yugoslavgöçmeni o tarafa benzetirler rumeliliyiz.:87:

inşallah gerekmez canım. konak bebegin kafasında kabuk gibi sarı bişi yumuşayınca kalkıyo banyoda çıkıyo. elle kaldırmamak lazım yumuşatıp bebe fırçasıyla taramak gerekiyor. kırmızı benekler ise vucudda ve bebeğin yüzünde çıkıyor aynı zamanda sanki iltihaplı gibi olanları da var onları da kesinlikle ellemeden krem sürerek iyileştirmek gerekiyor. bahsettiğim oksidin losyon süt gibi içinde sanırım pudra gibi bişi var banyodan sonra sürüp peeling gibi ovunca kısa sürede kırmızı lekeleri sivilceleri yokediyo. ben alttan muayene olmadım çünkü benim oğlum makat duruyodu açılmanın önemi yoktu sezeryan olduğum için çatı vs muayenesi olmadım. alttan baktığında da elle bakmadı hatırlamıyorum.

merti genelde babaya benzetiyolar ama bana da benzetenler var. ikimize de benziyo aslında bende babası da beyaztenliyiz. saçlarım röfle ama açık kumralım baba tarafım yugoslavgöçmeni o tarafa benzetirler rumeliliyiz.:87:

bana dün drum çok kötü elle baktı çok acıdı çok hafif br kanamm oldu sanki doğmu başltmk için müdhale gibi geldi artık bilmyrm drum ne dese onu ypcm hiç itrz etmiyrm

iyi akşamlar canm

canım merye.... okuyordum...meryem daha gelmemiş..cuma gelicekmiş... bisde hep almıştır kucağına diye tahminlerde bulunmuştuk...kendine ve bebeğine çok iyi bak sevgili merye...daha dün yalnıs gidiyorum derken bak 3 gün sonra alacaksın yavrucuğunu kucağına..hep soruyordum şimdi net öğrendim işte..demek cumaya geliyor kısımıs...şimdiden hayırla gelsin kısın meryem..yanaklarından da öptüm farset...şimdi çıkmalıyım.artık yarın yasarım ...hoşçakal.sevgiyle kal duası bol arkadaşım:70:

Selam

Denizverdi evet canım AntiTpo yüksek çıkınca dedi dr bu hastalığı antikorlarında taşıyorsun genetik almışsın diye hiç sormadım madem genetikse niye ilaç alıyorum diye ama bu ilaç T4 ümü düzenliyor sanırım çünkü sınırın altında olan oydu.
Seninde işler eşyalar karışmış bende ZarpDenize katulıyorum inşallah görevliler gelmeden herşey yerine girer, en ufak birşeyi bile bahane edebilirler. Makine konusunda Bosh hk yorum yapamıycam bilmiyorum bende Arçelik kullanıyorum çokta ayrıntılı teknoljiye girmemeye özenb gösteririm alırken herhalde birde ZarpDeniz yazmış ya ayarlıyorsun sen evde yokken yıkıyor diye aklıma geldi eşim geçen gün yangından sonra araştırmaları okumuş en çok yangın evde yokken yada uyurken çalıştırılan çamaşır ve bulaşık makinasından çıkıyormuş o yüzden artık dikkat etmeye çalışıyorum uyanıkken ve evde iken çalıştırmaya.
Evet kkya sabah girdim yine sorun oldu hep kilitlendi birşey yazamadım canım.

ZarpDeniz bugünkü muayee sonucu yazarsın inşallah herşey yolunda gider, ayak tabanım yanmışmıydı hatırlamıyorum ama hep bir yangınım var geceleri üstümü hep açıyorum yetmedi göbüşüde açıyorum :) ateş basıyor geceleri çok uyandığım için camlarıda açıp önünde 3-5 dk soğuk havayı alıp tekrar uyumaya gidiyorum :) hamilelikte herşey yaşanıyor. kesin sonuç AS diye yazmışsın ya canım ben pek öyle düşünmüyorum hayırlısı. İnşallah kan sonuçların güzel gelir canım yalnız yaştan dolayı bazı riskler bizde daha fazla çıkıyor sonuçta benimki 180 de 1 gelmişti. İnşallah gönlünü ferah kılacak iyi bir sonuç gelir.
Ellerim ellerim ellerim sabah çocuklar için hikaye yazdım, kalem tutamıyorum ödevimizdi çivi yazsı gibi kursu bırakmadım gidiyorum ama yazı yazmıyorum etkinliklere katılıyorum ne zamana kadar bilmiyorum.

merhaba bahar;ellerine çok üsüldüm canım yaa.. nasıl kilitleniyor öyle...çok sorlu bir hamilelik geçirdin ama çoğu gitti ası kaldı.yakın da bitecek sıkıntıların.senin de uykususuuuummm dediğini okuyacağıs buradan hayırlısı ile.. bak meryecik bile yarından sonra kollarına alacak yavrusunu..as kaldı as... sıra sende.
evet..ben de teknoloji konusunda çok ayrıntı aramıyorum. çünkü genelde en fasla 3 program kullanılıyor.bence gerisi biras gös doldurmaca..bu akşam alacağıs inşallah..benim niyetim bosh marka ..arçelikte bilgisayar ve tv konusunda kötü tecrübelere tanık oldum.bildiğim ç makşineleri de sıkarken müthiş ses çıkarıyor.. eski makinem tamirlere girmeden kimse anlamasdı çalıştığını...

son çayım da yarılandı.. iki debir de sil çaldı.hiç sevmiyorum çay keyfimin bölünmesini:47:

alabama;uğramışsın..canımm .sağolasın.mert in yeni resimlerini koymuşsun..yok yok.babası babası... hayırlı evlat olsun.annesi ya da babası.. o suret.. hayırlı evlat olsun yavrun..denis de sende bebek sağlığı ile ilgiligüsel faydalı bilgiler ver,iyorsunus.benim kısım büyük olacak diye sadece okuyorum not almıyorum.yanlış mı yapıyorum acaba?:26:

sarp hocam;evet hocam burada hava çok soğuk.sisin şimdi bulunduğunus yerde nasıl hava?kısımı üşütmeyin.. ama yook sis soğuğa duyarlısınıs... sis de kısımıs da sıcacık kalın..bana dondurma göndermişinis.. vallahi bu ara hava soğuk moğuk gösüm takılıyor dondurma dolabına.. hasta olmak istemiyorum.üşütmeden gripsis öksürüksüs çıkarmak istiyorum kışı..benden de sise sıcacık bir kahve sahlep olsun:68:...severmiydinis acaba:26:

herada;yataktan kalkarken sorlanmaya başlamışsın.o kadar oldunus mu yaa.. oy maşallah kısıma :nazar::emir_bebek:muciselere tanık olmak çok güsel bir duygu.

merye... e merye...:49::70:... şimdi sen normal mi doğum yapacaksın.öyle istiyordun...

patiklerden ses yok...

hülya da öyle...

nisa ... selam.. hadi başla artık..:49::emir_bebek:senin de gelsin yavrucun..

merye canım sen normal doğum yapacaksın değil mi ? o zaman bu muayene normal diye biliyorum hatta ben önceden bunu okumuştum da ay sezeryan olcam da bu çatı muayenesi olmayacak diye sevinmiştim. doğum her türlü zor arkadaşım sezeryanda zor normal de zor kim ne derse desin kadının işi her türlü zor. ama bunca zorluğa rağmen ne sızlanıyoruz ne pişman oluyoruz allah bize bu duyguları vermiş istemekten vazgeçmiyoruz allah tüm isteyenlere versin.

denizverdi canım sen istemişsin diye koydum resimleri.ayne dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da kime benzemiş önemli değil ayrıca bebeler büyüdükçe çoook değişiyo. benim çamaşır makinemde bosh hayatım ve çok memnunum. tavsiye ederim.

hülyacığımı ben aşağıda bazen görüyorum okuyo ama sanırım yazmaya vakit bulamıyo yoğunluktan. kolay gelsin şekerim.

Son düzenleme:
Sevgili Herada ve Baharnaz Merhaba:3:

Biraz once sonunda cizelgemi yaptim fakat bunu KK'ya nasil eklenecegini henuz cikaramadim, hatirliyor musunuz?:26:

yaptığın çizelgenin linkinin http ile başlayan png ile biten kısmını kopyalayıp profilimi düzenle den aşağıda çizelge kısmındaki kareye kopyalayıp kaydedeceksin hayatım. hadi bekliyoruz çizelgeni şimdiden hayırlısı olsun.:emir_bebek:

linkin tamamını kopyalarsan kabul etmiyor istersen bizim profillerimize girip çizelge kısmına bak bizimkilerden görürsün nerden başlayıp nerden bittiğini.

Son düzenleme:
Merye'cim, kolay bir doğum olsun inşallah. Doğum haberlerini, güzel müjdeni bekliyoruz. Analı, babalı, sağlıklı, bol kısmetli, keyifli, sevdicekleriyle doyasıya yaşayacağı güzel bir hayatı olsun minik prensesinin.

Beni sormuşsun, doktorla henüz konuşmadım ama normal doğum olacağını sanmam. Kendimi sezaryan fikrine alıştırmış durumdayım.

Alabama, 41 kere maşallah size, tam ısırmalık kıvamda Mert. Bayıldım fotoğralarınıza vallahi. Keyifler bol olsun. Doğumu sormuşsun, nispeten bize yakın diye Ataşehir Memorial'ı düşünüyorum ama gidip gördüğümden değil, sadece aynı grubun hastanesi diye. Henüz doktoruma da sormadım, normalde Okmeydanı ve Etiler'de çalışıyor, doğum için Ataşehir'e geçer mi bilmem. Geçemem derse, o zaman bir karar vermemiz gerekecek. Bakalım, Hale Hanım da benim gibi, hafta hafta ilerliyoruz hamilelikte, ileriye dönük tek konuşmamız geçen gün kan değerlerimle ilgili oldu. Değerlerde hafif bir azalma var ama hiç sorun değil, bu değerlerle doğuma gidebiliriz dedi, o kadar. Bakalım, iki hafta sonra muayene var, hem bu konuyu açayım artık diyorum hem de kordon kanı için ne düşünüyor onu sorayım bir.

canım merye.... okuyordum...meryem daha gelmemiş..cuma gelicekmiş... bisde hep almıştır kucağına diye tahminlerde bulunmuştuk...kendine ve bebeğine çok iyi bak sevgili merye...daha dün yalnıs gidiyorum derken bak 3 gün sonra alacaksın yavrucuğunu kucağına..hep soruyordum şimdi net öğrendim işte..demek cumaya geliyor kısımıs...şimdiden hayırla gelsin kısın meryem..yanaklarından da öptüm farset...şimdi çıkmalıyım.artık yarın yasarım ...hoşçakal.sevgiyle kal duası bol arkadaşım:70:

inş.canm tamam senin yerine öpecm inş.kıızmısende sevgilyle kal canm ama evet canm drm da normale göre düşnyrm senin ve bebek için bir sorn yoksa böyle devam edelim demişti inş.normal ve kazasız belasız bir dğm yapacaz kızmla inş. ve bütün hamişler inş.ve olmak isteyenler amin

merye canım sen normal doğum yapacaksın değil mi ? o zaman bu muayene normal diye biliyorum hatta ben önceden bunu okumuştum da ay sezeryan olcam da bu çatı muayenesi olmayacak diye sevinmiştim. doğum her türlü zor arkadaşım sezeryanda zor normal de zor kim ne derse desin kadının işi her türlü zor. ama bunca zorluğa rağmen ne sızlanıyoruz ne pişman oluyoruz allah bize bu duyguları vermiş istemekten vazgeçmiyoruz allah tüm isteyenlere versin.

denizverdi canım sen istemişsin diye koydum resimleri.ayne dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da kime benzemiş önemli değil ayrıca bebeler büyüdükçe çoook değişiyo. benim çamaşır makinemde bosh hayatım ve çok memnunum. tavsiye ederim.

hülyacığımı ben aşağıda bazen görüyorum okuyo ama sanırım yazmaya vakit bulamıyo yoğunluktan.
kolay gelsin şekerim.

valla çatı muyanesi çok kötü öyle bir acıyrki zatne bazıları çığlk atıyr ben daha atmadm evet kesinlikle acılar umurumuzda değl içimizde var ben kesinkle erkeklerin çok şansız olduğuna inanıyrm artık doğum olayı için çok güzel bir duygu sağlkla kurtulalm inş.

Merye'cim, kolay bir doğum olsun inşallah. Doğum haberlerini, güzel müjdeni bekliyoruz. Analı, babalı, sağlıklı, bol kısmetli, keyifli, sevdicekleriyle doyasıya yaşayacağı güzel bir hayatı olsun minik prensesinin.

Beni sormuşsun, doktorla henüz konuşmadım ama normal doğum olacağını sanmam. Kendimi sezaryan fikrine alıştırmış durumdayım.

Alabama, 41 kere maşallah size, tam ısırmalık kıvamda Mert. Bayıldım fotoğralarınıza vallahi. Keyifler bol olsun. Doğumu sormuşsun, nispeten bize yakın diye Ataşehir Memorial'ı düşünüyorum ama gidip gördüğümden değil, sadece aynı grubun hastanesi diye. Henüz doktoruma da sormadım, normalde Okmeydanı ve Etiler'de çalışıyor, doğum için Ataşehir'e geçer mi bilmem. Geçemem derse, o zaman bir karar vermemiz gerekecek. Bakalım, Hale Hanım da benim gibi, hafta hafta ilerliyoruz hamilelikte, ileriye dönük tek konuşmamız geçen gün kan değerlerimle ilgili oldu. Değerlerde hafif bir azalma var ama hiç sorun değil, bu değerlerle doğuma gidebiliriz dedi, o kadar. Bakalım, iki hafta sonra muayene var, hem bu konuyu açayım artık diyorum hem de kordon kanı için ne düşünüyor onu sorayım bir.

inş.canm ama doğuma gidersm kesin kaynanada kalacam o zaman zor haber veririm galiba kalabildiğim kadar kalcm orda ben tek becerem ilk başlarını biraz yanmda birilerinin olması gerekiyr

inş.herşey çok güzel gidecek senin içinde bizm içinde evet zaten ters ise hiç düşünemezsin normali
duan çok güzel di allah kabul etsin hepimiz için

bahar selm aşağıdasın galiba

Back
X