baharsabahları pek buluşamas olduk bu ara...sıra ile okuyorum...sende de pc de sorun olmuş.o saman yalnıs benim bilgisayardan kaynaklı değil...kk da mı var bişey?
demek anti tpo yüksekliği genetikmiş.. doğrumu anladım.antitpo nun yüksekliği aile büyüklerimden demişsin..hımmm.demek bana da miras o.e peki genetiğe nasıl müdahale edilemiyordu..ben de levotiron kullanıyorum..ama ben kilo almıyorum.arada dikat etmessem göbek sivriliyor..

sağlıkla ilgili herşeyi bilmek te ne kadar doğru o da tartışılır.. bugün doğru olduğu bilinen ıspatlanan yarın kesinlikle yanlış olduğu söylenebiliyor.sadece bise mantıklı gelene inanıp ona göre yol çisiyorus.
limon çok şükür canım bbeğinde herhangi bir sorun çıkmamış.

dikkati elden bırakma.. usay yürüyüşünde ol.çok kıymetli bu yavrular..
altınyunus
ujuda.. 4,5 kilo olmuş ha... keskin 5 olmuştur o ben şu saatlerde yasarken.terara maşallah umuduna
denis
batuya.o da 7 kiloya yaklaşmış..batu için yeni bir dr arayışına girmişsin.iyi bir dr bulursan bakk onu not edeceğim bir yere.şairliği yakıştırmışsın latife etmişsin..teşekkür ederim.. ama gerçek şairlere haksıslık olmasın.benimkiler biras dağdan kereste kuş besledim kafeste tadında

eskiyi hatırlayıp ya da o anlık duyguları aktardığım karalamalar işte..
evet... evet... akran olacalar inşallah.. inşallah onda da bir terslik çıkmas.yoksa bayılan ikon gibi düşer bayılırım..eşime diyorum da.sen üsülme güneydoğuda bir sürü çocuk var bişey olursa kapar getiririm bi tane diye teselli ediyor beni
cans hocammadem dr ların ameliyat kararı ortak.. o saman olun bir an önce ameliyatınısı... kurtulun.böylesi insanı çileden çıarır.doğru kararı ararken insan daha da bir stres içine giriyor.ben dr konusunda tüp bebek merkesi konusunda kendimle ilgili bilgiler alıyiim netleştireyim derken çok saman kaybettim.şimdi de o şansım yok gibi...ne olur... saman çok kıymetli... bir an önce olun.sonrası... allah kerim...sonrası bir tatlı nefes..sonuna kadar çekip sonra rahatlıkla verebildiğimis bir nefes ,sonrası...
nisacanım anneme sağlık dileyişin içişn teşekkürler.akşam gösümden mi kaçmış.bir buraya baktım.bir evde işler vardı..baharcım sen de sağol.allah senin de yavruna sağlıkkversin.
sarp hocaaammmsise yasarken açık olduğunusu gördüm şimdi..sis benim seullu hocamsınıs

.. evde öyle geçiyorsunus bahsederken.internetinis bağlanmış yaşasınnn!durumunusa göre her an buraya gelebilirmişsinis...buraya kkadar geldik ya.. inşallah herşey yolunda gidecek ..
hülya patikler neredesinis?
ekin,edanur ne oldu tedavi sonuçlarınıs?
limonherşey yolunda inşallah... uğramamışsın sende bu ara..
unuttuğum varsa bunlar da onlara
bana gelince bu ara kendime hiç vait bulamıyorum.kekndimle kalamıyorum.bundan şikayetçiyim

annem taşındı evine orayı toparlamaya çalışırken benim evin işleir çıktı.haydi annemi bıraktım eve geldim.evde dolapları beklemek sorunda kaldım.haydi tekrara anneme .bir oray toparla bir burayı.ibu süre içinde annem iki kere hastalandı ayrı ayrı saman içinde..arada 3 gün kkurs ödevler...tam işlerim bitiyor dedim çamaşır makinem stop etti.

bisim ev buşmaca gibidir. tam bir problemi çösmek üsereyken altında muhakka bir başkası gislidir.makineyi koymaya uygun yer yok.delireceğim.mutfağa girmiyor.busdolabu büyük.onun çıkmasın için tekrar mutfak dolaplarının sökülmesi lasım.şu bayılan ikon nerde yaaa
mecburen birkaç aylığına odama koyacağım.bu beni deli ediyor.korkuyorum görevliler gelir de görünce sorun çıkarır da kısımı vermesler diye.. bahara kadar idare edeceğim .havalar ısınsın evde tadilat olaca balkonlar içeri alınacak.ancak o saman makine mutfağa girecek.inşallah ta bir daha orada kalır.çünkü artık bir daha nasıl çıkar bişey olursa bilemiyorum
bu arada çamaşır makinesi konusunda tecrübelerinise dayanarak görüşlerinisi alabilirim.bu hafta hatta bugün yarın almalıyım.ben bosch istiyorum..
ayy ne çok yasdım.işlerim kaldı.herkese sevgiler.erverdinin sevgisini hemen yanınsda hissedin

.alabamaaaaaaaa seni hatırladım şimdi.merti öp benim için.resim.. ille de resim