38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selammmm
patikler canım hoşgeldin inşallah kredi işleri çözülür ve evinize çabucak yerleşirsiniz. mayısda tüm kalbimiz seninle olacak. bebeğin daha kendi gelmeden sizi ev sahibi yaptı. allahın izniyle kardeş gelicek. kendini çok yormayasın.

herada tatlım araştırmadan yazıyorum doğumu ataşehirde yapacakmışsın allah kısmet ederse. naçizane fikrimi sorarsan doğum yaptıığın hastane tam teşekküllü olsun bilmiyorum ataşehir nasıl ama yeni doğan ünitesi vs si mutlaka olsun biliyorsun benim yaşadıklarımı aman diyorum yani. oğlum büyüyo saol güzel sözlerin için kuzum çok yakışıklı biliyorum ;) maşallah ona bilemiyorum yaniiii çok kızın kalbini yakcek şimdiden belli dermişimmm.

zarpcım yahu unuttum şimdi sen hangi ülkede hangi şehirdeydin. doğum için sezeryan düşünüyorsan çatı bacayı unut keyfine bak. inşallah türkiye gelirsin ben de seni ve güzel kızını ziyaret ederim.

kızlar inanın aynı şeyi bende yaşadım ben nasıl tutup emzircem bile diyodum ay boğazına tükürük kaçsa nası sırtına vurcam diyodum ama hreşey otomatik oluyo ve anlamıyosun bile. sizde yaşayınca anlayacaksınız hiiiiç merak etmeyin. ayrıca biz yatakta öyle bi kenara çekiliyoz ki oğlanı ezmek mümkün değil.

ben bugün doktora gittim doktoruma dedim ki aramızda yatıyo oohooo bizimki üç yaşında hala aramızda dedi. artık free mother zamanıymış. dünyada böyle bir trend varmış. öyle alışır yatırma alışır kucağına alma diye bişi yok dedi. bebek ne istiyorsa vermek serbest dedi. ilk altı ay onu bişilere alıştırmaya uğraşma bebek tercihini herzaman belli eder dedi. o da bi küçük insan aramızda yatmak isteyen o napim. e zaten bizde ebeveynleri olarak onu ezmemeye odaklı yatıyoruz bırak ezmeyi kıpırdarken bile dikkat ediyo insan. en kötü babayı yataktan kovarız ki o bile çok dikkatli dönüyo. ve sürekli birbirimizi dürtüklüyoruz dikkat et diye. e Mert de büyüyo bakmayın öyle minik bişi diil ki ezilsin. aman allah utandırmasın inşallah bu lafların üzerine ezmeyiz çocuğumuzu.

epidural sezeryana gelince arkamıza takılan katedral varya onu çıkartıp üzerine bant takıyolar yara olarak hemen iyileşiyo ki yara diil aslında igne yeri gibi ama bende yaklaşık bir ay orda bi hassasiyet oldu. ama kas ağrısı gibi sanki yanlış bi hareket yapsam oraya kramp gircekmiş gibi oldu ama sonra yokoldu. ben ikinciye hamile kalırsam eğer bigünnnn epidural sezeryan yapmayacağım. tercihimi değiştiriyorum kızlar.

Son düzenleme:
denizbulut canım Batu nun daha iyi olmasına ve çözümü bulmana çok sevindim oh dedim Batu adına. seni cok iyi anlıyorum. Mert kakasını yapamasa nasıl dert ediniyorum. yapıncada nasıl seviniyorum dünyalar benim oluyor abartısız havaya uçuyorum. cok acayıp coook.

mert bey ellerinizden öper

ALABAMA ..maaşallah merte ... ana oğul çok guzel çok masum çıkmışşsınız ...allah bu guzel tabloyu hep daım etsın ..

DENİZBULUT ...batuya geçmiş olsun .. erken fark etmen cok ıyı olmus .. bır an once ıyılessın ...doktorlar konusuna gelınce ben de senı gıbı dusunuyorum ..rutıne baglamıslar gıdıyorlar .. ınan ben de oyle seylere tanık oldum ki. bılgılı ve sorgulayan bır hastaya tahammullerı yok .. neyse batu bır an once ıyılessın ..mışıl mışıl uyusun ...

MERYE.. bır avazda kurtulaman saglıcakla bebegını kucagına alman dılegıyle....

herkese bol selammmm

deniscim;batunun sorununa çare bulmana çok sevindim..sana da ona da tatlı tatlı uykulare diliyorum...şöyyyle gerinee gerine uyusun yavrum..

alabamacım;sende bugün epeyi uğrayabilmişsin... aferin merte... annesine isin vermiş. öptüm onu...resim için teşekkürler..alabama, 8 kilo kapasiteli aldım.iyimi yaptım yosa kkötü mü bilmem.:26:7 kiloluk ile arasında 20 tl vardı.onu alacakken son anda 8 liği aldım..

sarp hocam;alın sise serinlik.üflüyorum...fffffüüüüüüüüüüüüüüü....tüm testlerinis iyi çıksın hocammm..

baharnas;canım dr işim normal seyrinde. bugün bir dr dan daha sağlığımla ilgili görüşler aldım.hematoloğa henüs görünmedim.bakalımm haftaya.yarın makkine gelecek.servis bekliyeceğim.belki cuma da gidebilirim..

patikler; yeni evinis hayırlı olsun.önce ev sonra bebek olacak... öyle görünüyor... olsun hayırla gelsin.yeni eviniyeni eşyalarını bir güsel dağıtsın ikinci kısın...bana da bakarmısın?herkesi kıs doğurtacağım..:1:

kıslar bugün ne güsel denkk gelmişsinis hamilelikten bebekten sorunlarından çösümlerinden karşılıklı konuşmuşsunus..inşallah hayırlısı ile ben de sise seneye katılırım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:...o saman daha şenlikli olur değil mi?senini şöyle benimki böyle.gasıydı şusuydu busuydu... bilgi alışverişi çok iyi olur ..ben de sisleri okuyarak tecrübe ediniyorum bu arada..

nisa;uğramamışsın??

limon kabuğu;epeyidir yoksun... inşallah iyisinis yavrunla..

hülya herada cans hocam selamlar:16:

memorial da anestezist e sormuştum b bel ve baş ağrısının bir şekilde yanlış yapma riski olduğunu onların böyle birşey yaşamadıklarını söyledi. tabii bu da bir risk ama iyi bir merkezde min risk sanırım. bende böyle birşey olmadı.

kasım hamillerinden anladığım açılma varsa ama sancı yoksa, suyun geldiyse veya rahim kasılması varsa ama sancı yoksa suni sancı verilirse başarı oranı oluyordu. geri kalan sancı çektiğiyle kalıp sezeryen oldu. ben normal doğum istesem 41. haftayı bitirebiliyorsam bitirir sonra gelmiyorsa sezeryen olurdum direkt.

bende çok az anne sütü vardı sadece 2 ay alabildi. sonra o kadar azdı ki açken almayı bile rettetti çünkü aç bebeğin dişinin kovuğuna gitmiyordu. inek sütü 1 yaşına kadar yasak ama sütü olmayan annelerin kullanabileceği tüm mamaların içinde (bu özel 2 mama hariç) inek veya keçi sütü proteini var. sanırım bir de soyadan mama varmış. malum anne sütünden mama yapamayacaklarına göre. yalnız ine sütü alerjisi olan bebekleri anne sütü içmek kurtarmıyor. yine aynı tepkileri gösteriyorlar. kızarma, ishal, kakada kan, öksürük, düşük kilo alımıi kusma gibi. bu durumda annenin tüm süt ürünlerini kesmesi gerekiyor kek, bisküvi, çukulata vs dahil. annenin yediği en ufak süt ürünü bebeği aynı şekilde etkiliyor. hatta annenin diğer alerji yapabilecek gıdaları yerken de dikkatli olması gerekiyor. kısaca anne sütü varsa 1 yaşına kadar emzirebilir (%80 i 1 yaşında %20 si 3 yaşına kadar geçiyormuş) ve anne diyet yapabilir ve bedavaya hallolabilir anne sütü yoksa bu mamalar var. başka çare yok :59:

o yasa çıktı mı bilmem ama benim son durumlarla 1 ay bile ücretsiz almam zor gözüküyor. halbuki bana en çok ihtiyaç duyacağı zaman. bizde 3 ay ücretsiz alma hakkı var zaten. bazen 6 ay ücretsize de uzatabiliyorlar ama çok zor yani.

söylediklerin kafamı karıştırdı özellikle 41 e kadar beklerim diyrsn ya onu ve diğerlerini eşime pazzartesi gidelim diyrm yok diyo dr ne dediyse o olsn diyr ama haklı gibi geliyrsn

niye siz memur statüsünde değlmisiniz benm yasadan anladğım bütün kadınlar için geçerli gibi
birde bende çok fazla adet sancısı çekmeye benzer sancı çekiyrm ve kuyruk sokumum çok ağrıyr arada bunlar neyin belirtisi olrki herhald doğm sancısı değldir bu ne olduğunu kestiremiyrm

ALABAMA ..maaşallah merte ... ana oğul çok guzel çok masum çıkmışşsınız ...allah bu guzel tabloyu hep daım etsın ..

DENİZBULUT ...batuya geçmiş olsun .. erken fark etmen cok ıyı olmus .. bır an once ıyılessın ...doktorlar konusuna gelınce ben de senı gıbı dusunuyorum ..rutıne baglamıslar gıdıyorlar .. ınan ben de oyle seylere tanık oldum ki. bılgılı ve sorgulayan bır hastaya tahammullerı yok .. neyse batu bır an once ıyılessın ..mışıl mışıl uyusun ...

MERYE.. bır avazda kurtulaman saglıcakla bebegını kucagına alman dılegıyle....

herkese bol selammmm

soğl canm drlar hakkında çok haklsın sorgulayn hastya tahammülleri yok

deniscim;batunun sorununa çare bulmana çok sevindim..sana da ona da tatlı tatlı uykulare diliyorum...şöyyyle gerinee gerine uyusun yavrum..

alabamacım;sende bugün epeyi uğrayabilmişsin... aferin merte... annesine isin vermiş. öptüm onu...resim için teşekkürler..alabama, 8 kilo kapasiteli aldım.iyimi yaptım yosa kkötü mü bilmem.:26:7 kiloluk ile arasında 20 tl vardı.onu alacakken son anda 8 liği aldım..

sarp hocam;alın sise serinlik.üflüyorum...fffffüüüüüüüüüüüüüüü....tüm testlerinis iyi çıksın hocammm..

baharnas;canım dr işim normal seyrinde. bugün bir dr dan daha sağlığımla ilgili görüşler aldım.hematoloğa henüs görünmedim.bakalımm haftaya.yarın makkine gelecek.servis bekliyeceğim.belki cuma da gidebilirim..

patikler; yeni evinis hayırlı olsun.önce ev sonra bebek olacak... öyle görünüyor... olsun hayırla gelsin.yeni eviniyeni eşyalarını bir güsel dağıtsın ikinci kısın...bana da bakarmısın?herkesi kıs doğurtacağım..:1:

kıslar bugün ne güsel denkk gelmişsinis hamilelikten bebekten sorunlarından çösümlerinden karşılıklı konuşmuşsunus..inşallah hayırlısı ile ben de sise seneye katılırım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:...o saman daha şenlikli olur değil mi?senini şöyle benimki böyle.gasıydı şusuydu busuydu... bilgi alışverişi çok iyi olur ..ben de sisleri okuyarak tecrübe ediniyorum bu arada..

nisa;uğramamışsın??

limon kabuğu;epeyidir yoksun... inşallah iyisinis yavrunla..

hülya herada cans hocam selamlar:16:

canm ne marka aldın hayrlı olsn ben makinamdan hiç memnn değlim aristo

Arkadaslar Gunaydin,:71:

Alabama, biz simdi Birlesik Arap Emirliklerinde yasamaya basladik. Sicaklik su an 30'u geckin!!! Yazin da 60'a kadar ciktigi oluyormus, her gun her yer evde kum oluyor! Hava cok kuru oldugu icin sanirim benim sinuzitler azdi ama dun Istanbul doktorumla teyidden sonra buradaki doktorun yazdiklarini kullandim cok sukur bugun agri cok hafif...Bir de hava nemlendirici alacagim sanirim ileride bebegimize de faydasi olur. Cizelgeyi dun bir kez daha denedim bu sefer oldu! Halbuki evvelsi gun de ayni seyleri yapmistim anlamadim.:50: Istanbul'da doguma karar verirsek tum 38 grubunu bekleriz Alabama Teyzesi.:13: Bu arada yeni trendden bahsetmissin, iyiymis, acaip tuttum.:34:

Merye, Bebek dogduktan sonra annenin kulaklarinin normalden cok daha fazla hassaslastigini bir yerde okumustum dolayisiyla bebegin aranizda yatmasi sorun olmayacak cunku senin hislerin acaip ilerlemis durumda olacak... O yuzden endiselenme.:13: Saglikla kavus Meryem'ine...

Baharnaz, cizelgemiz icin tesekkurler canim, sonunda basardim. Hep 3 ay gecsin oyle yapayim diyordum. Darisi tedavi dusunen ve sonuc bekleyen arkadaslara... Sen normal mi yoksa sezeryan mi dusunuyorsun?

Herada, biliyorsun biz tedavimizi Atasehir Memorial'de yaptik. Ayrilmadan once de dogum odasini ziyaret ettik, bir daha firsatimiz olmayabilir diye ve bilgi de almistik. Normal dogumda bir gece, sezeryanda 2 gece tutuyorlar ve 10.000 L. 2011 yili icin bir promosyon baslatmislar ve suit odalar da ayni fiyat idi ve tum yil devam edecegini soylemislerdi. Suit odada extra bir oda daha var ve refakatci icin de yatak ve koltuk var. Onceden rezervasyon yapmak gerekiyormus cunku tum suit odalar dolu oluyormus. Bu fiyata refakatcinin yatagi-yemegi, annenin yemegi, annenin preop kanlari, annenin doktor takibi, bebegin ilk asisi, isitme testi, bebegin kan grubu, bebegin doktor takipleri, bebek zibini, bebek kansayimi dahil. Epidural ile olursa hastanin 1000L. fark odemesi gerekiyormus. Eger bebek yogun bakima alinirsa bunlar icin tabi extra ucret talep ediliyor. Lohusa serbeti ve kapi susu takilmasi da Memorial'e ait. Yeni dogan uniteleri var, hastane yeni oldugu icin tum donanim zaten yeni, o yuzden icini ferah tut ama yine de orada dusunuyorsan dogumdan once bir ziyaret etmende fayda var. Hatirladigim kadariyla senin ozel saglik sigortan da vardi degil mi?

Denizverdi, makinan hayirli olsun canim, gule gule kullan. Biz burada da LG aldik fakat 7kg'yu henuz doldurmayi ben basaramadim.:50: Sen simdi evde her seyi yikarsin.:1:

Denizverdi, ben yazarken kacmisin hemen....:16:

oy hocam canım hocam... makine gelicek ya .. yol açıyordum yerine götürülmesi için...önce onu hasırladım.şimdi çay sofrasını mutfağı toplıyayım... bakarsınıs erken gelirler..
çok sıcakmış bulunduğunus yer... ben de bunu bilmeden bir de sise geçenlerde sahlep yollamıştım!artık bundan sonra bütün dondurmalar sisin hocam... :131::131::131::131::131::131:
demek 2 saat var aramısda.. hocam farkındamısınıs.giderek usaklık asalıyor.istermisinis doğumdan sonra artık türkiye de kalmak sorunda olasınıs...ben isterim:27:

doğum türkiyede olacak değil mi?:26:

Herkese Merhaba,

uzun zaman aradan sonra tekrar yazıyorum, ne kadar degismis kk sitesi kesfetmeye calısıyorum. tanıdıgım herkese ve yeni arkadaslara selamlar sevgiler..[/B]

Herada, Deniz Bulut, ZarpDeniz, Baharnaz, Merye, Alabama, DenizVerdi hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi inşallah yeni ev yeni bir bebek getirir bize :)
Bugün işe gitmedim. Bu saate kadar son banka işlemlerini hallettik ve paramızın tamamını toparladık. Kısmetse ve herhangi bir aksilik çıkmazsa öğleden sonra bu iş bitecek. Hayırlıs inşallah... Size mutlaka haber vereceğim...
Sevgiler,

Esterya, hoşgeldin güzel anne. Ömer'ciğimi öp kokla benim için. Sen nasılsın?

Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım detaylı bilgi için. Okmeydanı'ndan eksik bir tarafı olmadığını biliyordum Ataşehir'in, bir gidip görmesi kaldı. O da doktorla konuştuktan sonra halledilecek inşallah. Gönlümden orası geçiyor, hayırlısı bakalım. Doğru hatırlıyorsun, senelerdir ödediğim bir sağlık sigortam var şirketinkinden ayrı, doğum ve gebelik takipleri olsun, aman sınırsız olsun derken, senelerdir deli para bayılıyorum, hasarsızlık indirimi almak için de az kullanmaya dikkat ediyorum. Bu ay sonu yenileniyor, yeni dönemde o sigortanın hasar ödemelerini uçurmayan ne olsun, seneye yenilemeyeceğim zaten. Ancak yine de diyeyim, bu sigorta olmasa bile Ataşehir'i isterdim yine de, dünyanın parasını harcadık tedaviler için, hayırlısıyla bu da bir kere olacak birşey, gözümü kırpmazdım yani sigorta olmasa da. Gerçi sana bahsedilen rakam özel sigortalarla anlaşmalı rakamları değildir, Allianz'ın deli bir indirimi var Memorial'da. 180 TL'lik muayene geçen sene 90'a geliyordu, şimdi de yanılmıyorsam 105 TL. Suit bilgisi için de sağol. Ben de suit istiyorum, inşallah oralara bir gelelim de hayırlısıyla, onlar da hallolur inşallah. Abimin çocukları Kadıköy Şifa'da doğdu, her ikisinde de suit oda ayarlanmıştı, gerçekten müthiş rahatlık, özellikle anne ve bebek için. İnşallah o günleri de görelim hayırlısıyla, Allah isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin bunları konuşabilmeyi, yaşayabilmeyi. İngiltere'de doğum yapan arkadaşlarım var, genel devlet sağlık sistemi yer yer bizden kötü orada ama doğum konusunda ayrı bir hassasiyetleri var diye biliyorum. Ev bakım hizmetleri de iyi diye anlatmışlardı, herşey gönlünce olsun.

Patikler, gözün aydın arkadaşım. Oh, bu akşama kutlama var o zaman. Ağız tadıyla, keyifle, yavrularınızla cıvıl cıvıl bir yeni yuva olsun tabii.

Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım detaylı bilgi için. Okmeydanı'ndan eksik bir tarafı olmadığını biliyordum Ataşehir'in, bir gidip görmesi kaldı. O da doktorla konuştuktan sonra halledilecek inşallah. Gönlümden orası geçiyor, hayırlısı bakalım. Doğru hatırlıyorsun, senelerdir ödediğim bir sağlık sigortam var şirketinkinden ayrı, doğum ve gebelik takipleri olsun, aman sınırsız olsun derken, senelerdir deli para bayılıyorum, hasarsızlık indirimi almak için de az kullanmaya dikkat ediyorum. Bu ay sonu yenileniyor, yeni dönemde o sigortanın hasar ödemelerini uçurmayan ne olsun, seneye yenilemeyeceğim zaten. Ancak yine de diyeyim, bu sigorta olmasa bile Ataşehir'i isterdim yine de, dünyanın parasını harcadık tedaviler için, hayırlısıyla bu da bir kere olacak birşey, gözümü kırpmazdım yani sigorta olmasa da. Gerçi sana bahsedilen rakam özel sigortalarla anlaşmalı rakamları değildir, Allianz'ın deli bir indirimi var Memorial'da. 180 TL'lik muayene geçen sene 90'a geliyordu, şimdi de yanılmıyorsam 105 TL. Suit bilgisi için de sağol. Ben de suit istiyorum, inşallah oralara bir gelelim de hayırlısıyla, onlar da hallolur inşallah. Abimin çocukları Kadıköy Şifa'da doğdu, her ikisinde de suit oda ayarlanmıştı, gerçekten müthiş rahatlık, özellikle anne ve bebek için. İnşallah o günleri de görelim hayırlısıyla, Allah isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin bunları konuşabilmeyi, yaşayabilmeyi. İngiltere'de doğum yapan arkadaşlarım var, genel devlet sağlık sistemi yer yer bizden kötü orada ama doğum konusunda ayrı bir hassasiyetleri var diye biliyorum. Ev bakım hizmetleri de iyi diye anlatmışlardı, herşey gönlünce olsun.

Patikler, gözün aydın arkadaşım. Oh, bu akşama kutlama var o zaman. Ağız tadıyla, keyifle, yavrularınızla cıvıl cıvıl bir yeni yuva olsun tabii.

Rica etsem Gunes'im okmeydanında dogabilir mi acaba ? Bizim merkez ofis hemen yanıbasında :) şaka şaka saglıkla sıhhatle gelsin Heradam Van da dogum yapsan gelip görürüz biz kızımızı :)

Evet hayırlısıyla bir kutlama yaparız inşallah akşama..... Sağ ol canım benim. Sen nasılsın Herada'cım?

Kızlar becerebilecek miyim bilmiyorum ama belki benim minnoşumu da merak ediyorsunuzdur diye resmini eklemeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum. $IMG_3315.webp $IMG_3311.webp

heradacım,şeker yüklemenin sonucu iyi çıkmış,diğer tahlillerinde çok şükür iyiymiş sevindim senin adına..inşallah benim şeker yüklemem de iyi çıkar, çok kilo aldım korkmaya başladım...52 ile başladım şuan 61 oldum :1:

altınyunus,umutumuza maşallah 4.5 kilo olmuş...:nazar: kocaman adam olmuş...

baharcım,şeker yüklememi önümüzdeki hafta içi yaptırıcam...inşallah sorun çıkmaz..amniyo sıvı ölçümünü hafif polihidramnios yazmış doktorum..ama benim araştırmalarım sonucu amniyo sıvısının değişken olduğunu okudum...detaylı ultrasona girmeden 1 hafta önce başka bir doktora gitmiştim o doktor bana amniyo sıvımın iyi olduğunu söylemişti...bir dahaki ultrasonumda belli olur bakalım...
canım seninde AntiTpo genetik çıkmış,bunca yıl sona öğrenmek ne garip dimi?inşallah tedavi edilebilen birşeydir...
ellerin içinde çok üzüldüm...zarpdenizinde dediği gibi doğumla beraber tüm sorunların akıp gitsin...çok zorlu bi süreç atlattın...

denizbulut,batunun kilosu ve boyuna maşallah,ne kadar çabuk büyüyor bebişler..:nazar:
alerjik durumu olması üzücü ama senin bunu araştırarak keşfetmen sevindirici..şükür ki erken zamanda bulundu sorunu,en azından rahat uyur sende rahatlarsın...mama gerçekten çok pahalıymış,annen ve halandan Allah razı olsun destek çıkacaklarmış...

cans,ameliyat yada ilaçla inşallah biran önce kurtulursun bu dertten...sonrasında sorunsuz bir şekilde tedaviye başlarsın....

zarpdeniz,4'lü tarama için kan vermişsin...inşallah sonuçlar temiz çıkar hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlarsın...

denizverdi,annene çok geçmiş olsun...şimdi iyidir inşallah..
kabus dolu günler yaşamışsın,terslikler geldimi üst üste gelir zaten..çamaşır makinası tavsiyesi istemişsin ilk tercihim bosh olur,benim eski makinam bosh'tu,eşimin bekarlığından kalmaydı ama çok memnunduk..7 kilo çamaşır kapasitesi olanı almak için değiştirdik...samsung'un 7 kilosunu aldım...2 senedir kullanıyorum çok memnunum..

meryecim,yarın doğuma giriceksin sanırım..Allah yardımcın olsun...

alabama,mert'e maşallah :nazar: bu ne yakışıklı oğlan böyle...

patiklercim,eviniz hayırlı olsun,sağlık ve mutlulukla oturun inşallah...

benim sancılarım halen devam ediyor...iki adım atsam bel ağrısından duramıyorum ve hemen oturma ihtiyacı hissediyorum...kasık ağrılarımda çok şiddetli,özellikle dikkat ettim oğlum tekmeledikten sonra kasık ağılarımın şiddeti daha da artıyor...ikinci trimesterde herkez rahat edersin dedi ama benim tam tersi oldu...o kadar ağrılar çekiyorum ki hamileliğim bana zehir oldu hiç tadını çıkaramadım..dışarı çıkmaya da korkuyorum...2 doktorda bebekten kaynaklanan bir drum yok bu ağrılara mecbur katlanıcaksın dediler...oğlumdan kaynaklanan sorun olmadığını bilmek içimi rahatlatıyor...sanırım bu dönemde rahim hızla büyüdüğü için kasıklarım ağrırmış,
bel ağrımda çok kilo aldım belim ağırlığı taşıyamıyor ondan ağrıyor...çünkü sadece göbeğim var diğer tüm uzuvlar hamilelikten önceki incelikte...tüm kilolar göbekte toplanınca bel'ede baskı oluyor sanırım...

bu arada araştırmalarım sonucu ünivesite hastanesinde doğum yamaya arar verdim..plesanta previanın en belirgin özelliği kanama,kanama geçirirsem(Allah korusun tabi) en yakın hastaneye ve donanımlı bir hastaneye gitmek durumundayım..etafımda güvenebileceğim donanmlı özelbir hastane yok..bzde eşimle kaynarcaya yeni kurulan marmara üniverstesine gitmeye karar verdik...oradan bir doçentin özeline gidicem,doğumumuda marmarada yapmasını isteyeceğim...marmaranın profları ve doçentleri academic hospitalde özel muayene yapıyorlarmış,hastane içinde özelleri yokmuş...bizde gidip kendsiyle konuşucaz bakalım...kabul edicek mi?
beğendiğim doktor doç.dr.hüseyin hüsnü gökaslan,prof olmamasına özellikle özen göserdim onlar belirli bir doyuma ulaştığı için seninle çok ilgilenmiyorlar...doğumuma bile geleceklerini sanmam asistanlarına doğurturlar...özellikle bu doçenti seçtim...ilk görüşmemizde anlaşma yapıcam,doğumuma özellikle girmesini isteyeceğim...
bu doktoru daha önce duyan var mı içinizde?tek doçent buydu mecbur bunu seçtim..inşallah hakkımda hayırlısı olur..

Back
X