heradacım,şeker yüklemenin sonucu iyi çıkmış,diğer tahlillerinde çok şükür iyiymiş sevindim senin adına..inşallah benim şeker yüklemem de iyi çıkar, çok kilo aldım korkmaya başladım...52 ile başladım şuan 61 oldum
altınyunus,umutumuza maşallah 4.5 kilo olmuş...kocaman adam olmuş...
baharcım,şeker yüklememi önümüzdeki hafta içi yaptırıcam...inşallah sorun çıkmaz..amniyo sıvı ölçümünü hafif polihidramnios yazmış doktorum..ama benim araştırmalarım sonucu amniyo sıvısının değişken olduğunu okudum...detaylı ultrasona girmeden 1 hafta önce başka bir doktora gitmiştim o doktor bana amniyo sıvımın iyi olduğunu söylemişti...bir dahaki ultrasonumda belli olur bakalım...
canım seninde AntiTpo genetik çıkmış,bunca yıl sona öğrenmek ne garip dimi?inşallah tedavi edilebilen birşeydir...
ellerin içinde çok üzüldüm...zarpdenizinde dediği gibi doğumla beraber tüm sorunların akıp gitsin...çok zorlu bi süreç atlattın...
denizbulut,batunun kilosu ve boyuna maşallah,ne kadar çabuk büyüyor bebişler..
alerjik durumu olması üzücü ama senin bunu araştırarak keşfetmen sevindirici..şükür ki erken zamanda bulundu sorunu,en azından rahat uyur sende rahatlarsın...mama gerçekten çok pahalıymış,annen ve halandan Allah razı olsun destek çıkacaklarmış...
cans,ameliyat yada ilaçla inşallah biran önce kurtulursun bu dertten...sonrasında sorunsuz bir şekilde tedaviye başlarsın....
zarpdeniz,4'lü tarama için kan vermişsin...inşallah sonuçlar temiz çıkar hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlarsın...
denizverdi,annene çok geçmiş olsun...şimdi iyidir inşallah..
kabus dolu günler yaşamışsın,terslikler geldimi üst üste gelir zaten..çamaşır makinası tavsiyesi istemişsin ilk tercihim bosh olur,benim eski makinam bosh'tu,eşimin bekarlığından kalmaydı ama çok memnunduk..7 kilo çamaşır kapasitesi olanı almak için değiştirdik...samsung'un 7 kilosunu aldım...2 senedir kullanıyorum çok memnunum..
meryecim,yarın doğuma giriceksin sanırım..Allah yardımcın olsun...
alabama,mert'e maşallahbu ne yakışıklı oğlan böyle...
patiklercim,eviniz hayırlı olsun,sağlık ve mutlulukla oturun inşallah...
benim sancılarım halen devam ediyor...iki adım atsam bel ağrısından duramıyorum ve hemen oturma ihtiyacı hissediyorum...kasık ağrılarımda çok şiddetli,özellikle dikkat ettim oğlum tekmeledikten sonra kasık ağılarımın şiddeti daha da artıyor...ikinci trimesterde herkez rahat edersin dedi ama benim tam tersi oldu...o kadar ağrılar çekiyorum ki hamileliğim bana zehir oldu hiç tadını çıkaramadım..dışarı çıkmaya da korkuyorum...2 doktorda bebekten kaynaklanan bir drum yok bu ağrılara mecbur katlanıcaksın dediler...oğlumdan kaynaklanan sorun olmadığını bilmek içimi rahatlatıyor...sanırım bu dönemde rahim hızla büyüdüğü için kasıklarım ağrırmış,
bel ağrımda çok kilo aldım belim ağırlığı taşıyamıyor ondan ağrıyor...çünkü sadece göbeğim var diğer tüm uzuvlar hamilelikten önceki incelikte...tüm kilolar göbekte toplanınca bel'ede baskı oluyor sanırım...
bu arada araştırmalarım sonucu ünivesite hastanesinde doğum yamaya arar verdim..plesanta previanın en belirgin özelliği kanama,kanama geçirirsem(Allah korusun tabi) en yakın hastaneye ve donanımlı bir hastaneye gitmek durumundayım..etafımda güvenebileceğim donanmlı özelbir hastane yok..bzde eşimle kaynarcaya yeni kurulan marmara üniverstesine gitmeye karar verdik...oradan bir doçentin özeline gidicem,doğumumuda marmarada yapmasını isteyeceğim...marmaranın profları ve doçentleri academic hospitalde özel muayene yapıyorlarmış,hastane içinde özelleri yokmuş...bizde gidip kendsiyle konuşucaz bakalım...kabul edicek mi?
beğendiğim doktor doç.dr.hüseyin hüsnü gökaslan,prof olmamasına özellikle özen göserdim onlar belirli bir doyuma ulaştığı için seninle çok ilgilenmiyorlar...doğumuma bile geleceklerini sanmam asistanlarına doğurturlar...özellikle bu doçenti seçtim...ilk görüşmemizde anlaşma yapıcam,doğumuma özellikle girmesini isteyeceğim...
bu doktoru daha önce duyan var mı içinizde?tek doçent buydu mecbur bunu seçtim..inşallah hakkımda hayırlısı olur..
Limon'cum ağrılar çekiyormuşsun. Bebeğinde birşey yok ya şükür, ağrılarında doğumla birlikte su gibi akıp geçer inşallah. Marmara'nın doktorlarının Academic Hospital'den gitmiş olması çok güzel. Çünkü Academic Hospital'in doktorları mükemmellikleriyle anılırlar. Doğru bir karar vermişsin diye düşünüyorum. Bahsettiğin doktoru tanımıyorum ama doktor sitelerinden hakkında yazılmış yorumlar varsa inceleyebilirsin. Ama eminim Marmara Üniversitesi hastanesinde olduğuna göre çok iyi bir dr. diye düşünüyorum.
Evet Limon'cum benim kız kocaman oldu. Hatta bu resim 1,5 sene öncesine ait. Dünya'ya gelen büyüyor...