Herkese selamlar,
Limonkabuğu ve Çınar
bebeğin son durumlarını bilmiyorum ben de, inşallah iyidirler, dualarımız, iyi dileklerimiz onlarla.
Bahar'cım, o kadar güzel ki duan ve temennilerin, okurken bol bol amin dedirtiyor insana, çok sevdim. Topiğimizin duası bu bence. Maşallah Enes bebeğe, kocaman olmuş ve ha gayret bir aydan az zamanı kalmış hayırlısıyla, sağlıkla ve keyifle oğluşunu kucaklamaya. Geri kalan günlerde de Allah yardımcın olsun canım.
Denizverdi, Alabama'ya katılıyorum, bize sanki başka şeyler de yazacaktın, merak ediyoruz. Çok keyifle okudum, kah gözlerim doldu, kah güldürdün tiyatro gününü okurken. Bu arada ufak bir düzeltme yapayım. Kendimin olsaydı demişsin, ne demek arkadaşım, sana gelecek o Deniz prensesi, senin bebeğin. Eminim, doğursam daha çok sevmem mümkün değildi diyecek kadar çok ama çok seveceksin bebeğini. Şanslı bir minik olacak kızın, annesi onun için hazırlık yapıyor, bundan büyük ve güzel birşey var mı? İnşallah çok beklemeden muradına kavuşacaksın arkadaşım.
Alabama'cım, evet Bal Arısı Mert süper oldu.
Zarpdeniz, alışveriş mevsimi açılmış, süper bir renk lila, mükemmel bir başlangıç olmuş. İnsan kendini zor frenliyor, bol keyifler diliyorum. Aralarda beni de sevgilim aldıklarımın başında yakalıyor, gerçekten büyük keyif. Bu durumda Bahar'ın duasını tekrarlıyorum, isteyen dileyen herkese bir an önce yaşatsın bu keyfi Allah inşallah. İsim listesi için de teşekkürler arkadaşım, inşallah biz de budur işte diyeceğimiz bir isimde hemfikir oluruz yakında
Denizbulut, gözün aydın, yeni görev yerin süper olmuş. Ne rahatlamışsındır, geri kalan sıkıntıların da kolaylıkla hallolsun umarım.
Patikler, habersiz bırakma bizi....
Altınyunus,
Merye sizleri ve bebişlerinizin haberlerini bekliyoruz, Umut bebeğin yeni fotoğraflarını görelim, değil mi?
Beskerebes, bu haftanın güzel müjdesi senden gelsin inşallah.
Bluesuu, bebeğin umarım sürpriz yaparak gelecek anneciğine.