- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Anlıyorum denızverdıcıyım rabbım kendı yanından versın sıfalıgını ınsallaahh canım benım![]()
amin canım... ayın 30 u yarın.sen nasılsın?heyec an var mı?işlem yapılacaktı değil mi sana?
hülya aşağıda gördüm seni selam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum denızverdıcıyım rabbım kendı yanından versın sıfalıgını ınsallaahh canım benım![]()
amin canım... ayın 30 u yarın.sen nasılsın?heyec an var mı?işlem yapılacaktı değil mi sana?
hülya aşağıda gördüm seni selam
merhaba hanımlar ben 41 yaşında ve 6 kere tüp geçirmiş bir bayanım. Bunların içinde sadece 1 defa hamilelik yaşadım ve kalbi durdu. şimdi uzun zamandır uğraşmamıza rağmen hamile kalamadım ayrıca yumurta rezervimde az . embriyom oluşuyor ama tutunamıyor. şimdi yeni gündeme gelen mini tüp mü yaptırsam henüz drumla görüşmedim ama bu yöntemin hem az ilaç kullanıldığını hemde başarısız denemelerde sonuç verebildiğini duydum ne yapayım çok kararsızım?
geçmiş olsun canım acil şifalar olsun umarım kırık çatlak falan yoktur. benjamin button desemlimonkabugu inşallah her şey ama her sey yolundadır ..... dualarımdasın ....
herkese ıyı akşamlar ...
denızbulut maaşallah batuya cok guler yuzlu bır bebek ... tam lokummm... işyerının evıne yakınlıgı super olmus .. bak bır seyler duzelmeye basladı ...her sey cok guzel olacak
alabama ..mert de cok yakısıklı cıkmıs resımlerde .. bu cocugun bakıslarında benı baska turlu etkıleyen bır sey var .. anlatması guc ... maaşallah ....
denızverdı ... cok sey anlatmıs cok sey paylasmıssın ..inşallah taşlar yerıne oturacak ve kara gozukecek ... yanındayım ..
herkese yazacak bır dunya şeyım var ...ama elıme koca bır şamdan düşurdum ...sevgıyle kalınnnn
bi dunya sey deniyorum tam iyilesemiyorum onu da deniyim saol tatlım cok terliyodum çokçok terliyorum ne zor işmiş terle üstbaş degiştir yoruldumm valla[Günaydın
Alabama geçmiş olsun sen emzirdiğin için uygulanırmı bilmiyorum canım ama siyah turpa bal koyup bekletilerek hazırlanan doğal antibiyotik olurmu?
Denizverdi dün dr da idin noldu canım?
Kangurum sorduğun mini tüp hk hiçbir bilgim yok canım![]()
kader yazı neyse o olcak hayatım sen peşini bırakma nereye gitmen gerekiyosa git çözülcek inanıyorum allhın izniyle. ben tavuk suyuna bol karabiberli çorba iciyorum kapuskada yerim saol canımm.alabamacım;önce çok geçmiş olsun canım... inşallah şimdi daha iyisin..çabuk iyileşebilmen için benim önerebileceklerim tavuk suyuna çorba.etli kapuska(as acılı olsun ama)ekinesyaçayı ıhlamurla birlikte...tabiii bu sütün için bir sarar teşkil etmiyorsa..bir de tylol hot lar var ya.... çok kuvvetlisinde amoklavin antibiyotik ayağa kaldırıyor. ilaç kısmını elbet dr unun tavsiyesi ile kullanırsın.güsel yanı merte geçmemiş
canım;pek anlamadım demişsin.sanki ben anlayabildim mi ki başkası tam olarak anlayabilsin.
dün güsel bir hareket daha gördüm bisim tenisçilerden....hop!beyin damar dr una...ben bile ne yapacağımı kestirebilmiş değilim.çok bilinmeyenli bir denklem gibi.o bulamıyor.bir diğerine .diğeri de ötekine postalıyor.bu gidişle hastalıktan değil dr kapılarında stresten öleceğim...kalp krisi beyin felci saten hemen hemen her insanın yaşamını noktalayan sebeplerden biri değil mi?yani bende bu hastalık olmasaydı bile (benimki genetik geçişli biliyorsun)yani insan ya kalp krisinden ya kanserden ya da yüksek tansiyondan felç geçirip ölecek..farasi konuşuyorum.
bu tenisçiler 5 günlük ömrümü 3 güne indirecekler.
tüple başlalayan dr stresimi sırasıyla nörolok gös dru hematolok nörolok dün yine nörolok takip etti.o da beyin damar'a gönderdi.ilk nörolok beyin anjiyosu önerdi.hematolokkk tatmin olmadı başka bir nöroğa gitmemi istedi.
dünkü dr da.bendeki faktör v leiden pıhtılaşmasının tüpte riskli olduğunu,ancak takiplerle(6 aydır yaptırıyordum ya kan tahlili)kullandığım koumadin ile kontrol (gösetim)altına alınabileceğini kendi sağlığım için de eğitim araştırma da beyin damar a gitmemi söyledi.
yani şu an sinirlerim alt üst.kimse kesin olarak tüp yapabilirsin ya da yapamassın demiyor.bu hafta hematoloğa gidip bitirmeyi düşünüyorum.hayatımın senaryosunu kendim yasacağım.saten başlamıştım...bundan sonra da ben devam ettireceğim.
belki ,belki değil çok karışık kgelmiştir.işte bu karalamacanın içindeyim.anlayan beri gelsin![]()
Selam Denizvedi.Yazmasam da sizleri takip ediyorum canım.Senin durumun bayağı karımış inşallah kesin bir cevap alırsın en kısa zamanda.
Tecrubeli Anneler,Bir kac sorum var.
Oncelikle aldigim miniminnacik kiyafetleri ayri mi yikayacagim yoksa bizim camasirlarimizla mi yikayacagim? Henuz toz sabun almadim.
Bebek arabalarina bakiyorum, muthis cesit var! Bazilari set seklinde. Tasimali araba koltugunu bir yasina kadar kullanabiliyormusuz, ondan sonra daha buyugunu almak gerekiyormus, siz ne yaptiniz? Tasimali olan bana daha pratik gibi geldi her ne kadar o da agir ama.... Cunku ayni zamanda bebek odalar icerisinde de tasinir diye dusunuyorum iyi mi dusunuyorum? Yada lokantaya filan gidildiginde yine bu koltukta kalir. Tecrube? Bebek arabasini bebeginiz dogdugundan itibaren ne kadar siklikta kullandiniz, okudugum bilgilerde ilk 6 ay cok az kullanildigini yaziyor, siz ne dusunuyorsunuz? Bazilari puset bebek arabasinin daha pratik oldugunu yazmis.
Yatak konusunda da kararsiz kaldim. Su an bulundugumuz ulkede 3 yil kalmayi planliyoruz, nasil bir yatak almali? Yaza TR'ye gelecegimizden orasi icin de acaba sepet mi alsak?
Onerileriniz icin simdiden cok tesekkurler.![]()
sabah trafiğinde mesafe uzuyor deniz.vapur bekle otobüs bekle derken mesafe uzuyor.
limonkabugu inşallah her şey ama her sey yolundadır ..... dualarımdasın ....
herkese ıyı akşamlar ...
denızbulut maaşallah batuya cok guler yuzlu bır bebek ... tam lokummm... işyerının evıne yakınlıgı super olmus .. bak bır seyler duzelmeye basladı ...her sey cok guzel olacak
alabama ..mert de cok yakısıklı cıkmıs resımlerde .. bu cocugun bakıslarında benı baska turlu etkıleyen bır sey var .. anlatması guc ... maaşallah ....
denızverdı ... cok sey anlatmıs cok sey paylasmıssın ..inşallah taşlar yerıne oturacak ve kara gozukecek ... yanındayım ..
herkese yazacak bır dunya şeyım var ...ama elıme koca bır şamdan düşurdum ...sevgıyle kalınnnn
merhaba. şu anda daha az ilaç kullanılan tedavilerle daha başarılı sonuç alındığına inanılıyor. yüksek dozda ilaçlar da yumurtaların genetiğini bozuyor. sonuçta 40 dan sonra her şekilde hamile kalmak zorlaşıyor ama imkansız da değil bunu başaran çok kişi var.merhaba hanımlar ben 41 yaşında ve 6 kere tüp geçirmiş bir bayanım. Bunların içinde sadece 1 defa hamilelik yaşadım ve kalbi durdu. şimdi uzun zamandır uğraşmamıza rağmen hamile kalamadım ayrıca yumurta rezervimde az . embriyom oluşuyor ama tutunamıyor. şimdi yeni gündeme gelen mini tüp mü yaptırsam henüz drumla görüşmedim ama bu yöntemin hem az ilaç kullanıldığını hemde başarısız denemelerde sonuç verebildiğini duydum ne yapayım çok kararsızım?
alabamacım;önce çok geçmiş olsun canım... inşallah şimdi daha iyisin..çabuk iyileşebilmen için benim önerebileceklerim tavuk suyuna çorba.etli kapuska(as acılı olsun ama)ekinesyaçayı ıhlamurla birlikte...tabiii bu sütün için bir sarar teşkil etmiyorsa..bir de tylol hot lar var ya.... çok kuvvetlisinde amoklavin antibiyotik ayağa kaldırıyor. ilaç kısmını elbet dr unun tavsiyesi ile kullanırsın.güsel yanı merte geçmemiş
canım;pek anlamadım demişsin.sanki ben anlayabildim mi ki başkası tam olarak anlayabilsin.
dün güsel bir hareket daha gördüm bisim tenisçilerden....hop!beyin damar dr una...ben bile ne yapacağımı kestirebilmiş değilim.çok bilinmeyenli bir denklem gibi.o bulamıyor.bir diğerine .diğeri de ötekine postalıyor.bu gidişle hastalıktan değil dr kapılarında stresten öleceğim...kalp krisi beyin felci saten hemen hemen her insanın yaşamını noktalayan sebeplerden biri değil mi?yani bende bu hastalık olmasaydı bile (benimki genetik geçişli biliyorsun)yani insan ya kalp krisinden ya kanserden ya da yüksek tansiyondan felç geçirip ölecek..farasi konuşuyorum.
bu tenisçiler 5 günlük ömrümü 3 güne indirecekler.
tüple başlalayan dr stresimi sırasıyla nörolok gös dru hematolok nörolok dün yine nörolok takip etti.o da beyin damar'a gönderdi.ilk nörolok beyin anjiyosu önerdi.hematolokkk tatmin olmadı başka bir nöroğa gitmemi istedi.
dünkü dr da.bendeki faktör v leiden pıhtılaşmasının tüpte riskli olduğunu,ancak takiplerle(6 aydır yaptırıyordum ya kan tahlili)kullandığım koumadin ile kontrol (gösetim)altına alınabileceğini kendi sağlığım için de eğitim araştırma da beyin damar a gitmemi söyledi.
yani şu an sinirlerim alt üst.kimse kesin olarak tüp yapabilirsin ya da yapamassın demiyor.bu hafta hematoloğa gidip bitirmeyi düşünüyorum.hayatımın senaryosunu kendim yasacağım.saten başlamıştım...bundan sonra da ben devam ettireceğim.
belki ,belki değil çok karışık kgelmiştir.işte bu karalamacanın içindeyim.anlayan beri gelsin![]()
daha sık gel merak ettirmeSelam Denizvedi.Yazmasam da sizleri takip ediyorum canım.Senin durumun bayağı karımış inşallah kesin bir cevap alırsın en kısa zamanda.
Oncelikle aldigim miniminnacik kiyafetleri ayri mi yikayacagim yoksa bizim camasirlarimizla mi yikayacagim? Henuz toz sabun almadim.
Bebek arabalarina bakiyorum, muthis cesit var! Bazilari set seklinde. Tasimali araba koltugunu bir yasina kadar kullanabiliyormusuz, ondan sonra daha buyugunu almak gerekiyormus, siz ne yaptiniz? Tasimali olan bana daha pratik gibi geldi her ne kadar o da agir ama.... Cunku ayni zamanda bebek odalar icerisinde de tasinir diye dusunuyorum iyi mi dusunuyorum? Yada lokantaya filan gidildiginde yine bu koltukta kalir. Tecrube? Bebek arabasini bebeginiz dogdugundan itibaren ne kadar siklikta kullandiniz, okudugum bilgilerde ilk 6 ay cok az kullanildigini yaziyor, siz ne dusunuyorsunuz? Bazilari puset bebek arabasinin daha pratik oldugunu yazmis.
Yatak konusunda da kararsiz kaldim. Su an bulundugumuz ulkede 3 yil kalmayi planliyoruz, nasil bir yatak almali? Yaza TR'ye gelecegimizden orasi icin de acaba sepet mi alsak?
valla canım baştan maske takmadım aklıma gelmedi şimdide uzak durmaya çalışıyorum inşallah geçmemiştir allahtan nezlem yok sadece boğazımda sinir bi kaşıntı ve acı var. ama haklısın yarın bi maske edinmem lazım ödüm kopuyo çünkü.alabama, geçmiş olsun canım.maske takmayı deneyebilisin.Umut bronşiolit olmuştu hatırlarsan ben o ara grip olmuştum pek dikkat etmedim ama keşke maske taksaydım diyorum.
denizverdi, seninki de can sıkıcı bir durum ya.dilerim bu problemin gerçek muhatabını bulursun.ama neden tüpe izin vermiyorlar, acaba ilaçlar çok mu zarar veriyor?kaçırdıysam affola.aslında bende doğumdan sonra iyi bir hematoloğa gidecektim hep ihmal ediyorum.
zarpdeniz, ben 30+2 de doğum yaptım canım.aklım limonda hep.dualarımız onunla.
ben Umut'un çamaşırlarını sabun tozu ve bebek yumuşatıcısıyla ayrı yıkıyorum.ilaç lekesi vs olduysa birkaç saat makina içinde koslada bekletip sonra deterjanla yıkatıp tekrar arkasından bebek deterjanıyla yıkıyorum.bebek için park yatak düşünebilirsin.taşıması kolay olur.biz Umut'u hala ana kucağında taşıyoruz.araba az kullandım.bu arada lokantaya vb. yerlere gitmeyi bir süre unut canım.biz ne zaman gittiysek uyanacağı tuttu keratanın.![]()