38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben mayıs gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum şimdilik ne gibi şeyler yapabilirim takviye olarak yumurta sayım azda.:59:

meraba kanguru kacinci denemen olucak canim,arkadaslar bana bal corek otu ve tarcin onermisti ama bana iyi geldimi gelmedimi bilemiyorum bende once kist yoktu ondan olabilirmi diye dusunuyorum ,burda arkadaslar cok yardimci oluyor sagolsunlar dene derim sana insallah yumoslarin cogalir budefa rabbim sanada ve hepimize birere evlat verir insallahhh:16:

Günaydın herkese :71:

Denizverdi dr trafiğinden sonra sonunda bir karar almışsın hayırlısı olsun canım. Sağlık kontrollerini ihmal etme, ilacınıda düzenli almayı unutma canım. Yorganın altıdan en kısa zamanda çıkmanı diliyorum ;)

ZarpDeniz tit (Tam idrar tahlili canım :)

Alabama saol canım tansiyonumu sürekli takip ediyorum biraz hoplayınca önlemleri alıyorum elimden geldiğince ama heptende tembellik yapılıp yatamıyorum ki canım hayırlısı.
İnşallah ilaçlar işe yarar boğazın çabucak iyileşir.

Limon Kabuğu ve Meryeyi bende merak ediyorum?

Cans saol canım. Pazartesi sonrası sana güzel bir sürpriz olsun diliyorum.

Kangurum ben bol bol incir kürü uygulamıştım
ya 7 inciri kaynatmış içmiş yada 2 inciri zeytiyağında akşamdan yatırıp sabah aç karnına tüketmiştim Tam tarifi saraçoğlunun sitesinde var sanırım) İnşallah mayıstaki tedavbin yüzünü güldüürür, bebeğine kavuşursun.

Uğrayamayan diğer arkadaşlarada güzel dileklerimle :71:

soğumaya ve bayatlaşmaya yüs tutmuş çayımla cevaben yasma için okuyorum tekrar....

toanacımişlem yapılmamış sadece ultrasona girmişsin anladığım kadarıyla.toana;hem kist hem de miyommu varmış.ikisi de mi.beli bir milime kadar miyomların çok önemli olmadığını biliyorum.kendiliğinden kaybolabiliyorlar.ösellikle hamilelikte yok olanlar var.büyüklükten bahsetmediğine göre herkeste olabilen sıradan bir myom anladığım kadarıyla.kistin için büyk ihtimalle d k hapı eritir merak etme..gider gider.benim de bir keresinde tedavi sonrasında oluşmuştu.ilaçlardan dolayı.sadece o ay kullandım eridi gitti...varsın bir ay geç başla tedavine...kan pıhtılaşman yok değil mi?bak varsa eğer d k hapı verilmiyor pıhtılaşması olanlara. (benim kullandığım saman kan pıhtılaşmam olduğu bilinmiyordu:((

gunaydin hepinize kizlar:71::71::71::71: ..hayirli cumalar, rabbim cumlemizi kotuluklerden korusun ve saglik sihatten ,,,gonlumuzdeki bebislerimizi versin insallahhhhh:16::16:....AMIIINNNN

Bugünlerde kaçakları oynuyorsun napıyorsun bakıyım :)

sanada günaydın

ne yapim canım çabalıyorum uğraşıyorum çözümler bulmaya çalışıyorum.
senin zamanın da yaklaşıyor hayırlısıyla çok zor geçirdin hamileliğini allah sağlıkla kucağına versin inşallah
:16:

Sagol denızverdıcıyım,canım bende kıst var bırde ıkıtane mıyom olusmus bızım yasımızda bayanlarda genelde oluyormus:59:..kıstım ınsallah adetımle gıder dıye dusunuyorum:44: Gıtmezsede dedıyım gıbı hap kullanıcam ,doktor kanıma baktı benım troıdım vardı bırde d vıtamınım eksıkmıs malum buralarda gunes pek olmadıgı ıcın kullan dedı,baskada bırsey demedı olsa soylerdı doktor pıhtılasmayı zannedersem ..allaha emanetız buralarda ama doktorum sıdılık ıyı gıbı rabbım rast getırır ınsallahh,benım mıyomun bırı 4 santımmıs bırıde 1 santım kadarmısss yanlız rahıme yakın olmadıgından tedavıye engel deyılmıs ..
Sımdı adetımı beklıyorum ,adet olunca adetımın ıkıncı gunu ultrasyona gıdıp baktırıcam gıtmısmı gıtmemısmı dıye kıst,eger gıtmısse adetımın 3 gunu allah ızın verırse ıgnelere baslıyorum canım benım bakalım budefa ınsallah yuzumuz gulsun:66: Dılıyorum allahımdannn:16:,sen nasılsın canım bıraz daha ıyımısınnn?:34:

Alabama'cım, çok geçmiş olsun canım. Daha iyiyim demişsin dün, umarım bugün daha da iyi hissediyorsundur kendini. Acil şifalar...

Cans, sana da çok geçmiş olsun. Elinde ciddi birşey yok umarım.

Erverdi, inşallah sorularının cevabını bu hematolog yanıtlayacaktır. Zordur tabii her doktor ile görüşmeden yeni soru işaretleri, gidilecek başka bir uzman adı ile çıkmak. Herşey gönlünce olsun, bir an önce bu durum da hal yoluna girsin umarım. Elbette yazdıklarınla kastının biyolojik açıdan olduğun anladım, ben de onun o kadar önemli olmadığını anlatmaya çalışıyordum :-)

Toana, güzel haberlerle dön doktordan inşallah.

Baharnaz, az kaldı hayırlısıyla. Umarım tansiyon ve ellerin bugünlerde daha da iyidirler. Hapların azaltılması zaten tansiyon için çok güzel bir gösterge. Kolay gelsin arkadaşım.

Hülya hoşgeldin, daha sık gel lütfen.

önemli değil mi?yapma arkadaşım... boşuna mı yıllarımısı verdik bu uğurda..elbetteki önemli.
önemli olmasa idi buralara kadar gelirmiydim.herkesin nasibi farklı..
güneşine selam....bugün pek yüsünü göstermiyor....

Selam

Deniz Bulut çok saol el önerine doğumdan sonra devam edicem yine aynı dra gidicem, inşallah yakışıklında iyidir. Kaşıntı önerinde işe yaradı o losyonu kaşınan yerime sürüyorum aynı yer 2-3 kaşınmıyor sanki oda rahatlattı beni :)

Denizverdi uğramamış?

Zarpdeniz geçmiş olsun inşallah dişin çok sıkıntı yaratmaz, Ama biraz daha sabret istersen kendi drun ne diycek canım. Son trimesterda birçok şey serbest diye yazmışsın sanırım ama ben cesaret edemiyorum eşim bile beyazlayan saçlarımı artık boyat diyor ben hayır diyorum bekliycem doğumdan sonra diyorum :)
Bu nişan olayıda suyla beraber gelirse o zaman durum düşündürücüymüş tek başına az az olması önemli değilmiş canım bilgin olsun.

Toana inşallah ilaçla en kısa zamanda tedavin olur. Elimle ilgili canım Karpal Tünel sendromu denen birşey varmış sinirlerle ilgili atel kullanıyorum arkadaşların önerisini dinledim şimdlik sıkıntım hafifledi.

Bu arada dün aksiyon günümdü geceyi hastanede geçirdik. Sağlık ocağında rutin kontrol için gittiğimde idrarda protein, Devlet hastanesinde tansiyon yüksekliği ve idrarda enfeksiyon derken soluğu kendi drumda aldım.
Az önce eve geldim. sancı, bulantı, kusma, enfeksiyon için uygulanan Serum, ve iğnelerden sonra ( birde erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kez) şimdi iyiyim sürpriz yapıp erken gelcek sanmıştık neyseki erteledik inşallah :) ben geri gelen bulantı ve kusmaları tansiyondan zannederken değilmiş ve bende TİTi erteleyip durmuştum tesadüf oldu bu durumu öğrenmem.

Özellikle hamiş arkadaşlar inşallah böyle bir sıkıntı olmazda olursada ihmal etmeyin tahlillerinizi.

Hepinize sağlık diliyorum.

losyonun işe yaraamasına sevindim. geçmiş olsun. inşallah daha iyisindir. az kaldı. umarım zamanında sağlıkla gelir.

Baharnaz, ben de seni merak ediyordum, neyse iyisin cok sukur. Bayagi hareketli bir gun yasamisin canim. Bu Titi ne demek, onu cok anlayamadim jeton koseli geldi!:1: Ben de sacimi halen boyatmadim, su an birkac rengim oldu, ustune de aynen beyazlar cikti...:63: Demek bir an Enes'in erken gelecegini dusundunuz, ciger gelistirici bile yapilmis, zaten az kaldi, on hazirlik yapiyorsunuz canim.:1:

Toana, senin operasyon bugun muydu? Umarim hersey yolundadir.

Denizverdi, beyin-damar'a mi gittin canim? Dergi icin cok tesekkurler.

Umarim herkesin keyfi yerindedir.

benim doktorum da saçını boyatabilirsin demişti. ben boyattım. daha önce konuşmuştuk. bu konularda kendini hangi türlü daha rahat hissediyorsan öyle yap.

selam güller:71::71::71:

bugün istemeyerek te olsa beyin usmanına gittim.nöroloğun önerdiği usamana... eğitim araştırmada bir doçent.sevgili doçentimis de çösemedi beni.gelişimsel radyoloji diye bir yer önerdi.muayene alanı yokmuş buranın.daha doğrusu böyle bir branş yokmuş.kendimin gidip ismini verdiği biriyle görüşmemi istedi.yaaa. işte böyle:)) :)) :))
yılan hikayesine döndü.ya da yalan..
oradan doğru hematoloğa gittim.randevusus..artık tüp bebek denemek istemediğmi kendisine bana şimdiden sonraki sağlığımla ilgili rutin kontrolümün nasıl olması gerektiğini sordum.burada yasdığım düşüncelerimi aktardım.biras şaşırdı ama kendisince de uygun bir karar olduğunu söyledi.risklerimi bildiğimi bunu kabul ettiğimi söyledim.artık dr kapılarında dolaşmak istemediğimi yaşamak istediğimi söyledim.destekledi.kumadini kesti artık sadece koraspin 100 verdi.sürekli..atak yaşarsam başvuracağım.yılda bir kes de kontrol amaçlı gitmemi söyledi.

ohhh!! çok rahatladım.. ilaç sendromu da bitti.. yok haftanın şu günleri bilmem kaç tane şu kadar diğer günler bu kadar... 3gün 5 gün belli aralılarla kan ver...çok şükür bitti.. belki sonuçsus kaldı.kimbilir belki de deneyebilirdim.ama artık husur istiyorum.derler ya husur içinde ölmek istiyorum diye... yooo.. benimkisi husur içinde yaşamak..o ilaç peşinde bu dr ardında hayatı kaçırıyorum..
şimdi içim hafifledi.. saten yönümü çismiştim.ne yapalım.kalan soru da eşimin aklında bir yerlerde kalsın.bir daha deneseydik olurmuydu diye:19:

şimdilik böyle...
herkese düşüncelerinden desteklerinden dolayı teşekkür ederim.sisleri okudum ama yasamadım.kafam çok doluydu çünkü.şimdi hop yorgan altına giriyorum...kuş gibim hafif...saten içinden çıkıp yasdım.tekrarı defalarca verilmiş bir film isliyeceğim.

iki sabahtır da 1er saat çisgi film isliyorumm.. sanırım iyi geldi:1:

sarp hocaam.... aldım sise bir dergi memorialden.artık ne saman denk gelirsek ulaştırırım sise...iyi geceler:31:

ne diyelim hayırlısı olsun. çok yoruldun tabii dr peşinde. en kötü karar kararsızlıktan iyidir. bir de tüpün garantisi olsa hadi yaptır. zaten ne olacağı belli değil. inşallah kızın biraz daha bekletecek ama gelecek.

zarp deniz,canim ben dun gittim doktora film felan gerekmiyomus sadece ultrasyon yapti ve kistle miyom varmis moralim bozuldu simdi adetimi bekliyorum bakalim insallah adetimle kistimi atarsam bir problem yok ama gitmezse dogum kontrol hapi kullanicakmisim boyle canim :44:
almanyada ki doktora mı gittin? histeroskopi falan olmamış. kist önemli değil her kadında olur zaman zaman. 1 veya 2 adetle kendiliğinden gidiyor.

ben mayıs gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum şimdilik ne gibi şeyler yapabilirim takviye olarak yumurta sayım azda.:59:

sayıyı arttıracak pek birşey yok da inşallah kaliteli olurlar. ben fsh yüksek diye hayıt tohumu ve bugday çimi içmiştim. bal-polen-arısütü karışımı yemiştim. solgar gibi kaliteli bir markadan 1 multi vitamin içmiştim. bir de çay kahve kola et ve tatlıyı azaltıp daha çok sebze ve meyve tüketmiştim.

alabama geçmiş olsun inşallah daha iyisindir

benim de sol bileğim 3 haftadır ağrıyordu. bebeği taşırken ters bir hareket yaptım geçecek diye bekliyorum. kullanırken özellikle bebeği alırken yatırırken vs elimi kullandığımda acaip ağrıyordu. çarşamba sonunda doktora gittim. iltihap olmuş. çamaşır sıkma hareketinden olur dedi. ben sol kol hep poposunun altında batu yu taşıyorum fazla döndürmüşüm böyle oldu. iğne ilaç atel vs verdi. 3 hafta kullanacakmışım. geçermiş ama dikkat etmezsem ameliyat gerekirmiş. böyle işte bebek taşırken de dikkatli olmalı :66:

Son düzenleme:
sarp hocam teşekkürler:70:
ben 4üncü kattayım sor olmas mı benim için araba.arabayı mı indireceğim kısı mı kendi eşyamımı onun çantasını mı:26:sanki araba benim için daha yorucu
bugün bir tüp arkadaşımla usun usun kkonuştum.onun da negatifle sonuçlanan tüp tedavisinin ardından spontan bir gebeliği be şimdi 1 buçuk yaşında bir kısı var.1 yaş üstü bakım daha kolaymış..her açıdan..önceden küçük olsun derdim ama galiba 1 yaş üstü bana iyi gelecek:1:

diş dolgunus için biras sabredemiyormusunus?yemek yemenise engel mi?ne olursa olsun (sisin vebebeğinisin sağlığını tehdit etmedikçe)çektirmemenisden yanayım ben.ya da ben olsaydım diye düselteyim.doğuma kadar başka alternatifler aradım..sıvı yiyecekler,tok tutan gıdalar,hamileler uygulanabilen ösel diyetler gibi..
kitabınıs bende... içinis rahat olsun.inşallah bebeğinisle de görürüm sisi o kitapçıkta... ama bu sefer kitap ben isterim sisden.ona göre:34:

selam kızlar
bugün biraz daha iyiceyim ama boğazım hala tam iyileşmedi. sağlık ocağına gittim ilk defa muayene oldum ve ilaçlarımı aldım artık daha çabuk iyileşirim heralde.

baharcım sık sık tansiyonunu ölçüyorsun biliyorum ama sakın ihmal etme çünkü tansiyonun idrarda protein oldugunda çok çıkması riskli demişti doktorum bana. gerçi siz daha ileri boyuta geçmişsiniz bile inşallah oğlun zamanında sağlıkla gelsin. çok sabrettin allah mükafatını verecek az kaldı oğlunada poposuna vururken ulen az kahrını çekmedim senin dersin.

denizverdi canım hakkında hayırlısı en güzelini yapmışsın vallahi sen yazdıkça ben rahatladım bırak bakalım su yolunu bulsun sen huzulu ol kendini evini kızına hazırla onun için planlar yap canım. senin tatlı canın önemli çok şükür. sağlığın yerinde olsun keyfin yerinde olsun allah büyük yarın ne olacağımızı kimimiz biliyor ki allah hepimize hayırlı yazılar yazsın.

cans aynen ondan nebahat çehre ;) adamın acayip bakışları var brad pit halt etmiş benim oğlumun yanında dermişimmmm heh heh. sen nasıl oldun ayrıl artık şu arkadaşından kankanmıdır nedir koy kapının önüne elin nasıl oldu daha iyice misin ?

zarpcım sende iyisin umarım dişin ağrıyormuş geçmiş olsun ağrı kesici alıyor musun çok sıkışınca minoset içebilirsin film çektirme konusunda da bişi diyemiyeceğim bu işler zor en iyisini sen ve doktorun bilirsiniz oraya geçici dolgu kapatsalar olmazmı idareten sonra icabına bakardınız.

meryeden hiç haber alamadık değil mi kızlar haberi olan var mı?
limondan da aynı şekilde inşallah iyilerdir.

teşekkür ederim alabama... sağolasın..yanımda hissettim seni.:70:
evet.. allah hepimise hayırlı yasılar yassın.mertin keltoşunu seviver benim için:1:

Günaydın herkese :71:

Denizverdi dr trafiğinden sonra sonunda bir karar almışsın hayırlısı olsun canım. Sağlık kontrollerini ihmal etme, ilacınıda düzenli almayı unutma canım. Yorganın altıdan en kısa zamanda çıkmanı diliyorum ;)

ZarpDeniz tit (Tam idrar tahlili canım :)

Alabama saol canım tansiyonumu sürekli takip ediyorum biraz hoplayınca önlemleri alıyorum elimden geldiğince ama heptende tembellik yapılıp yatamıyorum ki canım hayırlısı.
İnşallah ilaçlar işe yarar boğazın çabucak iyileşir.

Limon Kabuğu ve Meryeyi bende merak ediyorum?

Cans saol canım. Pazartesi sonrası sana güzel bir sürpriz olsun diliyorum.

Kangurum ben bol bol incir kürü uygulamıştım
ya 7 inciri kaynatmış içmiş yada 2 inciri zeytiyağında akşamdan yatırıp sabah aç karnına tüketmiştim Tam tarifi saraçoğlunun sitesinde var sanırım) İnşallah mayıstaki tedavbin yüzünü güldüürür, bebeğine kavuşursun.

Uğrayamayan diğer arkadaşlarada güzel dileklerimle :71:

çıktım çıktım yorgan altından.. ama hala yorgan yakınımda.bakınca görüyorum.as sonra atlıyacağım içine... kendimi transferi olmuş gibi hissediyorum.yükümü attım.
ay... yaprak dökümü başladı..kaçtım sütlü bahar:3:

Selam arkadaşlar,

Baharnaz, çok geçmiş olsun arkadaşım. Kontrol altında olman harika. Gerçekten idrarda protein ve yüksek tansiyon zorlu ikili. Neyse, geçmiş gitmiş, sağlıkla, zamanında gelecek Enes bebek inşallah. Önerin için de sağolasın, benim ha gayret iki haftada bir TİT ve kan sayımlarım yapılıyor, yok bir yaramazlık şimdilik çok şükür. Doğru diyorsun, özellikle bu dönemde gayet dikkate alınması gereken ve yapılması gereken testler bunlar. Ellerin için umarım atel seni rahatlatmaya devam ediyordur, inşallah doğum sonrasına birşey kalmayacak.

Zarpdeniz, ben de son trimesterda röntgen çektirilebilir diye biliyorum hele diş için olana doktorlar hayır demez gibi geliyor. Türkiye'deki doktorundan bir cevap var mı?

Alabama'cım, ilaçlarla toparlanacaksın inşallah. İyileş de gelelim, bekliyoruz:-)

Denizverdi, içini rahat ettiren karar, en doğru karar, aklın ve gönlün aynı şeyi söylüyor zaten. Tez zamanda kavuşacaksın kızına inşallah. Bu arada önemli değil demedim, o kadar da önemli değil dedim, yazıyla her zaman net anlaşılmıyor, özünde kötü birşey demiyordum :-)

Denizbulut çok geçmiş olsun, ameliyata gerek kalmaz inşallah.

Cans, uğurlu olsun bu pazartesi de inşallah. Elin ne durumda?

Kangurum, arkadaşlar yaptığımız kürleri yazmışlar. Arı sütü (royal jelly) hapları da özellikle yumurta kalitesini arttırıcı diye geçiyor, ben bir dönem kullanmıştım.

Son düzenleme:
Back
X