38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Toana, myomlarin- kistlerin kaybolmadan bence tedaviye baslama, bir ay daha gec baslarsin. Ben bundan once bir ikiz gebelik daha yasadim ve o zamanlar bir kac myomum vardi, aldigim hormonlarla yumurtalarim buyudu ve anlasildiki myomlarimda bu asamada nasibini aldilar. O zamanki doktoruma gore ikiz embriyolarima bu myomlar yerlesmesine rahat vermediklerinden birer gun arayla dusuk yaptim, cok kahredici bir durumdu. Tertemiz baslamakta fayda var.

Kangurum, arkadaslar kur onerilerinde bulunmuslar. Mayis'ta Patikler arkadasimiz da baslayacak, artik kalplerimiz ikiniz icin atar, ben bir de akapunkturun hem psikolojik hem de tup bebek tedavisindeki destegi nedeniyle yaptirmanizi oneriyorum, ben uzunca bir sure yaptirmistim, simdiden bol sanslar.

Herada ve Baharnaz, TIT ve kan sayimini duzenli olarak mi yaptirmak gerekiyor? Bana 3.ayima yakin yapilmisti bir daha da yapilmadi, siz mi istiyorsunuz yoksa doktorunuz mu onerdi? Ben de yaptirayim o zaman...Herada, Memorial doktorum, kursundan yapilmis koruyucu ile rontgen cekinebilrsiniz diye yazmis, sagol canim.

Deniz Bulut, eline cok gecmis olsun. Umarim cabuk iyilesir, bu aralar Batuyu kaldirma islerini bakicinin yapmasi cok iyi olacak, Allah yardimciniz olsun.:13:

Alabama, sanirim iyiye gidiyorsun canim, 7 gun gecmeyince genelde tam iyilesme olmuyor umarim ilaclarin cabuk etki gosterir. Disimle ilgili de disci dolgumdan nerede ne kadar parca catlayip dustugunu bakarak anlayamadigini soyledi ve rontgen cekmemiz lazim dedi. Yer belli olsaydi hemen eskisini sokup yenisini takacakti ve rontgene de gerek kalmayacakti, biraz daha dayaniyorum, ama sanirim yapilacak.

Cans, Altinyunus:16:

Denizverdi, himmm 4.kat zor olacak. Apt. guvenliyse girise biraksan nasil olur? yada kizini kucaginda yukari tasiyacaksin, bir sure sonra da kim once cikacak diye yaris yaparsiniz, ilk cikan dondurmayi kapar, nasil ama?:131:

Merye'den hakikaten haber yok, sanirim kayinvalidesi cok iyi bakiyor. Bebek dogali bir ayi gecti mi? Umarim ikisi de cok iyidirler.

Baharnazcim, dogumdan sonra senden vakit yaratinca hemen haber bekliyoruz canim, yoksa cok merak ediliyor tamam mi?

Limon Kabugu ve Cinar Bebege dua ediyorum. Bir kac gun once Temmuz annelerinde birisi Limonu aradigini ve Cinar bebege sut sagip goturmesi gerektigini ve evinin de hastaneye cok uzak oldugunu yazmis. Allah he ikisine de acil sifalar versin.

denizbulutcugum,sagol canim benim insallah gitsinler kistler ama miyomlar kafami karistiriyo..evet canim almanyadaki doktora gittim :10:

zarpdenizcim ,zaten doktor dedi kisin gitmesi gerek diye adetimi bekliyorum adetle gider insallah ,gitmediyi taktirde hap kullanicam boyleliklede 1 ay gec baslarsin dedi doktor ..ama miyomun gitmez dedi ancak amaliyatla aliniyormus miyomlar ama rahimde uzaklar bir zarari yok dedi rabbim rast getirsin bakalim canimm :16:

baharcım;denisin tavsiyesi ile ellerin biras daha iyiymiş.sevindim..enes bebeğimis acelecimi davranıyor?yoksa ne olur ne olmas diye önlem mi alıyor dr lar?ciğer geliştirici iğne?mayıstı değil mi doğum?amannn sende içinde büyüsün biras daha...hayırlısı ile sağlıkla gününde gelsin enes bebek:emir_bebek:

kangurum;selam...canım incir kürünü deneyebilirsin.gerçi 2 ay üst üste denemek gerekiyor ama olsun.benim 48 yaşındaki arkadaşım bir ay denemişti.ondanmı yoksa tesadüfmüdür bilinmes hamile kalmıştı.hamileliğinin sonu gelmemişti ama bunda yaş faktörü etkili olabilir.
adetin 3üncü günü başlıyorsun küre.hergün 8 inciri yıka üserinde beyasları varsa temisle.ikiye böl 3 bardak suda 10 dakika kaynat.ılınınca yarısını iç.diğer yarısını akşam iç.21gün devam ediyorsun böyle.sonraki adetinin yine 3üncü günü 2incisine başlıyorsun...ben sadece bir ay denemiştim.çokkk tatlıydı.midem almıyordu.sorlayınca da tabiii kötü oluyordum.biras da itikadım da yoktu pek.. bir kere deniyeyim dedim işte.bir keresinde bir tüpçü bana patatesi beyas ekmeği kesmemi söylemişti.:26:

cans hocam;okumuştum sisi .ama yasamamıştım.umarım şlimdi daha iyisinis...ameliyat işi ne oldu?halaa ilaçla takviyemi?

deniscim;sağolasın...19 yıl bekledim varsın bir yıl daha bekliyeyim..bileğin için geçmiş olsun.inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer.

sarp hocam;yok hocam.apartmanımısın girişi dar.hem giren çıkan çarpar,hem de alt katta oturan sakin rahatsıs olur. 4 yaşa kadar kullanılıyor demişsinis.. 4 yaşındakki çocuk toraman olur.pekk kaba kalır arabada.. ben büyük çocukların arabada gesmesi taraftarı değilim.kalksın yürüsün koşsun.küçük kasları büyük kasları psikomotor gelişimini ilerletsin.. ama işin dondurma kısmına bayıldım.bak o olur. hem hıslı hıslı çıkınca büyük kaslar da harekekt eder.ayyy.. bunlar da eğitici anneliğin bilgileri... ükelaa olmıyayım.utanırım hee.:17:(cans hoca doğrusu ''ukala''biliyorum.:1:
limonun iyi olduğuna sevindim.allah ona ve yavrusuna sağlık versin
merye yi ben de merak ettim.kıs kalabalık ortamda rahat ta
edemem diyordu. ne yaptı acaba?:26:
patikler... hülya... nisa... selam:3:

Son düzenleme:
Zarpdeniz, uzatmadan yazayım derken eksik yazmışım. İlk trimesterda yapılan TİT ve hemogramdan sonra benim 20. haftada ağrılarım olunca tekrarlanmıştı testler, yoksa 3. trimesterdan önce tekrar edilmiyor pek. Doktorum 27. haftada tekrarlattı bu testleri, ben arada check-up yaptırınca yine yapılmış oldu. Ben bir de oturduğum yerdeki devlet hastanesine (sağlık ocağı ve bu hastaneden başka bir kurum yok) gidiyorum aralarda, orada da bir dosyam olsun acil bir durum olursa diye. Dün de SGK için çalışabilir raporu çıkartmak için gittiğimde devlet hastanesine, oranın da doktoru benim doktorum gibi titizlendiğinden testler tekrarlandı. Yani birazı benden birazı da doktor isteğinden. Kendi doktorum da haftaya isteyecek, öyle konuşmuştuk. Özellikle idrarda protein ve yüksek tansiyon, Allah korusun kontrol edilmez ve önlemi alınmazsa preeklampsi denen tatsız bir tabloyu ortaya çıkartıyor ki ona dikkat etmek lazım. Doktorun eminim gerekli aralıklarla tekrarlatır, senin de aklında olur, aralarda yaptırırsın TİT'i.

Sağolasın Limon'dan haber vermişsin. Acil şifalar olsun Çınar bebeğe, Limon'a da bu zorlu günlerde sabır ve güç diliyorum. Ayrıca haklısın, Merye'yi ve bebeğini ben de çok merak ediyorum. Umarım bir an önce haberlerini alırız.

Toana, inşallah ilk adette kistten eser kalmamış olur. Herşey gönlünce olsun.

herkese iyi akşamlar

baharnaz, geçmiş olsun canım.yüreğin pırpır olmuştur sıkıntı yaşamışsın bayağı.ama korkma 4. haftadasın.zamanında gelir bebeğin dilerim.

denizverdi, gözünaydın ilaç derdin bitmi.coraspini de aslında herkesin belli bir yaştan sonra içmesi laımmı.bi de ben gitsem bir hematoloğa iyi olacak.

alabama, bu seneki gripler 2 haftada ancak geçiyor korkutmak gibi olmasın ama öyle.dilerim fazla üzmez seni.

herkese iyi haftasonları:34::71:

ben mayıs gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum şimdilik ne gibi şeyler yapabilirim takviye olarak yumurta sayım azda.:59:

ben tüp tedaviye başlarken iki şey yaptım biri sigarayı bıraktım diğeri hersabah bir kaşık bal bir kaşık tarçın ve çörekotu yedim bal tatlı kaşığı çörekotu ve tarçında bir çaykaşığından az toplamı. bunların yumurta rezervim azalmasına rağmen üç yumurtama iyi geldiğini düşünüyorum çünkü 4 yumurta alındı ve üçü transfer oldu. her ne yaparsan yap yaptığına inanarak yap bu çok önemli. bol şans.

kızlar ben dün ve bugün felaket kötüledim noldumu şaşırdım altınyunus aynen 2 haftaya bağladım galiba ben bu grip işini. dün sağlık ocağına gittik aile hekimi olayını hallettik tanıştık muayene oldum ve bana antibiyotik verdi. kullanıyorum sanırım faydası oldu. ama dün gece ve bu gün öğlene kadar felakettim. oğlanı tutcak halim yoktu. eşim iki gün eve erken geldi bugün gelince bana buhar banyosu yaptırdı vics ve bengay koydu kaynar su havluyu da üstüme örttü ben baya bi soludum ama o bana öyle bir iyi geldi ki yeniden doğmuş gibi oldum allahıma çok şükür başım üç gündür nasıl ağrıyordu anlatamam başımın ağrısı geçti şimdi iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum. aman dikkat edin çok şükür mert de bi sıkıntı yok bundan sonrada olmasın allahım. hepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar i love you.

herada haftaya bekliyorum o zaman şekerim. bikaç gün daha geçsin de iyice iyileşiyim dimi sana bi zararım olmasın.

limon süt sağıyor ve götürüyormuş aman ne güzel maşallah onlara inşallah taburcu olduğunu da duyarız oğlunun.

meryede inşallah iyidir.

zarpcım dişin problemini en kısa zamanda çözersin inşallah.

denizverdi sen iyi ol yeter canım ee çocukla hayat hiçbir aşamada kolay değil alışacaksın alışacağız ben artık daha sakin ve ağırkanlı oldum acelecilik yapmıyorum başa gelen çekilir. sonuçta puset kullanmak kolay değil. ha evet çocuk yürüsün ama yürüyemezse uyursa taşımak zorunda kalırsın işte o zaman aman puseti de yanımıza alsaydık dersin hayatım. puset şart.

baharcım daha iyisin atel ve losyon işe yaramış ohh. insan sıkıntısı olan bir şeyi halledince yeniden doğmuş gibi oluyor ve o sıkıntılar nasıl oluyorda unutuluyor hayret bir şey. allah başka sıkıntı vermesin canım.

toana nisamai selam kızlar.

cans sanada selam tatlım

unuttuğum kimse yoktur umarım öpüldünüzz

İyi akşamlar

Altınyunus pırpır oldum canım inşallah sağlıkla vaktinde gelsin saolsın

Deniz Bulut bileğine çok geçmiş olsun sana ne önersem ki ;) inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer.

Denizverdi saol canım. Senin süslünün küçük kaslarını öperim :)

ZarpDeniz bende sürekli çıkan sorunlardan dolayı ve sürekli olağan yada olağanüstü durumlarla karşılaşmamdan dolayı dra rutin gider oldum hem kendi druma hem devletteki dahiliyeciye testler rutine bağlanıp sürekli yenilenir oldu (troit, kansızlık, tansiyondan dolayı tit gibi ) zaten sende artık bilincinde oluyorsun hangi değerinin ne olması gerektiğini hesaplıyorsun.

Herada saol canım. Atlamadan tahlillerini yaptırmayı çok iyi ediyorsun.

Maiumut çözümlemelerin neyle ilgli canım paylaşmıyorsun?

Limon la ilgili aldığım güzel habere sevindim dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye.

Merye ninde kızınında inşallah iyi olduğunu ve kayınvalidesinin onu yalnız bırakmadığını düşünüyorum :)

Ben sizi bu kadar merakta bırakmam bilgi veririm :)

benim olmayan sabahın bu saatlerinde burdayım...bebişin hareketsizliği üstüne birde nefes alamama sorunum uyutmadı beni...

Açılışı yapayım şimdi saat farkı olanlar geliverir ;)

Günaydın :71: herkese

:3:günaydın iyi hafta sonları herkese

kangurum;selam...canım incir kürünü deneyebilirsin.gerçi 2 ay üst üste denemek gerekiyor ama olsun.benim 48 yaşındaki arkadaşım bir ay denemişti.ondanmı yoksa tesadüfmüdür bilinmes hamile kalmıştı.hamileliğinin sonu gelmemişti ama bunda yaş faktörü etkili olabilir.
adetin 3üncü günü başlıyorsun küre.hergün 8 inciri yıka üserinde beyasları varsa temisle.ikiye böl 3 bardak suda 10 dakika kaynat.ılınınca yarısını iç.diğer yarısını akşam iç.21gün devam ediyorsun böyle.sonraki adetinin yine 3üncü günü 2incisine başlıyorsun...ben sadece bir ay denemiştim.çokkk tatlıydı.midem almıyordu.sorlayınca da tabiii kötü oluyordum.biras da itikadım da yoktu pek.. bir kere deniyeyim dedim işte.bir keresinde bir tüpçü bana patatesi beyas ekmeği kesmemi söylemişti.:26:

cans hocam;okumuştum sisi .ama yasamamıştım.umarım şlimdi daha iyisinis...ameliyat işi ne oldu?halaa ilaçla takviyemi?

deniscim;sağolasın...19 yıl bekledim varsın bir yıl daha bekliyeyim..bileğin için geçmiş olsun.inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer.

sarp hocam;yok hocam.apartmanımısın girişi dar.hem giren çıkan çarpar,hem de alt katta oturan sakin rahatsıs olur. 4 yaşa kadar kullanılıyor demişsinis.. 4 yaşındakki çocuk toraman olur.pekk kaba kalır arabada.. ben büyük çocukların arabada gesmesi taraftarı değilim.kalksın yürüsün koşsun.küçük kasları büyük kasları psikomotor gelişimini ilerletsin.. ama işin dondurma kısmına bayıldım.bak o olur. hem hıslı hıslı çıkınca büyük kaslar da harekekt eder.ayyy.. bunlar da eğitici anneliğin bilgileri... ükelaa olmıyayım.utanırım hee.:17:(cans hoca doğrusu ''ukala''biliyorum.:1:
limonun iyi olduğuna sevindim.allah ona ve yavrusuna sağlık versin
merye yi ben de merak ettim.kıs kalabalık ortamda rahat ta
edemem diyordu. ne yaptı acaba?:26:
patikler... hülya... nisa... selam:3:
benim gözüme de büyük çocuklar çocuk arabasında çok komik gelir. ama alabamanın dediği gibi uzun dolaşmaya yemeğe vs gittiğinde uyuyup kalırsa taşımak kısmı var. tabii böyle birşey olmazsa genelde 2 yaşından sonra sen arabayı taşıyorsun :52:

Zarpdeniz, uzatmadan yazayım derken eksik yazmışım. İlk trimesterda yapılan TİT ve hemogramdan sonra benim 20. haftada ağrılarım olunca tekrarlanmıştı testler, yoksa 3. trimesterdan önce tekrar edilmiyor pek. Doktorum 27. haftada tekrarlattı bu testleri, ben arada check-up yaptırınca yine yapılmış oldu. Ben bir de oturduğum yerdeki devlet hastanesine (sağlık ocağı ve bu hastaneden başka bir kurum yok) gidiyorum aralarda, orada da bir dosyam olsun acil bir durum olursa diye. Dün de SGK için çalışabilir raporu çıkartmak için gittiğimde devlet hastanesine, oranın da doktoru benim doktorum gibi titizlendiğinden testler tekrarlandı. Yani birazı benden birazı da doktor isteğinden. Kendi doktorum da haftaya isteyecek, öyle konuşmuştuk. Özellikle idrarda protein ve yüksek tansiyon, Allah korusun kontrol edilmez ve önlemi alınmazsa preeklampsi denen tatsız bir tabloyu ortaya çıkartıyor ki ona dikkat etmek lazım. Doktorun eminim gerekli aralıklarla tekrarlatır, senin de aklında olur, aralarda yaptırırsın TİT'i.

Sağolasın Limon'dan haber vermişsin. Acil şifalar olsun Çınar bebeğe, Limon'a da bu zorlu günlerde sabır ve güç diliyorum. Ayrıca haklısın, Merye'yi ve bebeğini ben de çok merak ediyorum. Umarım bir an önce haberlerini alırız.

Toana, inşallah ilk adette kistten eser kalmamış olur. Herşey gönlünce olsun.

benim dr 20. haftadan sonra bana ne tit ne idrar kültürü yaptırmadı. ben de arada en azından idrarı neden yaptıırmadığını düşündüm ama sormadım. blki hiçbir kikayetim olmadığındandır yürüyemmek dışında :26:

ben tüp tedaviye başlarken iki şey yaptım biri sigarayı bıraktım diğeri hersabah bir kaşık bal bir kaşık tarçın ve çörekotu yedim bal tatlı kaşığı çörekotu ve tarçında bir çaykaşığından az toplamı. bunların yumurta rezervim azalmasına rağmen üç yumurtama iyi geldiğini düşünüyorum çünkü 4 yumurta alındı ve üçü transfer oldu. her ne yaparsan yap yaptığına inanarak yap bu çok önemli. bol şans.

kızlar ben dün ve bugün felaket kötüledim noldumu şaşırdım altınyunus aynen 2 haftaya bağladım galiba ben bu grip işini. dün sağlık ocağına gittik aile hekimi olayını hallettik tanıştık muayene oldum ve bana antibiyotik verdi. kullanıyorum sanırım faydası oldu. ama dün gece ve bu gün öğlene kadar felakettim. oğlanı tutcak halim yoktu. eşim iki gün eve erken geldi bugün gelince bana buhar banyosu yaptırdı vics ve bengay koydu kaynar su havluyu da üstüme örttü ben baya bi soludum ama o bana öyle bir iyi geldi ki yeniden doğmuş gibi oldum allahıma çok şükür başım üç gündür nasıl ağrıyordu anlatamam başımın ağrısı geçti şimdi iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum. aman dikkat edin çok şükür mert de bi sıkıntı yok bundan sonrada olmasın allahım. hepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar i love you.

herada haftaya bekliyorum o zaman şekerim. bikaç gün daha geçsin de iyice iyileşiyim dimi sana bi zararım olmasın.

limon süt sağıyor ve götürüyormuş aman ne güzel maşallah onlara inşallah taburcu olduğunu da duyarız oğlunun.

meryede inşallah iyidir.

zarpcım dişin problemini en kısa zamanda çözersin inşallah.

denizverdi sen iyi ol yeter canım ee çocukla hayat hiçbir aşamada kolay değil alışacaksın alışacağız ben artık daha sakin ve ağırkanlı oldum acelecilik yapmıyorum başa gelen çekilir. sonuçta puset kullanmak kolay değil. ha evet çocuk yürüsün ama yürüyemezse uyursa taşımak zorunda kalırsın işte o zaman aman puseti de yanımıza alsaydık dersin hayatım. puset şart.

baharcım daha iyisin atel ve losyon işe yaramış ohh. insan sıkıntısı olan bir şeyi halledince yeniden doğmuş gibi oluyor ve o sıkıntılar nasıl oluyorda unutuluyor hayret bir şey. allah başka sıkıntı vermesin canım.

toana nisamai selam kızlar.

cans sanada selam tatlım

unuttuğum kimse yoktur umarım öpüldünüzz

geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim. mert e geçmemesi de sevindirici. bundan sonra da geçmez mikrop en başında bulaşıyor ya. artık ben kendimi kötü hissedersem en baştan maske takacağım. allah korusun bebeklere geçmesin de o zaman tam yanarız :nazar:
benim olmayan sabahın bu saatlerinde burdayım...bebişin hareketsizliği üstüne birde nefes alamama sorunum uyutmadı beni...

hareketsizlik devam ederse doktora git rahatlat kendini. yalnız son haftalarda daha hareketsiz oluyorlar. büyüdükleri ve yer kalmadığı için. yine de gün içinde 10 kere oynadığını hissediyorsan herşey normalmiş. bu 10 kere de her kıpırdayış değil tabii. mesela şimdi oynadı birkaç kez ve durdu diyelim 2 saat sonra tekrar birşey hissettin işte bunları 2 kez diye sayacakmışsın.

sen karpal tunnel i sormak için hangi doktora gittin? ben ortopediste bileğim için gittiğimde karpal tunnel i de sordum tedavi olarak sadece ameliyat dedi. kronik hale gelmeden olunursa geçiyor kronik olursa tekrarlar dedi. ne ilaç ne iğne ne atel birşey demedi. ne doktoruna gidilir bunun için dedim biz yapıyoruz dedi. halbuki cerrahlar yapmaz mı ya da nöroşirürjiyenler (ay ne zor bunu demek :37:)?

günaydın güller herkese iyi hafta sonları:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

denis;sana canllı bir günaydın:3:

e bende kısımı uykusundan sonra dışarı çıkartırım öyle olmasmı ki...kısım uykusunu alır karnnın aç olup olmadığını bileceğim elbet.hem mama yemeye gideris olur hem de atta olur.nasıl ama:27::emir_bebek::emir_bebek:

hem uykusunun gelebileceğini bilerek onu dışarı çıkarmak ona da bana da haksıslık olur.çünkü uyuyan çocuklara hiç kıyamam ben.bası anneler kaldırırlar benim hiç tasvip etmediğim sebeplerden.melek gibi uyurken o tatlı uykusundan uyandırırlar sonra niye huysusluk yaptı bu olur.haaa ben şimdi tahmini konuşuyorum.elbet yaşarken farklı olur.yaşayacağıs göreceğis inşallah

Son düzenleme:

o saatler dileyen herkesin canım.şimdi en son samanların.ağırlaştın. tahmin edebiliyorum sıkıntını.son samanlarda insan bir an önce doğsun istiyor.rahat bir nefes alsın .ferahlasın.allah yardımcın olsun.as kaldı.as daha sabır.hepsi bitecek.bibilinle oynamaya as kaldı.ben seni çok bekledim annem diye severken hepsini unutacakasın.:70:

Denizverdi saolasın canım ya. Hım birde çocuk bu ama ne zaman nerde uyuycağı belli olmazki

Deniz Bulut ben Bahçelievlerdeki Fizik Tedavi hastanesine gitmiştim, orda bir doç.dr vardı ona yönlendirdiler o dr bana EEG miydi neydi ondan bahsetti şu an tanı amaçlı yapılamayacağını, birde iğne ve ilaç tedavisi uygulaabilir ama şuan olmaz dedi. Operasyonla ilgili birşey demedi.
Bebişin hareketlerini dinlemekten nolcam bilmiyorum ya birde kilolu olunca hareketleri hissetmek gerçekten zor ya :(

Arkadaslar Merhaba:71:

Baharnaz, uykusuz bir gece gecirmissin canim umarim bu gece rahat uyursun. Yakinlardaki hastaneye bir git istersen, Enes'i gorup biraz rahatlarsin. Zor elde edilen bebekler olunca insan cok pirpirikleniyor hatta ben kendimin biraz daha ileri... paranayoklastigimi filan bile dusunuyorum. Bugun biz de evimize daha yakin hastaneye gittik, biz de kizimizi gorduk cok sukur. Benim halen hareketlerini hissetmem de azlik var! Kizimizin kafasi ve govdesi daha buyuktu, elleri ve bacaklari kisa gorunuyordu, doktor bu da gozleri agzi dedi ama siyah cukurlardan baska birsey gorunmuyordu! Sanirim 3D yada 4D'de bunlari cok daha iyi gormenin rahatligi var ama su an bulundugumuz yerde yok! Belki sen simdiye kadar yakin hastaneye gitmisindir bile...

Herada, detayli aciklama icin cok tesekkurler. Senin ve Baharnaz'in yazdiklarini okuyunca ben de iki doktorlu olmaya karar verdim, cunku burada ayda bir kez cagiriyorlar ve ayda bir kez bana cok uzun geliyor! Merak ediyorum, bebegimi gormek istiyorum. 11 Nisan'da randevum var, ben de TIT ve kan sayimi isteyecegim, bir de benim daha seker yuklemem de yapilmadi, bir de onu soracagim, bildigim kadariyla 24.haftada yapiliyor. Her ne kadar ben gebeligimde daha cok limonlu seyleri seviyorum, seker testinin sonucu bakalim nasil cikacak. Gunes'in mobilyasi bitti mi halen yapim asamasinda mi?

Alabama, ayyy canim yaa, neyse Mert'e gecmemis, artik bundan sonra bulasmaz sanirim, kotu zamanlari gecirdin, biraz da ayaklarini uzat sen de Mert ile birlikte uyu canim.

Denizverdi, hadi bakalim senin kizin kaslarini simdiden cok calisir goruyorum canim.:1:

Toana, umarim kistlerin, myomlarin kaybolur da daha uzun beklemezsin.:13:

Deniz Bulut, son bakici iyi gidiyor sanirim, aman Allah bozmasin!

Altinyunus, nasil gidiyor, Umut nasil? senin akraba bakici ne alemde? Ise baslamadan sen de git hematologa, sonra zor olur.:34:

Patikler,Nisamai, Cans:16:

arkadaşlar merhaba

zarpdeniz canım bugün kızını görmüşsün gözün aydın paronaya olmakta haklısın herhalde ben de bebek beklerken olurum sağlıkla büyüt inşallah

baharcım bügün iyiysindir umarım

alabama canım geçmiş olsun
patikler ev telaşından başını kaldıramıyorsundur kolay gelsin
tona canım kist sorun olmaz bence bendede iki kere oldu çabuk geçti miyom için bişey diyemeyecm oda tez geçer umarım bebeğini bir an evvel alırsın kucağına inşallah.

deniz bulut işin eve kayın olması avantajını bende yaşıyorum çok iyi oluyor sen de yaşayacaksın. hem trafik stresini yaşamayacaksın hemde akşam batuya çabuk kavuşursun hayatta diğer sorunlarının böyle çözülmesi dileğiyle.batuyu öpüyorum.

limon kabuğunu bende merak ediyorum eğer çınara süt sağıyorsa bu iyiye işaret bence dualarım limon kabuğu ve oğluyla .

altın yunus sizde iyisinizdir inşallah.

denizverdi canım herzamnki gibi hayata iyi yönünden bakıyorun .keşke bende öyle olbilsem
dilerim kızın süpriz yapar bir an evvel gelir hayatınızı dahada renklendirir.

unuttuğum varsa afola onlada selamlar:16:

arkadaşlar sizi üzmek istemem ama paylaşmak istiyorum
dün kötü bir gece geçirdik. benim çok sevdiğim bir komşum var.her derdimi sorunumu paylaştığım,annem yaşında bir bayan.benim ailen istanbul dışında.burdaki annem diyebilirim.gece kalp krizi geçirdi hastaneye götürdük,kızlarıyla ben ve eşim saat ikide döndük sabah kızını aradım nasıl diye sabah saat beşte kaybetmişiz çok üzgünüm.böyle yakın dost zor bulunur.:43:

Back
X