Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizverdi sobeeee![]()
evet kızlar sütümüz için teşekkür almak bir bebeğin süt annesi gibi olmak çok güzel bir duyguymuş iyiki bırakmışım sütleri ve iyiki yeni doğan yoğun bakım ünitesi de bu organizasyonu yapmış. elbette başka bir bebe kullansın diye bıraktım ama teşekkür alınca çok duygulandım. ne insanlar var neler yaşıyorlar işte sen yaşayınca anlıyorsun insan yaşamayınca sadece hikaye okurmuş gibi dışardan bakıyor olaylara allah tüm erken doğanlara yardımcı olsun tüm sağlık sorunu olanlara şifa versin. geçen muayenemizde yukarı çıktık hemşirelere Merti göstermeye yine kapıya gelemediler içerde işleri vardı sadece pencereden gördüler oğlumu. bi gittiğimizde de yine yukarı çıkmak istemiştim bu kezde yukarda bebek yok hemşireler başka bölümlerdeler demişti doktor o zaman da ayrı sevinmiştim aman ne güzel aman orası hep boş kalsın demiştim. mevlanın dediği gibi aslında var ya herşey boşşşşşş
Baharnaz, Denizverdi, Hulya, bebegin asagida olmasi ile ilgili yazdiklarinizla bir parca beni rahatlattiniz, sagolun arkadaslar.![]()
![]()
Bakalim bizimki yukari cikacak mi yoksa asagidan mi seyredecek...
Hulyacim, nasilsin canim? Bak son zamanlarda 40 yas uzerinde olan bir kac kisinin gebelik haberlerini aldik, cokkk sevindim. Darisi en kisa zamanda sana canim, bagisiklik ile ilgili yeni bir gelismen oldu mu? Arada yaz lutfen cok ozeltme kendini.
Alabama, ayy ne hos, demek sen ve Mert bebek tesekkur cicegi aldiniz, ne dualar da almisinizdir eminim, cok iyi yapmissin sutunu birakmakla canim, nasil olsa sende artik en tazesi var.
Patikler, sen de bu aralar yoksun canim, yogun musun, rapor, sunum filan?
Denizverdi, sana bir arkadasimin kuzeninin de basvuruda bulundugunu yazmistim, simdi onun cevabini sana kopyaliyorum.
........Kuzenim de aynı süreçten geçti canım..Çok daha fazla soru sormuşlar..Eviniz kendinizin mi, arabanız var mı, kredi borcuna kadar..Sonra ayrı ayrı odalarda eşlerin birbiri ve aileleri hakkındaki fikirlerini sormuşlar...Sonra kan tahlilleri, sağlık taraması vs...İlk başvurudan 2 yıl sonra geldi bebek..Şimdi çok mutlular tabii, yaşanan zorluklar unutuluyor......
Esin evde miydi onlar geldiginde? Sizi belki bir sonrakinde ayri ayri sorgulayacaklardir, hazirlikli olun, birbiriniz ve aileleriniz hakkinda neler soyleyeceklerinizi filan belki onceden dusunmek faydali olabilir.![]()
merhaba toana yok canım daha başlamadım tedaviye mayıs haziran gibi başlamayı düşünüyorum şu an hayıt çayı , bal -polen arı sütü , dhea kullanıyorum