38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kanguru ,canım ınsallah rabbım hayırlısından bır vlat versınde arkadasım emeyımız bos olmasın ınsallahhh,bende sımdı bal,corekotu ,tarcın karısımı denıyorum sabah aksam bır tatlı kasıgı yıyıyorum tabıkı hergun... Sabahta ıgne yapıyorum ben basladım ıgnelere ...allahım yuzume baksın budefa dıyorum.. ınsallahhh ılk yumurta takıbım cuma gunu ,sımdı cok farklı ıgneler verdıler bakalım hayırlıssı tatlımm :34::34:

Baharım nasılsın tatlım? Benım,, dogum nezaman kızzz,rabbım bır avazda dogurmayı nasıp etsın tabıı dogurrurken bızıde unuttturmasınkı rabbım bızlerde versınnn canım..:34::34:

Günaydın

Toana günaydın canım okuyarak uyuşuk elimle ancak gelebildim sanırım sen çıktın. Canım sürekli dualarımdasınız, sabahları erken saatte genelde uyanık oluyorum sabah namazımı kılıp dualarımı ediyorum

Kangurum ben 77 ile tedaviye başlamıştım, pozitif sonucu gördüğümde 80 idim şimdi 98 oldum 18 kilo aldım fazla kilo ile hamile kalmak birçok sıkıntıyı yanında getiriyor en azından ben öyle hissediyorum.
kesinlikle verebileceğin kadar ver sınırlarını zorla canım. Dikiş yerim nolcak bende merak ediyorum hem makat pozisyonda olması hemde benim kilom durumu değiştiriyormuş hayırlısı bakalım.

ZarpDeniz bilgiler için çook teşekkürler canım.

dün bebeğin hareketlerini hissedemeyinde soluğu drda aldımneyse sancılarım çok çıktı evde kasılmalarımda artmıştı, bebiş çok şükür iyi ama şu hareket olayına takıyorum. Cuma tekrar gidicem bakalım o gün ne olcak.

Baharım nasılsın tatlım? Benım,, dogum nezaman kızzz,rabbım bır avazda dogurmayı nasıp etsın tabıı dogurrurken bızıde unuttturmasınkı rabbım bızlerde versınnn canım..:34::34:

AMİN saol canım İnşallah teadvinden güzel haberler alırız canım.
doğum tarihi belirsizliğini koruyor dr gidebildiğimiz kadar ben sıkıntılara dayanabildiğim kadar gidelim diyor :) bana kalsa ben artık bekleyemiyorum da beni duyan yok

günaydın kızlar
toanacım dün topiğe yazamadım merhabanı da görmemişim kusura bakma canım.

kangurum geçmiş olsun bugün daha iyisindir inşallah. bol c vitamini istirahat.

kızlar eğer sigara alkol kullanıyorsanız yumurtaya çok zararlı biliyorsunuz değil mi? ben tedaviye başlarken sigarayı bırakmıştım. baltarçıncörekotu hersabah yemiştim ilk tedavimde bunları yapmadım bir yumurtam oldu oda tutunamadı ikincide yaptım üç yumurtam döllendi ikisi iyi kaliteydi biri normaldi ve hamile kaldım. her ne yapıyorsanız buna inanmak ve işe yarayacağını düşünmek bile psikolojik destek oluyor. inanın ve allahtan isteyin. içten istemeyin sesli sesli isteyin konuşun ben çok konuşmuştum da :1:

hülyacım hoşgeldin nasılsın son zamanlarda gelmiyosun iyi misin ?

İyiyim Alabama'cığım.Sen nasılsın canım.Mert beyler büyümüş koca adam olmuş maşallah.Gülen foto.suyla da çok tatlı. Çok gülüyorum onun gülüşüne çok hoşuma gidiyor.Sizin düğün hazırlıkları da başlamıştır.Mayıs ayıydı değil mi kardeşinin düğünü.

Baharcım son zamanlar çok zor biliyorum dayanmak o kadar zor bebeğini kucağına almayı istemek de ayrı. sen tabi daha fazla sıkıntı çektiğin için mutlaka daha çok istiyorsun ama işte ne kadar dayanırsan o kadar iyi ben bile 11 gün önce doğurdum diye kendimi çok sorguladım keşke bekleseydim diye o yüzden dayan dayanabildiğin kadar arkadaşım. allah bi avazda kurtarsın tüm hamilelerimizi inşallah.

İyiyim Alabama'cığım.Sen nasılsın canım.Mert beyler büyümüş koca adam olmuş maşallah.Gülen foto.suyla da çok tatlı. Çok gülüyorum onun gülüşüne çok hoşuma gidiyor.Sizin düğün hazırlıkları da başlamıştır.Mayıs ayıydı değil mi kardeşinin düğünü.

saol canım evet dugun 28 mayısta cocuklar hazırlıkları tamamladı sayılır ama benım bi katkım olamadı Merto yuzunden :) sadece maddi destek :) kendime elbise alacam kilo veririm diye bekledim ama nafile dobiş görümce olarak yakışıklı oğlum ve kocamla misafir gibi gitcez artık napalımm. :34:

Baharcım son zamanlar çok zor biliyorum dayanmak o kadar zor bebeğini kucağına almayı istemek de ayrı. sen tabi daha fazla sıkıntı çektiğin için mutlaka daha çok istiyorsun ama işte ne kadar dayanırsan o kadar iyi ben bile 11 gün önce doğurdum diye kendimi çok sorguladım keşke bekleseydim diye o yüzden dayan dayanabildiğin kadar arkadaşım. allah bi avazda kurtarsın tüm hamilelerimizi inşallah.

Saol canım Allah razı olsun, haklıısın dayanmak gerek.

Düğün içinde haksızlık etme kendine dobiş değilsin bence.

kartopu arkadaşım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah sana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
baharnaz canım benim herkesin bebeği kıymetlidir tabi ama bizler ne kadar zor sahip oluyoruz bu yüzden çektiğimiz eziyetler belki 10 belki 100 belkide 1000 kat fazla oluyor inşallah rabbim bir avazda kurtarır Enes bebeği kucağına alırsın canım

toana allah hepimize nasip eder inşallah annelik duygusunu tatmayı.
alabama şimdi daha iyiyim en azından burnum açılmış durumda teşekkür ederim canım.

toana...iyi akşamlar..

iğneelre başlamışsın.cuma değilmiydi başlama günü... hadi hayırlısı olsun.bu son olsun..

Merhaba arkadaşlar,

Vallahi okuyamadım maalesef hiçbirinizi, ne zamandır giremiyorum. Bir ev işinin bu kadar teferruatlı olabileceğini tahmin etmemiştim. Sanırım çalışınca biraz daha zor oluyor çünkü ancak akşamları ve haftasonu, ustaları çağır, ilgilen, dergileri kurcala.. oof oofff...

Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum benim bir müddet kusuruma bakmayın...

patiker ...uğramışsın..

yakında bana atacaksın usta işlerini öyle gözüküyor az daha havalar ısınsın...sen sürecessin sefayı sonra ben uğraşacağım tadilatla.:59::37:

seam aabama...

limonu okudum da... çok üzüdüm.duamısı eksik etmeyelim güller...allah yavrusunu ona bağışlasın...a minnn

denizverdi ,iyi aksamlar canim:80:ben pazar gunu basladim ignelere ..cuma gunu yumurtalik takibim var rabbim rast getirsin, insallah aminn canim benim aminn:34:

limon_kabugu kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar;

buraya yazmak bana çok zor gelsede sizlere çınarla ilgili bilgi vermek için bu duruma katlanmak zorundayım..
hamileliğimle ilgili bilgilerimi paylaşırken,hayatımın aniden altüst olmasıyla birlikte şuan çocuğumun yoğun bakımdaki durumunu paylaşıyor olmam, hayatta yaşayabileceğim en büyük acıymış meğersem...
beni telefonla arayan nurben,çağla,zehra,naz,melike,selvi arkadaşlarım sizlere belki şuana kadar olan sağlık durumlarımızdan bahsetmişlerdir...bende kısaca durumumuzdan ve yeni üzücü gelişmelerden bahsetmek istiyorum...

hepinizinde bildiği gibi 23 mart günü aniden suyumun gelmesiyle birlikte doğuma alındım..durumum hayati önem taşıdığı için sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım...bebeğim 920 gr doğdu ve doğum günümden bir gün önce doğdu...1 gün daha sabretse aynı gün doğmuş olucaktık..bunun bir tesadüf olduğunu sanmıyorum,herşey gibi bunda da Rabbimin bir hikmeti vardır diye düşünüyorum...

çınar için doktorlar bize ilk 5-6 günü atlatırsa yaşar dediler,ilk 5-6 günü atlattık şükürler olsun daha sonra 15 günü atlatırsa yaşar dediler onuda atlattık çok şükür şimdide 1 ayı atlatırsa yaşar diyorlar...inşallah o günleride atlattığımız günleri yazmayı nasip eder Rabbim..

bebeğim geçen haftaya kadar kilo kaybediyordu 690 grama kadar düştü,midesi sütü hazmedemediği için serumla beslediler...geçen hafta enfeksiyonda kaptığı için antibiyotik başlandı...antibiyotik tedavisi halen devam ediyor..birde geçen hafta ufak çaplı bir
beyin kanaması geçirdi şükür oğlum onuda atlattı..ama pazartesi günü ciğerlerine hava kaçağı olmuş oğlum bunu atlatamadı...
bugün doktoruyla konuştum dün akşam tekrar bir hava kaçağı olmuş bebeğimin ciğerine tüp takılmış...dün oğlumu görmeye gittiğimde sol göğsünün üzerinde tampon vardı,o sargının sebebini anlayamamıştım bugün öğrendim ki oğlumun ciğerine tüp takılmış..kimbilir
ne acılar çekti o tüp takılırken,doktoru dün gece tekrar hava kaçağı oldu ve hemen müdahale ettik,bunun sürekli tekrar etmesinin çok iyi olmadığını söyledi..oğlum şuan gerçekten yaşam savaşı veriyor birkaç defa daha tekrarlarsa oğlumun hayatı ciddi anlamda
tehlikeye girermiş..doktoru biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık dediği an benim bir anne olarak çöktüğüm an oldu..

oğlumu nezaman görsem oğlum kötüleşiyor...onun yanında çok ağlıyorum ve o bunu hissediyor ve oyüzden mi kötüleşiyor acaba diyekendimi suçlamadan edemiyorum...bebeğim solunum cihazından çıkmıştı,ben onu görmeye girdikten 1-2 gün sonra tekrar solunumcihazına bağlandı..diğer görüşümden sonra oğlum beyin kanaması geçirdi bir diğer görüşümde enfeksiyon kaptı ve antibiyotik başlandı dediler...pazartesi günü onun ayağına dokunduğumda oğlum heycanlandı ve titrer gibi oldu o akşamda ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için tüp takılmış,dün tekrar gördüm bu kez yine ciğerlerine hava kaçağı olmuş,oğlumu her görüp çıkışımda oğlum kötüleşiyor..ben yanında çok ağlıyorum acaba bunu
hissediyor mu?

sizlerden tekrar dua istiyorum,1 tek ayetel kürsi bile okuyup gönderseniz oğlum için şifa olucaktır...Rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın..evlat acısı dünyada ki en büyük acıymış..:((

beni bugüne kadar arayarak desteklerini esirgemeyen nurben,çağla,zehra,melike,naz ve selvi arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum..
nurbencim dün beni aradığında araba kullanıyordum,çantadan telefonu bulamadım..tabi sonrasında aramayı unuttum...bugün aradığında da doktorun yanındaydım telefonum sessizdeydi...çıkışta moralim okadar bozuktu ki tekrar geri aramak aklıma bile gelmedi bunun için senden çok özür diliyorum...hafta sonu seni rahatsız etmek istemiyorum ama pazartesi mutlaka seni arayacağım..beni bir an bile yanlız bırakmadığın için Rabbim senden yüzbinlerce kez razı olsun...

zehracım sanada sonsuz teşekkür etmek istiyorum oğluma ilk cicilerini sen aldığın için...şuan giyemesede oğlumun da sayende cicileri oldu...ben korkudan birşey alamamıştım oğluma,halende alamıyorum...bez alırken bile 1 paket alıyoruz..hiçbirşeyi stoklu alamıyoruz korkudan...

geçmiş sayfaları okuyamasamda tüm arkadaşlarımın çınar için dua ettiğine eminim..Rabbim hepinizden razı olsun ve meleklerinizi size bağışlasın...

bizden haberler böyle,gelişmeler olursa yine paylaşmaya çalışacağım.....hoşçakalın
canım inan her namazdan sonra her gece yatarken kendi bebeğim için her dua edişimde mutlaka çınara da dua ediyorum... burdaki herkes hatta diğer topiclerden bile bir çok insan sizin için dua ediyor bundan emin ol... hep birlikte etmeye de devam edicez... yeterki sen güçlü ol güçlü ol ki çınar senin gücünü hissetsin onun ufacık bir kalbi var ve annesinin üzülmesi onun ufacık kalbi için çok büyük bir üzüntü... bak kendin diyorsun bir sürü sağlık problemini atlatmış... maşallah subhanallah... insallah ciğerlerindeki sorunu da atlatacak bize burdan kızlar oğlumla hastaneden çıktık mesajları atacaksın... arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun dualarımdasınız ikiniz de...

Yüce rabbim inşallah yardımcısı olur toana senin için kopyaladım hemen ardından dua okuyacağım çünkü....

günaydın güller:71::71::71::71:

sütlü bahar neredesin...sütleri mi depoluyorsun:1:şmdiden kremlerini sürmeye başla... zorluk çekmessin.karbonatlı su ile kompres yap..hem bebeğin ağzına hem da sana şifa olur.
hadi... az kaldı az...şafak 11....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

günaydın :3:
çınar bebeği okuyunca çok kötü oldum. :43:allah limonun da çınar bebeğin de yar ve yardımcısı olsun. çınar bebeği annesine bağışlasın.

ben de dün işe gittim. hem raporun ilk kısmını götürdüm hem masamı topladım. işten çıkarmalar başlamış. canım sıkıldı. doğum izni öncesi ve sonrası raporlarım bu dönemde hoş olmadı. :59: emekliliğe 4 senem var. kimselere muhtaç olmadan şu 4 seneyi tamamlarım inşallah. eskiden olsa tek başına aç kalmam ya ne yapalım bir yolunu bulurum derdim ama şimdi önce batu yu düşünüp korkuyorum. neyse iyi şeyler düşüneyim iyi şeyler olsun.

Son düzenleme:
Back
X