- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Günaydın
Dualarınız için saolun kızlar. Herada, Kartopu, Kangurum, Maiumut, Toana, Denizverdi, Deniz Bulut,
ZarpDeniz, Patikler,...
heyecandanmıdır nedir bilmiyorum dün 16/9 u gördüm soluğu hastanede aldım artık yorulduğumu düşünüyorum. (bu kadar uyku seven biri olarak) Gece uykusuzlukları vızz gelir bana :))) Deniz Bulut bana gülüyosundur sanırım bana bunu yazdığım için hıı bebiş gelsin görürüz diyorsundur :))
Toana yumoş toplnırken bende uyutulmuştum ama toplam 25 dk sürmüştü gözümü kapatmam ve açmam. Birde bize 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sana uygulancak teknik uygulanmıştı bizede. İnşallah bu sefer canım.
Herada çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini canım, lütfen artık koşuşturma bak hemen sıra sende artık kaplumbağa hızı olmalısın penguen hızlı olur.
Deniz Bulut saol canım, biliyorumki çoğumuzun gönlü bir yakışıklınla gelirsen bekleriz.
Patikler sende büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun. Bu arada bence beyazlar şık durabilir.
Denizverdi kolay gelsin canım. dün özelden yazdığım msj ulaşmadımı?
Alabama uğramamışmı yoksa msjı gözümdenmi kaçtı
şafak 6 he bahar....güpgüp ....güpgüp......çok az kaldı annecim yanındayım

tansiyonun çatlasın da patlasın...artık bitiyor.. atacaksın tötüne bir tekme....
özelime mesajmı attın... gelmedi

evet...alabama girmedi bu ara.. benim de dikkatimi çekti..sağıkları yerindedir umarım.gerisi boş... herşey olur hayırlısı ile..
işle güçle uğraşıyorsan kolay gelsin alabamaaaaa.....