38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlarrrrr ben geldım merabalarr hepınıze :79:
Bugun aldılar yumoslarımı tam 12 tane cıkmıs :66:,doktor ıyı dedı cok sukur ama dolendımı dollenmedımı yarın soylıycek:40: Bakalım arkadaslarım yorgunum bıraz dınlenıcem ..yorucu bır gundu ınsallah bundan sonrada problemsız devam eder:16: Veee mutlu sona erısırız ınsallahhhh:9: Bılıyorum dualarınızdayım.. Ama yıne edın benım ıcın:70: Ve herkes ıcın emeyımız bos olmasın rabbımm buyuksunn...opuyorum hepınızı:54::54:

toanacım...hadi geçmiş olsun.hayır haber gelsin inşallah:49::emir_bebek::emir_bebek:

sana ikiz gönderiyorum.senin ikiz olsun:16:

isterim erverdi.bugün yufka alırken yufkacıda da vardı.suböreği yufkası.ama almadım.seninkini bi yaz istersen yaparım belki.

1 su bardağı su
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
4 yumurta
5 yufka

yufkaları parçala.diğerlerini çırp karıştır.yufkaları bu karıışmın içine batır çıkar tepsiye diz.arasına iç harç koy..bol peynir ve maydanosdan oluşan...sütlü harç kalırsa tepsinin üserine dök... afiyet olsun.

pişerken kek gibi abarıyor.altı üstü kızarınca pişmiştir.gerçeğinin aynısı:56:

toana hadi hayırlı olsun canım yarında döllenme haberi gelir hayırlısıyla sonraaaaaa gelsin bebeler innnnşşşaaaaaahhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_

toanacım ben izmirliyim. bu tarifler ara bul tarifler hepsinide günlerimde yapmışımdır çok beğenildiler laf aramızda .
maiumut mavi haş haş evet çekilmemiş tane tane olan haş haş...

Son düzenleme:
alabamacım.... eşine geçmiş olsun.. sana da kolay gelsin... hassas durumlar..bu hemoroitin dişisi erkeği oluyormuş diye duymuştum.dişisi ameliyat olunsa da yeniliyormuş..umarım tekrarlamaz.terar geçmiş olsun

zarphocam....:nazar:3 aylık alışveriş bitmiş.clarisa ya ikinci bir isimde karar kıldınısmı...
hocam...hiç kitaplara bakmadım.daha doğrusu bakmaya zaman kalmadı.öyle güzel ciciler var ki..pembe pembe çok cici ayakkabılar...önce kyafetlere bakarsam olacağı budur:1:
sonra bebek arabalarına deterjanlarına yataklarına mama sandalyesine baktım da baktım:1:

deniz...uğramamış mı:26:

toanacım bu arad söylemeyi unuttum allah tamamına erdirir inşallah yumoşlar toplanmış maşşallah onlara şimdi kaynaşsınlar ve bölünsünler sağlıcakla bu akşammm....
herada canım her dileğin için teşekkür ederim sağol tatlım.
kızlar bu gün canımçok sıkkındı biraz sizinle avundum annem rahatsızlanmış gece evde yalnızken bilinmeyen bir sebeble yere düşmüş ve başını çarpmış ben izmirde olamadığım için yanında dilim şimdide araştırmak için yoğun bakıma almışlar ben öğlenden beri ağlayıp duruyorum yarınki sonuca göre izin alıp gidicem allahtan kardeşlerim orada gözüm arkada değil ama bir de sesini duyabilseydim ne iyi olurdu. gerçi kendinde bir sorun yokmuş gibi ama yinede 9 eylül hastanesi araştırmak için yatırmış işte kızlar bu olay bu gün beni yedi bitirdi allahım tüm hastalara şifa versin rabbimmm...

kangurum....canlı bir selam...der kaçarım... iyi geceler..:3:

nisa... sana da selam... as önce açıktın.

tatlı uykularda olun:31:

Maıumutcugum :80:kangurum :3:sagolun arkadaslar ınsallah bu aksam dollenırlerde yarında hayırlı haberler gelır ınsallah:16: Canlarım rabbım hepımızın gonlumuzdekı bebıslerımızı versınnn.:49:.. Cumle hasretınde kalmıslara..:49:. Kucakları bos olanlara.:49:.. Ver allahımm verr ınsalllaaahhh amınnnn:52::52:

Kanguru gecmıs olsun canım annene nolmuskı ınsallah onemlı bırseyı yoktur.. Canım..bılırım canım cok zor bundan ıkı ay oncede benım annem beyın kanaması gecırdı ve malesef annemı kaybettık:2: Cok zor bılırım gıt gor tatlım herseyını bırtarafa koy gıt annenı gor derımm sana ..allah acıl sıfalık versın ınsallah..annen kac yasında canım? Yakın deyılmı sana?

toanacım bu arad söylemeyi unuttum allah tamamına erdirir inşallah yumoşlar toplanmış maşşallah onlara şimdi kaynaşsınlar ve bölünsünler sağlıcakla bu akşammm....
herada canım her dileğin için teşekkür ederim sağol tatlım.
kızlar bu gün canımçok sıkkındı biraz sizinle avundum annem rahatsızlanmış gece evde yalnızken bilinmeyen bir sebeble yere düşmüş ve başını çarpmış ben izmirde olamadığım için yanında dilim şimdide araştırmak için yoğun bakıma almışlar ben öğlenden beri ağlayıp duruyorum yarınki sonuca göre izin alıp gidicem allahtan kardeşlerim orada gözüm arkada değil ama bir de sesini duyabilseydim ne iyi olurdu. gerçi kendinde bir sorun yokmuş gibi ama yinede 9 eylül hastanesi araştırmak için yatırmış işte kızlar bu olay bu gün beni yedi bitirdi allahım tüm hastalara şifa versin rabbimmm...

canım çok geçmiş olsun..akşam yaızp hemen çıkmıştım.allah acil şifalar versin..tansiyonu yükselmiş olabilir..öyle ise ilaçla kontrol altına alırlar diye umut ediyorum..iyi haberini yaz bize:70:

Back
X