38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizverdiciyim canim benim ..buyuk abimin cocugu olmadi olduda annesinin karninda kist bogmus dediler doktorlarr..ondan sonra yengemin yumurtaligini almislar ozaman yanlislikla dediler bilmeden dediler neyse geldi gecti ama tabbi cok uzucu oluyo boyle seylerr ..sonra 45 senleik evlilerdi abimle yengem dusunmusler biz birtane cocuk istiyoruz dediler bizim akrabalarin bir tanidigi vardi onlarin yardimiyla bir erkek cocuklari oldu gorsen simdi 13 yasinda ama dag gibi rabbim esirgesin cok seviyorum yakisikli yiyenim onemli olan inanki dogurmak deyil hayirlisiyla yetistirmek ve buyutmektir..
herkes soz etti ama kimene mevlam herkesin dilini kesti kinayanlar oldu iste oglun neden evlenmedi diye birsuru laf soylediler anneme annem rahmetli o benim oglum canim torunum derdi hicbirzaman hic belli etmedik halaende oyle rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina bagislasinnn insallah cumlesinide benim yiyenlerimide...iste boyle denizcim senle paylasmak istedim tatlim benimm:70:

:70::38:hollandaya selam ...ben bunu çok seviyorum toana...
en yakınındaki seni anlamaz...yüzünü hiç görmediğin kilometrelerce uzaktaki biri senin dilinden ruhundan anlar...bunun için buradayım..

kız efkarlandım haaa gidiyorum şimdi bir dondurma yiyeceğim:131::131::131:

çikolatalı severmisin.maraş haaaa.maraş dondurmasının çikolatalısını çıkarmışlar:56:

canim benim seni anlamaz olurmuyum kizzz anliyorum tatlim ama sunuda bil rabbim her sabirin bir mukafatini veriyor canim ..bende bir baci olarak kardes olarak herzaman burdayimm ok :70:..hicbirsey icin degmiyo hayat inan buna ..hmm ben vanilyali severim hadi versene bekliyorumm.:56:.sana afiyet olsun canim benim ..hollandadan da turkiyeme sizin gibi dostlarima ve arkadaslarima da
slm olsunnnn :79::79:
iyi geceler tatli ruyalarrr datlumm:34:

İyi geceler kızlar :)
Baharnaz yavrusuna kavuşmuş sanırım.Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. Darsı da bizim gibi bekleyenlere olsun.Öptüm hepinizi ...:emir_bebek:

Baharnaz, dun yazmamistin, acaba dedim yine hastaneye kontrole mi gitti? Ama sen daha iyisini yapmissin! Hosgeldin Enes Bebek! :71:Umarim ikinizde cok cokkk iyisinizdir, gelismeleri sonra uzun uzun yazmani bekleriz. Bebeginizi gule gule-saglikla buyutun, hem seni hemde esini cok tebrik ediyorum, gozunuzaydin! Denizverdi'nin haberini okuyunca cokkk duygulandim, hepimiz bekliyorduk.:38: Herseyin saglikla yolunda gitmesi dilegiyle.:16:

Arkadaslar erkenden gunaydin:71:

Gece 3'te uyandim, dun aksam yemege gitmistik sanirim dozaji biraz fazla kacirdim. Bir de Clarissa dun gunduz hic kipirdamadi, kipirtilar gece basladi, hem ona uyandim hem de ayaklarimin altinda mangal yaniyor sanki...:96:

Baharnaz'in guzel haberini okumak gune iyi baslamami saglayacak, cokk sevindim.:16:

Denizverdi, Baharnaz'in sevincli haberini ulastirdigin icin sagolasin.

Alabama, iyi dileklerin ve body bilgisi icin sagol canim.:38:

Deniz Bulut, sana da bilgiler icin tesekkur ederim canim.:38:

Toana, icini ferah tut lutfen, lab'den arayip embriyolarin durumu ile ilgili tekrar bilgi verdiler mi? Insallah gelisimleri ve kaliteleri harika olur ve sana bebek olarak geri donerler. Sen de bebeginle Annecigini ziyaret edersin.:13:

Herada, simdi sira sizde canim! :emir_bebek:

Kangurum, cok sukur annecigin yogun bakimdan cikmis, umarim bundan sonra da cok cabuk toparlar. Tekrar gecmis olsun.:13:

Sevgiler herkese...:16:

Son düzenleme:
günaydın. :71:1 saattir ben de ayaktayım. benim uykum bitmedi ama batu nun bitti. :60:

enes bebeğe hoşgeldin. baharnaz gözünüz aydın. sağlıkla keyifle büyüt yavrunu :emir_bebek::16:

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar olsun. güzel bir bebek haberiyle başladım güne, güzel haberler hepimiz için devam etsin inşallah. :64:

Denizverdi, sağolasın güzel müjdeyi verdiğin için. Ben de sabahtan önce bir bakayım hastanenin sayfasına acaba doğum oldu mu dedim ama sayfada birşey yoktu henüz.

Analı, babalı, sağlıklı, uzunnnn, huzur ve bereket dolu, sevdikleriyle upuzunnnnn bir ömrü olsun Enes bebeğin. Bahar da keyifle yaşasın lohusalığını, anneliğini. Darısı hepimize, isteyen dileyen herkese olsun inşallah.

Selam Arkadaşlar,

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. Artık ha gayret topallamadan yürüyebiliyorum, gerçekten de çok daha ciddi birşey olabilirdi, şükürler olsun Allah korudu.

Patikler'cim, sen de sıkı ciddi birşey atlatmışsın, Allah korumuş. Bir anda oluveriyor herşey gerçekten.

Vanilya güzel renk, bence de direkt beyazdan iyi bir seçim olmuş. Güle güle kullanın, az kalmış taşınmaya da, tadını çıkartın misler gibi.

İnşallah hafta sonu hastanedeki toplantı umduğun gibi geçer ve umarım şu üç talihliden biri de sen olursun. Herşey gönlünce olsun.

Deniz Bulut, sağolasın arkadaşım önerilerin için. Vakit yaklaştıkça o 1.5 ay bana da az gelmeye başladı. Duruma göre uzatabildiğim kadar uzatacağım, inşallah sütüm yeterli miktarda olur diyeyim, şimdiden birşey söylemek için erken. Batu nasıl, anlat bize o güzelliği. Karbonat bilgisi için de teşekkürler, denerim elbette.

Alabama'cım, eşine çok geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. Bilmiyorum seninki nasıl ama benimkinin parmağı kanasa olay olur :-) Geçen hafta artık bir gidip görelim diye Memorial Ataşehir'e gittik, elinde ufak bir siğil vardı, gitmişken onu da yaktıralım çıksın aradan dedik. Dün benim doktora Ataşehir'i pek gözünün tutmadığını filan anlatırken, ufak bir müdahale oldu elime diyip ikide bir işaret parmağını göstermiyor mu koptum resmen. Her akşam pansuman da yapıyoruz o ayrı bir güzellik :-) Elbette ki senin eşinin geçirdiği ameliyat gayet zorlu bir ameliyat inşallah bakımı ve mutlu tutulması kolay bir hastadır. Sana da kolay gelsin, Mert'ten haberleri de verirsin müsait olduğunda, bekliyoruz.

Baharnaz, az kaldı hayırlısıyla, günler lastik gibi uzuyordur şimdi senin için. İnşallah bir daha görmezsin tansiyonu o değerlerde, heyecan tetikliyordur tabii. Hizmet hastanesinde olacakmış doğumun, saati belli mi? Hastanenin sitesine baktım, oh e-bebek bölümü varmış, Enes bebeğimizi görmek mümkün olacak demek ki.

Kangurum, dilerim mayıs ayında herşey yolunda gider ve kontrolle başlayacağın tedavi sana miniğinin müjdesini verir. Dua ediyor olacağım.

Zarpdeniz, ilk kontrol iyi geçmiş, karnı mezura ile ölçmek benim ebenin de kullandığı bir yöntem, haftaya haberlerini bekliyoruz. Alışverişler de kolaylanmış ilk dönem için, bol keyifler. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama yeni doğanları ancak birkaç hafta kullanılabiliyor diye abartmamaya çalıştım, 0-3'leri de öyle, yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla. Umarım karnındaki bezeler için aldığın krem işe yarar, sen de rahat edersin. Baharnaz yazınca düşündüm ben de, düzenli olarak tükettiğim meyvelerden biri portakal benim, belki de o yüzden pek çok kramp yaşamadım şimdiye dek. Bu haftalarda rahat yersin ama son haftalara doğru mide hassasiyeti arttığında akşama bırakma portakalı derim, zorlayabiliyor çünkü.

Altınyunus, ne güzel mevlüt yapıyormuşsun. Zekeriya sofrasıyla birleşince bayağı büyük bir hazırlık gerektirir, kolay gelsin sana. Geçen seneni yazmışsın, o zamandan bugün yaşadıklarına bakınca hayal gibi gelirdi herhalde de Allah'a şükür, güzel bir telaş içindesin şimdi. Allah dileyen arzu eden herkese bugünleri göstersin. Bakıcı konusunda kolaylıklar dileyeyim.

Cans, çok güldürdü paylaştığın video, sağolasın.

Toana, opu sonrası güzel haberlerini bekliyoruz. Güzelce döllenip, kaliteli embriyolar olsunlar inşallah.

Kartopu, ben de hamilelik ticker'ımı geç koydum, şimdi hadi ticker koy bir an önce diye bastırma sırası ben de :-) Ne güzel balayı dönemi denen trimester'a ulaşmışsın, sağlıkla tamamına ersin inşallah. Daha önce de yazmıştım, ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldıktan sonra ikili için boşuna kan testi yaptırmışım filan diye, çünkü prensipte AS kararımız vardı. AS de iyi gelecek ve keyfini sürmeye devam edeceksin hamileliğinin. Belki haftaya perşembe gününe topiğimizin yeni bebişinin cinsiyetini de öğrenirsiniz, süper.

Bizim dünkü kontrol iyi geçti çok şükür. Haftaya NST tekrarı, bir sonraki hafta da kontrol var. Doktorum beni her hafta çağırmaya başlayamadan doğurucam galiba :-) Neyse, doktorumuz iki hafta önceki kontrolde Ataşehir'e gelebileceğini söylemişti ama biz geçen haftaki ziyaret sonrasında Ataşehir'den vazgeçtik, Okmeydanı kararı doktorumu da sevindirdi. Kızım ters duruyor ve halinden de gayet memnun gözüküyor. Doktor buna hayıflandı biraz, ben sizi normal doğurtmayı düşünüyordum halbuki dedi, geçen kontrolde de aynı şeyi söylemişti ama üzerine gitmemiştim. Neyse, bu saatten sonra dönmeyeceğini tahmin ettiğinden, doğumu 38'i bitirdikten birkaç gün sonraya planlayabileceğimizi, ancak kızımızın daha önce de gelebileceğini filan anlattı. Çıkarken de iyi istirahatler diledi, diyemedim ben daha çalışıyorum demeye. Neyse, totalde 3-4 gün daha gelirim işe, kalan günler evde, haftaya cuma da çıkarım izne diye umuyorum. Kızım neredeye 2,400 gr olmuş, femur ölçümünü yanlış görmediysem de boyu 48 cm civarı olsa gerek. Bizden de haberler şimdilik böyle.

Herada'cım hastaneye karar vermişsin. İnşallah herşey yolunda gidecek. Ay inanmıyorum Herada ya ne güzel bu günleri görmek değil mi?

toanacım bu arad söylemeyi unuttum allah tamamına erdirir inşallah yumoşlar toplanmış maşşallah onlara şimdi kaynaşsınlar ve bölünsünler sağlıcakla bu akşammm....
herada canım her dileğin için teşekkür ederim sağol tatlım.
kızlar bu gün canımçok sıkkındı biraz sizinle avundum annem rahatsızlanmış gece evde yalnızken bilinmeyen bir sebeble yere düşmüş ve başını çarpmış ben izmirde olamadığım için yanında dilim şimdide araştırmak için yoğun bakıma almışlar ben öğlenden beri ağlayıp duruyorum yarınki sonuca göre izin alıp gidicem allahtan kardeşlerim orada gözüm arkada değil ama bir de sesini duyabilseydim ne iyi olurdu. gerçi kendinde bir sorun yokmuş gibi ama yinede 9 eylül hastanesi araştırmak için yatırmış işte kızlar bu olay bu gün beni yedi bitirdi allahım tüm hastalara şifa versin rabbimmm...

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur anneceğin. Allahtan kardeşlerin varmış...

Kızlarr gunaydın ,bugun haber geldı hem ıyı hem kotu benım 12 yumurtadan 5 dollenmıs .ondanda ıkısı gıtmıs kala kala 3 tane dollenmıs cok ıyıymıs sımdılık ama ..benım moralım bozuldu okadar yumurtadan 3 tanesı dollenıyo ..ınsallah p tesıye kadar yasarlar ınsallahh..yumurtalar ıyı gelısmemıs.. O yuzden dıyor doktor ama nebılım moralım bozuldu yınede :59:

Moralini bozma canım, bu işler hiç belli olmuyor. 1 tane ile bile hamile kalan çok insan var. Kısmetinde varsa olacaktır...

selam kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum şimdi oğlan uyudu biriki yazayım
kangurum canım annene geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur sesini de duyarsın inşallah gider bir güzel sarılırsın anneciğine.
toana 3 yumurtan döllenmiş inşallah sana transfer olurlar hayatım sen gidenlere üzülme o üç embriyon için sevin ki allah da sana evlat versin. onu da bulamayanlar var dimi. hem zaten allah ol dedikten sonra bunların hepsi teferruat kısmet olsun yeterki. içini ferah tut duaya devam.
herada canım iyi olmana sevindim iyi merak ettim seni yani. Güneşe de maşallah genç kız olmuş yahu. aman dikkat hayatım az kaldı. şu parmak olayına çok güldüm erkek milleti ah ahh bizim yerimize bi gün olsun geçseler naparlar acaba?
zarpcım sende tulumlar almışsın battaniyeler alışverişler yapılmış güle güle kullanmayı nnasip etsin allahım. bu miniklerin hali belli olmuyor markaya göre değişiyo hayatım kimi hemen küçülüyo kimi ilk başta biraz büyük geliyo ama daha uzun kullanıyosun. her marka farklı beden çalışıyo bu işin bi standarı yok yani.

kızlar çok hatırlamıyoorum kim ne yazmış aklımda kalanları yazıyorum.
denizverdi bizimki malesef dişiydi ama cerrah çok yakın dostumuz olduğu için eşime daha bir özenli davrandığını düşünüyorum. tekrar etmesi için yediğine içtiğine dikkat etmemen lazım ameliyatın düzgün yapılmamış olması lazım vs. vs. eğer ameliyat düzgün yapılır dikişler düzgün atılırsa ve bundan sonra yediğine içtiğine dikkat edersen kabız olmassan yenileme olmaz kişinin kendisine kalmış yani. inşallah tekrarlamaz çok zor bir durum. yani ben doğumdan sonra iki ay kadar bu sıkıntıyı yaşadım öldüm öldüm dirildim sonra birden bire düzeldi çok şükür.

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.

merti bugün doktora götürdük iyi maşallah boy pos yerinde sadece anne sütüne devam. doktorumuzla konuştuk aşılarını sağlık ocağında yaptıracağız ama muayeneye oraya gideceğim. yarında ikinci zature asısını olcak.
mert kuzum yarın 5 aylık olcak ellerinizden öperrrr:nazar::nazar::nazar:

Maaşllah demekten başka birşey söyleyemeyeceğimmm:nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar Merhaba:71:

Kangurum, oncelikle Annecigine cok gecmis olsun, umarim guzel haberler almisindir. Bize de yaz lutfen.:13:

Toana, 3 embriyonun dollenip devam etmesi cok guzel bence. Hepsinin dollenip devam etmesini beklemek cok hayalcilik olurdu cunku neredeyse hic bir zaman bu olmuyor. Toplanan yumurtalarin hepsi ayni boyda degil, ne kadar yumurtalari baskilayan ilac kullanilirsa kullanilsin, gelisimleri farkli oluyor o yuzden sen digerlerine hic takilma ve keyfini de hic bozma. Simdi bu 3 guzel embriyona odaklan, icini ferah tut ve dua et canim.:13:

Alabama, benim esimde de benzer sorun var fakat doktora gitmekten nefret eder. Simdilik idare ediyorum diyor bana kalsa hemen gidip ne yapilmasi gerekiyorsa yapilsin diyorum ama sozde kaliyor. Gercekten zor bir karar ve zor bir operasyon, umarim cok kisa zamanda iyice esin toparlanir, normal hayatina doner canim. Demek sende de hamilelikten dolayi oldu, iyiki kendiliginden gitmis... ben gebeligin basinda cok feci kabizliklar yasadim, halen de donem donem oluyorum, gebeligin son zamanlarinda olabiliyormus, umarim taze gebeler ve icinde ben de bunu yasamayiz.

Mert'e 41 kere Masallah, ne kadar guleryuzlu bir bebek oldu simdi.:nazar: Darisi bizlere insallah . Yenidogan bodyleri filan bana cok komik ve minik geldi sanki ne bekliyorsam tosun bebek mi? Bir cogunu 0-3 ay aldim aslinda onlar bile kucuk gibi, bebek dogunca kucuk mu buyuk mu anlayacagim herhalde.:1: Bilgi icin sagol canim.

Denizverdi, kiyafetleri gorunce aklin basindan gitti degil mi? Gezdigin iyi olmus, insan fikir ediniyor, aklinda olmayan seyleri de gorup ona gore ileriye donuk planlar yapabiliyorsun.:emir_bebek: Biz hala Clarissa'ya ikinci isime karar veremedik, esim biraz Su olmasindan yana gibi, ben Kumsal'i da begeniyorum, bakalim ne olacak. Bazen ciftlerin en son dakikada karar verdikleri isimleri degistirdiklerine de tanik oldum.:1:

Altinyunus, malzemeleri hazirladin mi canim? Buyuk bir alisveris listen olmustur sanirim.

Maiumut, daha cok gel bekleriz.:34:

Deniz Bulut, ugramamis?

Baharnaz, sen de gelmemisin, hastaneye kontrole mi gittin yine?

Patikler, dolap takildi mi?

Herada, bir tarif de ben asagiya yaziyorum.:34:

Kartopu, tarifi yapinca geribildirimlerini duymak isterim.:34:

Yarın takılacak canım. Yarın aynı zamanda banyo dolabı ve büyük ihtimalle balkon camı da takılacak.

iyiki bir gün yazamadım ne çok şey yazmışsınız:68:

ama umut hastaneden çıktığında çok minikti annesi onun için. bak sonra o da hakkını vermiş. :1: gündüzleri değil de keşk geceleri uyusalar :61:

mevlüdün hayırlı olsun güzel geçsin. bakıcı işini iyi düşündün mü? onu gönderince işe başlayana kadar nasıl dinleneceksin onu anlamadım? kafaca olabilir de vücutca imkansız :34: bence yerine kimi alacaksan bul öyle gönder yoksa zor yani. yatılı bakıcı tavsiyeyle gelmiyecekse birkaç kere değişebilir ona göre.

eşine çok geçmiş olsun. umarım kurtulmuştur bu dertten. ameliyat sonrası en zor günleri de geçmiş.

kartopu herada da yazmış ticker yapsana. kaç aylık olduğunu hep unuturuz yoksa. öyle takip etmek çok kolay oluyor

evet canım penyeleri kundak gibi sarabilirsin. devamı alabamaya verdiğim cevapta

güneş hanım kocaman olmuş maşallah :nazar:okmeydanı memorial da doktorunu sevindirip rahatlatmıştır. ne güzel baharnaz ile arka arkaya doğuracaksınız siz de :66:

bizde doktorlar yumurtaların kalitesine falan göre 3. gün mü 5. gün mü transfer olacak ona karar veriyorlar. bazı embriyolar dışarıda 5. güne kadar yaşamasa da anne rahminde daha fazla şansları olabiliyormuş. siz 5. güne kararlısınız herhlde. hayırlısı olsun. pazartesiye hepsi kaliteli kaliteli yaşar inşallah.

maşallah canım :nazar:çok da yakışıklı olmuş gerçekten önüp dönüp baktım allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:batu da geçen ay 67,5 cm di. biz çok benzer gidiyoruz. bu ay ben de 70 civarı tahmin ediyorum bakalım. kıyfetlerden anlaşılıyor zaten uzadıkları. biz de şükür o abuk sabuk mamalarla büyümeyi başarabiliyoruz:nazar:

yenidoğan body si ve tulumu da gerekiyor ama çok az giyiliyor gerçekten. batu ilk 3 hafta yenidoğan giydi. 3 hafta-8 hafta arası 3 aylıkları giydi. yaklaşık 9 hafta - 14 hafta arası 6 aylıkları. 15. haftadan itibaren de 9 aylıklara başladı. halen 9 aylıkları giyiyor genel olarak. mothercare bizim büyümemize en yakın giden beden ama onun 6 aylık bodyleri de artık sıkıyor. tek altlarda mothercare de 2 hafta önce 9 aylığa geçtik. rahat etsin diye zaten daha büyük giydiriyorum. 1 yaş penye hırka tek üst alt falan giydirdiğim oluyor. baby gap 12 aylık bile küçük bize. herhalde şu an 18 aylık oluyor. daha önce de yazmıştım. amerikan bebekleri çok ufak herhalde diye. :37:

bana da oldu. hem de çok beğenerek ayırdığım şeyler bir baktım hiç giymeden küçük geliyor. yani hangi ara büyüktü ne zaman küçüldü şaşırıyor insan. her markanın bedeni de aynı değil. mutlaka ölçüp saklamalı arada bakmalı. ben bazı markalarda yaz sonu giyer dediğim 1 yaş bodyleri şimdi giydiriyorum. yaz sonu 1,5 yaş giyecek herhalde. hayır 1,5-2 yaşında ne giyecek onu merak ediyorum :60:

kangurum geçmiş olsun. annenin iyi haberlerini bekliyoruz

patikler vanilya rengi dolabın hayırlı olsun

Teşekkür ederim arkadaşııımm....

Kangurum annenın yogun bakımdan cıktıgına cok sevındımm
kızlar sımdı dusunuyorumda benım rahmetlı annemm..benım bır cocugumun olmasını cok ısterdı hatta hasta yatagında bıle bana bır yavrun olur ınsallahhh demıstıı..ee ozaman dıyemıyodum anne tup bebek denıyoruz dıye ..uzulur dıye hep saklardım bırseyler uydururdum..sımdı rabbıme yalvarıyorum rabbımm ..bana hayırlı bır evlat ver annemın mezarına gıdıp bız geldık ıste bu senın torunun.. Demeyı cok ıstıyorummm..rabbım cok gormez ıınsallah sımdı yazarken bıle gozyasım doldu geldı:43: Canım anacım cok ozledımmmm..boyle ıste kızlar sızle paylasmaak ıstedım bu ısteyımı nedıyım rabbımın elınde ol dıyıcekkı olucakkk:16:

Toana'cım inşallah canım inşallah. Bebeğin olurda dediğini gerçekleştirirsin. Bana gerçekleştireceksin gibi geliyor.... Çok duygulandırdın beni yaaa......

GÜNAYDIN arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum inşallah bu gün annem çıkıyor servise iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
alabama maaşallah pek bir delikanlı olmuş oğlun Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım.
baharnaz söyledim yine tekrarlıyorum güle güle sağlıkla büyütsün oğlunu O da anne ve babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah...
ben bugün annecime gideceğim inşallah.
toanacım canım bende seninle hemen hemen aynı şeyleri paylaşıyorum babam göremedi evlendiğimi aynı şeyi annemde yaşamak istemiyorum onun allahın izniyle bebeğimi görmesini ve kucağına almasını çok istiyorum allahım bana bunu yaşatır inşallahhh....

gunaydın arkadaşlarrr

gunaydın kartopu ... teşekkur ederım ... gerçi öğlen oldu ama ... benım ıçin zor bır dün ve geceden sonra anca kendıme geldım .. dün öğlen yediğım hamburgerın azızlıgıne ugrayınca butun geceyı banyoda gecırdım maalesef ...
sen nasılsın ? bebegımıze de maaşallah ...

enes bebek dunyaya gelmıs .. ne guzel bır haber ..bahar senı ve esını tebrık ederım .. gozunuz aydın ..allah bebegınıze uzun ve saglıklı bır omur versın ..mutlulugunuzu daım etsın

kangurum annene cok gecmıs olsun .. atlatmıs cok sukur ...

toana bence gelısmeler guzel ..eger turkıyede olsaydın en fazla 2 tane koyabıleceklerdı .. ınşallah 3 u de saglıkla gelısır ve bebek olarak annelerıne gerı donerler ..
alabama merte maaşallah .. ne kadar buyumus .. beşıktaş forması da cok guzel yakışmış kerataya...

patıkler ev tadılatı zordur bılırım .. allah kolaylkı versın ..ama yenı evın keyfı de bır baska 0lur .. gule gule oturun ..

altınyunus mevlidın hayırlı olsun .. ben de ızmırlıyım ya . bızım oraların zekerıya sofrası meşhurdur ..allah kolaylık versın ..

zarpdenız .. ısım konusunda naçizane bır tavsıyede bulunabılır mıyım? bır ısmı yabancı olacak ya ..dıger ısmı yuzde yuz turk ısmı olsa . henı duyunca turk ısmı olduğu bellı olsa .. zeynep gıbı mesela...

hereda ..maaşallah guneş kocaman olmus ..allah saglıkla kucagına alacagın gunlerı de gostersın ..

denızverdı .denızbulut .mai umut .hulya ..tum arkadaşlara bol selammmm

Gunaydın kızlarrr:71::71: Hayırlı cumalar olsun... Hepımız ıcınnn ınsallahh.... Bugun daha ıyı bolunmuslerdır... Benımkılerr ınsallahhh:16:

Zarpdenızcım tatlım benımm,dun doktor aradı ucude cok ıyı dedıler bolunmusler ama yınede bellı olmuyo canım gınede korkuyorum ınsallah rabbım guc kuvvet verırde ..yuzumuzu guldururlerr :66:
Amın tatlım amın.. Dıleklerın ıcın cok sagol:70: Rabbım korktugumuza ugratmaz ınsallahhhh:16:

Back
X