38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharcım dualarına amin diyorum.allah bebeği olanlara sağlıkla büyüytmeyi hamile olanlara hayırlısıyla kucağına almayı,yeni başlayanlarada hayırlısıyla hamile olmayı nasip etsin amin.

tabi bu gün pazar pek kimsecikler yok bende ev temizliğine geçim bari :21:

zarpdenizcim meraba:80: canim benim bilgilerin icin sagol tatlimm..hollandada tabiki sikisik istediler transfer olacagi zaman senin dediyin gibi daha iyi yerini gormek icin ..burdada yine doktorum soyledi sidik torban dolu olmasi gerk diye ama burada hemen kaldirirlarmi kaldirmazlarmi bilemiyorumm..hollandada hemen kaldiriolardi tabii ben istiyodum hemen kalkmim ama dokt birsey olmaz derdi..almnyad da soyliycem tabi biraz yatmak istiyrum diye ama pek zannetmiyorumm tatlim benim elimde olsa 2,3 saat uzanirim sonucta ne hallaerden bu durumlara geliyoruuz..hem maddi hem manevi olarak yikiliyoruz rabbim yikmasinda guc kuvvet versin insallahhh...

canim mecburen yol cekicez cunki bizle almanya arasi 3 saat kadar ..ben arabamizin arkasinda uzanirim diyorum ama ordada rahat edemiyorum ..napacami bilmiyomki rabbim yardimcimiz olsun insallahhh...:16:

bugun temizlik yapiyorum ki yarina heryer temiz olsun diye.. zaten yapamam tabiki dinlenmem lazimm..ben yaticam esim bakicak napalim canim..
kimsem yok bir esim birde bennn ..allahim yuzumuze bakar insallahhhhh:81:

doktorumuz yumurta verdikten 1 gun sonra aradi iste 3 tane emriyonuz dolllendi diye ..birde eyer bu 3 emriyonuzda bir problem olursa ben sizi ararim demisti... simdi dusunuyorumm insallah birsey yok turki aramadalir cok sukurrr..ben isterdimki biraz daha emriyom olmus olsaydi ...dondururduk ama napalim bunada sukur diyorumm rabbimin bir bildiyi vardirr herhalde..CANIM BASINI AGRITMIYIMMM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN:16: BENI HERZAMAN AYDINLATIYORSUNUZZ SAGOLUN CANLARIMM:70::70: COK OPUYORUMMM DUALARINIZLA SEVGILERIMI YOLLUYORUMM SIZLEREEEE:16::16::54::54::54:

KIZLAR IYI AKSAMLARRR..YARIN SABAH GIDIYORUM ALLAHIM IZIN VERIRSE TRANSFER ICIN ...DILERIMM RABBIMDEN HAYIRLISIYLA BU SON DENEMEMIZ OLSUN BEBEYIMIZ:emir_bebek::emir_bebek:I GETIRSIN INSALLAHH..:16::16:

BIRKAC GUN GIREMEM AMA ARADA YAZARIM SIZLERE CANLARIMM..:70::70: KENDINIZE IYI BAKIN DUALARINIZI BEKLIYORUMM SEVGILERIMLEE ....:54::54::54:

toana canı dualarım seninle inşalla bu sefer bebeğini getirir sana :9:
kendine dikkat et olsun ilk bir kaç gün biz bekleriz :16:

iyi haftalar kızlar
toana canım hakkınızda hayırlısı inşallah bebeklerini alır hayırlısıyla anne baba olursunuz. bu da son tedavin olsun allahın izniyle.

baharcım nasıl gidiyor annelik sen nasılsın biraz toparlanabildin mi? enes bebeği kokla benim için.

kızlar unnado da sebamed ürünlerinde indirim var haberiniz olsun ihtiyacınız varsa fiyatlar iyi.

zarpcım katı gıdalara sanırım önümüzdeki ay geçeceğiz ben de sabırsızlıkla bekliyorum bu aralar mama sandalyelerine de bakmaya başladım. zaman çabuk geçiyor gibi görünüyor ama şöyle bi arkaya dönüyorum da 5 ay geçti ama sanki bana bi yıl gibi geliyor ve bana zaman ağır geçiyor. bi taraftan da aman diyorum hızlı geçmesini isteme ömür geçiyor anı tadına vararak yaşamak lazım dimi ama.

bahar enese maşallah uzun boylu olacak 54 cm güzel. kilosuda çok iyi 41 milyon kere maşallah oğluna:nazar::nazar::nazar:

maiumut sen ne alemdesin neler yapıyorsun ne aşamadayız şimdi?

günaydın arkadaşlar :71::71::71::71::71::71:

günaydın alabama iyiyiz çok şükür bende henüz ufukta bişey gürünmüyor hayırlısı olsun

herkese günaydın arkadaşlar,

çok güzel bir hafta olsun herkes için.

baharnaz, güle güle büyüt yavrucuğunu,duların için teşekkür ederiz.

toana, transferin inşallah çok güzel geçer,sıkı sıkı tutunur bebişin sana inşallah. 3. gün 5. gün diye takma kafana sen. olunca 2. günde bile tutunuyor canım. benimkide 3. güm embriyosu idi.

zarpdeniz, verdiğin kurabiye tarifini yaptım. çok güzel oldu canım teşekkürler. bu kadar basit tarifden bu kadar güzel bir kurabiye. artık favorim oldu bu tarif.

denizverdi,alabama,denizbulut,kangurum,maiumut,herada,cans hepinize güzel bir gün diliyorum

:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

herkese günaydın:71:

bugün işim çok yazamıyorum fazla. toana hayırlı transferler. bu son olsun hayırlısıyla al kucağına :16:

Toana, sanirim su an transferin yapildi, yavrucuklarin sana sikica tutunsunlar insallah.:13:

Kartopu, tarifi begendigine sevindim, afiyet olsun canim.:56:

Altinyunus, sanirim mevlut telasi bitti canim, Allah kabul etsin.

Alabama, omur hizli gecmesin canim soyledigin gibi...Oglusunun her aninin tadini cikararak buyutuyorsun cok sukur.:nazar: Darisi bizlere insallah.

Deniz, alisveriste misin? Donuste bekleriz.:34:

Sevgiler herkese...:16:

selam herkese

yazdığım msjlar uçtu gitti yine :(((

Rabbim hepinizi evlatlarınıza en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun.
Evlat sahibi olmak isteyenler hayırlısıyla tez zamanda evladına kavuşsun
Hamile olanlar bebişlerini sağlıkla vaktinde kucaklasınlar,
Tedavide olanların tedavileri güzel geçsin, bebiş haberlerini versinler bze,
Tedaviye başlayacak olanların sıkıntılarını en kısa zamanda giderip başlayabilsinler,İNŞALLAH.
Hastanede hepiniz için dua ettim Allah kabul etsin.
Evlat sahibi olanlar sağlıkla sıhhatle evlatlarını büyütsünler inşallah.
Dilekleriniz ve dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.

Denizverdi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. elinden öptüm hala o kadar yani :)

Enes bebeğimiz Maşallah sağlıklı, 3680 gr, 54 cm olarak dünyaya geldi:nazar:

Rabbim hepinize böyle sevinçler, mutluluklar yaşatsın.
Hastane sitesinde paylaşımı o kadar kötü olduğum anda söylemişlerdiki hayır demiştim, hatta
hastanenin foto ve diğer ücretsiz hizmetlerini bile kabul edemedim hiç iyi değildim o anlarda sağlık açısından. gaz, kabızlık, sancı ve ağrılarım çok fazla olsun geçer diyorum/diyorlar.Daha tam anlamıyla uyuyamadım üstünede bunlar eklennce gelemedim.
aklımda kalanları yazayım
Hasta olanlara Allahtan acil şifa diliyorum.Kanguru annen hasta idi sanırım şimdi daha iyidir inşallah
Toana inşallah güzel haberlerini alırız ben umutluyum sende umutlu ve pozitif ol kullandığın ilaçları takma kafana canım. herşey iyi snuca varabilmek için
Maiumut canım üzüldüm gelmişsin haber verme imkanım olamadı.
Alabama Deniz Bulut maşallah yakışıklılarınıza
Kartopu inşallah sonucun güzel çıkar içini ferah tut.sağlıkla geçsin ayların
Riuese msjını okudum saol
Herada benim bebişte tersti ve dönmemişti canım. Sağlıkla gelsin süslün.
ZarpDeniz güle güle kullan cicişlerini bizim 2.ci isimde hala belli değil yakın zamanda belli olur inşallah.

Canım beniiiimmmm güle güle büyüt bebişiniii... Gözün aydııııınnnnnnnnnn............:nazar:

KIZLAR IYI AKSAMLARRR..YARIN SABAH GIDIYORUM ALLAHIM IZIN VERIRSE TRANSFER ICIN ...DILERIMM RABBIMDEN HAYIRLISIYLA BU SON DENEMEMIZ OLSUN BEBEYIMIZ:emir_bebek::emir_bebek:I GETIRSIN INSALLAHH..:16::16:

BIRKAC GUN GIREMEM AMA ARADA YAZARIM SIZLERE CANLARIMM..:70::70: KENDINIZE IYI BAKIN DUALARINIZI BEKLIYORUMM SEVGILERIMLEE ....:54::54::54:

Dualarımız seninle canım... Bu defa bebiş olarak seninle gelirler inşallah evine....

Selamlar arkadaşlar, herkese iyi haftalar.

Baharnaz'cım, güzel anne, keyifle neşeyle büyüt Enes bebeği. Ayrıca çok sağolasın, ağrı sızıyla uğraşırken merakta bıraktırmamak için bizi gelmiş yazmışsın, mükemmel bir dua etmişsin, amin dememek ne mümkün. İnşallah ağrı, sıkıntı tez zamanda kaybolsun, umuyorum hamilelikte yaşadığın sıkıntılar da kaybolsunlar, güle güle büyüt koca adamı. Maşallah boyu posu, kilosuna, 41 kere maşallah. Hemen değil, düzeni oturttuğunda da bekleriz doğumunu anlatmanı, biz merakla sırada bekleyenlere, tedavidekilere, sonuç bekleyenlere, tedavi planlayanlara süper moral olacaktır o keyifli ve duygusal anları paylaşmak. Eşine de tebriklerimi ilet lütfen, güzel aileniz her daim keyif ve huzur dolu olsun.

Toana, miniklerin seninledir şimdi herhalde. Dua ediyoruz, sıkı sıkıya tutunsunlar, anneciklerini hiç bırakmasınlar inşallah. Arkadaşlar yazmışlar neler yapıldığına dair. Ekleyeceğim, yatsan bile 1-1,5 saatte bir kalk dolaş ve bol su içmeyi ihmal etme.

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım. Gerçekten ben de inanamıyorum bugünlere geldiğime, hepsi bir hayal sanki. Allah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguları inşallah. Ben çok inanıyorum yeni evinizin uğurlu geleceğine, güzel prensesine bir kardeş gelmekte olduğunu bize müjdeleyeceğine tez zamanda. Taşınma ve son hazırlık konularında da kolay gelsin canım, herşey bitince koca bir ohhh çekip keyfini sürün evinizin inşallah.

Cans, güzel dileklerin için sağolasın arkadaşım. İnşallah tez zamanda sizlerin mutluluklarını paylaşalım buradan.

Deniz Bulut, sağolasın arkadaşım. Maşallah Batu Bey'imize, kocaman olmuş, 41 kere maşallah. Katı mamaya geçiş evet zorlu olacağa benziyor, Allah yardımcın olsun. İnşallah tahmin ettiğin gibi olmaz, keyifle, sorunsuz bir geçiş yaşarsınız.

Mert Bebeğimize de maşallah annesi. Demek mama sandalyelerine bakılmaya başlandı. Mama sandalyesindeki fotoları da paylaşmanı bekliyoruz arkadaşım, ona göre.

Zarpdeniz, kramplar ne alemde, nasılsın, atladım ben galiba, bir sonraki kontrol ne zaman?

Maiumut, bir sürpriz de senden gelir, neden olmasın? Herşey gönlünce olsun.

Kartopu, sen nasılsın, perşembeye az kaldı, heyecan durumları nasıl? Bebeğinin keyifli haberlerini bekliyoruz..

Bizde bir değişiklik yok şükür. Yarın NST var, çarşamba günü de oturduğumuz yerdeki doktora gidip doğum iznini SGK'ya bildireyim artık, hem bir kontrolden daha geçmiş olurum diyorum. Bizde haberler şimdilik böyle. Herkese sevgiler.

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar, herkese iyi haftalar.

Baharnaz'cım, güzel anne, keyifle neşeyle büyüt Enes bebeği. Ayrıca çok sağolasın, ağrı sızıyla uğraşırken merakta bıraktırmamak için bizi gelmiş yazmışsın, mükemmel bir dua etmişsin, amin dememek ne mümkün. İnşallah ağrı, sıkıntı tez zamanda kaybolsun, umuyorum hamilelikte yaşadığın sıkıntılar da kaybolsunlar, güle güle büyüt koca adamı. Maşallah boyu posu, kilosuna, 41 kere maşallah. Hemen değil, düzeni oturttuğunda da bekleriz doğumunu anlatmanı, biz merakla sırada bekleyenlere, tedavidekilere, sonuç bekleyenlere, tedavi planlayanlara süper moral olacaktır o keyifli ve duygusal anları paylaşmak. Eşine de tebriklerimi ilet lütfen, güzel aileniz her daim keyif ve huzur dolu olsun.

Toana, miniklerin seninledir şimdi herhalde. Dua ediyoruz, sıkı sıkıya tutunsunlar, anneciklerini hiç bırakmasınlar inşallah. Arkadaşlar yazmışlar neler yapıldığına dair. Ekleyeceğim, yatsan bile 1-1,5 saatte bir kalk dolaş ve bol su içmeyi ihmal etme.

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım. Gerçekten ben de inanamıyorum bugünlere geldiğime, hepsi bir hayal sanki. Allah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguları inşallah. Ben çok inanıyorum yeni evinizin uğurlu geleceğine, güzel prensesine bir kardeş gelmekte olduğunu bize müjdeleyeceğine tez zamanda. Taşınma ve son hazırlık konularında da kolay gelsin canım, herşey bitince koca bir ohhh çekip keyfini sürün evinizin inşallah.

Cans, güzel dileklerin için sağolasın arkadaşım. İnşallah tez zamanda sizlerin mutluluklarını paylaşalım buradan.

Deniz Bulut, sağolasın arkadaşım. Maşallah Batu Bey'imize, kocaman olmuş, 41 kere maşallah. Katı mamaya geçiş evet zorlu olacağa benziyor, Allah yardımcın olsun. İnşallah tahmin ettiğin gibi olmaz, keyifle, sorunsuz bir geçiş yaşarsınız.

Mert Bebeğimize de maşallah annesi. Demek mama sandalyelerine bakılmaya başlandı. Mama sandalyesindeki fotoları da paylaşmanı bekliyoruz arkadaşım, ona göre.

Zarpdeniz, kramplar ne alemde, nasılsın, atladım ben galiba, bir sonraki kontrol ne zaman?

Maiumut, bir sürpriz de senden gelir, neden olmasın? Herşey gönlünce olsun.

Kartopu, sen nasılsın, perşembeye az kaldı, heyecan durumları nasıl? Bebeğinin keyifli haberlerini bekliyoruz..

Bizde bir değişiklik yok şükür. Yarın NST var, çarşamba günü de oturduğumuz yerdeki doktora gidip doğum iznini SGK'ya bildireyim artık, hem bir kontrolden daha geçmiş olurum diyorum. Bizde haberler şimdilik böyle. Herkese sevgiler.

Evet az kaldı Herada'cım bu cumartesi taşınmaya başlıyoruz inşallah. Haftaya izin talep edeceğim. İzindeyken de rahat rahat hallederim işlerimi inşallah...Sonra da ver elini tüp bebek :):52:

Merhaba Arkadaslar,:71:

Toana, yavrucuklara iyi bakiyorsundur umarim, sana sikica sarilsinlar.:13:

Baharnaz, Enes Bebek ile umarim guzel vakitler geciriyorsunuzdur, sen de biraz daha toparlanmisindir agrilarin azalmistir canim.

Patikler, cok sukur, kisa zamanda buyuk isler yaptiniz, gule gule oturun canim, kardes bebisiniz de yakinda size katilsin.

Herada, Nst'niz umarim iyi gecmistir ve rapor isini halletmisindir canim, bu Cuma mi ayrilacagim demistin? Sizin icin verilen bir sezeryan tarihi var mi canim? Genel yada epidural, hangisini dusunuyorsun?

Bir kac gundur kramp yok cok sukur! Baharnaz ve Herada'nin yaptigi gibi portakal yemeye basladim, ondan mi bilmiyorum ama kramp olmadigina seviniyorum. Dun ultrasondan allak bullak olmus bir vaziyette ciktik! Ultrason doktoru ultrason esnasinda islik calmakla mesguldu, dogru durust aciklama yapmadi, soyledigi sey de bebegimizin kafasinin ve midesinin buyuk olduguydu! Esim de siz simdi boyle soylediginiz icin benim esim endiseli gunler yasayacak dedi. Ultrason doktoru da akabinde boyle bir sey soylememem gerekirdi deyip endiselencek birsey olmadigini bebeklerin farklilik gosterebildigini, organlarin da farkli gelisimler gosterebilecegini soyledi. Kirdigi pot yetmemis gibi ben sizin yerinizde olsaydim AS yaptirirdim dedi! Artik cok gec dedi! Ben soktan dilim tutuldu bir sey soyleyemedim, sadece olcumleri not aldim. Akabinde kendi doktoruma gidip ultrason doktorunun soylediklerini ve bundan memnun kalmadigimizi, ultrasonu yakinda yenilemek istedigimizi soyledim. Bu arada verdigi raporda da hersey haftasina gore normal yaziyor! Iki hafta sonra yine ayni hastanede ultrason olacak ama biz tabi bu ultrason doktoruna olan guvenimizi kaybettigimiz gibi geceyi de uykusuz gecirdik! Eve geldikten sonra degerleri internetteki olcum normallerine gore karsilastirdim, normal sinirlarda...Bu ultrason doktorunun nicin boyle bir sey soyledigini de ikimizde anlamis degiliz! Acikcasi mutsuz ayrildik, degerlerin normal olmasina ragmen simdi " o olumsuz cumleler aklimizda kaldi" Psikolojide bilirsiniz kisiler olumsuzluklari aklinda daha cok tutar, aynen biz de istemesekte oyle yaptik. Bugun biraz daha iyiyim, esim diger fetal biyometrinin yapildigi hastaneye tekrar gidelim diyor, orasi ile de randevumuz normalde 1 Haziran'da. Simdi ne yapsak diye dusunuyorum, daha iki hafta once oradaydik, doktor bizi kabul eder mi onu da bilmiyorum.:44:

Son düzenleme:
Kartopu, kurabiyeyi ben de yaptim,agizda acaip dagiliyor. Bir de pastane pogacasi denedim, o da cok guzel oldu.:34:

Deniz Bulut, Alabama, Denizverdi, Cans, Altinyunus, kizlar iyi misiniz?

Maiumut, anladigim kadariyla dinlenme asamasindasiniz, nadas da iyidir bazen.:34:

Back
X