Gunaydın arkadaşlar......Hepınıze guzel bır hafta dılıyorum..
Bana mesajlarıyla destek olan ıyı dıleklerını ve dualarını ıleten tum arkadaşlara gonulden teşekkur edıyorum .. İyı kı varsınız ....Bazen ınsan kalabalıklar ıcınde bıle yalnız hıssedebılıyor kendını hatta en yakınım dedıgın ınsanlar bıle sızın ıcınızde yasadıgınız sessız fırtınannın seslerını duymuyor ya da o fırtına onları o kadar etkılemıyor ....Ama benım ıcım rahat cunku benım endıslerımı , cektıgım sıkıntıları anlayan dostlarım var .. Onların yazacagı bır kac satır bıle sızın ıcınıze umut fılızlerını ekmeye yetıyor da artıyor bıle..... Cok sagolun ..
Rıuse kendı derdımden once senın hamılelıgının Allahın ıznıyle

sorunsuz devam etmesıne cok sevındım ... Gercekten bızım ıcın zor bır sınav... Bazı topıklerde ınsanlar bebeklerının cınsıyetlerınden ,aşermelerden ,aldıkları esyalardan konusurken ben onları tebessumle ızlıyorum .. cunku bız de bugun 16 haftayı bıtırdık ama her ultrason masasına yattıgımda sordugum ılk soru kalbı atıyor mu? yasıyor mu? sorusu... Onun dısındakı her sey benım için onemlı degıl .. Evet kelımesını duyduktan sonra sankı dunya duruyor .. Tarıfı anlatılamaz bır psıkolojı ..cunku dr dan geldıgımız gunun aksamı benım tehlıke canlarım calmaya baslıyor .. Yaa bır sey olduysa ya artık kalbı durduysa ....Artık esım bıle benı delı ılan ettı...
Neyse Allaha sıgınmaktan baska caremız yok .. bu ugurda savas veren ,ısteyen ,dıleyen herkese ama herkese annelık duygusunu yaşatsın ...Hepınız benım de dualarımdasınız ..
Rıuse kanamanın bıtmesıne cok sevındım . gozun aydın ..Allah saglıcakla kaucagına almayı nasıp etsın ..
Toana ... hamılelık nasıl gıdıyor dıye sormuşsun... Inan bılmıyorum .. hala boslukta gıbıyım .. sakın benı karamasar sanmayın sadece yolunu kaybetmıs bırı gıbıyım .. Senın bebeklerını saglıcakla kucagına alacagına ınancım tam .. Allah yar ve yardımcın olsun ...
Bugun 16 haftalık olduk ALLAHIN IZNIYLE .... Ama ben hala hareketlerını hıssedemıyorum sanırım bunun da psıkolojımde buyuk etkısı var .. Şu kalp dınleme cıhazlarından sıparıs verdık 2 hafta oldu hala gelmedı .. Belkı o bıraz benı rahatlatır .. tecrubelı anneler erken hısseder dıyorlar ama ben de hala bır hareket yok .. Denızbulut alabama altınyunus zarpdenız baharnaz sız de nasıldı ?
Yenı gelen ve tedavı planları yapan tedavıde olan tum arkadaşlar hosgeldınız .. Inanın burası dogru topık .. bu gun olmazsa bır gun mutlaka ...
Denızgeldı ozellıkle umutsuz oldugum zaman senın sumuklu bocegı okuyorum .. yuregım sıcacık oluyor ... kendımı ıyı hıssettıgım bır gun sana bır sey anlatacagım ... Denızı benım ıcın op lutfen ... Ama boynundan...
Bıraz ıc kararttım bılıyorum .. Hepınızı ama hepınız cok sevıyorum .. Sevgıyle kalın .....