Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar. sagolun dilekleriniz icin ...bababimi kaybettim ...simdi aldim haberini..ne annem var artik nede babamm..cok kotu oldum cok..![]()
herkes işinde gücünde...napiiim yazıyım bari...
kızlar benim transfer günü salıydı.Pazar sabahı toplama, salı akşam 5 te transfer.Gittik merkeze ÇIKTIK ODALARIMIZA.Yatağın üstünde ameliyat elbisesi yandan çıtçıtlı.Kafaya bone,ayağa kağıt terlik:))Elbise mavi çıtır pıtır desenli.Su iç dediler olur dedim.Hayatım boyunca da suyu sevmemişimdir bilen bilir şaşırır.Anlamsız gelir bana tatsız tuzsuz.Zorlarım kendimi içmek için.Ama gün boyu sudan başka çok şey içeim.çay,kahve,meyvesuyu,kola mola ne olursa artık.Su hariç.haaa bi de hiç çok çişim de gelmez tutarım gün boyu.12 yıldır çalıştığım okulumun wc sine 12 kere gitmişliğim ya vardır ya yoktur.Giremem yapamam evime saklarım.gün boyu hissetmeden tutmuşumdur ya eve geldiğimde ayakkabıları zor çıkarırım doğğğğru banyoya.Neyse Ablam üç küçük su aldı,guluk guluk diktim kafaya içtim.Saat daha 4 transfere var 1 saat.hemşire hadi bakalım sıkışmış mısınız dedi.Bakmaya gerek yok çatlıyorum ama tutarım dedim.Olmazmış 2 bardak kadar yapmalıymışım.Ohaaaaa.Oturcan şar şar işerken durcan... oldu canım görürsem söylerİM.Yok böyle bi şey canlarım.Bi yapmaya başlıyorsun son zerresine kadar yapıyorsun okadar.Yaptım gitti 3 şişe su.Yeniden iç dediler.Gittim bi odaya.Benden başka 4 kadın.Hepimiz bi örnek.Çıtır pıtır desenli elbiseler üstümüzde.Kafalarda küçük ev dizisindeki loranın uyku şapkası.Koymuşlar bi sebil iç babam iç.Odanın içinde su içip yürüyen (yürümek lazımmış ki sular aşağı insin)aynı tip kıyafetli kadınlar.gram makyaj da yok.Bende gözler çipil çipil.Kızlarla ordan burdan kaçıncı denemeden yaştan filan bahsedip sohbet ederken kim getirdi bilmem söz geldi internete ve kk ya.Evet dedim giriyorum bende.Aaaa bizde dediler.Nick ne muhabbeti,dedim ben ALkan.Ayyyy sen misin alkan demez mi bir arkadaş.Ben seni hep okuyorum tedavini biliyorum demek o sensiiiin.Ulen kızım dedim deşifre oldun hem de bu kılıkla rezil oldun.İlk iş kafadan boneyi söktüm attım.Şöööle bi saçları dağıttım.Evet evet benim ama bu gün biraz işte böyleeee...neyse:)))İçtik suları girdik transfere koydular kelebeği içime sonra odaya ablaların yanına.2 ablam sabah beri hastanede basmadık karo bırakmamışlar,hemşirelerle ahbaplığı ilerletip telefon ve adres alışverişi yapmışlar.Beni daha odama getirdiler ya allahım ölüyorum çişimden.20 dakika kalkmamam lazımmış ama ölcem dayanamam. mümkün değil.48 saat çiş tutan ben değilim sanki yuhhhh bana.Karnıma kıramplar giriyor kıvranıyorum....
Neyse bundan sonrasını eğer bir gün bize gelirseniz ablam size anlatır.3 gündür hem anlatıyor hem de bana kızgınlığından ağlıyor garibim.
Görüşmek üzere sevgiler...
Dun cok uzun bir mesaj yazmistim ama gecmedi maalesef.
iyi dileklerin icin tesekkur ederim...insalla rabbim bu yolda olan herkesin emegini bosa cikartmaz.
Ben persembe aksami evime kavustum uzun ve yorucu bir ucak ve araba yolculugundan sonra......karnim sisti, cok rahatsizdim ama simdi biraz daha iyim...bu gun cok yorgun hissettim kendimi ilaclardan dolayimi ki?
Gelelim senin sorularina:
- IVF= 4250tl ( yani yumos takipler, OPU ve transfer)
- her kontrolda E2 ( Estradiol) tahlili= 50tl
-sizden Hepatit felan isterlerse baska yerde yaptirin cunku biz 300tl odedik
-ilaclari 2nci kattan alabilirsin, biz hep oradan aldik cunku esim otelin yakinindaki eczaneden fiyatlari arastirmisti, eczane biraz daha pahaliydi, yinede siz baska eczanelerden arastirin
- OPU yu Husamettin Bey yapti, zaten Yucel hoca ile ikisi el ele calisiyorlar,ayda 4 gun yucel hoca bekcikaya gidiyor, o surecte, husamettin bey bakiyor yucel beyin hastasina; opudan sonra Yucel hoca, husamettin hoca ve hemsireler geldiler odama ve bize ne kadar folikul toplandigini ve herseyin iyi gectigini soylediler
- transferimi yucel hoca yapti, iki dkkada, cok guzel gecti, zaten transferden sonrada odana gelip tekrar herseyi teyit ediyor
Ben Brukselde gordugum profesyoneligi, ilgiyi, degeri, Memorialde gormedim diye bilirim. Ben insanlarla , cocuklarla calisan ve karsimdakine deger veren birisi oldugum icin isterimki bana aynen oyle davranilsin.
Ben seni cok iyi anliyorum bir arayis icindesin ...en iyi seceyijmde bu sefer hersey guzel olsun ve besisimize kavusalim diye, ben tam bir senedir arastirdim ...bu bir senede kendimi herseyden ancak arindirabildim, bu travmalardan ve pozitif bir enerji depolayip yep yeni bir tedaviye basladim.
Sen benden sanslisin, nedenmi? cunku sen istanbuldasin, gidip bir kac Drla gorusursun ve iletisim iyi olursa hemen dersin ahh buldum merkezimi dersin. Biz yurtdisindayiz ve burada sistem berbatmi berbat, tam 3 senemi kaybettik buradakiler Dr yuzunden hep deneyin deneyin sorun yok olucak bir gun diye diye. Tuhaf birde dusunursenki IVF sistemini bunlar ilk olarak kulandilar!
Ben cok merkezleri arastirdim ve sonuc bruksel oldu....esimle taaa belcikaya Hoca ile gorusmeye gittik, her seyi inceledi ve Hysteroscopy gerektigini soyledi ve en kisa zamanda Istanbula gelin tedaviye baslayalim dedi.
benim hikayem boyleben sana git hoca ile gorus derim ve begenirsen belki orada baslarsin tedavine.
Kolay gelsin
Umut ve huzur dolu gunlere
Güzel bir gün şekerler.Sıcak ve güneşli.Allah dostu zatlardan birisi demişki(eğer doğru hatırlıyorsam)Kulların her yeni başlayan gün için sevinirler.Bilmezler ki biten her gün ömürlerinden eksiltmekte ve onları sana bir gün daha yaklaştırmakta.
Abicim biten her yeni günün ardından göbek atasım geliyor.Sabah uyandığımdaysa Allahım bu gün nasıl biter diye kara kara düşünüyorum.Ve daha bitmesi gereken bir sürü günler var önümde.Yani kocaaaaaa bi hafta.
Kızlar kitabı dün gece bitirdim içim ezildi.Sabah kahvaltıda sevgilime şöööle bir özetledim Lokmalar adamcağızın boğazına dizildi,gözleri doldu Ne durmadan böyle acıklı şeyleri okuyorsun diye söylendi durdu.(2 YILDIR HER OKUDUĞUM KİTABI DİNLEMEK ZORUNDA KALMIŞTIR GARİBİM)
Bence de hayatım bebiş doğduğunda sağlam lazımsın ona unutma. Sana diyorum ama ben n'olurum bilemem.
O sözü ben şöyle biliyorum
"İnsanlar ölmemek için nefes alırlar, bilmezler ki aldıkları her nefeste ölüme biraz daha yaklaştıklarını"
İnanın hastanede yatınca anlıyor insan esnemenin, aksırmanın, geğirmenin hatta gaz çıkarmanın bile ne büyük nimet olduğunu.
Hele birde ilk günden sonra su içirip film çekicez dediklerinde mesanem doldu diyorum kimse inanmıyor bana doktor dediki oww bayağı dolmuş mesane "evet diyorum ben hep doğru söylüyom kimse inanmıyo hemen wc lazım diyorum gidinnce de eşime h.bakıcıya falan 3 saat bekleyin şimdi beni diye tehdit savuruyorum"
O da yetmedi ertesi gün ilaçlı tomografi çekicez dediler hadiiii bide onu iç tam 1 Litre.
Gene dedim mesanem doldu eşim diyor ki daha iç az kalıcak dibinde 2 bardaklık dediler diyo.
Anca gideriz aşağı dedim giderken kalanını içerim dolar işte dedim. Hemşireyede bir tavır anlatamam. Siz beni anlamyorsunuz 1,80 lik insanlara da 1 litre 1,50 luklarada 1 litre veriyosunuz ama ben kaç gramlık insanım diyorum. Nitekim tomg. deki görevli bayan da aynısını demiş baya dolmuş mesane diye, hah dedim anladınız beni şimdi salcam buraya işte işim bitince diyorum.
Güldük işte öyle. Acılar unutuluyor. Sen ne olur gönlünü ferah tut
Merhaba arkadaşlar..
bana gecmıs olsun dıleklerını ,dualarını, iyı dıleklerını ıleten tum arkadaşlarım hepınıze gonulden tesekkur ederım .. iyı kı varsınız.....
ben bu sabah hastaneden taburcu oldum ..cok zor bır sureçtı ..evde de yatak ıstırahatım devam edecek ..durumumuzda degısen bır sey yok ..aynı sorunlar devam edıyor maalesef... ama ben butun kalbımle dua edıyorum .. Allah'ın ıznıyle ınşallah her sey duzelecek ...
Toana gecmıs olsun canım ... bebeklerıne allah saglık ve sıhhat versın...
sevgıyle kalın....
emir..sagol canim allah razi olsun..sende takma arkadasim rabbim oyle bir zamanda seninde yavrunu verirki sende sasirirsin inan bana..beni yatip kalkip rabbim kendi kendisini bilmeyenlerele karsilastirma herkesin dilinide kes diye dua ederdim..cok kisi hamile kaldi bizden sakladi..rabbim herseyi goren veriyo mahrum etmiyo senide mahrum etmesin bir evlattan hayirlisiyla..onun bunun icin esinle arani bozma derim nacizane fikrim..dallar yeserirken dua edrdim rabbim bizimde dalimizi yesert diye gider yesile dokunurdum aglardim zoruma giderdi gitmez deyil ..ne dualr ettim cok sukur duydu binlerce sukurler olsun birde kucagima alabilirsem sagliktan sihhetten baska birsey istemem allahimdan..ben hamile kaldim bak birsey yapamiyorum dikkat ediyorum ev basini alip gidiyor sagolsun esim herisimi yapiyo ama erkek nekadar yapabiliyorki..bir gorumcemler gelmedi merak edipte allah kotu insanlardan karsilastirmasin RABBIMDE MUHTAC ETMESIN INSALLAHH..