idrar testi için çok erken bence..bir arkadaşımın transferden sonraki 12. gün kan testi değeri sadece 30 çıkmıştı,şimdi kızı neredeyse 5 aylık...bence 12. gün kan testini yapmadan moralini bozma derim... ben doğal yolla hamile kalmıştım ve idrar testinde bi halt görünmezken kan testi 52 idi...üstelik adetim 4-5 gün geçmişti ki 4-5 gün için düşük bir değerdi...biraz daha sabret lütfen...
öpüp koklayacağım danaları senin için :) teşekkür ederim iyi dileklerine,darısı sana ve tümmm isteyenlere olsun inşallah..hadi bakalım 12. günü bekleyelim üzmeden kendimizi....ayrıca belirti arama boşuna adet belirtileri yaşamıştım mesela ben,yani belirtilere kafanı yorma çok yanıltıcı olabiliyorlar...
Tayf merhaba,resimdekiler senin danalar herhalde,allah bağışlasın sağlıklı ve uzun ömürlü olurlar inşallah,çok tatlılar yaaaa,yerim ben onları.Bak sen büyüttün biz hala uğraşıyoruz.Dua et bizim için inşallah bize de yaşatır rabbim bu duyguyu.Benim için öpüp koklar mısın onları.Kendine ve o sevimli danalarına çok iyi bak,sevgiler...