Gulbahar..canim benim yikilmak yok olucak budefa olmazsa birdahaikine diye dusun ve yilmadan yoluna devam et..yere batsin gurbet yabanci yerler..napalim buda bizim kaderimizmis..yereki esimiz bizimle ve kafa dengimiz olsun napalim bunlarda gecicek ve zamanla aliscaz..ama uzulme ok..insallah hersey gonlunce olucak hep boyle denedik olmadi bir tokat yemis gibi olduk tekrar kalktik yiklimadik cok sukur,bak ben ummadigim anada yakaladim sende yakaliycan arkadasim yeterki yolundan ve fikrinden vaz gecme opuyorum seni..
Yenice cok uzun bir mesaj yazmistim ama anlamiyorumki online degilsiniz diye gecmedi
Nasil yazsam bilmiyorum.....ama benim sonuclar koskoca bir negatif! ;((
Cok uzgunum, uzerimdem kamyon gecti sanki, yikildim..ve sagliklida dusunemiyorum. Gecen sene ilk dakikalarda uzulmustum ama sonra hayat devam ediyor deyip gecmistim, bu sene farkli gercekten olumlu olacagina cok inanmistim, her sey super gecmisti....
Anlamadim neden tutunmadilar?? neden? Allahim istemeyenlere veriyor ama o kisilerde yeriyor, cevremde var oyle kisilerde, hamile kalipda aldiran, .... ben fazla bir sey istemiyorum, kucucuk bir bebis, evimi neselendirsin diye, sevgimizin meyvesi ....
Su an saglikli dusunemiyorum, bilmiyorum denemek isteyip istemedigi, ..... Turkiyede olsaydim yapardim sicagi uzerine ama her Turkiyeye gitmemiz bir ton paraya maliyet oluyor, tedavi neyse nede otel, yemek icmek tedaviden pahaliya mal oluyor.....bir sene calisip biriktirip gidiyoruz...hep cevap negatif olunca insan yipraniyor, ....ancak zaman soyler tekrar deneyip denemedigimizi...esim deneyecegiz diyor ama benim icim oyle soylemiyor, artik sonuclardan korktum, basarisizlik sendromu yaratiyor......
Toanacim seni ve kocani tebrik ediyorum, bu uzuntulu kalbim senin bebislerin cinsiyetinin okuyunca civil civil oluyor, ne guzel bir haber,

Allahim sana saglik ve sihhat versin, o melekleri yorulmadan dogurmak nasip etsin...tabiiki dogumdan sonra tam bir cocuk kitaplarindaki masallar gibi bir sey :)), hayatin degisip dahada bir anlam kazanacak.....onlarla sende buyuyeceksin, ....

Elbise magazalarina gittigimde, kiz elbiselerini gordugumde resmen eriyorum, almak istiyorum.... esimde hemen gelip beni cekip goturuyor, hamile oldugunda bakarsin, o zaman alirsin diyor.
Ben hep sizlerin hikayelerini okuyup, sizlerinizin sabirini, azmini, mucadele verisinize hayran kaldim.
Turk kadini tam bir Kahraman, ender Ataturk demistiki 'Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın' ......hepimizde goklere yukselmeye laikiz!
Hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Herkesede bol bol sanslar diliyorum, insallah en kisa zamanda Rabbim kucaklarimizi doldurur ve cocuk ozlemi sona erir.