38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi hafta sonları,yine yağmur var istanbulda.size dün yaşadığım bişey anlatmak istiyorum.şimdi ben biyere gidiyorum otobüsle otobüste bir bayan var kucağında tatlımı tatlı bir erkek çocuğu oturuyor.baktım çocuğu alabanım mert e benzettim allahım acaba omu diyorum sonra annesine baktım alabamamı değilmi.eskiler hatırlar alama bir kez hamileyken resin koymuştu,aslında benziyordu.şimdi sorsam dedim eğer oysa süper bişey olur ama değilse ne oluki miraz mahçup olurum okadar.dayanamadım ilerledim kadına dedimki pardon adınız ş...... mi hayır dedi bende birine benzettim dedim çekildim.neyse bizim merto değildi ama oda çokkkk tatlıydı allah annesine babasına bağışlasın hepimizede nasip etsin inşaAlllah.

ne deyim canım ya çoğumuzun yaşadağı hayal kırıklığı rabim bir daha yaşatmasın.ilk günler çok zor inşaAllah zamnal hafifler ama içimize sızı kalır.ama bun yenmenin tek yoluda tekrar denemek gücümüz yettiğince.rabbim yazmıştır dilerim kısmetimize bir yavru ve kavuşuruz bizde amin.hele biraz zamn geçsin kendinde isyeceksin tekrar.

Toana ...senı ve eşını bır kez daha tebrık ederim.. Dunyanın en guzel duygusu iki guzel kız evlat... Allah saglıcakla kucagına almayı ,onları doya doya buyutmeyı nasıp etsın....:nazar::nazar:

Tayf... Ikızlerının ıkısı de bırbırınden tatlı bırbırınden şirin maaşallah:nazar::nazar:.. Ne guzel kalabalık gurultulu patırtılı kocaman bır aıle oldunuz..Alllah bu guzel aıleyı hep korusun ...

Maalesef bu sefer dılekllerı tutmayan arkadaşlarım .. uzulmeyın lutfen .. Hayatın ınsanın onune ne zaman neyı cıkaracagı hıc bellı olmuyor.. En umutsuz anlarda bıle ... Bugun degılse bır gun mutlaka ınşallah umutlar yeserır fılız verır.... Sevgıyle kalın....

Merhaba arkadaşlar...
Benı merak eden ıyı dıleklerını ıleten tum arkadaşlara gonulden teşekkurler... Iyı kı varsınız....

Bız de dun rısklı gebelık uzmanı olan dr muza gıttık ...Daha olumlu ve ılımlı bır tablo cızdı ...Rısk hala devam edıyor ama bebegın kalp atısları duzene gımıs .. suyu bıraz toparlanmıs ...ama kanama alanı hala duruyor .... cok dıkkatlı bır takıp gerektıgını soyledı ... Allah kısmet ederse raporum doguma kadar surecekmıs....Yapılan tarama testlerı normal... inşalah her sey yoluna gırer...Kendım ve tum arkadaşlar ıcın dua edıyorum ...

Denızgeldı..... cok sagol canım .... ınşallah her sey ıyı olacak ....

Sevgıye kalın .....

KIZLAR meraba hepinize..:3::3:

Alkancim sagol canim benim seninde gonlundekini versin biran once senide kavustursun bebeyine sagol guzel dileklerin icin..
:34:
evimicin sagol canim allah razi olsun..senin hamilelik nasil gidiyor umarim iyisin..:40:

cans..sagol canim insallah sende yavrunu sag selim kucagina alicaksin ve bu kotu anilarin arkada kalicak umut ediyorum ..:16:

diger arkadaslarima slm olsun sevgilerimle..:54::54::54::54::54:

KIZLAR meraba hepinize..:3::3:

Alkancim sagol canim benim seninde gonlundekini versin biran once senide kavustursun bebeyine sagol guzel dileklerin icin..
:34:
evimicin sagol canim allah razi olsun..senin hamilelik nasil gidiyor umarim iyisin..:40:

cans..sagol canim insallah sende yavrunu sag selim kucagina alicaksin ve bu kotu anilarin arkada kalicak umut ediyorum ..:16:

diger arkadaslarima slm olsun sevgilerimle..:54::54::54::54::54:

Hersey yolunda cok sukur. En son gecen hafta gordum. Birdahaki uc hafta sonra. İnsallah boyle gider sonuna kadar. :nazar:

iyi geceler...tatlı rüyalarda olun kızlar

gülbahar...canın sağolsun...inşallah bir dahaya...

cans hocamm....kalp atışı düzelmiş.oh.sevindim....sahi;siz bana birşey anlatıcaktınız..neydi o...unutmadım...

alkan....ne gibi planların var..hain hoca.yazsana...

toana...kız..hatırladınmı?bir keresinde sonucun eylüle geliyordu.demiştim kız olsun .adını eylül koyarsın diye...eğer yanlış hesap etmediysem yine eylül olacak sanırım kızların doğumu..ha?eylül olurmu kızın biri....

kızlar...konumuzla hiç alakası yok ama tesadüfen keşfettim.insan arada gülmelik bişeyler arıyor...hep yorgunluk,hrp yılgınlık nereye kadar...azıcık ta gülelim değil mi?kk da kaynana diyaloglarım diye bir topik var.hahhahahahyyy gerçekten fıkra gibim..okuyun gülün derim.fırsat buldukça bakıyorum heh heh..

herkese selam....

Denizgeldi..hatirladim unuturmuyum bak yine eylulu tutturdum ama tabi eylul olmaz dogumum buyuk ihtimal cunki ikizler erken doguyor dedi ama dr um tabi hayirlisi..eylul ismi benimde aklima geldide ..burda yani hollan da da eylul biraz iyi krsilanmiyo yani yabanci dilde uygun olmayan birseyleri hatirlatiyor o yuzden durdum..yoksa dusundum dusunmedim deyil ama burda yasamasaydim kesin koyardim..anlatabildimmi baciimm..yinede dusunduyun icin sagol ..birde aklina gelen isimleri bana yaz teyzesi unutma..bizim kafamiz karisti halen bulamadik isimlerini...kafamizda varda emin olamiyoruz kele zormus bu isim olayi...opuyorum seni ve cimcimeni..iyi geceleeerr...:54:

toana kısmetli insanların kızı olurmuş. allah oğluma ve tüm çocuklara sağlıklı hayırlı uzun ömür versin ama insanın kızının olması çok güzel hele iki kızının olması muhteşem. inşallah sağlıkla kucağına alacaksın

cans yazdıklarını okuyunca rahatladım. inşallah sen de kucağına alacaksın oğlunu. bunlar mucize bebekler. bence biraz çektirseler de sonuna kadar gidecekler

arkadaşlar badenur çok zor bir hamilelik sonucu cuma akşamı sancılar sıklaşınca doğuma girdi. ikizler doğdu. 31+4 de doğdular. tabii solunum güçlükleri var. biri cerrahpaşa da kuvözde diğerini yer yok diye özel çapa ya yollamışlar. bunun için üzgündü. bilemiyorum başka yere aldırabilecek mi? konuşamadık. fazla yazışamadık da. inşallah her iki çocuğu da biran önce sağlıkla evlerine, anne babalarına kavuşurlar.

ne deyim canım ya çoğumuzun yaşadağı hayal kırıklığı rabim bir daha yaşatmasın.ilk günler çok zor inşaAllah zamnal hafifler ama içimize sızı kalır.ama bun yenmenin tek yoluda tekrar denemek gücümüz yettiğince.rabbim yazmıştır dilerim kısmetimize bir yavru ve kavuşuruz bizde amin.hele biraz zamn geçsin kendinde isyeceksin tekrar.

Maiumut, tesekkurler canim, su an ne haldeyim eminim tahmin edebiliyorsunuz, hersey'den vazgecmis bir durum dayim....icim cok ezik, hep sabahlari uyandigimda felaket kotu oluyorum.....
Dun Yucel Bey' ile konustum oda anlamadi, 2cok nguzel kaliteli embriolardi.... tek soyledigi sey maalesef matamatiksel bir seyl degil IVF...carsamba butun ekip toplanip tartisacaklarmis dosyalari ve ogleden sonra bana donecekler, bakalim ne soyleyecek...belki co-kultur felanmi onerecek....

Galiba herseyin caresi zaman ve kabulenmek...ama ben kabulenemiyorum su an sanki bir kabus'da yasiyorumda sonra uyanip hersey super olacak.

Mevlamin bir bildigi vardir diye dusunuyorum....

Toana, Denizgeldi , cans, tayf...:nazar::nazar:ve butun hamile olan veya bebislerin kavusmus arkadaslari dusundugum an umitleniyorum.....ama ne zaman tam filizlenir benim umitlerim bilmem....time will show us.....wait and see

Hamile arkadaslara saglik, sihhat ve sabir diliyorum, dogmus olan bebisli arkadaslara Rabbim onlarla ilgilenmekten baska dert vermesin, tedavide olanlara bol sanslar

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi:54::54::54:

arkadaşlar badenur çok zor bir hamilelik sonucu cuma akşamı sancılar sıklaşınca doğuma girdi. ikizler doğdu. 31+4 de doğdular. tabii solunum güçlükleri var. biri cerrahpaşa da kuvözde diğerini yer yok diye özel çapa ya yollamışlar. bunun için üzgündü. bilemiyorum başka yere aldırabilecek mi? konuşamadık. fazla yazışamadık da. inşallah her iki çocuğu da biran önce sağlıkla evlerine, anne babalarına kavuşurlar.

Umarim en kisa zamanda bebisler beraber olurlar, ve anne ve baba gittiklerinde her ikisinide ayni anda gorebilirler. Allah anali babali etsin, bahtlarini guzel etsin ve hayirli evlatlar olsun.

Toana ilk gelen isim senin ismin aklima. Sen Turkiyeye tedavi icin geldiginde konaklamayi nerede yaptin? Istanbul'da ailen veya evinmi vardi yoksa otelde mi kaldin?
Konaklama parasi tedavi parasindan yuksek tutuyor. Bir baka seferi icin simdiden dusunuyorum....istanbulda olan arkadaslar neler veya nereler oneriyorsunuz? pek fazla bir alternatifimiz yok!
Tekrar IVF yaparsak ben yine Bruksel'i dusunuyorum. Bruksel Esentepe bolgesinde ( astoria AVM'ye cok yakin)

Simdiden bilgileiniz icin tesekkurler.

sevgiler:54::54:

Denizbulut..sagol canim Allahta senin yavrunu sana bagislasin ..insallah birde sag selim kucagima alabilirsem kizlarimi daha ne istiyim rabbimden...insallah rabbim problemsiz dogmalarini nasip eder..Badenura sevindim biryandanda uzuldum ve beni etkiliyo kadinin cektikleri i..hemen aklima geliyor abbim bizlerede cektirme dememek elimde deyil..ikizlerde hep boyle olmuyor ama yinede etkileniyorum..rabbim insallah okadar cekti yavrularinida sag selim kucagina alicak insallahh..seninde guzel dileklerin icin sagol canim benim..

Gulbahar..canim ben buradan iki ay once gitmistim tr yeye ..ist kimsem yok ablamin arkadasi vardi sizden iyi olmasin cok iyi bir kadin bize 10 15 gun evini acti..erken gitmemin sebebi burdaki yani almanyadaki dr um histereskopi diyince burda yaptirmak istemedim ..sagolsun arkadaslarda bana memoriyaali cok met ettiler..ve kalktim gittim dusuncem bir adetimde histereskopi cektiricem ikinci adetimde de tedavime baslarim gidip gelemem dedim cunki zor oluyor ucak korkum bir tarafatan..kasimda basladim rahim filmi cekildi kan tahlilleri oldu ve temiz cikinca drum aynur hanim..bana aralikta ignelere baslayalaim deyince ist bula 60 kilometre olan ablamlara dondum igne zamanima kadar orda kaldim ve araligin 25 inde esim geldi ..memeoriyalin tavsiyesiyle cok uygun otelde kalmistik..tabi zor oldu yiyecek icecek davasi ama memeoriyale bir vasitayla gidip gelebiliyorduk biz otelde..ocagin 22 nde donduk bebislerimle..darisi sana ve isteyen butun aradaslarima olsun..ve ben sana yine tavsiye ediyorum memoriyale git ve onlar sana uygun kalicak yerin adresinde veriyorlar..zor tabi gidip oaralarda kalmak ama esin yaninda olduktan sonra korkma..izin alicaksiniz mecburen zaman ayricaksiniz canim benim iyi sanslarr..umarim yardimci olabilmisimdir..:34:

Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı.

Herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu:
"Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?"

'50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'

..diye öğrenciler yanıtladı.

"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem." dedi profesör, "ama, benim sorum şu ki:

Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
"Hiçbir şey"..diye yanıtladı öğrenciler.

"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?' diye sordu profesör bu kez"
"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı.
"Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!"

".. tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler.

"Çok iyi.

Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"

Diye sordu profesör.

"Hayır." diye yanıtladı herkes.

Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?"

Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.

"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?" diye profesör tekrar sorar.

"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verir.

"Kesinlikle!" der profesör.

Hayatın problemleri de böyle bir şeydir.

Onları kafanda birkaç dakika tutarsın & bir sorun yokmuş gibi görünür.
Uzun bir süre düşünürsün & başınız ağrımaya başlar.

Daha uzun düşünürsün & artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.
Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir
Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (bardak gibi).

Bu şekilde strese girmez ve her gün taze bir beyin ile uyanır, her konuyla ve yolunuza çıkan her zorlukla başa çıkabilecek güçte olursunuz!
Bu yüzden bugün ofisten, okuldan veya her nerdeyseniz oradan ayrıldığınızda,
Sevdiklerinize şunu hatırlatın :

"Bardağı yere bırakın düşsün bugün!"

--------------------------------------------------------------------------------

beğendim....paylaşmak istedim...

herkese sevgiler.....
deniz bulut.....badenuru sendne hep korkuyla okudum öğrendim buradan...kabus bitti inşallah...Allah herkesin yavrusunu bağışlasın....AMİN...

KIZLAR...KKda bir yer buldum...gülbahar ilk önce sana gelsin.sonra da gülmeye ihtiyacı olanlara..adresi yazıyorum.

kk da ana sayfada...
mizah+görsel paylaşım
komik ve ilginç fotoğraflar
buyrun şekerler bu da benim evim.......

aman Allahım....midem gerildi...gözlerim bu defa gülmekten yaşardı.koci uyuyor Allahtan gülmeme uyanmadı...siz de gülün emi güller....baaayyyy...

merhabalar:-)) çok fazla giremesemde sizleri takip etmeye çalışıyorum.badenurun bebeklerine kavuşmasına çok sevindim:nazar::nazar::emir_bebek: allah hepsine şifa versin.solunum güçlüklerinide yenecekler inşaallah. tekrardan hepinizin gözü aydın olsun diyorum:-))

Back
X