38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Maiumut, tesekkurler canim, su an ne haldeyim eminim tahmin edebiliyorsunuz, hersey'den vazgecmis bir durum dayim....icim cok ezik, hep sabahlari uyandigimda felaket kotu oluyorum.....
Dun Yucel Bey' ile konustum oda anlamadi, 2cok nguzel kaliteli embriolardi.... tek soyledigi sey maalesef matamatiksel bir seyl degil IVF...carsamba butun ekip toplanip tartisacaklarmis dosyalari ve ogleden sonra bana donecekler, bakalim ne soyleyecek...belki co-kultur felanmi onerecek....

Galiba herseyin caresi zaman ve kabulenmek...ama ben kabulenemiyorum su an sanki bir kabus'da yasiyorumda sonra uyanip hersey super olacak.

Mevlamin bir bildigi vardir diye dusunuyorum....

Toana, Denizgeldi , cans, tayf...:nazar::nazar:ve butun hamile olan veya bebislerin kavusmus arkadaslari dusundugum an umitleniyorum.....ama ne zaman tam filizlenir benim umitlerim bilmem....time will show us.....wait and see

Hamile arkadaslara saglik, sihhat ve sabir diliyorum, dogmus olan bebisli arkadaslara Rabbim onlarla ilgilenmekten baska dert vermesin, tedavide olanlara bol sanslar

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi:54::54::54:

merhaba gulbahar249 , seni merak ediyordum canım,seni tanımasamda dualarım seninleydi.inan çok ümitliydim yazdıklarından pozitifliğinden inşaallah bebeğiyle dönecek evine diyordum.ama kısmet değilmiş.sağlık olsun canım. inşaallah birdahaki sefere yavrunuza kavuşursunuz.tabii şuan henüz çok taze kendini toparlaman zaman alır.benimde tedavim iyi gidiyordu yaşıma göre embriyom kaliteliydi ama tutunma olmamıştı.ama pes etmek yok. pozitifliğini sakın bırakma. inşaallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşacağız.sağlıkla kal canım...

Meraba kizlar..bugun dr gittik sagliklari iyi cok sukur ve kizlarim olucakmis..:17::17: hakkimaiza boyle hayirliymis esim sevincinden ucuyor kiz olucak diye..ben biraz buruk oldum rabbim vermis elhamdullilahda..biri kiz biri oglan olsun diye istiyordum ama ne kizim vardi nede oglum ..artik iki kizim var tabbi 20.haftada daha belli olurmusdiyor ama dr kesin diyorum ben..ALLAHIMA SUKUR OLSUN ..hakkima hayirlisini diledim rabbimden hakimiza hayirlisi buymus kizlar..yeterki sagliktan sihhatli dogsunlar..darisi isteyen butun arkadaslarima olsun insallahh..::16:

kızlar geliyormuş canım ben senin adına çok sevindim valla,hayırlısı olsun şimdiden ve sağlıkla gelsinler inşallah.

seninle karşılıklı muhabbetimiz olmadı ama sadece şunu söyleyeyim pes etme lütfen. ayrıca sana tavsiyem,anadolu sağlık merkezinden Aydın Arıcı yıda bir araştır lütfen, ben çok memnun kalmıştım tedavimde.

arkadaşlar kız bebişlerimizden Herada'nın Rena Güneş'ini unutmayalım. nede olsa kız bebişler topiğimizide nadir. :nazar:

Allah hepimizin yavrularına sağlıklı ,güzel,mutlu,uzun ömürler versin inşallah.

hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar , bebek isteyen arkadaşlarada tez vakitte güzel hamilelikler diliyorum.:nazar:

arkadaşlar kız bebişlerimizden Herada'nın Rena Güneş'ini unutmayalım. nede olsa kız bebişler topiğimizide nadir. :nazar:

Allah hepimizin yavrularına sağlıklı ,güzel,mutlu,uzun ömürler versin inşallah.

hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar , bebek isteyen arkadaşlarada tez vakitte güzel hamilelikler diliyorum.:nazar:

merhaba kartopu evet kızlarımız az ben rena güneşi unutmadında meryemi unutmuşum:1:merye kızmasın bana.

gunaydin kizlar soguk ve sikici hava var buralarda hepinize hayirli gunler olsun insallahh..:16::16:

Kartopu..sagol canim guzel dilegin icin ..sen ve oglusun nasilsiniz..:34:

KIZLAR sag selim dogarlarsa kizlarim..insallah..isimlerini sizinle paylasmak istedim ..ECRIN VE BERFIN OLUCAK.. Allah izin verirse..cok dusundum sonunda bu isimleri buldum ve anlamlarida guzel bakalim hayirlisi olsun..hayirlisiyla bir dogsunlarda problemsiz ozursuz..

OPUYORUM HEPINIZI..:54::54:

çok üzgünüm arkadaşlar,kırmızılar geldi bu sabah,sancılarla.ağlayamadım bile kaskatıyım.içim acıyor.yine olmadı yine olmadı.bu kadar uğraş,çaba,umut hepsi boşa çıktı.ne kadarda yoruluyormuş insan.rabbim güç verirse mücadeleye devam.çökmüş durumdayım çünkü şuan.

merhaba gulbahar249 , seni merak ediyordum canım,seni tanımasamda dualarım seninleydi.inan çok ümitliydim yazdıklarından pozitifliğinden inşaallah bebeğiyle dönecek evine diyordum.ama kısmet değilmiş.sağlık olsun canım. inşaallah birdahaki sefere yavrunuza kavuşursunuz.tabii şuan henüz çok taze kendini toparlaman zaman alır.benimde tedavim iyi gidiyordu yaşıma göre embriyom kaliteliydi ama tutunma olmamıştı.ama pes etmek yok. pozitifliğini sakın bırakma. inşaallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşacağız.sağlıkla kal canım...

Lee'cigim sanada gecmis olsun!:( gercekten uzuldum, cunku ne hayallerle, ne umutlarla yola cikiyoruz...olmayinca insan yikiliyor. zaten embryo transfer edildiginde 3/4 gun dolasiyor...o surec icinde neler oldugunu Dr'lar bilmiyor.... Birde bizlerimiz zamanla yarisiyoruz onunda stresi bir baska!
Canim herhalde senin bazi sorularin vardi ama hangi sayfada idi bulamadim, bana tekrar sorarsan elimden geldiginde cevaplarim.
Benim sonuc negatif oldu ama ben Brukselden cok menmun kaldim ve yapacak olursak tekrar orayi dusunuyorum.

Ayrica dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Ben oyle umitliydimki boyle olacagi hic aklimdan gecmemisti ben hep hamile kalacagim diye dusunuyordum, her sey olaganustu iyi gecmisti .... Yucel Bey'de dedi 2 embryolariniz iyi kalitede ama elimizde olmayan bazi bilmedigimiz seyler var dedi. Bu gunde normalde toplanacaklar ve dosyalari tartisacaklar... bende ondan bir telefon bekliyorum su an...belki Co- Culture felanmi onerecek...

Sevgiler, sende elinden geldigince ne kadarda zor olsa uzulmemeye bak..

Optum:54:

Gulbahar..canim ben buradan iki ay once gitmistim tr yeye ..ist kimsem yok ablamin arkadasi vardi sizden iyi olmasin cok iyi bir kadin bize 10 15 gun evini acti..erken gitmemin sebebi burdaki yani almanyadaki dr um histereskopi diyince burda yaptirmak istemedim ..sagolsun arkadaslarda bana memoriyaali cok met ettiler..ve kalktim gittim dusuncem bir adetimde histereskopi cektiricem ikinci adetimde de tedavime baslarim gidip gelemem dedim cunki zor oluyor ucak korkum bir tarafatan..kasimda basladim rahim filmi cekildi kan tahlilleri oldu ve temiz cikinca drum aynur hanim..bana aralikta ignelere baslayalaim deyince ist bula 60 kilometre olan ablamlara dondum igne zamanima kadar orda kaldim ve araligin 25 inde esim geldi ..memeoriyalin tavsiyesiyle cok uygun otelde kalmistik..tabi zor oldu yiyecek icecek davasi ama memeoriyale bir vasitayla gidip gelebiliyorduk biz otelde..ocagin 22 nde donduk bebislerimle..darisi sana ve isteyen butun aradaslarima olsun..ve ben sana yine tavsiye ediyorum memoriyale git ve onlar sana uygun kalicak yerin adresinde veriyorlar..zor tabi gidip oaralarda kalmak ama esin yaninda olduktan sonra korkma..izin alicaksiniz mecburen zaman ayricaksiniz canim benim iyi sanslarr..umarim yardimci olabilmisimdir..:34:

Merhabalar canim, umarim iyisin ve kucuk meleklerimizde iyilerdir ve seni fazla yormuyorlar.

Bizde gecen sene Memorial'da yaptik ilk tedavimizi ama benim icin tam bir kabus ve travma olmustu... oradaki yasadiklarim yetmemis gibi buraya donusde neler cektik Progynex ignelerimizi yaptirmak icin burada yapmak istemediler...her gun 12 gun boyunca tartismalar, rica etmeler ama bu insanlar kus beyinliler ve ancak kendi kurallarini biliyorlar...bunca ters seylerden sonrada tabiiki sonucda negatif olmustu...ama biliyordum oyle olacagini o yuzden fazla uzulmemistim, esim dahada umutluydu ve o cok uzulmustu.!

Biz Memorial'in otelinde kaldik, cok rahat ve konforlu bir yerdi, hemde cok pratikti hemen binanin icinde idi...her gun gidip gelmek sorun olmamisti.

bakalim hakkimizda ne hayirliysa, su an kafam halen karisik

sevgiler

gunaydin kizlar soguk ve sikici hava var buralarda hepinize hayirli gunler olsun insallahh..:16::16:

Kartopu..sagol canim guzel dilegin icin ..sen ve oglusun nasilsiniz..:34:

KIZLAR sag selim dogarlarsa kizlarim..insallah..isimlerini sizinle paylasmak istedim ..ECRIN VE BERFIN OLUCAK.. Allah izin verirse..cok dusundum sonunda bu isimleri buldum ve anlamlarida guzel bakalim hayirlisi olsun..hayirlisiyla bir dogsunlarda problemsiz ozursuz..

OPUYORUM HEPINIZI..:54::54:

Merhaba Toanacim,

Buralarda bir kac gunden beri yagisli, soguk ve kap karanlik, insanin icinide karartiyor bu hava!

Hayirli evlatlar, hayirli dogumlar diliyorum sana canim. Ayrica isimleride cok guzel ve guzel anlamli, Allahim bahtlarini guzel eylesin.

Optum seni ve bebislerini, bende selam soyle onlara:1::1::54::54:

çok üzgünüm arkadaşlar,kırmızılar geldi bu sabah,sancılarla.ağlayamadım bile kaskatıyım.içim acıyor.yine olmadı yine olmadı.bu kadar uğraş,çaba,umut hepsi boşa çıktı.ne kadarda yoruluyormuş insan.rabbim güç verirse mücadeleye devam.çökmüş durumdayım çünkü şuan.

bernacım inşaAllah bu son kırmızıları görmen olur dokuz ay boyunca.rabbim fazla yormasın.çok zor biliyorum.

benden haberler

biliyorsunuz dr umu değiştirdim.yeni dr um vitaminler verdi 10 15 gün sonra başladım iğnelere.7 folikül vardı 5 i alındı 3 ü döllendi.ve bu gün aradaılar 3ü güzel devam etmiş dondurdular.ben bu kez genetik araştırma için emriyo biriktirecem inşaAllah.çünkü pgt için en az 5 emriyo olmalıymı.hem transfer olmadığı için bundan sonraki tedavilerime sadece ilaç ve 500 narkoz ücreti ödeyecem.eh buda bişey.hatta bana kalsa ki bana kalacak.tabi evvel Allah.ben iki kez daha yumurta toplatmak isitiyrum.

bu dr bana gonal f ve merional verdi.450 gonal f ve merionalda 150,yani şimdie kadar aldığım en yüksek doz.hemşireye bu çok dimi dedim.oda dr demek iyi gördükü böyle verdi dedi.bende razı oldum artık.çok şükür rabbim 3 emriyo verdi bize.inşaAllah bebek olarak dönerler bize

hepinizi öptüm kızlar sevgiler:16::16:

bernacım inşaAllah bu son kırmızıları görmen olur dokuz ay boyunca.rabbim fazla yormasın.çok zor biliyorum.

sağol maiumut'cum,inşallah öyle olur hepimiz için.bu gönül yorgunluğu,kırgınlığı bir başkaymış.neyse gözlerim pörtledi ağlamaktan ama biraz rahatladım.sabah kaskatı kesilmiştim.işin zor yanıda eşlere fazla belli etmemek ne kadar üzüldüğümüzü.anladı tabi benimkide ,üzülme tekrar deneriz diyor.akşama kadar kırk kez aradı garibim.onlarda üzülüyorlar ama bizim gibi açılamıyorlar.biz ağlıyoruz,burda birbirimize dert yanıyoruz.bi nebze hafifliyoruz.allah kocişlerimizede sabırlar versin.ben hemen bitkisellere çaylara başladım bugün.bi hamiş kalsak,gözümüzü açsak kapasak bebişimiz kucağımızda olsa.yaşlar malum vakit dar.rabbim yardımcımız olsun inşallah.

benden haberler

biliyorsunuz dr umu değiştirdim.yeni dr um vitaminler verdi 10 15 gün sonra başladım iğnelere.7 folikül vardı 5 i alındı 3 ü döllendi.ve bu gün aradaılar 3ü güzel devam etmiş dondurdular.ben bu kez genetik araştırma için emriyo biriktirecem inşaAllah.çünkü pgt için en az 5 emriyo olmalıymı.hem transfer olmadığı için bundan sonraki tedavilerime sadece ilaç ve 500 narkoz ücreti ödeyecem.eh buda bişey.hatta bana kalsa ki bana kalacak.tabi evvel Allah.ben iki kez daha yumurta toplatmak isitiyrum.

bu dr bana gonal f ve merional verdi.450 gonal f ve merionalda 150,yani şimdie kadar aldığım en yüksek doz.hemşireye bu çok dimi dedim.oda dr demek iyi gördükü böyle verdi dedi.bende razı oldum artık.çok şükür rabbim 3 emriyo verdi bize.inşaAllah bebek olarak dönerler bize

Cok guzel bir haber. İnsallah butun tedavin boyle guzel gider. Biriktirmek cok akillica. Bi bakmissin senin ilk denemen tutuyor kalanlarla da ileride kardes yapiyorsun. Olur mu olur. Allah ne nasip ettiyse o olur. İnsallah rabbim senin de yuzunu guldurur. Duacinim.

Cok guzel bir haber. İnsallah butun tedavin boyle guzel gider. Biriktirmek cok akillica. Bi bakmissin senin ilk denemen tutuyor kalanlarla da ileride kardes yapiyorsun. Olur mu olur. Allah ne nasip ettiyse o olur. İnsallah rabbim senin de yuzunu guldurur. Duacinim.

evim için canım sağol nasıl isterim biliormusun kardeş yapmayı.ama öncelikle rabbim ilkini hayırlısıyla nasip etsin.herkesinnnn kucağı dolsun inşaAllah.

benden haberler

mai umut tedaviye başlamışsın çok sevindim canım,inşallah herşey istediğin gibi gelişir ve tez vakitte kavuşursun evladına. :nazar: :emir_bebek:

Back
X