Maiumut, tesekkurler canim, su an ne haldeyim eminim tahmin edebiliyorsunuz, hersey'den vazgecmis bir durum dayim....icim cok ezik, hep sabahlari uyandigimda felaket kotu oluyorum.....
Dun Yucel Bey' ile konustum oda anlamadi, 2cok nguzel kaliteli embriolardi.... tek soyledigi sey maalesef matamatiksel bir seyl degil IVF...carsamba butun ekip toplanip tartisacaklarmis dosyalari ve ogleden sonra bana donecekler, bakalim ne soyleyecek...belki co-kultur felanmi onerecek....
Galiba herseyin caresi zaman ve kabulenmek...ama ben kabulenemiyorum su an sanki bir kabus'da yasiyorumda sonra uyanip hersey super olacak.
Mevlamin bir bildigi vardir diye dusunuyorum....
Toana, Denizgeldi , cans, tayf...ve butun hamile olan veya bebislerin kavusmus arkadaslari dusundugum an umitleniyorum.....ama ne zaman tam filizlenir benim umitlerim bilmem....time will show us.....wait and see
Hamile arkadaslara saglik, sihhat ve sabir diliyorum, dogmus olan bebisli arkadaslara Rabbim onlarla ilgilenmekten baska dert vermesin, tedavide olanlara bol sanslar
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi![]()
merhaba gulbahar249 , seni merak ediyordum canım,seni tanımasamda dualarım seninleydi.inan çok ümitliydim yazdıklarından pozitifliğinden inşaallah bebeğiyle dönecek evine diyordum.ama kısmet değilmiş.sağlık olsun canım. inşaallah birdahaki sefere yavrunuza kavuşursunuz.tabii şuan henüz çok taze kendini toparlaman zaman alır.benimde tedavim iyi gidiyordu yaşıma göre embriyom kaliteliydi ama tutunma olmamıştı.ama pes etmek yok. pozitifliğini sakın bırakma. inşaallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşacağız.sağlıkla kal canım...