38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım tedavin nasıl gidiyor..yumoşlar büyormu allah tamamına erdirsin beişli olsun işallah hayırla sağlıkla..kampa işallah sende hepimizde tez zamanda kavuşuruz bebişlere allah yardımcımız olsun işallah sonuçlerında normal temiz çıkar

ummuseleme canım benim embriyolar üç tane idi biri 6 ikisi 8 hücreli donduruldu.pgt için iki kez daha yumurta toplatmayı düşünüyorum.yani benim transferim olmadı.süprüz değil baştan biliyorduk.

günaydın 38in gülleri:71: :71: :71:

benim gibi çocuk kalanlar...23nisanınız kutlu olsun....:72::72::72:

alkan.....dün törendeydim...görmedin mi?çocuklr bir harikaydı..hehehe...

dün 23nisana kızımı da aldım götürdüm.bu onun benimle ik 23nisanıydı ilk bayramıydı..en öne götürdüm .platforma oturttum.heh.çoookkk mutlu oldum..
Allahım sizlere de benim mutluluğumdan nasip etsin inşallah..
bir de yorgunluğu olmasa:((

öyle dediğime bakmayın..olsun olsun.olsun da siz de yorulun...yere sersin sizi yorgunluktan benim gibi.40 yaş altı...bence acele etsin.öyle aşılamayla filan vakit kaybetmesin...40 tan sonra dizler çatırdamaya başlıyor..zorlanıyor insan...

herkese sevgiler...böcek uyanmadan az nete bakayım...

Selam kizlar:16:

Umarim hepiniz iyisinizdir

Deniz sen biciriginla ugrasiyorsun herhalde;))
Toana'da hep meleklerinin gelmesini hayal ediyor.....
Maiumut sen cok akilica davraniyorsun canim, tebrik ediyorum seni ve insallah bebislerin seninle olacak

Berna'cigim seni ne kadar iyi anliyorum bir bilsen, neler hisettigini, icinin ezikligini ama elimizden bir sey gelmiyorum arkadasim.

Lee'cigim sen nasilsin?

Dun Bruksel beni aradi bizden genetik testler, kan pihtilasmasi, vs, vs.... istiyorlar cunku hersey super gecmisti demekki bir baska sey vardiyor Profesor Yucel Karaman, bende kendisine cok guveniyorum.

Acikcasi bu testler biraz kompleks testler ve benim bilgimi asan testler, icinizde bu testlerden yaptiran veya yaptirmis olanlar varmi? anladigim kadariyla cok uzun suren testler.....yarin Dr gidecegim ama cok pahali testler oldugu icin bunlar yapmak istemezler diye dusunuyorum...bakalim yarin erkenden randevu almiya calisacagim.

Boyle kizlar, kendinize iyi bakin

Optum

merhaba gülbahar249 ve diğer tüm genç kızlara:-)) ben kendini hala 18lik sanıp 38 yaş üstü grubuna sonradan eklenenlerdenim:-)) çok fazla giremezsemde sizlerin azmini umutlarını sevinçlerini ara ara takip ediyorum.bundan sonrada mümkün oldukça sık uğramaya topiğinize hareket katmaya geleceğim:-))) sevgili gülbahar ve sevgili alkan sizleri daha bir pozitif gördüm. inşaallah bu pozitifliğiniz bebeklerinizin gelmesiyle dahada katlanacak.
denizgeldi kızının ve senin mutlu haberlerini okudukça benim bile içim cıvılcıvıl oluyor. ben 2 başarısız tüp bebek den sonra kısmetse bu yıl içersinde 3.tüp tedavisini olacağım.gülbahar dr.unun istediği testleri bende yaptırdım.bulunduğum yerin tıp fakültesinde yaptırmıştım.herşey normal çıkmıştı. genetikten korkma çoğunlukla problem çıkmıyor.inşaallah sendede problem olmaz.ben ayrıca 2 laparoskopi 2 de histereskopi olmuştum onlardada ufak tefek bebek oluşumuna engel olmayacak küçük problemler çıkmıştı onlarda halledildi.eşimin değerleride çok iyi.anlayacağınız görünürde hiç bir problem yok ama 1.kalite olmasına rağmen embriyom yinede tutunmadı.allahtan hayırlısı.3. tüptede seçim yapacağım merkezleri çok iyi seçmem lazım. ve aynı zamanda bu benim son şansım.eşim artık kendimi yıpratmamı istemiyor.hala karar verebilmiş değilim.bulunduğum yer ankaraya yakın olduğundan orada embriyo tutunmasında problem yaşayanlar için enson uygulanmaya başlanan aşı olayına takmış durumdayım.bunu duymuşsunuzdur prf.dr. timur gürgan kliniğinde uygulanmış ve başarı elde etmişler.ve bu çalışmayı yurt dışından bazı ünv.lerle birlikte yapmış.şuan bir taraftanda bunun araştırmasını yapıyorum acaba ne derece doğru?
göbişiniz ve kucağınız mis kokulu bebişlerinizle dolsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.sağlıkla kalın...

Son düzenleme:
DENIZGELDI..bende giderdim memeleketteyken hic kacirmazdim cok deli gonullu bir kizdim..ne 19 mayis ne 23 nisan zafer bayramlarini giderdim ondede otururdum kurulurdum protokola anam gorme beni..gozlerde gozluk..burda da hic bir sey yok ne bayram ne seyran elin gavur elinde iste..bende yiyenlerimi gotururdum hic kacirmazdim..gotur tabi kizin napacan annesi..iyi etmissin..yorgunlukta olucak..sen boyle dedikce ben kendimi dusunmek bile istemiyorum insallah uslu evlatlar olurda anneciklerini yormaz ve uzmezler tabi once sagliktan..hollanda dan slm sana ve turkiyeme opuyorum..:3::54:

Merhaba arkadaşlar.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Topikteki sessizliğin nedeni büyük ihtimal baharı yaşıyor olmamız.Herkesler camda, kapıda,balkonda,bahçede.O uzun buz gibi kış geceleri geride kaldı.Dolayısıyla alet kucakta oturma günleri de geride kaldı.Kendi açımdan söylemem gerekirse bende de durum farklı değil.Gün boyunca dışarılardayım.Sevgili eve gelmeden az önce gelip,bir telaş mutfağa giriyorum.Sonrasında bakıyorum ki ohoooo saat olmuş bilmem kaç.Bunlar aslında buranın sessiz bırakılmasına da pek bir mazeret değil ama neyse...Asıl bendeki sebep paylaşılacak fazla bir şeyimin olmaması.Ama kutladığımız bayramı yazmıyacak değilim tabi.Kızlar valla benim oldukları için söylemiyorum ama kuzularım bir şık,bir tatlı,bir şekerliydiler ki sormayın.Değil mi Denizgeldi?Sen gördün,minik Denizcim de gördü.ZinGarella çalıyor benimkiler nasıl güzel kıvırtıyorlarlardı ama di mi?İyiki geldin tatlı anne.Bu bayram herkesin aslında.Sadece çocukların değil.Artık tüm milli bayramlar hepimizin herkesin olmalı.
Kampa,Semra Hanım'ı sevmene ve beğenmene şaşmadım.Ben de gördüğüm ilk andan itibaren sevdim ve güvendim.Allah için hep çok ilgilendi ve elinden geleni de(inşallah öyledir)yaptı.Ekip olarak yaptılar.Dilerim sana orası çok uğurlu gelsin ve bebeğine kavuş.Ben de haziran sonu gibi büyük ihtimalle başlıycam.
Toana canım,gurbet ellerde olman tabiki üzücü ama yalnız değilsin.4 kişilik bir aile olarak Hollandalıları kıskançlıktan çatlatacaksın.Bayrama şimdilik gitme boşver.Bayram aslında içimizde.Yani huzurluysan mutluysan hergün bayram canım:)))
Lee,benim ve mainin pozitif olduğumuzu yazmışsın.Ben değil ama maicim gerçekten öyle.Hatta ben onu zaman zaman arayıp kendime biraz umut transfer ediyorum.Öyle olumlu,öyle istikrarlı ki her seferinde hayranlığım biraz daha artıyor.Zaten işte buranın sessiz kalmamasını da bu yüzden çok istiyorum.
Neyse ben kaçayım artık.vakit bulunca yine gelirim.Denizbulut,tayf,alabama,cans,evimcim, ve diğer tüüüm eski arkadaşlar lütfen sizde gelin.Biz özlüyoruz sizi...
Yeni arkadaşlar,topiğe daha çok yazın,soru sorun,bilgi isteyin.Tedavilerinizden sık sık bahsedin.Göreceksiniz buranın eski müdavimleri sizi cevapsız bırakmayacaklar.
Kendinize iyi bakın ve sık sık uğrayın.Görüşmek üzere herkese kucak dolusu sevgiler ...

Gunaydin herkese kizlar guzel bir gun olsun insallahh..

Alkancim ..canim sagol ..guzel sozlerin icin insallah rabbim senide cogaltacak dularim seninle unutma umuyorum seninde o guzel yureyine gore vericek guzel Allahimm.. cok opuyorum...:54:

selam arkadaşlar yine kimse yok yine yok.hiçmi vaktiniz yok.şöyle yatmadan ne var ne yok diye azcıkta mı bakamıyorsunuz.burası bunu hak etmiyor.evet belki buraya tedavide olanlar bişeyler öğrenmek için geliyor.yol yordam merkez tavsiyeleri için ama bence hayata dair başka şeylerde paylaşıyor.ben kopamıorum burdan.dönüp dolaşıp bakınıyorum yine buraya.azıcıkta olsa uğrayın buraya olurmu:9:

Ben annemin evinde kaliyorum gelince. Fakat daha once (annem Istanbul'a tasinmadan once), Etiler'de Turizm ve Otelcilik Uygulama Otelinde kaliyorduk. Yeri bize cok uygundu, Akmerkez'e 100 metre falan. Ben Taksim gibi kalabalik merkezlerde kalmayi sevmiyorum, burasi bogaza yakin gezmek icin, nezih bir semt. Hic luksu yok, cok cok basit dosenmis, yenilenmis odalari istemen lazim, diger odalar eskii dokuluyor, fakat dedigim gibi yeri... Esetepe'ye de yakin, taksiyle 2 km kadar. Google'dan oteli benim yazdigim sekilde ara, Uygulama Oteline tikla, oda resimleri var. Cift kisilik oda 100 ytl yaziyor, bilmiyorum ucuzmu diger otellere gore.

Tesekkur ediyorum Kampacigim verdigin bilgiler icin...bir daki sefere oray'lada gorusecegim
(BW'demi calistigin icin nikin Kampa?;))

Sen sanslisin canim annen Istanbuldaymis....keske benimde yakin ailem orada olsa.
Artik bizim tedavi Eylul/ ekime kalacak, maddi olarak biraz yiprandik...arka arkaya 2 defa yurtdisindan bir ayligina gidip gelmek cok masrafli oluyor...neyse hayirlisi...herseyin bir zamani var.

Ayrica senin tedavinde hayirli olsun, insallah hersey guzel gidecek ve hamile kalirsin ve guzel haberleri burada paylasirsin:)

Hayirli cumalar
Sevgiler:54::54:

selam arkadaşlar yine kimse yok yine yok.hiçmi vaktiniz yok.şöyle yatmadan ne var ne yok diye azcıkta mı bakamıyorsunuz.burası bunu hak etmiyor.evet belki buraya tedavide olanlar bişeyler öğrenmek için geliyor.yol yordam merkez tavsiyeleri için ama bence hayata dair başka şeylerde paylaşıyor.ben kopamıorum burdan.dönüp dolaşıp bakınıyorum yine buraya.azıcıkta olsa uğrayın buraya olurmu:9:

Iyi geceler Maicim....sesiz ama yinede bence arkadaslar okuyorlar ama yorm yapmiyorlar.
Ben ancak bu gec saate vakit bulabildim, bir bakayim dedim. Ugramasamda aklim dasiniz, neler yapiyorlar, tedavideki arkadaslarin tedavisi nasil gidiyorki, hamislerin hamileligi nasil ilerliyor diye dusunuyorum.

Nasilsin, nasil gidiyor hersey?

Herkese selam ve sevgiler, tatli ruyalar

Sevgiler
:54::54:

Iyi geceler Maicim....sesiz ama yinede bence arkadaslar okuyorlar ama yorm yapmiyorlar.
Ben ancak bu gec saate vakit bulabildim, bir bakayim dedim. Ugramasamda aklim dasiniz, neler yapiyorlar, tedavideki arkadaslarin tedavisi nasil gidiyorki, hamislerin hamileligi nasil ilerliyor diye dusunuyorum.

Nasilsin, nasil gidiyor hersey?

Herkese selam ve sevgiler, tatli ruyalar

Sevgiler
:54::54:

günaydın hepinize

günaydın gülbahar evet canım okunuyor da bir iki gün boyunca mesaj yazılmayınca sanki uzunnnn süre kimse gelmiyor gibi.beklide daha önce daha kalabalık olduğu için.herkes iyi olsunda sonrada gelselr olur.gülbaharcım öğretmen evi ayarlasa kendine nasıl olur.sanırım onların günlüğü 50 lira en azından benim sorduğum öyleydi ama boş oda yoktu.ama siz önceden rezv.yapsanız belki bulursunuz.

Tesekkur ediyorum Kampacigim verdigin bilgiler icin...bir daki sefere oray'lada gorusecegim
(BW'demi calistigin icin nikin Kampa?;))

Sen sanslisin canim annen Istanbuldaymis....keske benimde yakin ailem orada olsa.
Artik bizim tedavi Eylul/ ekime kalacak, maddi olarak biraz yiprandik...arka arkaya 2 defa yurtdisindan bir ayligina gidip gelmek cok masrafli oluyor...neyse hayirlisi...herseyin bir zamani var.

Ayrica senin tedavinde hayirli olsun, insallah hersey guzel gidecek ve hamile kalirsin ve guzel haberleri burada paylasirsin:)

Hayirli cumalar
Sevgiler:54::54:

Gulbaharcim evet cok masrafli oluyor, resmen servet gibi paralar gidiyor, ama ne yapalim, insallah mukafati paha bicilmez olacak :)
BW nedir bak merak ettim simdi. Ben Prag'da yasiyorum ve evime yakin cok sevdigim bir park var, Kampa Park, o yuzden...

günaydın hepinize

günaydın gülbahar evet canım okunuyor da bir iki gün boyunca mesaj yazılmayınca sanki uzunnnn süre kimse gelmiyor gibi.beklide daha önce daha kalabalık olduğu için.herkes iyi olsunda sonrada gelselr olur.gülbaharcım öğretmen evi ayarlasa kendine nasıl olur.sanırım onların günlüğü 50 lira en azından benim sorduğum öyleydi ama boş oda yoktu.ama siz önceden rezv.yapsanız belki bulursunuz.

Gunaydin Mai'cim,

Onerin icin tesekkur'ler, bende dusundum ogretmen evini ve arastirdim Sisli'de var bir tane ama ucreti yazmiyordu ve ancak Eylul'de gitmeyi dusundugumuz icin aramadim, ama temmuz/ agustos gibi arayacagim.

Sevgi ile kal canim

:54:

Gulbaharcim evet cok masrafli oluyor, resmen servet gibi paralar gidiyor, ama ne yapalim, insallah mukafati paha bicilmez olacak :)
BW nedir bak merak ettim simdi. Ben Prag'da yasiyorum ve evime yakin cok sevdigim bir park var, Kampa Park, o yuzden...

Merhabalar Kampa'cim,

Aynen oyle bir sene boyu calis birikim yap......bunada sukurler olsun, parayi ancak bir arac olarak gorelim;))
Evet anlamistim Tchekie'de yasadigini:)
BW= Best Western Kampa oteli varya Prague'da oradami calisiyorsun diye dusunmustum....bende hep hayalimde bir gun gitmek isterim Prague'a, kulturel acidan cok zengin bir sehir....Kafka, Mozart...'in sehiri......ogrenci zamanlarimi hatirladim;)
Orada hayat nasil? ne zamandir orada yasiyorsun?
Kusuruma bakma sorularim cok ozel ise, cevaplamazsin....

předává dobrý den:54:

valla bende hergün bakmadan edemiyorum.alışkanlık oldu.bahar geldi herkes gezmelerde sanırım.bendenizde bu ay beklemedeyim,ilaçsız sadece bitkisel kürler deniyorum.geçen ay çok kötü takmıştım kafama olmadı,bu ay aklıma getirmemeye çalışıyorum.sitede bir topikte bitkisel bir ilaç duydum onu araştırıyorum.branca ursulai adı,özü tavşancılotu yada öğrek otu diyede geçiyor.ama ilaç birtek romanyada satılıyor.nasıl getirteyim bilemedim.hiç duydunmu böyle birşey,denedinizmi arkadaşım?

Hepinize hayirli cumalar diliyorum! hersey gonlunuzce olsun! Dualarimiz kabul olsun....amin!

Ben muzik seven birisiyim, hemde cok seviyorum..., her turlu muzik ama sufi muzik bir baska, ruhumu dinlendiriyor, rahatlatiyor ,... dolayisiyla bu ney dinletisi hepinize armagan kader arkadaslarim:54:

Hayırlı Cumalar muhteşem Ney Sesi Yürekleri sızlatan duygusal... - YouTube

Sevgi ile kalin!
:54:

sağol canım ne kadar güzel nekadar duygulu bende çok severim ney sesini.ne zaman dinlesem burnumun direği sızlar yaşlar akar gözümden.ne içten bir ses alıp götürür insanı bir başka aleme.hayırlı cumalar canım gerçi akşam oldu ya ..

merhaba güller..:16:.beklenen gün yaklaşıyor. (lucrin) e başladım bile.nisanın son günü regl olursam tedaviye başlıyoruz inşaallah.dualarınızı esirgemeyin lütfen.arada bir hayıt tohumu içiyorum. devam etsemmi bıraksammı nedersiniz.? birde eşim azosperm. inş. sperm bulunur hayırlısıyla sağlıkla..

Son düzenleme:
Back
X