38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

valla bende hergün bakmadan edemiyorum.alışkanlık oldu.bahar geldi herkes gezmelerde sanırım.bendenizde bu ay beklemedeyim,ilaçsız sadece bitkisel kürler deniyorum.geçen ay çok kötü takmıştım kafama olmadı,bu ay aklıma getirmemeye çalışıyorum.sitede bir topikte bitkisel bir ilaç duydum onu araştırıyorum.branca ursulai adı,özü tavşancılotu yada öğrek otu diyede geçiyor.ama ilaç birtek romanyada satılıyor.nasıl getirteyim bilemedim.hiç duydunmu böyle birşey,denedinizmi arkadaşım?

bernacımben hiç kullandım onu bilmiyorum.ama sanki tavşancıl otu yabancı gelmedi eğer yanlış hatırlamıyorsam sanki adımıydı soyadımı coşkun olan şu bitkisel ürünler satan bir dr vardı ondan duydum gibi.ama emin değilim.istersen bir araştır.neye yarıyormuş bu peki anlatırmısın onu yapmadın belki onuda kullanıtım bende.

merhaba güller..:16:.beklenen gün yaklaşıyor. (lucrin) e başladım bile.nisanın son günü regl olursam tedaviye başlıyoruz inşaallah.dualarınızı esirgemeyin lütfen.arada bir hayıt tohumu içiyorum. devam etsemmi bıraksammı nedersiniz.? birde eşim azosperm. inş. sperm bulunur hayırlısıyla sağlıkla..

canım hayırlı olsun tedavin ben bu ay dinlenmedeyim inşaAllah haziran başı gibi ben de başlarım.

Sema75 sen yazilarinin altindaki bilgi bolumunu nasil yapiyorsun? Sitede bu fonksiyonu arayip duruyordum ben de. Tedavim ile ilgili aciklama yazayim, her sefer gorunsun istedim.
Tesekkurler.

canım profiline gir orda sadece bebegin dogum tarihi yazıyorsun ....

Merhabalar Kampa'cim,

Aynen oyle bir sene boyu calis birikim yap......bunada sukurler olsun, parayi ancak bir arac olarak gorelim;))
Evet anlamistim Tchekie'de yasadigini:)
BW= Best Western Kampa oteli varya Prague'da oradami calisiyorsun diye dusunmustum....bende hep hayalimde bir gun gitmek isterim Prague'a, kulturel acidan cok zengin bir sehir....Kafka, Mozart...'in sehiri......ogrenci zamanlarimi hatirladim;)
Orada hayat nasil? ne zamandir orada yasiyorsun?
Kusuruma bakma sorularim cok ozel ise, cevaplamazsin....

předává dobrý den:54:

Elbette cevaplarim, gerci forumu kendi hayatimla mesgul etmemek icin kisa yazacagim. Maalesef ozel mesaj gonderemiyorum henuz :(
8 senedir buradayim, isim sebebiyle geldim ve sehre hayran kalip kalmaya karar verdim. Esimle de burada tanistim. Ingiltere'desin sanirim, gezmeye gel, bulusalim :)

meraba kizlar iyisiniz umarim hepiniz..pek giremiyorum benimkiler buyudukce oturup yazamiyorum pek..ama okuyorum yazilarinizi..Allah hepinizin gonlundekini versin insallahh..

nzl..ismini dogru yazmadim herhal ama anlarsin umarim arkadasim..tedavin hayirli olsun bu son olsun gobisin dolsun insallahh..canim ilac kullanmaya basladiysan hic bir ot bitkisel birsey kullanma derim sana ters tepki verebilr kullandigin ilaclara..nacizane fikrim..rabbim rast getirsin islerini guclerini .. seninde tedaviye hazirlanan butun arkadaslariminda insallahh..

meraba kizlar iyisiniz umarim hepiniz..pek giremiyorum benimkiler buyudukce oturup yazamiyorum pek..ama okuyorum yazilarinizi..Allah hepinizin gonlundekini versin insallahh..

nzl..ismini dogru yazmadim herhal ama anlarsin umarim arkadasim..tedavin hayirli olsun bu son olsun gobisin dolsun insallahh..canim ilac kullanmaya basladiysan hic bir ot bitkisel birsey kullanma derim sana ters tepki verebilr kullandigin ilaclara..nacizane fikrim..rabbim rast getirsin islerini guclerini .. seninde tedaviye hazirlanan butun arkadaslariminda insallahh..

çok sağol canım...göbekten (lucrin) yapıyorum.adet olunca gideceğim inş. istanbula. İkizlerinle birlikte Allah a emanet olun.

kizlar ida yi aksamlar..merak ettim bahar..zarpdeniz denizbulut alabama diger eski arkadaslar iyimisiniz nerelerdesiniz cikin ortaya ..buarada CANS meraka ettim nasilsin sin canim hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insallah..ben hergun bakiyorum yazmaya calisiyorum..bu dopikten kopamiyorum..sizde kopmayin ltfen..

DENIZBULUT..TAYF..sizlerde gorunmez oldunuz kele iyimisiniz,,opuyorum hepinizi hayirli geceler..

günaydın 38 in gülleri:71: :71: :71:

herkese merhaba....
toana...senin dopiğini yerim kız...hollandanın çifte tomurcuklu gülü.

kızlar..büyük ihtimalle herkes bahardan dolayı gezmelerde ve de çocuklarını gezdirmelerde....bu yüzden vakit bulamıyorlar..ben kendi adıma söyliyeyim zilliden vakit bulamıyorum.gidebildiğim kadar götürebildiğim kadar kızımı heryerer götürmeye başladım.yoksa herkes gönlümde.canım yavrum ...bacaklarımı öpüyor pantolonun üzerinden.tut.diyor elimi istiyor.burayı bırakayım diye....yazamıyom artık..

bu arada....DENİZ BULUTUNbugün doğum günü..

MUTLU YILLAR DENİZ BULUT...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.MUTLU YILLAR ANSİKLOPEDİ KADIN..BATU İLE UZUUUN MUTLU YILLAR

selam :(

kızlar devamsızlıktan kalanlardan biride benim fazla gelemiyorum.
Alkan yazmış camda, kapıda, balkonda diye biz Enes le parktayız, yollardayız, güneşli olan açık havada heryerdeyiz.
artık arabasında, mama sandalyede hiçbirşekilde durmak istemiyor.

İnşalah herkes iyidir.
mai Haziranda tedavin İnşallah güzel sonuçlanır canım.
Toana nasılsın?
Cans pek girememiş. sanki çok giriyorum ya topiğe birde uğrayamayanları yazıyorum :))) İnşallah iyiidir.
Denizgeldi bacakların çatırdaması konusunda haklısın benimkiler fena çatırdıyor bazen bu yüzden kafamda çatırdıyor ne yalan söyleyim :)
Kampa görüşmeni yapıp döndün sanırım test ve tahlillerini ordaı yaptırcaksın? İnşallah sağlıkla bebeğin gelir.
Evimiçin senin nasıl gidiyor?

herkese sevgiler,

MERHABA ARKADAŞLAR...

Sanırım baharın gelişi ve doğanın canlılığı tum ınsanlara yansıyor.Guzel havanın rahiyası güneşin rehaveti bedenımızı ve ruhumuzu yenılıyor...Artık kapalı yerlerde durmak bıle ınsanı bunaltıyor acık havanın dayanılmaz cekıcılıği sanırım tum arkadaşlarımızı cezbetmıs ..Herkes mutlu olsun herkes gonlunce gezsın ...

benı soran merak eden tum arkadaşalara gonulden tesekkurler .. ıyı kı varsınız... Maalesef gelısmeler ''ohh '' her şey yoluna gırdı dıyebılecegım sevıyede degıl.. Plesantadakı kanama bebekle ılgılı bır cok gelısmeyı etkılıyor .. Amnıyon sıvısının mıktarını , bebegın gelısımını .. Ama bebegım kahramanca savasıyor .. tum kalbımle dua edıyorum .. her sey duzelecek ınşallah ... sımdılık sıkı takıpdeyız. Cumartesı gunu unlu bır radyolag olan Eyup Ekıcıye gıdecegız . Ayrıntılı ultrason ıcın .. Aslında benım dr um ayrıntılı ultrasyonu yaptı ama ben farklı bır goz daha gorsun ıstıyorum... Aslında kanamayı tetıkleyen sey kullandıgım cleaksan ıgne oldu ... Perınatolag olan dr uma gore plesanta buyudukce kanama onemsız sevıyeye gelebılırmıs .. Her seyın hayırlısı ....

Hepınızı cok opuyorum....

MERHABA ARKADAŞLAR...

Sanırım baharın gelişi ve doğanın canlılığı tum ınsanlara yansıyor.Guzel havanın rahiyası güneşin rehaveti bedenımızı ve ruhumuzu yenılıyor...Artık kapalı yerlerde durmak bıle ınsanı bunaltıyor acık havanın dayanılmaz cekıcılıği sanırım tum arkadaşlarımızı cezbetmıs ..Herkes mutlu olsun herkes gonlunce gezsın ...

benı soran merak eden tum arkadaşalara gonulden tesekkurler .. ıyı kı varsınız... Maalesef gelısmeler ''ohh '' her şey yoluna gırdı dıyebılecegım sevıyede degıl.. Plesantadakı kanama bebekle ılgılı bır cok gelısmeyı etkılıyor .. Amnıyon sıvısının mıktarını , bebegın gelısımını .. Ama bebegım kahramanca savasıyor .. tum kalbımle dua edıyorum .. her sey duzelecek ınşallah ... sımdılık sıkı takıpdeyız. Cumartesı gunu unlu bır radyolag olan Eyup Ekıcıye gıdecegız . Ayrıntılı ultrason ıcın .. Aslında benım dr um ayrıntılı ultrasyonu yaptı ama ben farklı bır goz daha gorsun ıstıyorum... Aslında kanamayı tetıkleyen sey kullandıgım cleaksan ıgne oldu ... Perınatolag olan dr uma gore plesanta buyudukce kanama onemsız sevıyeye gelebılırmıs .. Her seyın hayırlısı ....

Hepınızı cok opuyorum....

Ohh bee , ne zamandir soramiyordum , korka korka da olsa sordum sonunda. Haberler iyi neyse ki. Ayrintili ultrason iyi gecmis, 20.haftayi da gectin. Insallah biyle savasci ve dayanikli biri olur buyudugunde de.

Bende gorunurde birsey yok. Haftaya kontrolum var. 23 mayis da da ayrintili var. gun sayiyorum yani. Bu arada evi komple badana yapmaya karar verdik. Su bazli boyalar zararli degil diye biliyorum ama yine de hamilelikte evde boya yapilmasiyla ilgili ne tavsiye edersiniz?

Denizbulut, nice yillara. Insallah miniginin buyuyup mezun oldugu, evlendigi yillari da gormek nasip olur sana.

Güzel bir tatil günü daha...Öncelikle işçi ve emekçi olan herkesin bayramını içtenlikle kutluyorum.Emeklerinin karşılığının verildiği,alın terinin kıymetinin bilindiği bir toplumda,el ele yürek yüreğe kardeşlik ve dostlukla kutlayacakları bayramlar diliyorum onlara...
Evet topik sessizleşti hatta neredeyse kimsesizleşti ama nedeni belli enazından.O yüzden de gönül koymuyorum ben.Mevsim geçişleri böyledir ama düzelir.Benim tedavim Allah kısmet ederse haziranın sonuna doğru başlamış olacak.Mai,kampa ve ben sanırım aynı zamanlarda start vermiş olacağız.İşte o zaman biliyorum ki öncekilerde olduğu gibi kalpler yine bizimle birlikte atar.Şu an topikte bildiğim kadarıyla tedavide olan kimse yok.Varsa Allah yardımcısı olsun emeklerinin karşılığı nurtopu bebekler olsun diyorum.
Evimcim , cans ve toana topiğimizin hamişleri.Bebişlerimiz bildiğim kadarıyla kış aylarında doğacaklar ve onları buradan sevgiyle sevip koklayacağız.Tayfın bebeklerini nasılda heyecenle gün gün takip etmiş beklemiştik.Aynı heyecanla onları da bekleliyoruz sağlıkla gelecekler inşallah.Aynı şekilde sümüklü böceğin gelişi bizimde sümüklerimizi epey bi gözyaşlarımıza karıştırmıştı.Güzel günleri birlikte yaşadık ne güzel...Tayf,denizbulut,alabama ve diğer tatlı anneler....Sesiniz çıkmıyor ama haklısınız.İşiniz zor.Bebek büyütmek öyle karşıdan bakıldığı gibi kolay değil.En gönüllü ve en zahmetli işçilik.Allah yardımcınız olsun.Bebeklerinizle güzel huzurlu sağlıklı günleriniz olsun.Ama yine de ara ara gelin.Dediğim gibi özlüyoruz biz sizi.Alabama ses ver ve hatta bağır filan.Alkan kaldır kıçını vakit kaybediyorsun de bana.Sigarayı hala mı içiyorsun yuuuuh sana de.Söyle işte bir şeyler çünkü şimdi belkide öncekinden de çok ihtiyacım var motivasyona.
Denizbulut,yeni yaşın kutlu olsun canım.Sevgilimle aynı gün doğmuşsun.Allah uzun ve güzel bir ömür versin size.Sevdiklerinizle huzur içinde yaşayın.
Görüşmek üzere Herkese kucak dolusu sevgiler...

herkese selm
nslsınz hanmlar biz doğm yaptk epey oldu ama hiç buaraya bakamıyrm yalnız olmak zor ondan giremedim hiç burata kim ne durumda bakamıyrm bugün bunu yazmaya fırsat buldum inş yakında kardeişmde biraz duracam çıldırmamak için beni özellikle mrak eden arkadaşlara kusura bakmayın hiç yzamadım bakandm oğlm kızm biz iyiyz allaha şükür
cans sende biraz sıkıntılı geçriyrsn herhalde inş herşy gönlünce olur sana dua edecem canm
denzvedrdi ve baharnaz keyifler ii gibi allh artırsn valla ben çok zor dumdaym ikisined eyetişemiym gibi biraz yakınlarda duraym bana ve bebeklerime baksınlar son sayfayı tek okudum kusura bakmayın herkesei inş. herşey gönlünce olur hanmlar

Ohh bee , ne zamandir soramiyordum , korka korka da olsa sordum sonunda. Haberler iyi neyse ki. Ayrintili ultrason iyi gecmis, 20.haftayi da gectin. Insallah biyle savasci ve dayanikli biri olur buyudugunde de.

Bende gorunurde birsey yok. Haftaya kontrolum var. 23 mayis da da ayrintili var. gun sayiyorum yani. Bu arada evi komple badana yapmaya karar verdik. Su bazli boyalar zararli degil diye biliyorum ama yine de hamilelikte evde boya yapilmasiyla ilgili ne tavsiye edersiniz?

Denizbulut, nice yillara. Insallah miniginin buyuyup mezun oldugu, evlendigi yillari da gormek nasip olur sana.

umarım çok güzl geçer ayrınıtılı

herkese selm
nslsınz hanmlar biz doğm yaptk epey oldu ama hiç buaraya bakamıyrm yalnız olmak zor ondan giremedim hiç burata kim ne durumda bakamıyrm bugün bunu yazmaya fırsat buldum inş yakında kardeişmde biraz duracam çıldırmamak için beni özellikle mrak eden arkadaşlara kusura bakmayın hiç yzamadım bakandm oğlm kızm biz iyiyz allaha şükür
cans sende biraz sıkıntılı geçriyrsn herhalde inş herşy gönlünce olur sana dua edecem canm
denzvedrdi ve baharnaz keyifler ii gibi allh artırsn valla ben çok zor dumdaym ikisined eyetişemiym gibi biraz yakınlarda duraym bana ve bebeklerime baksınlar son sayfayı tek okudum kusura bakmayın herkesei inş. herşey gönlünce olur hanmlar

Ooooooo kimler gelmis. Allah kolaylikversin. Saglikla buyusunler insallah.

Merhaba kizlar. Bu senenin ilk piknigini yaptik bugun, oh mis gibi cimenler, mavi beyaz gokyuzu. Nefis bir tatil gunu gecirdim, keyfim yerinde. Insallah hepinizin keyfi iyidir. Bence de sessizlik bahardan dolayi, herkes gezmede, akildaki dertler dagildi, iyi de oldu.
Sevgiler

selam kızlar.
merye allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. kolay gelsin sana.

kızlar vallahi artık evde hiçbir şekilde bilgisayarı açamıyorum Mert asla iki satır yazmaya veya okumaya müsade etmiyor. ancak o yattıktan sonra açabilirim. ki o zamanda yüzüme falan krem süremiyorum o kadar yani. yemek mi toplamak mı kendime bakmak mı yoksa cumburlop yatağa yatmak mı şeklinde.
sabah maraton başlıyor zaten evden çıkıp işe gelmem 10 11 oluyor. işte girip okuyorum bakıyorum gerçi sizde maşallah pek bişi yazmıyor paylaşmıyorsunuz. ama gerekli bilgileri alıyorum. biraz kendime vakit ayırmaya çalışıyorum işte. hamile kaldığım kiloya düştüm sayılır çok şükür. bakıcımız iyi bir ayımız doldu. devam ediyoruz bakalım inşallah böyle devam eder.

cans canım allah yardımcın olsun çektiğin sıkıntılara en kısa zaman da şifalar versin ve sana da dayanma gücü versin.
alkancım sen motive mi istiyosun içiyosan o zıkkımı vallahi çok kızarım söylimm. bebeğin olunca diyeceksin ya vallahi oluyomuş bak oldu olacak diyenlere inansaymışım keşke belki daha çabuk olurdu. o yüzden inan olacak.
maicim işte yukarda yazdığım gibi sebebler sen de yumoşları biriktiriyomuşsun hadi allah yardımcın olsun.
diğer kızlar yeniler hepinizin allah yardımcısı olsun.

Back
X