38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kampa sende yanlış anlamadıysam gelmişsin yada geleceksin yeni tedavi başlıyormış. çok sevindim hadi inşallah bu kez bebeğini karnına koyup gidersin canım.

meraba kizlar umarim hepiniz iyisiniz..benimde gobek agrim var kac gundur saga donuyom agriyo sola donuyorum agriyo buda gececek rabim daha beterini vermesin insallahh..:16:

Deniz bulut ..iyi dogdun nice uzun yillara esinile yavrunla beraber.. DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN..:71::71:

CANS..canim hersey daha iyi olur insallah bak 21. haftaya girmissiniz masallahh size..rabbim darda zorda koymadan yavrun gelsin kucagina..:emir_bebek:

ALKAN..canim evet eylulde dogucaklar ama daha erken olabilir dedi dr um..tabi hayirlisi problemsiz olsunlarda teyzesi nezamn olurlarsa olsunlar ..sen naptin basliycanmi tekrar tedavine..ltfen o sigarayida birak ve yoluna devam et..gecen tv de duydum 49 yasinda bir kadin kendi yumurtasiyla hamile kalmis..bak ben 4 aydir hic agzima sigara almiyorum daha dogrusu yaklasamiyorum sigara kokusuna dayanamiyorum bulaniyorum..ben zaten fazla icmezdim canim da istemiyor istesede bu saateen sonra icmem..sende tiksinirsin insallahh..en iyisi simdiden birak cunki sonu yok cek birak baska birsey yok hem cana hem mala zarar..ben boyle yaziyorum ama umarim kirilmiyorsun ama ben cok istiyorum seninde bebeyin olsun..inan buna..opuyorum seni ..:34:

Evet kizlar trkiyeye bahar geldi ama bura hala kis icimiz daraliyor..hos hava guzel olsada polen allerjim oldugundan disari cikamiyorum hapsirik tutmasin diye..neyse hepinizi opuyorum..:54::54:

kampa sende yanlış anlamadıysam gelmişsin yada geleceksin yeni tedavi başlıyormış. çok sevindim hadi inşallah bu kez bebeğini karnına koyup gidersin canım.
Evet Alabama, Istanbul'a geldim, ilk gorusmemi ve genetik testi yaptim, sonuc henuz cikmadi. Bu ay icinde tekrar gelip laparoskopi vs yapacagim. Sonuca gore karar verilecek. Insallah dedigin gibi olur, butun basarisiz denemelerin sonuna gelmek istiyoruuuum.

bende kaliteli yumurtam olsun diye bazı küleri karıştırdım sanırım ters tepti üstüste adet oldun tarçın çörek otu bal yedim tam adetim bitmek üzere zeytinyağında incir yedim hadii sil baştan tekrar adet oldum :(bu seferde hayıt aslanpençesi kullandım kesilsin diye kesildi ama ne bileyin vucudum bi değişik oldu yüzüm sivilcelendi sanırım hormon dengem bozuldu..allah yardımcımız olsun hepimizin emeklerimizin karşılğını tez zamana hayırla sağlıkla versin işallah..

güller herkese selam...:71:

buraya yazmak demek her an birşeylerin kırılacağı döküleceği demek...en uygun zamanımda yazacağım.Allahım hepini<zin gönlünün muradını versin.çıkmalıyım sevgiler

38 yaşın gülleri herkese merhaba:-)) bugün hıdırellez bebek dileklerimde sizlerde varsınız.inşaallah dileklerim gerçekleşir ve bizleri bebeklerimizle sevindirir.dileklerinizde benide unutmayın.yaşımız 38 ve üstüde olsa bizler inşaallah anne olacağız umudumuzu yitirmeyelim değilmi:-)) sağlıkla kalın canlarım benim..

meraba kizlar..anlasilan yavas yavas bu topigimizin adi silinecek sizler boyle yapinca buralar boyle oluyor iste..tamam gezmedesiniz ama hicmi vaktiniz yok yahu.:20::20:.unutmayalim burayi kizlar..bilgilerimizi bildiklerimizi paylasalim..yanliz kalmayalim..opuyorum hepinizi..:54::54:

Mai ve toana size canlı canlı selamlarrrr...
Kızlar bu gece hıdrellez umarım biliyorsunuzdur.Bebek isteyenler gül ağacının altına beşikleri astılarsa iyi asmadılarsa koşup assınlar:)))Ben hiç evden çıkamadım ama 4 abla 4 ayrı dala kesin beşikleri yaptılar.Ola ki tuttu.4 bebek oleyyyyy:)))işin eğlenceli yanları bunlar ve geleneklerimiz acayip keyifli...Umarım herkes iyidir.Ben de iyiyim.Kendinize iyi bakın sevgiler...

iyi geceler 38 in gülleri:71:

alabama ....uğrmışsın...aynı moddayız... biraz büyüseler de daha sık uğrayabilsek....gönlümüz burada....Allahım diğer gülleri de sevindirsin inşallahhhhh....

merye....oğluşu gülü güle büyüt...hayırlı evlat olsun...

toana.....kızma kızma... senin kızlar bir gelsin de gör bakalım nasıl oluyormuş....sen bilgisayarı açamıyacaksın bile..heh heh...şimdi gezdiğin gezdik çaldığın düdük...öttür kızlar gelene kadar.bak sonra düdüğü onlar öttürecek:))

nisa....hep aklımdasın.hergün arıyacağım diyorum.inan olmuyor..nasılsın?

alkan.....hocam arada yazın yaaaa...ben her eğitimcinin yazılarından mutlaka birşeyler kaparım...güzel yazılarınızı bekliyorum...haziran sonunu unutmuş değilim...her ne kadar yazamasam da okumaya çalışıyorum..sevgiler....

cans hocammmm....nasılız?inşallah endişeler azaldı...

diğer güller....herkse çokkk selam var denizgeldiden....bana gelince...kızım büyüyor.ama beni çok yoruyor zilim...ama çokkk tatlı... gıgımdan oramdan buramdan sesli sesli şapur şupur öpünce unutturuyor bana yorgunluğumu....çokkk seviyorum onu...çok seviyoruzzzz kocamla....yeni bir aşk bulduk biz.Allah isteyen her gönüle böyle aşklar tattısın.İNNNNŞALLAH.....AMİN..

Son düzenleme:
iyi geceler 38 in gülleri:71:

alabama ....uğrmışsın...aynı moddayız... biraz büyüseler de daha sık uğrayabilsek....gönlümüz burada....Allahım diğer gülleri de sevindirsin inşallahhhhh....

merye....oğluşu gülü güle büyüt...hayırlı evlat olsun...

toana.....kızma kızma... senin kızlar bir gelsin de gör bakalım nasıl oluyormuş....sen bilgisayarı açamıyacaksın bile..heh heh...şimdi gezdiğin gezdik çaldığın düdük...öttür kızlar gelene kadar.bak sonra düdüğü onlar öttürecek:))

nisa....hep aklımdasın.hergün arıyacağım diyorum.inan olmuyor..nasılsın?

alkan.....hocam arada yazın yaaaa...ben her eğitimcinin yazılarından mutlaka birşeyler kaparım...güzel yazılarınızı bekliyorum...haziran sonunu unutmuş değilim...her ne kadar yazamasam da okumaya çalışıyorum..sevgiler....

cans hocammmm....nasılız?inşallah endişeler azaldı...

diğer güller....herkse çokkk selam var denizgeldiden....bana gelince...kızım büyüyor.ama beni çok yoruyor zilim...ama çokkk tatlı... gıgımdan oramdan buramdan sesli sesli şapur şupur öpünce unutturuyor bana yorgunluğumu....çokkk seviyorum onu...çok seviyoruzzzz kocamla....yeni bir aşk bulduk biz.Allah isteyen her gönüle böyle aşklar tattısın.İNNNNŞALLAH.....AMİN..

denizgeldicim iyiyim şükür beklemedeyim allah izin verirse haziran başı gibi tekrar başlarım.şu anda paracıkları kazanmaya çalışıyorum kuzularımın yoluna sermek için.elimden başka bişey gelmiyor.gerisi rabbimin takdiri.

Mai ve toana size canlı canlı selamlarrrr...
Kızlar bu gece hıdrellez umarım biliyorsunuzdur.Bebek isteyenler gül ağacının altına beşikleri astılarsa iyi asmadılarsa koşup assınlar:)))Ben hiç evden çıkamadım ama 4 abla 4 ayrı dala kesin beşikleri yaptılar.Ola ki tuttu.4 bebek oleyyyyy:)))işin eğlenceli yanları bunlar ve geleneklerimiz acayip keyifli...Umarım herkes iyidir.Ben de iyiyim.Kendinize iyi bakın sevgiler...

alkancım selam canım görmemişim afola.ayyy unuttum ben hıdır ellezi.acaba bu saatte çıkarsam bir gül dalı bulmaya acep bu bebek sevdasına başıma bişey gelirmi.eşimde gelmediki birlikte giderdik.ben yinede bekleyim.valla bu yolda yapmadığımız az şey kalde.ilerde bütün bunları yazarsak eminim herkesin bir kitabı olur.

ayy alkancım gelsin gelsin iki de gelsin üç te.üçü şakada bir olsun bizim olsun.canım benim benle sen bir şekile kırkları karıştıracaz görecen.gerçi ben yine donduracam.ama seninki olsunda aramıza iki ay girsin önemli değil.

ben pgt(genetik analiz)yaptıracağım için,pgt yaptıran topiğe bakıyorum ya kızlar günde on sayfa yazıyor okumaya yetişemiyorum.birde bize bakın:1:on günde bir sayfa.ne dersiniz yaşımızdan mı?mutlaka paylaşacak bişeyler vardır.evden işten kocadan kaynanadan.tamam bu topiğin konusu bebekte tedaviya başlayana kadar ne yapacaz.tedavide olanlara destek paylaşımda bulunacaz ama hayatın diğer yönleride var.bence insan isterse günde bir de olsa girer,şöyle bir bakar selam verir.
insan nazının geçtiğine sitem yapar,benimde size nazım geçiyor kızlar.az değil iki yılı geçti tanışalı.hepini seviyorum.

DENIZGELDI..meraba canim..dogru soyluyonda bacim..ben merakliyim girmem lazim bugun noldu nlmadi diye ..en azindan bakarim kele..insallah benim kizlar akilli olurda teyzesi..ozaman girerim arada sirada datlimm..senin kiz nasil op yerime senide optm..

ALKAN..meraba canim sanada..valla ben gecen sene unutmamaistim hidirellezi ama bu sene unuttum canim ya..denize atmistim dilegimi gecen sene..aman akan suya atmak daha etkiliymis..Allah kabul etsin dilekelerini seninde 4 duz olsun INSAAAALLLAAHH..OPUYORUMM

Iyi aksamlar guzeller,:54:

Yazamiyorum ama takip ediyorum ben sizleri.

Umarim hepiniz iyisinizdir, buradaki bayanlarin enerjisi cok guzel, gercek hayatta boyle bir ortam olamaz diye dusunuyorum ama ekran arkasindan birbirimize destek oluyoruz, morallerimizi yukseltiyoruz, kendi durumumuzu tek olarak bildigimiz an baskasinin hikayesi okuyup ..ahh bak bir ben degilmisim diye kendimizi yalniz hissetmiyoruz.

- MAi super yapiyorsun devam et canim yumos'larini toplamaya...insallah bir bebisle sonuclanacak
:nazar:-Toana umarim hersey yolunda artik bebisler buyuyor dolayisiyla sende kilo aliyorsundur, kendi yorma canim bol bol dinlen
-Deniz geldi sende cadinla ugrasip gidiyorsun canim, her zaman seni okudugumda hep gulumsuyorum....darisi bizlerimizin basina olsunda her tarafi doksun dagitsin:1::1: op cadini benim icin:54:

- Alkan sende super esprili ve enrjili birisin , eminin ogrencilerin seni cok seviyorlar...kitap yazmayi dusunmedinmi canim? Ayni zamanda cok'da aktif ( Pilates, etc...). HA bak o sigarayi'da durdurmaya bak...haziranda hamile oldugunda zorlanmazsin;))

- Lee, umarim sende iyisin? ne yapiyorsun? ne yapmaya karar verdin?
- Berna, sen nasilsin? kafani biraz toparliya bildinmi?
- Kampa umarim sende moralini yuksek tutuyorsun, zaten sen yapilacak seyleri yaptin ve yapacaksin...ve eminim bebisin yolda ancak bir iki ay meselesi artik. Oralarda havalar nasil buralar nisan'dan beri yagmurlu artik gunes gelse guzel olur bir bahceme bakamadim

Butun tedavide olan arkadaslara bol sanslar, hayirli haberler

Herkese huzur dolu gunler diliyorum

Sevgiler

Opuldunuz:54:

Gokkusagimm mesajina ozelden maalesef cevap gonderemiyorum yeterince mesajim yokmus ;(, ama sen emailini vermek istersen ben sana yazdigim bilgileri gonderirim

gülbaharcım inşaAllah canım hepimizinki bebekle sonuçlansın.

ben kangurumuda merak ediyorum canım nerelerdesin bir ses ver.

alabama maşaAllah sana verdiğin kilolar için.bakıcından da memenun olduğun için sevindim.işleri yoluna koyda eskisi gibi uğra bize.

deniz bulut sen nasılsın canım ya batu apartmana tırmanmaya başladımııı?

kızlar bir dua öğrendim.bunu yapınca dilek diliyormuşsunuz kırk gün içinde allahın izniyle kabul oluyormuş.
yapacağınız şey şu;
1 tesbihe ilk olarak besmele çekin ve imamesinden başlayarak lailahe illallah muhammeden resulullah diyeceksiniz. sonra herbir tanesine(33 adet ) her defasında besmele çekip ihlas duasını okuyun.33 taneyi tamamlayınca aradaki ayıraç durumundaki tanesinede bir kez lailahe illallah muhammeden resulullah diyeceksiniz.sonra diğer 33 tane sine yine besmele çekip ihlas okuyun.diğer 33 taneyide aynı şekilde yapın. bir tesbihi bir kez olacak şekilde tamamlayın.sonra allahtan dileğinizi isteyip kıble yönüne asın.bu 40 gün kalacakmış.inşaallah 40 gün içerisinde dileğiniz kabul olursa 40 tane tesbihi 40 kişiye dağıtacakmışsınız.
ben yapacağım inşaallah dualarımız kabul olur.

$g&#252;l.webp

kızlar hiç merak etmeyin ben aklıma gelen herkesi kendimi ve isimleri aklıma gelmeyenleride, tüm kk daki anne olmak için çaba gösterenler diyede yazdım dileğimizi rabbime ilettim.inşaallah hızır aleyhiselam dileklerimizi rabbimize iletmiştir.
gülbaharıcığım seni alkancığımı da çizdim merak etme:-))
ben kısmetse ağustos gibi tedaviye başlayacağım.sanırım yakınlık derecesinden dolayıda ankara olacak. hayırlısı olsun hepimiz için.sağlıkla kalın kızlar:-))

Son düzenleme:
Iyi aksamlar guzeller,:54:

Yazamiyorum ama takip ediyorum ben sizleri.

Umarim hepiniz iyisinizdir, buradaki bayanlarin enerjisi cok guzel, gercek hayatta boyle bir ortam olamaz diye dusunuyorum ama ekran arkasindan birbirimize destek oluyoruz, morallerimizi yukseltiyoruz, kendi durumumuzu tek olarak bildigimiz an baskasinin hikayesi okuyup ..ahh bak bir ben degilmisim diye kendimizi yalniz hissetmiyoruz.

- MAi super yapiyorsun devam et canim yumos'larini toplamaya...insallah bir bebisle sonuclanacak
:nazar:-Toana umarim hersey yolunda artik bebisler buyuyor dolayisiyla sende kilo aliyorsundur, kendi yorma canim bol bol dinlen
-Deniz geldi sende cadinla ugrasip gidiyorsun canim, her zaman seni okudugumda hep gulumsuyorum....darisi bizlerimizin basina olsunda her tarafi doksun dagitsin:1::1: op cadini benim icin:54:

- Alkan sende super esprili ve enrjili birisin , eminin ogrencilerin seni cok seviyorlar...kitap yazmayi dusunmedinmi canim? Ayni zamanda cok'da aktif ( Pilates, etc...). HA bak o sigarayi'da durdurmaya bak...haziranda hamile oldugunda zorlanmazsin;))

- Lee, umarim sende iyisin? ne yapiyorsun? ne yapmaya karar verdin?
- Berna, sen nasilsin? kafani biraz toparliya bildinmi?
- Kampa umarim sende moralini yuksek tutuyorsun, zaten sen yapilacak seyleri yaptin ve yapacaksin...ve eminim bebisin yolda ancak bir iki ay meselesi artik. Oralarda havalar nasil buralar nisan'dan beri yagmurlu artik gunes gelse guzel olur bir bahceme bakamadim

Butun tedavide olan arkadaslara bol sanslar, hayirli haberler

Herkese huzur dolu gunler diliyorum

Sevgiler

Opuldunuz:54:
canım ben iyiyim dinlenmedeyim bu ay,izmirde karşıyaka festivaller var bu ara oralardayım iyide oluyor kafa dağıtmak için.sadece bitkisel kürlerle bir tane yumoşum olmuşum olmuş bu ay 20.45mmdr. oluruna bıraktık artık rabbim isterse olur.relaxım bu ay geçen ay kafayı yiyecektim nerdeyse.umarım sende iyisindir arkadaşım.herkese selamlar bu arada.işler yoğun bahar geldi ya.yazlık çıkart kışlık kaldır.dolap yeleştir naftalinle malum buralar sıcak.eh birde enginar ,çilek zamanı.enginarlar temizlenip deepfreze konacak ,çilekler reçel olacak.bayağıda almışım iş çok.ama buryada bakmadan edemiyorum birtürlü.hadi bana kolay gelsin sonra yine uğrarım hepinizi öpüyorum.

Back
X