gayem07
haklısın moral bizim en etkili ilacımız ....toparlanmak ve mücadele etmeye devam etmek zorundayız.ilaç konusunda fikir değiştirdim ama homeopathic passislora kullanıyorum...destegin için çok teşekkür ediyorum
umudumuz sönmesin hiçbirimizin ...duaların mutlak kabul olduguna inanıyorummm.
denizgeldi (kocaman yürekli kadın )
seni yıllardır takip ederim.haklısın agladım zırladım geçti
akılcı davranmak lazım katılıyorum...minik denizini öpüyorum ...yazan tivitiii
Alarahan
çok tatlısın

inşallah orjinal ,organik bebeklerimiz olur olmasada savaşa devam...bu hafta nasılsın? ben biraz daha iyiyim ..sanırım teslim tamamen teslim oldum...Dua ediyorum bol bol.
akideciknane
agladım agladım haklısın dediğin gibi kimsede anlamıyor kendimize ediyoruz..zaten kocalar pek sıkıntıdan hoşlanmıyor.
buarada transferin olduda bitti bekleme dönemine ulaştın...
canım bu kadar zamandır mücadele ediyorsun inşallah bu son mücadelen olur bunu tüm kalbimle diliyorum ve dua ediyorum.malesef bu bekleme dönemi oldukça sancılı günlerde uzuun şimdi seni rahatlataca ne varsa yap..kitap oku,film izle dua et...
başaracaksın inşallah.
slogan süper:UGRASAN HERKESIN COCUGU OLUYORR
Gulbahar249
everything gonna be allright babe :) inşallah allahım bize anne olmayı nasip eder.
duana amin diyorum arkadaşımmmm
sakin sakin ve tüm verileri degerlendirerek sonuca ulaşacagını düşünüyorum...ben buna bu kadar test yapılmadı biçoğunu not ettim doktoruma soracagım babe..
kisses and hugs
lee26
aslında önemli olan karnında değil kalbinde taşıyabilmek,büyütebilmek ...
senin koooooooooooooooooooooooooocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaman bi kalbin var o iki yavruya mükemmel bi anne olacaksın...
karı koca verdiğiniz karar için rabbim sizden razı olsun...
maiumut
transferin oldu mu? sanırım sende akideciknane ile aynı süreçtesin ..ya yoksa karıştırdımdı ..
alkan
iyi tatillerrr cnm tadını çıkart.bunu sen ve minik kurabiyen hakettinizzz
bizim içindeee hikayeler biriktir sonbahardaaa kavuşmak üzere.
denizbulut
bu topigin başaran kadınlarındansın .Rabbim oğlunu nazarlardan korusun.gözlerim doldu resimlere bakarken.
rabbim bizede bu günleri göstersin...
.