canım arkadaşlarım canlarım günaydın

)
dün büyük gündü

) çocuklarımızı evlerine getirdim ama akşam teslim etmek şartıyla.sabah 10:30 gibi yuvadaydım.aşklarım hazırlanmış geldiler.oğluma annen sizi almaya gelmiş dediklerinde saatimi takabilirmiyim demiş

) ikisi el ele geldiler kzım henüz konuşamıyor oğlum hoşgeldin dedi sarılıp öptüm ikisinide kokuları o kadar güzeldiki cennet kokusu bu olsa gerek:-

) oğluşum elinde küçük poşeti ve kızımı kucağıma alıp birlikte eve geldik.ilk olarak burasının artık kendisine ve kardeşine de ait olduğunu burada isterse hep birlikte asla ayrılmamak üzere yaşayacağımıza bizlerin onları bırakmayacağına birbirimizi çok seveceğimizi söyledim.yavrum beni öylece dinliyor

) sonra evi gezdirdim odalarını gösterdim.buradaki oyuncakların odanın kendisine ve kardeşine ait olduğunu söyledim.öğle saatinde oğlumla birlikte masayı hazırladık.teyzeleri benim kızım kendisi yemeğini yiyiyor o minicik elleriyle o kadar mükemmel kaşık çatal tutuyor ki anlatamam yani kızım annesine hiç zorluk çıkarmıyor iki kuzumda yemek seçmiyorlar ve tabaklarındakini bitiriyorlar

) kızım öğleden sonra uykusuna kendiliğinden yatıyor.yalnız banyoyu sevmiyoruz sanırım

) banyo yaparken avazı çıktığı kadar bağırdı kıyamam kızıma

) işin en komik tarafı altını bezlerken zorlanmam oldu bezin batlanması nasıl oluyor anlayamadım

) neyse oğlum imdadıma yetişti.anlayacağınız bezleme konusunda çok kötüymüşüm

) kızım uyurken oğlumla sohbet yaptık canım benim o küçücük yaşında neler yaşamış.hiçbir zaman düzenli kalacak yeri olmamış sanırım.kızım uyanınca parka gittik oğluma gideceği okulu gösterdim.bana ben buraya geldiğimde buradan beni alacakmısın diye sordu bende elbette birlikte gidip çıkıştada seni ben bekliyor olacağım.korkman gerekmiyor seni asla bırakmayacağız dedim.sanırım biraz daha rahatladı o zaman olur dedi

)
akşam babamız geldi kızımın erkeklere karşı korkusu var kesinlikle yaklaşmak dokundurtmak istemiyor bana sıkı sıkı sarılıp anne deyişine duyacaktınız... ben mutfakta yemek hazırlarken babamız tüm şaklabanlıklarını deneyerek birazda olsa o korkusunu yenmesini sağlamış

) komşuma ilk kez dün bahsetmiştim.duyunca hoş geldine geldiler.

) ve oğlum burada arkadaş bile edindi.akşam onları teslim etmek ağrımıza gitti.pzt. dilekçemizi vereceğiz.artık evimize alacağız diye.oğlumuz için bekliyorduk.gördükki oğlumuzda akşam bizimle kalmak istedi burada kalıp uyusak iyi olurdu dedi bize bu çoooooook büyük bir gelişme

) o nedenle artık daha fazla beklemeden yanımıza alacağız.inşaallah kısmet olursa salı veya çarşambaya artık hep birlikte kocaman bir aile olacağız.
size bahsetmiştim ben 3.tüp tedavisine başlamıştım.tahlil istemişti dr.lar.fax çekmiştim mekezden aradılar e2 ve fsh değerlerim çok iyiymiş.benim içimden geçenler sanırım birbir gerçekleşiyor.kuzularım geldi arkasındanda onlara yenibir kardeş gelebilir

) biz artık kocaman bir aile olacağız.rabbim huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.bugün çocuklarımı aynı saatlerde tekrar almaya gideceğim.bugün onlarla gezmelere gideceğim

)
ben yuvanın yakınından geçerken bizim yavrumuz burada anne ve babasına kavuşmayı bekliyor derdim.ve allahım bir beklerken iki tane yavrumuzu bize nasip etti.veeee inanın sevgileri o kadar büyükki onları doğursanız bu kadar olmaz.
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.annelere ve yavrularına sağlık diliyorum.anne adaylarına yavrularınıza tez zamanda kavuşmanız dileğiyle.rabbim herkesi sevindirsin.hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama artık ben çok yoğun iki çocuklu anneyim.

) fırsat buldukça mutlaka uğrayacağım.öpüldünüz

)