iyi geceler 38in güzel kızları

) hepinize ayrı ayrı yazmayı çok isterdim ama iki çocuklu (biri henüz bebek sayılır) anne olunca değil bilgisayarın başına oturmaya bile zamanım yok.ama hepsi çok güzel

)hiç şikayetci değilim

)
2 temmuzda eşim ve ben tekrar dünyaya geldik

) yavrularımız artık bizimle.evimizde iki tane melek var

)cıvıl cıvıl çocuklarımızın sesi evimizin mutluluğuna mutluluk kattı

) eşim ve ben büyük aşkla birbirine bağlı kişilerdik şimdi aşkımıza kuzularımızda dahil oldu

)rabbim 10.yıl armağanını bizlere sundu.çok şükür ona.inşaallah bizleri birbirimize hayırlı kılar.inanın doğurmak,yok genimden biri olsun diye uğraşmak hepsi boş.çocuklarımız bize baba anne dedikçe kalbimizin yağları eriyor

) inanın o kadar yoğunum ki artık, işi bırakmakla isabet etmişim

) herşeyim oğlum ve kızım artık tabiii babalarını unutmamak lazım

) geceleri 4-5 kez uyanıp üzerlerini açmışlarmı diye bakıyoruz.sabah .6:30 da ayaktayız.uyku olayını unuttum

) olsun çocuklarım için herşeye değer.çok istememe rağmen sizlere yazamadım aslında anlatacağım o kadar çok şey var ki.oğluma bugün bilgisayarda fotoğraflarımızı gösteriyordum.bir ara babasıyla çekildiğimiz fotoğrafın birini gösterip ben neredeyim anne diye sordu

) bende siz henüz yanımızda değildiniz dedim.evlilik resmimizi gösterip.ben ve baban birbirimizi çok seviyorduk ve evlendik.sonra sizi gördük sizleri çok sevdik.bunlar bizim çocuklarımız.hep birlikte evimizde yaşamalıyız dedik.sizleri yanımıza aldık.bundan sonra asla ayrılmayacağız.deyince oğlumun yüzündeki tebessümü görmeliydiniz

) bana dün, hadi bana sor yuvadamı kalmak istiyorum yoksa evimizdemi dedi.bende söyle bakalım nerede kalmak istersin dedim.evimizde kalmak isterim.yuvaya götürürseniz çok ağlarım dedi.asla sizleri yuvaya götürmeyiz.baban ve ben sizi çok ama çok seviyoruz.biz çok mutlu bir aileyiz dedim.size enteresan birşey söyleyeceğim.hani derler ya allah bereketini verir diye ben bugün öyle birşey yaşadım.bunun sebebide çocuklarımızdı.pazara gittim oğlum ve kızımla onlara henüz hiçbirşeyimiz olmadığından günlük kıyafet falan alacağım.yanımda çok para yoktu.oğlumda kamyon istemişti.kıyafetleri aldım param bitti oğluma istediği oyuncağı alamayacağım diye üzüldüm.çantama tekrar baktım oğlumun oyuncağına yetecek kadar hatta fazla parada vardı

) rabbim bereketi çocuklarımızla evimize getirdi

)
kızlar yaaa kızımın kakalı poposunu bile yıkamak çok güzel

)
kızlar hergün sizlere yazmak isterim ne yapıyorsunuz merak ediyorum.ama maalesef çok erken uyanıyoruz.ama fırsat buldukça sizlerle paylaşımım devam edecek.sevgiyle kalın

)
allah hiç birinizin kucağını boş bırakmasın.sizlere duacıyım.38in gülleri

)