Selam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim...
Günlerdir okuyorum burda o kadar çok şey yaşayanlar var ki, İlk defa tüp bebek deniyeceğim demek ,sormak bile belki abes olucakAma birilerine sormam lazım karar almam lazım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Merhaba huli
Ben senin yerinde olsam tupten once bir kere asilama denerdim. Geblik yasadigina gore rahimde bir problem yok demek ki ama dis gebelik sonrasi bir daha dis gebelik ihtimali yuksek mi bilmiyorum.
Asilamaile tup arasinda daglar jadar fark var. bana asilama 450 tlye mal oldu tup enaz 5000- 6000 (ilaclarla) . bende tek yumurta ( ilacsiz yani) ile asilama tuttu. Esimde morfolojiproblemi vardi. Hareketlilikten daha kotusu yani. Kismet iste zamani gelince oluyor. Kac yasindasin?