38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim...
Günlerdir okuyorum burda o kadar çok şey yaşayanlar var ki, İlk defa tüp bebek deniyeceğim demek ,sormak bile belki abes olucak :17: Ama birilerine sormam lazım karar almam lazım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler

Merhaba huli
Ben senin yerinde olsam tupten once bir kere asilama denerdim. Geblik yasadigina gore rahimde bir problem yok demek ki ama dis gebelik sonrasi bir daha dis gebelik ihtimali yuksek mi bilmiyorum.
Asilamaile tup arasinda daglar jadar fark var. bana asilama 450 tlye mal oldu tup enaz 5000- 6000 (ilaclarla) . bende tek yumurta ( ilacsiz yani) ile asilama tuttu. Esimde morfolojiproblemi vardi. Hareketlilikten daha kotusu yani. Kismet iste zamani gelince oluyor. Kac yasindasin?

Merhaba huli
Ben senin yerinde olsam tupten once bir kere asilama denerdim. Geblik yasadigina gore rahimde bir problem yok demek ki ama dis gebelik sonrasi bir daha dis gebelik ihtimali yuksek mi bilmiyorum.
Asilamaile tup arasinda daglar jadar fark var. bana asilama 450 tlye mal oldu tup enaz 5000- 6000 (ilaclarla) . bende tek yumurta ( ilacsiz yani) ile asilama tuttu. Esimde morfolojiproblemi vardi. Hareketlilikten daha kotusu yani. Kismet iste zamani gelince oluyor. Kac yasindasin?

Selam Evimicin, Dışgebelik sonrası tekrarlama olasılığı normal hiç yaşamayanlarda 1000/3 yaşayanlarda 1000/30 yani 10 kat daha riskli dedi dr. Zaten söylediği gebelik oluşabiliyor belliki en azından bunu biliyoruz. yaş 38 bu durumda 3-5 ay sonra yumurta sayısı daha da düşecek kesin çözüm tüp bebektir. vakit kaybetme aşılama başarı %5 başarı olasılığı. dedi. Ben yinede başka doktora gitmeliyim.
Tabiki maddi manevi yıpratan bir süreç sen neredesin bu söylediğin hangi doktor yada klinik rakamları? Sende nasıl oldu bu süreç?

Hepinize merhaba kizlar.
Akidecik gecmis olsun, vazgecmek yok canim. Cok uzulme, duse kalka yapacagiz biz bu isi sonunda.

Ben biraz tatil yapip geldim. Doktorum tahlil sonuclarimiza bakti, Prolaktin biraz yuksek cikmis, Dostinex onerdi. Esimde de morfoloji sorunu var, Proxeed alacak. Acaba onumuzdeki ay tup tedavisi yapmak yerine, 2-3 ay ilac kullanip sonra mi denesem. Her seyi kontrol edip, duzeltecegim diye, aylar aylar gecti, ne zaman olacak bu is?!

Selam Evimicin, Dışgebelik sonrası tekrarlama olasılığı normal hiç yaşamayanlarda 1000/3 yaşayanlarda 1000/30 yani 10 kat daha riskli dedi dr. Zaten söylediği gebelik oluşabiliyor belliki en azından bunu biliyoruz. yaş 38 bu durumda 3-5 ay sonra yumurta sayısı daha da düşecek kesin çözüm tüp bebektir. vakit kaybetme aşılama başarı %5 başarı olasılığı. dedi. Ben yinede başka doktora gitmeliyim.
Tabiki maddi manevi yıpratan bir süreç sen neredesin bu söylediğin hangi doktor yada klinik rakamları? Sende nasıl oldu bu süreç?

Benim asilama istanbulda ozel muayenehanesinde jinekologuum yapti. Spermleri labaratuarda hazirlatip muayenehanesine gittik. Tup tedavim de bir kere yeditepe bir kere bahcecide oldu.
Dis gebelik riskin yuksekse tabiiki direk tuple baslamayi dusunebilirsin. Rahiminde bisi yoksa o zamn tup tutma ihtimalin yuksek. Baska. Doktora gitse n de bence yastan dolayi zaman kaybetme diyecek sana. Benim izledigim yol da boyleydi aslinda. Tup tedavisine odaklanip ara verdigim aylarda asilama yaptirmakti. Ama hamileligim cok supriz bir sekilde hic umut etmiyorken geldi. Insallah senin de oyle olur.

Kizlarrrrrr selammm inanin digerlerine gore bu sefer cok iyiyimmm kendimii ev isine verdim atiyorumm iviri zziviri hayatima yenilikk olsun at eskileri gelsin yenilerii.denizimmm bence haklisin ben bu tedaviye zorla basladimm icimden bir ses birak artik dedi kendi kendine gelecek ama olsun son kez deneyeyim dedim ama kismet degilmiss.zamani var elbet bu sefer hic aglamadimm yani aksam yatinca sadece bir damla gozyasii bir daha hic aglamadim aglamiyacagim.eviicin kampa ve twwetyymmm cok sagolunn insallahhh dualarinizla olacak biliyorumm her ne kadar tanisamasakda kalplerinizi hissediyorummm sevgilerrrr ve hepimizeee bebekli gunlerr opuldunuzzzzzz

Kizlarrrrrr selammm inanin digerlerine gore bu sefer cok iyiyimmm kendimii ev isine verdim atiyorumm iviri zziviri hayatima yenilikk olsun at eskileri gelsin yenilerii.denizimmm bence haklisin ben bu tedaviye zorla basladimm icimden bir ses birak artik dedi kendi kendine gelecek ama olsun son kez deneyeyim dedim ama kismet degilmiss.zamani var elbet bu sefer hic aglamadimm yani aksam yatinca sadece bir damla gozyasii bir daha hic aglamadim aglamiyacagim.eviicin kampa ve twwetyymmm cok sagolunn insallahhh dualarinizla olacak biliyorumm her ne kadar tanisamasakda kalplerinizi hissediyorummm sevgilerrrr ve hepimizeee bebekli gunlerr opuldunuzzzzzz

Canım geçmiş olsun,inşallah kendiliğinden gelir bebişin.Bazen peşini bırakmak gerekiyor,hakkında hayırlısı.Ara sıra yazsam da sizleri sürekli takip ediyorum,seninle birlikte sonuç alacak bir arkadaş vardı,sanırım MAİ,karıştırmışta olabilirim onu da merak ettim.Hepimizin hakkında hayırlısı,rabbim bizim de kucaklarımızı boş bırakmasın,sevgiler

slm

40 yaşındayım eylülde 6 ıncı tüp bebek tedavime başlıcam kısmetse... benimle aynı dertten müzdarip dostların arasında olmak istedim..umarım faydalı paylaşımlarımız olur..baştan başladım okumaya ama 3000 küsür sayfa olduğunu görünce:) önce bir selam vereyim dedim:))

TWEETY CEVAP BEKLİYORUM CANIM...BENİM TOPİCİME CE DİYİP ÇIKTIN..NASILSIN DİYE YAZDIM AMA CEVAP VERMEDEN KAÇTIN...?:nazar::38:

Yeni gelenler, hosgeldiniiiiz. Hepinize ugurlu gelsin burasi insallah.

Ilaclarimi Turkiye'den ismarladim, burada bulunmuyor, dostinex, elevit vs... Hemen baslayacagim, doktor tedaviye Agustos basinda baslayabilirsin, sorun olmaz dedi. O zamana kadar, kilo sorunu ile ugrasicam. Gerci, hem morali yuksek tutmak, hem cikolatadan uzak durmak cok zooor.

Selam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim...
Günlerdir okuyorum burda o kadar çok şey yaşayanlar var ki, İlk defa tüp bebek deniyeceğim demek ,sormak bile belki abes olucak :17: Ama birilerine sormam lazım karar almam lazım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler

Huli, ben 4 tup denemesi yaptim. 5.ye hazirlaniyorum. Her birini baska yerde, baska prof.dr. ile denedim, sonuc almamak bir kenara, tam arastirmadan tedaviye atladiklarini gordum. Son olarak buradan arkadaslarim bana Memorial'i tavsiye etti, cok memnunum. Herseyi arastiriyorlar, icin rahat edecektir. Ozellikle Semra Hanim'in dedigine cok guveniyorum. Ben olsam onunla konusur, sonra karar verirdim. Basarilar canim.

Huli, ben 4 tup denemesi yaptim. 5.ye hazirlaniyorum. Her birini baska yerde, baska prof.dr. ile denedim, sonuc almamak bir kenara, tam arastirmadan tedaviye atladiklarini gordum. Son olarak buradan arkadaslarim bana Memorial'i tavsiye etti, cok memnunum. Herseyi arastiriyorlar, icin rahat edecektir. Ozellikle Semra Hanim'in dedigine cok guveniyorum. Ben olsam onunla konusur, sonra karar verirdim. Basarilar canim.

Allah yardımcımız olsun. Umarım sende biran önce bebeğine kavuşursun. :emir_bebek:
Semra hanımı özellikle sizlerden çok duydum onuda değerlendiricem. Maliyet hesabı da yapıyoruz malum hayat şartları, ortalama bir fikrin var mı ? Birde Umut Tüp bebek için önerdi birileri. Bahçeci ekibi. Sen onlar hakkında bilgiye sahipmisin? O kadar çok doktor isim var ki karışmamak mümkün değil.
İlgine çok teşekkür ederim sevgiler kocaman :48:

bende bu sene başlıcam ilk defa inşh bian önce bende sonuç alırım :( çok zor bi dönem Allah seninde bizmde yardımcımız olsun bian önce bebklerimizi kucamıza almamızı nasip etsin Allahımm çok zor çünkü ben hala kendime gelemiorumm hayatım alt üsüt oldu onda başka hiç bişey düşünemiorum :( burayada biraz kafamı dağıtmak için kayıt oldum kusura bakmayın iletiniz altına yazıorum ama yeni oldum için pek kulanmayı bimiyorum kusura bakmayın lütfn :(

Allah yardımcımız olsun. Umarım sende biran önce bebeğine kavuşursun. :emir_bebek:
Semra hanımı özellikle sizlerden çok duydum onuda değerlendiricem. Maliyet hesabı da yapıyoruz malum hayat şartları, ortalama bir fikrin var mı ? Birde Umut Tüp bebek için önerdi birileri. Bahçeci ekibi. Sen onlar hakkında bilgiye sahipmisin? O kadar çok doktor isim var ki karışmamak mümkün değil.
İlgine çok teşekkür ederim sevgiler kocaman :48:

Ben 2010'da BAHÇECİ' de denedim ,olmadı..Doktoruma aslında hiç ısınamamıtım,belki ondandır,ben başka doktoru istemiştim..Bahçecide 3 arkadaşım da 2.denemelerinde ikisi ikiz , biri tekiz çocuk sahibi oldular...yani olumlu örnekler de var...ben de 2.denememi Bahçeci ERBİL YAĞMUR'la anlaştım onda deneyecektim,ama UMUT TÜP BEBEĞE git dedi herkes...kafam karıştı..bugün adetimin ilk günü bankacıyım işler yoğun,yarın zor izin aldım...bahçecide mi devam etsem umutta mı yapsam kafam karıştı..erbil bey çok ilgilendi,umuttaki doktorlar çok iyiymiş..bir yandan da evim bahçelievlerde bankacıyım işim ataköy de ..fulya da uzak,ama Altunizade çok daha uzak,,ne yapsam ,bana bir akıl verin ...

bende bu sene başlıcam ilk defa inşh bian önce bende sonuç alırım :( çok zor bi dönem Allah seninde bizmde yardımcımız olsun bian önce bebklerimizi kucamıza almamızı nasip etsin Allahımm çok zor çünkü ben hala kendime gelemiorumm hayatım alt üsüt oldu onda başka hiç bişey düşünemiorum :( burayada biraz kafamı dağıtmak için kayıt oldum kusura bakmayın iletiniz altına yazıorum ama yeni oldum için pek kulanmayı bimiyorum kusura bakmayın lütfn :(

Burcu merhaba, Bende yeni sayılırım... Burayı biraz okumanı öneriyorum. Sayfalar dolusu yaşanmış hikayeler var.. İnanki tüm bunları yaşayan yığınla kadın olduğunu gördükçe daha normalleşecek kafanda herşey, ki ben 1-2 aydır okuyorum ancak cesaret ettim durumu kabullenmeyi, panik olma lütfen olmayalım :) . Ben şimdi sakin sakin araştırmalarımı yapıyorum. sonra 2 hafta tatile gidicem, kısmet olursa Agustosta harekete geçme zamanı diye belirledim kafamda ... güzel düşün güzel gitsin herşey
Sevgiler

MERABA KIZLAR..yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz..insallah bu topik sizlerede ugur getirecek..yolunuza devam edin..ben 6.da kazandim yavrularimi tabi memoriyalde denedim ve tuttu cok sukur simdi cok sukur 7 aylik olduk bile maasallah:nazar::nazar: darisida size ugras veren arkadaslarim..rabbim kucaklarinizi bos koymasin ..bol dua ..Allahin izniyle olacak insallahh..
Kampa..insallah bu defa olacak seninde yavrun gelicek arkadasim..bol sanslar insallahh..hepinize ..hepmize ...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:71:

tedavidekiler başlayacaklar.....Allah yardımcınız şansınız bol olsun.:16:

herkese çok selam....

Son düzenleme:
günaydınn

hoşbulduk iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlarrr

bende memorial da semra hanımı düşünüyorum gidip ön bilgi aldım sekreterinden,adetimin 2. günü gitmeyi planlıyorum inşallah o gün müsait olur..

2004 te ilk denememde ikiz gebelik oldu 14 haftalıkken kaybettim.2008 de tek gebelik oldu 11 haftalıkken kaybettim.3 denememde negatifle sonuçlandı toplamda 5 kez tedavi gördüm.3 ü özel hastanede 2 si üniversite hastanesinde oldu denemelerimin..2 kerede laparoskopi olunca tüm bunlar beni çokkkk yordu.şimdi yeniden güç toplayıp 6 ncı tedaviye hazırlanmaya çalışıyorum...akupunktur denemedim bu tedavimde onu denicem kısmetse.. akupunktur dr.u tavsiyeniz olursa sevinirim..geriye dönük okumaya çalışıyorum....

slm kampa

öncelikle inşallah bu son denemen olur bebeğini yada bebişlerini kucağına alırsın inşaallahh..

senden ricam memorialda yaptrıdığın araştırmalrını ve maliyetlerini yazarmısın,bende orda düşünüyorum hazırlıklı olmak adına soruyorum..tabi herkese yapılan uygulama farklıdır ama aşağı yukarı bir fikrim olsun.

Günaydınnnnn arkadaşlar ,
Bende yaş olarak sizdenim ama tedavide tecrübesizim ,ilk denemem inşallah herkesin kucağını bebekleriyle doldurur allahım amin

Back
X