Meraba kizlar hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR..ben tutamiyorum ama tutanlarinkini rabbim kabul etsin..heryil bu zamana hep beraber cikmamizi nasip etsin rabbim sevdiklerimizden sevdigimizden coluk cocuklarimizdan insallahhhh..
KANGURUM..canim gecmis olsun bu durumda nediye bilirimki ..rabbim sabir versin gercekten zor seyler bunlar 10 haftalik degil birgunlukte olsa parcan iste..zor olur bundan sonra olucak yavrunu yada yavrularini sana bagislasin Allahim insallahh..uzulme desemde zor biliyorum allah guc kuvvet versin..yoluna devam et arkadasim..rabbim rast getirsin insallahh..
Simdi benden haber veriyim size..ben gecen yazmistim hic halim yoktu ya..ogun cok rahatsizlandim ve dr kendimizi zor attik..ve 3 gun hastanede yattim..dogum sancilarim baslamis dedi dr um..ne acilar cektim hemen iceri aldilar..serumla ilacla normale donduk ..bebislerim cok iyiler ama dr um daha kucuk bir ay kadar daha kalir rahmin tasir dedi..cunki ne bir lekelenme nede rahimde aciklik gordu dr,,her sey yolunda dedi ama serum felan taktilar baya serum yedim..bugun evime geldim..esimde benle beraber yoruldu tabii..evimi cok ozledim 3 gunde olsa hastaaneye kimseyi dusrmesin..insallahh... yine ayni olursam ki insallah olmam yine gidicem ..tek dilegim hayirlisiyla hersey bundan sonra daha iyi gider yavrularimi saglicakla kucagima alamyi nasip eder insallahh..opuyorum hepinizi sevgiyle kalin..
Gecmis olsun. Ciddi. Irsey ilmamasina sevindim. Benim de karin agrilarim oluyor arada ozellikle cok ayakta kalinca. Bu aylar da normal diyorlar ama yine de tedirgin ediyor beni. Ben de bir dahaki kontrolumde soracagim doktora ne zaman panik yapmaliyim diye.
Insallah zamanina kadar durur ikizlerin. Tekrar gecmis olsun.