38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kangurum geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin,inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun
Cans ve Toana ikinize de geçmiş olsun,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Kanbar senin adına çok sevindim,ne güzel o yumoşlar sana sağlıklı bebişler olarak geri dönecek inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz,yanlış hatırlamıyorsam aynı yaşlardayız,ne güzel sizlerin sayesinde bir kez daha denemek için kendimde güç bulacağım,hakkında hayırlısı olsun,inşallah hayatının en güzel doğum günü hediyesini alırsın.Dualarım hepinizle...

42 yaşımdayım.İlk denemem Bahçeci Fulada idi 2010 da..Bşarısız oldu.Bizimki sebebi belirsiz intertifilite 2004 'te evlendiğim gün hamile kalmış,benim sağlık problemi nedeniyle bebeği almışlardı.Bir daha olmadı normal yolla.2.denememi de Bahçeci Fulya Dr.Erbil Yağmur'da deniyorum.Duanıza ihtiyacım var.Yarın OPU'm var.Duanızı eksik etmeyin.Bol sayıda ve kaliteli yumurtalarım olsun.Güzelce döllenip,çok kaliteli embriyolarım olsun.Sonra 1 ay dondurulacaklar,ve transfer olacaklar...Hamile kalayım Allah'ım Ramazan AYINDA GÜZEL HABERLER ALAYIM...BAYRAMIM OLSUN ..15 AĞUSTOS ZATEN DOĞUM GÜNÜM...DUA EDİN LÜTFEN..

merhaba, bende erbil bey.in hastasıyım senin neden dondurulmuşlarla transferini yapmak istiyor,merak ettim doğrusu???

Merhaba,aslında moralim çok bozuk,tutunduğum bütün dallar elimde kalıyor sanki,dün doktora gitmiştim hormonlarıma baktırdım FSH 33, e2 88 çıkmış.Doktor değerler yüksek,menopoza geçiş sürecindesin bu aşamada bu değerlerle hiç deneme dedi.Bilmiyorum,daha Ankaradaki doktorumu aramadım,onlarda hiç FSH takılmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum,çelişkide kaldım.Bu FSH düşer mi ya da değeri yüksek olupta hamilelik yaşayan oldumu,üffffffffff canım çok yanıyor.Dhea,omega3,hayıt tohumu ,folikasit kullanıyorum,faydası olur mu acaba?Bir kez daha denesem mi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,aslında moralim çok bozuk,tutunduğum bütün dallar elimde kalıyor sanki,dün doktora gitmiştim hormonlarıma baktırdım FSH 33, e2 88 çıkmış.Doktor değerler yüksek,menopoza geçiş sürecindesin bu aşamada bu değerlerle hiç deneme dedi.Bilmiyorum,daha Ankaradaki doktorumu aramadım,onlarda hiç FSH takılmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum,çelişkide kaldım.Bu FSH düşer mi ya da değeri yüksek olupta hamilelik yaşayan oldumu,üffffffffff canım çok yanıyor.Dhea,omega3,hayıt tohumu ,folikasit kullanıyorum,faydası olur mu acaba?Bir kez daha denesem mi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim

merhaba benim benim doktorum fsh hiç ölçtürmüyor bile,eğer yumurta oluşuyorsa fsh.ın kaç olduğu önemli değil diyor.bence çok kafana takma fsh yüksekliğini yumurta oluşturuyormusun normal adet görüyormusun o önemli...

Neden transferi hemen olmuyorsun,dondurulup çözülünce embriyoların kalitesi düşebiliyormuş diye duymuştum

Canım tam tersi yapılan bütün istatistikler şansını %10-15 oranında artırdığını gösteriyormuş...
Çünkü anne adayı 1 adet olup hormonlardan arınınca embriyoru daha iyi tutuyormuş..
Embriyo da dondurulup-çözülünce rahme daha sıkı sıkıya tutunuyormuş...
Benim bançeciden bebek sahibi olan 4 arkadaşım da 2.denemede ve dondurulmuşlarla anne oldular...

merhaba, bende erbil bey.in hastasıyım senin neden dondurulmuşlarla transferini yapmak istiyor,merak ettim doğrusu???

Neden transferi hemen olmuyorsun,dondurulup çözülünce embriyoların kalitesi düşebiliyormuş diye duymuştum
Canım tam tersi yapılan bütün istatistikler şansını %10-15 oranında artırdığını gösteriyormuş...
Çünkü anne adayı 1 adet olup hormonlardan arınınca embriyoru daha iyi tutuyormuş..
Benim bançeciden bebek sahibi olan 4 arkadaşım da 2.denemede ve dondurulmuşlarla anne oldular...

canım Erbil Beye güven , o senin için de en doğru tedavi yöntemini uygulayacaktır..
Olumlu düşün,olumsuz her türlü söylem ve düşünceye de aklını kapat...
Pozitif düşünelim,pozitif olsun canım...

Canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.O zaman dondurup beklemek daha iyi tabiki.Benim ikinci denememde biri normal birisi dondurulmuştu.Bunu doktoruma soracağım.İyi düşün iyi olsun,rabbim o yumoşları sana bebiş olarak geri göndersin AMİN

Canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.O zaman dondurup beklemek daha iyi tabiki.Benim ikinci denememde biri normal birisi dondurulmuştu.Bunu doktoruma soracağım.İyi düşün iyi olsun,rabbim o yumoşları sana bebiş olarak geri göndersin AMİN

Amin canım teşekkür ederim bu güzel ve pozitif temennilerin için...
Sen de ben de hamile kalırız inşallah canım ..
Herşey doktoruna güven ve kendini ona teslim et,Allah'a sığın ,inan ve pozitif düşün,bunda bitiyor canım..

Merhaba herkeseee. Ben cok fena karistirmaya basladim, yeni gelenlerin durumlarini, sessiz kalan eskiler ne yapiyorlar, kimin tecrubesi neydi falan... Diyorumki bir tablomu yapsam, bazi kizlar yapmis, guzel de olmus. Bizim de olsa, grubu bir gorsek. Ne dersiniz? Bana ekteki basliklari ozelden mesaj atin, oneriniz varsa durmayin soyleyiiin. Beklerken bir ise yarayayim ;)

.webp .webp

Kizlarrr selam nasilsinzz cans ve toana cook gecis olsun rabbimm bebislerinizi insallah koruyacak maimm nasilsinn kanbar arkadasimm asallah 42 yasinda 15 yimurtaa hey hey heyyyyyyy denir buna evimicin diger arkadaslar herkes iyidir insallah bende oruc ve ev isinle didiniyorumm benim askima oruc yaramadi hasta oldu ayy kiyamam ben ona bende biliyorsunuz bekleme suresindeyimm biraz dinlencm ama moralim keyifim superrrrr.ignesiz hayat oh ne rahat omega 3 aliyorum icinde DHA ada var birde coraspirin baska bisey yokk duru boyleee hepinize sevgiler opucklerrrrrr

Merhaba herkeseee. Ben cok fena karistirmaya basladim, yeni gelenlerin durumlarini, sessiz kalan eskiler ne yapiyorlar, kimin tecrubesi neydi falan... Diyorumki bir tablomu yapsam, bazi kizlar yapmis, guzel de olmus. Bizim de olsa, grubu bir gorsek. Ne dersiniz? Bana ekteki basliklari ozelden mesaj atin, oneriniz varsa durmayin soyleyiiin. Beklerken bir ise yarayayim ;)

Eki Görüntüle 471960 Eki Görüntüle 471960

Canım beni ekleyebilirsin listene,güzel fikir.
Ben 42 eşim 48 yaşında,2004 yılında evlendik,spontan bir hamilelik yaşadım ama 7 haftalıkken kaybettik.Bizim sorunumuz önceleri sebebi bilinmeyen infertilite idi sonra yaşla beraber rezerv azaldı,tutunamama sorunu var.
4 kez tüp denedik birinde yumoş olmadı,2.sinde bir tane oldu oda erken çatladı,3 denememde 1,4.denememde 2 embriyo transfer edildi ama negatif sonuç aldık,en son negatif 1 şubattı.
Tüplerin açık olup olmadığına bakıldı bir de polip alındı.
ilk iki denemem Anatolia-BÜLENT TRAŞ , 3. ve 4.denemem GÜRGAN CLİNİK - TİMUR GÜRGAN ile oldu.
Ağustos ayında yine GÜRGAN CLİNİK'te son denememi yapmaya karar verdim eğer rabbim kısmet ederse,sevgiler

arkadaşlar bu duaları bu sitede şifa isimli bir arkadaştan aldım, kendisi çok tatlı biri..
çocuk içinde epey uğraşmış en sonki tüp denemesinde hamile kaldı çok şükür
bu duaları topiclerinde paylaşmış, bende burada paylaşmak istedim
ben okuyabildiklerimi okumaya çalışıyorum Rabbim şu mübarek ayda edilen duaları
kabul eylesin inşallah.. birde bu dualara istinaden Zekeriya Peygamberin dualarını
okuyorum.. onlarıda daha önceki sayfalarda paylaşmıştım ama tekrar yazayım..

1) Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten inneke semiüddua
(Ali İmran, 38/164)

ANLAMI:
Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin..

2) Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn

ANLAMI:
“Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 21/89)

geçmiş sayfalarda çok güzel bir dua buldum bunuda okuyalım arkadaşlar..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ya vedud, ya vedud, ya Ze'l-arşi'l-mecid, ya mübdi, ya muid, ya fealün, lima yürid, eselüke bi-nuri vechikel lezi mele e erkane, arşike ve es'elüke bi-kudretikel-leti, kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti, vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya muğis eğisni, ya muğis eğisni, ya muğis eğisni.

toana geçmiş olsun canım,hayırlısı ile Allah hamileliğini tamamlayıp,sağlıcakla kızlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah. :nazar:

cans sanada çok geçmiş olsun,moralini bozma ve hep iyi düşün,iyi olsun. oğlun tam vaktinde gelecek merak etme. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :nazar:

Tweeyt..Allah dularini kabul etsin bende cok dua okumustum cok sukur oldu.. HALANDE OKURUM ..tabi inanmak ve icten okumak cok onemli..rabbim seninde ve diger arkadaslariminda bu dualr yuzu suyu hurmetie kucaklarinizi doldursun insallah..kimin ne muradi varsa rabbim versin en kisa zamanda..AMMIINN..

Kampa..listeyi guzel dusunmussun arkadasim..tabi herkes yazsa tecrubelerini kac defa deneyip nezama yavrularini kazandiklarini yeni arkadaslarimizida aydinlatmak amaciyla..iyi olur..Benimde ,5 defa denemem oldu 6.da yavrularim tuttu rabbim herkese bu duyguyu tattirsin..ilk 3 denememde hollandada oldu ilk denememde 22 tane yumosum olmustu tabi burdakiler kalanlari dondurmuyorlar iki tane transfer etmislerdi..kalani atmislardi 3 defa denemed de iyi yumoslar vermistim ama tutmamisti..tabi bu arada esim 2 defa , amaliyat oldu yani amaliyatla sperm leri aliyorlardi..sonra almanyada 2 defa denedik ordada kaliteli yumos lar verdim ama or dada tutmamisti..artik sonra almanyadaki dr um histereskopi istedi cunki bir neden bulamiyorum cunki hersey iyi kaliteli ama neden tuttmadigini boylece belik anlariz demisti..sonra arkadaslarim sagolsun bana buaradan cok tesseli verirlerdi tavsiyede bulundular ve ben 6.denemmi yapmak icin memoriyale karar verdim,,arkadaslarim cok met edince tabi bu arada dua koymadim okudum namazimi kiliyordum ucan kusalradan yesil ranklarden medet umuyordum birsey yeni acmissa tomurcuk vermisse elimi surup dua ediyordum rabbim mahrum etme kucagimizi bos koyma diye aglardim ama icimde hep bir his olucak derdi.....az seyler yasamamistim ama durmadan hakkima hayirlisini ver rabbim diye dusunup dua ediyordum..uzuluyorduk ama allahtan umut asla kesilmezmis..gittim ve histereskopiye gerek yok ded ..aynur hanimdi benim dr..muayene etti ve miyomlar var ikitane ama rahimden uzak onlarda kucuk demisti ama bebeyin olusumunda bir problem olmaz dedi.(.tabi simdi buyuduler) ..rahmine hic bakilmamis bir film ve birsuru kan tahlili istedi ben esimde 1 ay once gitmistim..rahim filmi kan tahlilerim cok temiz cikti..oralarda kalmak problemde cok yorulmustum..neyse sonra esim geldi ben esim amaliyat olucak diye dusunurken rabbim orda da mucizesin yaratti ve esim amaliyat olmadan cikis var dedi drumuz ve amailayata gerek yok deyince gozlerim doldu,,rabbime sukurlar olsun diye dua eettim..orada 7 tane yumosum olusmust 5 dollendi ve 5 taneyide dr umuza cok israr ettik semra hanima ve aynur hanima ..bize ya hepisi tutar yada hicbiri tutmaz demisti hepiside tutmus meyerse yavrularim benim..sonra kala kala ikitane kizim siki siki bana tutundular..rabbim mucizesini hic umadigin anada gonderiyor..yeterki ALLAHIMIZDA umit kesmeyelim..hamile oldugumu duydugumuzda esimde bende hic bir tepki vermemistik cunki donmustuk ve inanmadik..ama ALLAH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZMIS..INSALLAH SIZLERDE MUCIZELERINIZI BIRAN ONCE YASAYIN INSALLAHH..iste benim hikayem bu ozetleyim yazmak listeye almak istersen alabilrsin canim.. :34:

Kartopu..sagol canim guzel dileklerin icin insallah ..bekliyorum ogun gelsede bebislerimi sag selim kucakalyalim diye hayilrisiyla insallahh..senin oglusun nasil pek gelmiyon buralara..

Kizlarr selamm nasilsinizz ayy ben cok mutluyumm tatile gidiyorumm hey hey heyyyyyyyyyyyyyy turkiyeye yasasin tatill dilerim rabbim hepinizi korusunn o dualar icin cok teekkur ederim bende basliyacagimm bakalimm hayirisi kismet Allah bir yola cikip tatamini hepimize nasip etsin sevgilerrrrrrrrr

Back
X