38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın arkadaşlar.bira geç oldu ama olsuni,bu gün pazar.son tedavimin sonucunu pazar günü yazarım demiştimya işte geldi zamanı.ben üçüncü yumurta toplamayı bu hafta yaptırdım.şükürler olsun şimdiye kadar olmadığı kadar yumurtam oldu 9 tane.9 u toplandı 8 i işlem görmüş,6 ı döllenmiş.ertesi günü söylemişlerdi.ben üçüncü günü bekledim ki sonucu tam olsun.yine şükürler olsun az önce aradılar 6ı da bölünmeye devam etmiş ve embriyolog kaliteleri çok iyi dedi dondurduk dedi.havalara uçtum yaaaa.benim harika bişey hada öncede 5 vardı 5+6=11 kuzu:)inşaAllah bunlardan bana bebek olarak gelecekler.uzun zamndır hayata karşı istelsizdim.ama toparlanma zamnı.çok çalışmam gerek çok.çokkkk mutluyum sizlerden de mutluluk haberleri duymak nasip olsun inşaAllahhhh.

maiiiiiiiiiiii canııııııııııımm çooook sevindim Rabbim sana o yumurtaları bebek olarak nasip etsin inşallah
dualarım seninle :16:

günaydın arkadaşlar.bira geç oldu ama olsuni,bu gün pazar.son tedavimin sonucunu pazar günü yazarım demiştimya işte geldi zamanı.ben üçüncü yumurta toplamayı bu hafta yaptırdım.şükürler olsun şimdiye kadar olmadığı kadar yumurtam oldu 9 tane.9 u toplandı 8 i işlem görmüş,6 ı döllenmiş.ertesi günü söylemişlerdi.ben üçüncü günü bekledim ki sonucu tam olsun.yine şükürler olsun az önce aradılar 6ı da bölünmeye devam etmiş ve embriyolog kaliteleri çok iyi dedi dondurduk dedi.havalara uçtum yaaaa.benim harika bişey hada öncede 5 vardı 5+6=11 kuzu:)inşaAllah bunlardan bana bebek olarak gelecekler.uzun zamndır hayata karşı istelsizdim.ama toparlanma zamnı.çok çalışmam gerek çok.çokkkk mutluyum sizlerden de mutluluk haberleri duymak nasip olsun inşaAllahhhh.

mutluluğun daim olsun :)

Mai süper haber. YAŞASIN, ikizler olsun inşallah. Aman bir tanesi tutsun o da yeter.

kampa..hadi bakalim senin yavrular bolunmeye baslamislar annesi hayirli ugurlu olsun..kacinci gun transferi dusunuyor dr un ..semra hanimdi demi..keske 5.gune gitse..rabbim rast getirsin bayram sana ve, Lenovaya.. ugur getirsin insallahh..
3. günde yani bugün transfer yapıldı. 5. güne gitmesi daha mı iyi yani? Çok güzel bölünmüş dedi doktor.

Harika bir haber bu Kampa:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: 2 tane bebek dikkatini çekerim..gecmisi okurken doktoru sondan geriye dogru gidiyorum ;)) heyecan bana gore değil..once mutlu haberi aldım yani...insAllAh başaracaksin Bayram Lenova ve ardından senle daha da bir bayram olacak...
Hemen arkanizdayiz ona gore :)
İnşallaaaaah! Bu sefer güzel şeyler hissediyorum. HAYIRLISINI VE ŞİMDİ İSTİYORUUUUM. :) İstanbul'daki bereketli yağmur da ferahlattı beni, işaret gibi.

Bana 3. günde 2 tane yerleştirdiler (ilk defa 2'yi gördük). 3. günde 8'e bölünmeyi bekliyormuş doktorlar, bu iyi demekmiş. Bizımkının biri 10'a, diğeri de 10'dan fazlaya bölünmüş. Yani iyi habermiş. Daha önceki transferlerimin embriyo fotograflarına baktım, 3. günde 5-6 bölünmüş. Belki de pek iyi olmayan embriyoları yerleştirdiler o zaman. Bölünme sayısı ile ilgili deneyimi olan varmı?

kampa..hayirli olsun transferin ..hayir farkeden birsey yok ama 5.gune goturmelerinin sebebi dayanikliklarini olcmeleri bence..onun disinda farketmiyor bence..transferini hangi dr gerceklestirdi..yatsaydin transferden sonra soyle 2 saat iyi geliyor cunki emriyo icin ilk 10 dakika cok onemliymis diyorlar..ben 2 saat yatmistim ..ihtiyacimida kalkmadan hasta bakici yaptirmisti ben onun cok faydasi olduguna inaniyorum..cunki burda hemen transfer hemen kalk tuvelete git diyolar hep burasi zaman kaybiymis..tabi rabbim ol diycek olacak..insallah seninde gobeyin dolsun ..hayirli evladin olsun insallahh..rabbim bu yolda emek veren arkadaslariminda emeklerini bos etmesin AMIIINN..

Öncelikle Kapma ve maicim,güzel haberleriniz çoook daha güzel haberlere dönüşsün.Bıktım şu yumurta sperm,ebrio kelimelerinden BEBEK kelimelerini telafuz edelim yarabbim aminnnn...Kampacım ve Maicim en kısa zamanda kızlarrrrr bebeklerimiz geliyor diye yazın inşallah Aminnnn...
Kampa şu son yazdıkların beni çok umutlandırdı,iki tane ve iyi kalite...Aman çok dikkat et canım.Al git bebişleri o geldiğin masal ülkesine ve güzel güzel büyüt inşallah Aminnn...
Diğer arkadaşlarımın yazdıklarını da okudum.Yorum yapmaya gerek yok çünkü Alabama vermiş gazı hem de en kalınından daha ne olsun.Alabama,tatlı arkadaşım ara ara gel,ister fırçala bizi,ister gazımızı ayarla ama mutlaka gel e mi...
Su ve alarahan,bu konuda ben hiç bir şey şimdiye kadar ne yazdım ne de düşündüm dilerim bundan sonra da hiç yüreğimi çürütmem.Nazara ben de inanan bir kişiyim ama öyle yok bizim çocuğumuz olmadı başkalarının var aman sevmiyelim yanlış anlarlar,nazarımız değer hastalanırlar ohaaa yani...Lütfen canlarım böyle şeyler düşünmeyin başkalarının düşündüğünü bile aklınıza getirmeyin.Ola ki düşünüyorlar canları cehenneme deyin miktir edin....Benim kanım kaynar anasının kucağından alır severim bebekleri.Yüzümüzdeki ifade duygularımızı zaten yansıtır.Elin bebeğine ne diye nazarımız değsin.Annem der ki en çok annenin babanın nazarı değer...Senin o arkadaşın bebeğini işyerine getirmiş ve bu sıcakta terletip üşütmüş ondan hastalandırmış.Deseydin ya,el kadar çocuk bu sıcakta sokağa çıkarılırsa elbet hastalanır diye...Neyse canlar,kendimizn bunca derdi varken bir de başka şeyleri dertlenmeyelim.
Wannamumy,güzel sözlerin için teşekkürler.Sağlam durmaya çalışıyorum ama zaman zaman havlu attığımda çok oluyor.Benim en büyük tesellim sevgilim.Akşama kadar yolunu gözleyip akşam olunca onunla kendimi tedavi ediyorum.Ve hep onun varlığına şükrediyorum.Geç verdi yaradan ama kalbime göre verdi.Bebişi de geç versin ama sağlıklı sıhatli versin inşallah amiiiin...Keşkesi yok arkadaşım olmak istiyorsan ben canlı kanlı burdayım olalım şekercim olalım tabiii....
Lenova71,umarım haberler iyidir canım ya...İnşallah güzel haberi vermek için bekliyorsundur...Olmadıysada olmadı.Dünyanın sonu değil unutma. ve hemen alabamanın yazısını oku e mi...Yolu yok mücadeleye devam...
Bana gelince şekerler,bu gün tam 7 hafta bitti ve bende tık yok.Üstünü çizdiğim ex drumun verdiği hapı almadım.Gitmek istediğim istbuldaki doktor tatildeymiş ayın 14'ünde dönüyormuş bu kadar bekledim bari gelsin ona gideyim dedim.Randevumu aldım.Böyle sakil sakil oturmuş
bekliyorum.Bir kaç gündür göbek bölgemde acı var.Elimi değdirince daha çok acıyor.nşallah içimde dandanakan savaşı olmuyordur.Israrla o doktora gidicem dertlerimi anlatıcam.Madem bana gebe gelin diyor al sana 7 haftalık gebe. ne olacaksa orada olsun bari...Bahaneyle maiciğimi görücem,gitmişken sultanahmete gidip ramazan bitmeden o havayı içime çekicem falan işte...
Şekerler yine çok yazdım.Huyum böyle napiim...Kelimeler ben yazdıkça çoğalıyor ve hiç sonu gelmiyor.Kaçayım şimdi.Kociş oruç tutuyor vakit gelmek üzere.Herkese sonsuzzzz sevgiler....

Gelelim bana.yAZMIŞT

Gelecek Maicim gelecek bak gor. İçime bir kıpırtı geldi bunu okuyunca, nasıl heyecanlandım. Harikasın. Şimdi sıra sende. Bedenini, rahmini, kafanı çok iyi hazıramalısın. Hersey tam olmalı ki o kuzular tutunsun , sana bebiş olsun, senin de yuzun gulsun artık.

Ömer Faruk Tekbilek in Sound of Istanbul diye bir CDsini aldım bugun. Onu dinliyorum şimdi. Gozlerimde iki damla yas, dualarımda sen, sizler, ben. Allahım kucaklarımızı boş bırakma rabbim. Annelerimizin kuzularını bagışla onlara. Amin….

Kampa transferin hayırlı olsun :nazar:
çok emek harcandın ,ne badireler atlattın elinden geleni sonuna kadar yaptın..inşallah bayram sonrası 2. bayramı yaşarız arkadaşım...2.veya 3. gün embriyosu ile hamile kalan çook kişi var.vakti gelmişse ( İNŞAAALLAHH ) olacak...

mai tebrik ederim hadi senden de hayırlı haberler bekliyoruz...ayy topic şenlendi
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kokusu geliyoooo ....

Alkan çok tatlısın diyorumm...tr ye dönünce umarım görüşme şansımız olur ben kısa bi süreliğine uzaklardaydım eylülde dönüyorumm...
zaten bulmuşum seni baglantıyı kopartmam :34:

kangurum nerelerdesin ?seni merak ediyorum
sonra gülbahar vardı...nerdesiniz?

eskiler bizi bırakmasın...bu topic ugurlu olacak inanıyorum ama co-pilotlara ihtiyacımız var...
denizgeldi de yazmıyor artık...

maiiiiiiiiiiii canııııııııııımm çooook sevindim Rabbim sana o yumurtaları bebek olarak nasip etsin inşallah
dualarım seninle :16:
tweety canım sağol dualarına amin diyorum.

mutluluğun daim olsun :)
beşkerebeş canım hepimizinki daim olsun inşaAllah.

Mai süper haber. YAŞASIN, ikizler olsun inşallah. Aman bir tanesi tutsun o da yeter.

3. günde yani bugün transfer yapıldı. 5. güne gitmesi daha mı iyi yani? Çok güzel bölünmüş dedi doktor.

İnşallaaaaah! Bu sefer güzel şeyler hissediyorum. HAYIRLISINI VE ŞİMDİ İSTİYORUUUUM. :) İstanbul'daki bereketli yağmur da ferahlattı beni, işaret gibi.

Bana 3. günde 2 tane yerleştirdiler (ilk defa 2'yi gördük). 3. günde 8'e bölünmeyi bekliyormuş doktorlar, bu iyi demekmiş. Bizımkının biri 10'a, diğeri de 10'dan fazlaya bölünmüş. Yani iyi habermiş. Daha önceki transferlerimin embriyo fotograflarına baktım, 3. günde 5-6 bölünmüş. Belki de pek iyi olmayan embriyoları yerleştirdiler o zaman. Bölünme sayısı ile ilgili deneyimi olan varmı?
kampacım ikiz olsun valla isterim.çok hayalini kurdum.çok çalıştım.çok üzüldüğüm oldu.yani her açıdan yaşadım şu tüp bebek tedavisini.şimdi umudum daha büyük olacak inşaAllah.

Gelecek Maicim gelecek bak gor. İçime bir kıpırtı geldi bunu okuyunca, nasıl heyecanlandım. Harikasın. Şimdi sıra sende. Bedenini, rahmini, kafanı çok iyi hazıramalısın. Hersey tam olmalı ki o kuzular tutunsun , sana bebiş olsun, senin de yuzun gulsun artık.

Ömer Faruk Tekbilek in Sound of Istanbul diye bir CDsini aldım bugun. Onu dinliyorum şimdi. Gozlerimde iki damla yas, dualarımda sen, sizler, ben. Allahım kucaklarımızı boş bırakma rabbim. Annelerimizin kuzularını bagışla onlara. Amin….
evimiçin canım sağol işte o kıpırtı beni salladı:)şükr ettim rabbime elimi boş bırakmadığı için.bundan sonraki adımgenetik tarama ve transfer.inşaAllah rabbimin ol dediği zamn gelmiştir.

Kampa transferin hayırlı olsun :nazar:
çok emek harcandın ,ne badireler atlattın elinden geleni sonuna kadar yaptın..inşallah bayram sonrası 2. bayramı yaşarız arkadaşım...2.veya 3. gün embriyosu ile hamile kalan çook kişi var.vakti gelmişse ( İNŞAAALLAHH ) olacak...

mai tebrik ederim hadi senden de hayırlı haberler bekliyoruz...ayy topic şenlendi
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kokusu geliyoooo ....

Alkan çok tatlısın diyorumm...tr ye dönünce umarım görüşme şansımız olur ben kısa bi süreliğine uzaklardaydım eylülde dönüyorumm...
zaten bulmuşum seni baglantıyı kopartmam :34:

kangurum nerelerdesin ?seni merak ediyorum
sonra gülbahar vardı...nerdesiniz?

eskiler bizi bırakmasın...bu topic ugurlu olacak inanıyorum ama co-pilotlara ihtiyacımız var...
denizgeldi de yazmıyor artık...
wannacım şenlensin ya artık bebeklerimizi büyütürken gazını mamasını konuşalım:)

canım benim bildiğim embriyo ikinci gün 4 hücreli üçüncü gün 8 hücreli olur.sonrasında blast olur.seninkiler önce ağırdan aldı sonra hızlı büyüdüler.önemli olan sonuç bizim için inşaAllah pozitifi greceksin.yurtdışından gelen diğer arkadaşlarımız gibi sende bebeklerini alıp gidersin ülkenden:)

iyi geceler güzel hanımlar...:16:
zaman zaman takip ediyorum sizi.
dayanışma ve azminize hayran oluyorum.
hiç dinmeyen bebek aşkım için direniyorum.
inşaallah yakındır miskokulu yavrularımıza kavuşma vakti.
ramazanın son günleri dualarımızı yoğunlaştıralım.
emek veren sonuç bekleyenler için duacıyım.
sevgiler...
benm eşim azospermdi.şükür 1-2 sperm bulundu.
inş. tedaviye başlıyacam.
şimdi yaptırmam gereken testler için tavsiyelerinizi bekliyorum.
pıhtılaşmadan bahsetmişsiniz daha önce yaptırmadım.
malum dr lar tüpbebek yapıyor ama olmayınca olan bize oluyor
bizim 2 deneme olacak inş. son olur:emir_bebek:

iyi geceler güzel hanımlar...:16:
zaman zaman takip ediyorum sizi.
dayanışma ve azminize hayran oluyorum.
hiç dinmeyen bebek aşkım için direniyorum.
inşaallah yakındır miskokulu yavrularımıza kavuşma vakti.
ramazanın son günleri dualarımızı yoğunlaştıralım.
emek veren sonuç bekleyenler için duacıyım.
sevgiler...
benm eşim azospermdi.şükür 1-2 sperm bulundu.
inş. tedaviye başlıyacam.
şimdi yaptırmam gereken testler için tavsiyelerinizi bekliyorum.
pıhtılaşmadan bahsetmişsiniz daha önce yaptırmadım.
malum dr lar tüpbebek yapıyor ama olmayınca olan bize oluyor
bizim 2 deneme olacak inş. son olur:emir_bebek:

canım benim dr bana liste yaptı 16 test istedi.vitaminlere varana kadar.ben bazılarını anlamadım bile.bence rahim filmi ve pıhtılaşmayı mutlaka yaptır.diğer arkadaşlar da fikirlerini yazacaklardır.gel canım sende sende dayanışmaya katıl.inan aynı duyguları yaşayanlar biribirini anlıyor.paylaşmakta çok güzel.

maıcım ve kampacım transferlerınıze cok sevımdım. bu sefer olacak bılıyorum her ıkınızde cok ugras verdınız bu yolda ama artık olacak kalbınızı ferah tutun..

benım bugun 11. gunum heyecan dorukta dun aksamdan berısol kasıgımda agrım var. umarım melegım kendıne yer tutmak ıcın mucadele verıyordur.
bu aksam ıs cıkısı testı yaptırmayı planlıyorum ne dersınız ? yoksa yarın aksamı mı beklesem.. gun ıcınde ıs yerınden cıkamam ya bu aksam ya da yarın aksam yaptıracagım. Kısmet artık umarım Allahım bu mubarek gunlerde yüzümüz güldürür.. yoksa nasıl toparlarım kendımı hıc bılmıyorum. Yarın kadır mubarek gunde dualarımızın hepsı kabul olsun ınsallah..

sevgıler

maıcım ve kampacım transferlerınıze cok sevımdım. bu sefer olacak bılıyorum her ıkınızde cok ugras verdınız bu yolda ama artık olacak kalbınızı ferah tutun..

benım bugun 11. gunum heyecan dorukta dun aksamdan berısol kasıgımda agrım var. umarım melegım kendıne yer tutmak ıcın mucadele verıyordur.
bu aksam ıs cıkısı testı yaptırmayı planlıyorum ne dersınız ? yoksa yarın aksamı mı beklesem.. gun ıcınde ıs yerınden cıkamam ya bu aksam ya da yarın aksam yaptıracagım. Kısmet artık umarım Allahım bu mubarek gunlerde yüzümüz güldürür.. yoksa nasıl toparlarım kendımı hıc bılmıyorum. Yarın kadır mubarek gunde dualarımızın hepsı kabul olsun ınsallah..

sevgıler

merhaba lenova,

umarım beni hatırlarsın, uzun zamandır uğramıyorum buralara, dolaşırken seni gördüm ne kadar sevindim anlatamam...Allah sana arzuladığın evladı versin...ben en son 1 yıl önce 2. denememi yapmıştım. artık umudumu kaybettim ve denemiyorum...

sevgiler,

merhaba lenova,

umarım beni hatırlarsın, uzun zamandır uğramıyorum buralara, dolaşırken seni gördüm ne kadar sevindim anlatamam...Allah sana arzuladığın evladı versin...ben en son 1 yıl önce 2. denememi yapmıştım. artık umudumu kaybettim ve denemiyorum...

sevgiler,
canım tabıkı hatırladım neden vazgectın mucadeleye devam etmedın? gercı sanırım bende bu ısı yarın alacagım haberle noktalayacagım...

herseyın hayırlısı olsun hepımız ıcın

sevgıler

Herkese merhaba. Mesajlarınız bana güç ve umut veriyor. Ya bizim transfer oldu olalı, yüzümüzde salak bir gülümseme, sanki herşey halloldu, hamileyim falan... Hatta gece uyumadan, ikiz olursa neler yaparız diye konuştuk, tabi çok tehlikeli bir psikolojiye sokuyoruz kendimizi, olsun olsun birazcık hayal kuralım diye diye. Deli mutuluğu geldi üstümüze. Şimdi geriye sayımdayız, 9 gün sonra güm diye yerimize oturmayız inşallah.
Lenova dört gözle haber bekliyorum senden. Bak tutmazsa, yıkılmak yok, arar bulur gelirim valla. Diyorum sana, hayata küsmek gibi bir lüksün YOK bu hayatta. Kimbilir neler neler göreceğiz daha. İnşallah iyi haber verirsin de bu laflarım havaya gider. Öptüm.

Herkese merhaba. Mesajlarınız bana güç ve umut veriyor. Ya bizim transfer oldu olalı, yüzümüzde salak bir gülümseme, sanki herşey halloldu, hamileyim falan... Hatta gece uyumadan, ikiz olursa neler yaparız diye konuştuk, tabi çok tehlikeli bir psikolojiye sokuyoruz kendimizi, olsun olsun birazcık hayal kuralım diye diye. Deli mutuluğu geldi üstümüze. Şimdi geriye sayımdayız, 9 gün sonra güm diye yerimize oturmayız inşallah.
Lenova dört gözle haber bekliyorum senden. Bak tutmazsa, yıkılmak yok, arar bulur gelirim valla. Diyorum sana, hayata küsmek gibi bir lüksün YOK bu hayatta. Kimbilir neler neler göreceğiz daha. İnşallah iyi haber verirsin de bu laflarım havaya gider. Öptüm.

canımmm ınsallah ınsallah ıyı haberlerımız olsun. Allah bu sefer OL demiş olsun.. Tek dileğim duam .. Bu aksam testı yaptırmayı dusunuyorum 11. gun artık bellı olacaktır dıye dusunuyorum.. yok evde ıdrar testı mı yapsam once ? kararsızım:(

canımmm ınsallah ınsallah ıyı haberlerımız olsun. Allah bu sefer OL demiş olsun.. Tek dileğim duam .. Bu aksam testı yaptırmayı dusunuyorum 11. gun artık bellı olacaktır dıye dusunuyorum.. yok evde ıdrar testı mı yapsam once ? kararsızım:(
Bence idrar testini yaptır doğru dürüst.

Öncelikle Kapma ve maicim,güzel haberleriniz çoook daha güzel haberlere dönüşsün.Bıktım şu yumurta sperm,ebrio kelimelerinden BEBEK kelimelerini telafuz edelim yarabbim aminnnn...Kampacım ve Maicim en kısa zamanda kızlarrrrr bebeklerimiz geliyor diye yazın inşallah Aminnnn...
Kampa şu son yazdıkların beni çok umutlandırdı,iki tane ve iyi kalite...Aman çok dikkat et canım.Al git bebişleri o geldiğin masal ülkesine ve güzel güzel büyüt inşallah Aminnn...
Alkan ve Mai, ben de buluşmak istiyorum sizinle ama biraz çekiniyorum. Evde otursam daha mı iyi acaba, n'olur n'olmaz. Yine de taksiyle önünde inip fazla yürümeyeceğim bir yere giderseniz, özelden mesaj atın, atlayıp gelirim.

evde yapma...hastanede kan tahlili yaptır....umarım hayırlı sonuç alırsın...

Back
X