38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Maicim,geeel canım...Baskın mı yaparsın nasıl yaparsın bilmem ama gel çoook sevinirim inan canım.
Hop73,hoş geldin sefa geldin.Problem ne ben onu anlayamadım.Tedavlernde kaç yumurta gelşyor.Opu ve transfer yapıldı mı.Bunları da yaz canım.Bir de tedavnde sadece gonal f kullanılmış sanırım.Eğer öyleyse belki de az gelmiştir.Bir çoğumuzun tedavsnde gonal f in yanında menogon ya da menepur isimli ilaçlar da vardı.Sigortadan ödenyor diye ilaçlarda azaltama yapmış olabilrler mi?Olur mu olur valla...Madem bu kadar uğraşmışsın ve bzm gibi çok istiyorsun mainin dediği gibi bir de gel burada dene.Ama bence çok uzatma süreyi.Yaşın henüz müsaitken biran önce yap.
Bu gün bende bir üşüme bir üşüme...Gribin ayak sesleri sanırım.Boğazımda da kedi tırmıkları var sanki.Yatak odasının önünden her geçişimde gir yat boş ver çıkma evden diyorum.Yatsam mı acaba ama annemi de ne zamandır görmedim,özledim.Neyse bakıcaz artık...
Herkeslere sevgiler...

Maicim,geeel canım...Baskın mı yaparsın nasıl yaparsın bilmem ama gel çoook sevinirim inan canım.
Hop73,hoş geldin sefa geldin.Problem ne ben onu anlayamadım.Tedavlernde kaç yumurta gelşyor.Opu ve transfer yapıldı mı.Bunları da yaz canım.Bir de tedavnde sadece gonal f kullanılmış sanırım.Eğer öyleyse belki de az gelmiştir.Bir çoğumuzun tedavsnde gonal f in yanında menogon ya da menepur isimli ilaçlar da vardı.Sigortadan ödenyor diye ilaçlarda azaltama yapmış olabilrler mi?Olur mu olur valla...Madem bu kadar uğraşmışsın ve bzm gibi çok istiyorsun mainin dediği gibi bir de gel burada dene.Ama bence çok uzatma süreyi.Yaşın henüz müsaitken biran önce yap.
Bu gün bende bir üşüme bir üşüme...Gribin ayak sesleri sanırım.Boğazımda da kedi tırmıkları var sanki.Yatak odasının önünden her geçişimde gir yat boş ver çıkma evden diyorum.Yatsam mı acaba ama annemi de ne zamandır görmedim,özledim.Neyse bakıcaz artık...
Herkeslere sevgiler...

Alkan cevabin icin tesekkürler. aman dikkat et kendine tam grip havasi yani men azindan bizim buralarda.
gelelim biraz daha detaya. bir sürü kan testi ve ultrason tetkikleri hatta laparoskopik müdahale ile rahimdeki hafif yapisikligin temizlenmesi vs sonrasinda. ilk denemede (Haziran) uzun protokol uygulandi. is dolayisiyla 3 hafta sehir disinda olacaktim o nedenle bu protokolü tercih etti Prof. bu süre zarfinda burun spreyi kullandim (iki kez günde) dönüste kan aldilar ve ignelere hazirsin dediler. 8 gün boyunca GonalF 250 mg kullandim. ilave herhangi bir sey vermediler. igneler bitince gittim ultrasona bakti ve 3 gün daha igne verdi. akabindeki kan testi sonrasinda cumartesi aksami catlatma ignesi ve pazartesi opu dedi. burada güne göre ayarliyorlar. hayatta opu veya transferi hafta sonuna getirmezler. mazallah. ultrasonda 3 kese gördü ve opu sonrasinda da 3 folikül cikartti. sali bize 3'ü de döllendi dediler ve carsamba icin transfer randevusu verdiler. pazartesi opu carsamba transfer. 2 adet (biri 3 biri de 4 hücreli transfer ettiler). sonrasinda sadece Ultrogest tablet (alttan iki kez) ve 1., 4. ve7. gün icin HCG igne. Sonuc tabii ki hüsran.

Ikinci deneme Eylülde. Normal protokol ve 3 gün GonalF 300 mg ve 4 gün GonalF 250 mg. Ultrasonda tek kese ve opuda tek folikül. A kalite dediler ve 1 gün daha gec transfer ettiler. güzel bölünmüs ama kalite biraz düsmüs bir embiyoyu transfer ettiler. ama ne yazik ki sonuc gene negatif.

sorulacak cok soru var biliyorum. bu forum bana bilgi verdi ama Fsh degerimi bilmiyorum. sordum Prof. sorun yok merak etme dedi. burada pek test sonuclarini eline vermiyorlar ama ben önümüzdeki hafta tüm dosyamin bir kopyasini talep edecegim. olsun bulunsun elimde. ilaclarin sigorta tarafindan ödenmemesi pek bizde problem degil. düsün ki gecen denemede prof. 1 kutu fazla GonalF yazmis kullanmadan dolapta duruyor (fiyati 600 Euro). bizimki ilac yazma konusunda sanirim biraz cimri. bircok seyi sordum hepsine gerek yok dedi. anlayacagin bir sonraki adimda ne yapacagimi bilmiyorum.

hepinize harika bir cumartesi dilerim :)

meraba kizlar hepinize.. neguzel yeni arkadaslarda gelmis iyi etmisler hosgelmisler..bebislerim yatarken gireyim bir bakayim dedim..inan in hic vaktim olmuyor massallahh :nazar:biri yatip biri kalkiyor..gecemiz gunduzumuz mama ve bez degistirmek oldu..rabbime binlerce sukurler olsun sizlerde tatin insallah bu duyguyu arkadaslarim..insallahh amminn..

hope73..ismini dogru yazmisimdir umarim uykulu gozlerimle ..hosgeldin umarim hersey yolunda gider bu topik sana ugur getirirde ..evladin yada evlatlarin olur benim gibi..bende ilk geldiyimde sagolsun arkadaslarim bana baya destek verdiler ve ayakta kaldim 6..ci denememde yavrularimi kazandim darisi sana..yasin biraz daha genc bizlere gore yoluna devam et ve asla umidini kaybetme olurmu arkadasim..bol sanslar..

Portakall..canim hadi guzel haberlerini bekliyoruz..insallah meleyin sana siki siki sarilmisitir ..rabbim birdaha yormasin seni bu son olsun insallahh..

Kampa..yazamadim kiz hosgeldin ..trkiyeleri gezip gezip gel oh iyi massallahh..kiskandim ben gidemiyorum ya..canim trkiyem her yeri cennet vallah..neyse sana topink olmustur insallah bu tatil..bakarsin kendiliyinden gelir evladin ay insallahh ne guzel olur vallahi olurmu olur hadi bakim..calis biraz..:1:

toana güle güle büyüt bebişlerini..şu an sana çok imreniyorum..allah isteyen herkese versin..darısı tüm istiyenleri başına aminn

meraba kizlar hepinize.. neguzel yeni arkadaslarda gelmis iyi etmisler hosgelmisler..bebislerim yatarken gireyim bir bakayim dedim..inan in hic vaktim olmuyor massallahh :nazar:biri yatip biri kalkiyor..gecemiz gunduzumuz mama ve bez degistirmek oldu..rabbime binlerce sukurler olsun sizlerde tatin insallah bu duyguyu arkadaslarim..insallahh amminn..

hope73..ismini dogru yazmisimdir umarim uykulu gozlerimle ..hosgeldin umarim hersey yolunda gider bu topik sana ugur getirirde ..evladin yada evlatlarin olur benim gibi..bende ilk geldiyimde sagolsun arkadaslarim bana baya destek verdiler ve ayakta kaldim 6..ci denememde yavrularimi kazandim darisi sana..yasin biraz daha genc bizlere gore yoluna devam et ve asla umidini kaybetme olurmu arkadasim..bol sanslar..

Portakall..canim hadi guzel haberlerini bekliyoruz..insallah meleyin sana siki siki sarilmisitir ..rabbim birdaha yormasin seni bu son olsun insallahh..

Kampa..yazamadim kiz hosgeldin ..trkiyeleri gezip gezip gel oh iyi massallahh..kiskandim ben gidemiyorum ya..canim trkiyem her yeri cennet vallah..neyse sana topink olmustur insallah bu tatil..bakarsin kendiliyinden gelir evladin ay insallahh ne guzel olur vallahi olurmu olur hadi bakim..calis biraz..:1:

Toana güzel dileklerin ve ümitlerin icin sagol. Yüce Rabbim seni ailene ve bebislerine bagislasin. Ümidimi yitirmiyorum gerci bazen esim ümitsizlige kapilsa bile. Erkekler biraz farkli bizler gibi detayci degil. Dogrudan sonuca gidiyorlar. Iki kere olmadi mi ücüncüde neden olsun diye. bu arada herhangi degilik bir tedavi uygulanmadigindan.

Rabbim bana da nasip eder bu duygularin en güzelini insallah. Allaha emanet ol ve kendine iyi bak. dünya tatlisi bebislerinin sana ihtiyaci var :)

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir sizleri takip ediyorum.
1 yıl içerisinde 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimim var. son yani 2. denememin sonucunu biraz önce aldım ve negatif. Ve her ikisinde de bütün belirtileri yaşadım. Bugün 12. gün ve hasta olmadım, olacak gibi de değilim... Mide bulantısı dahil herşey vardı bende hala da var... Ama inanın belirtilerin hepsi ilaçların ve psikolojimizin etkisi... Birincisinde doktorumu dinledim ve hiç yatmadım, gündelik hayatıma devam ettim... ikincisinde ise doktorumu dinlemedim ve hiç kalmadım.. Yemeğim önüme geldi... Ve sürekli kendimi dinledim...Ama olmayınca olmuyor işte... Sanırım en iyisi transfer sonrası ağır kaldırmadan, kontrollü hareketlerle ve elbette iyi beslenerek konuyu unutmak... Kafamızın içinin rahat olması...
HEPİNİZE İYİ ŞANSALAR DİLİYORUM....
İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR...

Sevgili arkadaşım ben de 4. denemenin eşiğindeyim... 4 gündür Lucrin kullanıyorum ve tüm bu süreçte transfer gerçekleşirse eğer nasıl davranacağımı düşünüyorum.Tıpkı senin gibi tüm denemelerimde her yöntemi denedim ama olmadı... Yine de çok hareketsiz kalmak çok doğru değil diye düşünüyorum... Ya da en güzeli senin de dediğin gibi kafada unutup normal hayatına bakmak.... Dilerim rabbim tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip eder inşallah...

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir sizleri takip ediyorum.
1 yıl içerisinde 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimim var. son yani 2. denememin sonucunu biraz önce aldım ve negatif. Ve her ikisinde de bütün belirtileri yaşadım. Bugün 12. gün ve hasta olmadım, olacak gibi de değilim... Mide bulantısı dahil herşey vardı bende hala da var... Ama inanın belirtilerin hepsi ilaçların ve psikolojimizin etkisi... Birincisinde doktorumu dinledim ve hiç yatmadım, gündelik hayatıma devam ettim... ikincisinde ise doktorumu dinlemedim ve hiç kalmadım.. Yemeğim önüme geldi... Ve sürekli kendimi dinledim...Ama olmayınca olmuyor işte... Sanırım en iyisi transfer sonrası ağır kaldırmadan, kontrollü hareketlerle ve elbette iyi beslenerek konuyu unutmak... Kafamızın içinin rahat olması...
HEPİNİZE İYİ ŞANSALAR DİLİYORUM....
İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR...

Herkese günaydın, iyi haftalar...

Malum yaş 38 geçti bende uzun süredir bu topiği takip ediyorum. :) Bayağıdır sakin ortalık ama yinede arada kontrol etmeden geçmiyorum.

Ben enson 1 dışgebelik 1 kimyasal gebelikten sonra; bu ay sonu ki bayrama denk geliyor,tüp bebek tedavisine başlıyorum. Testler falan herşey tamam, sadece beklemek sinir bozucu.. Çok yeri araştırdım sordum ama Memorial içime sindi. Kısmetse yaşayıp göreceğiz.
Herkese sevgiler

Merhaba Huli... Ben de senin gibi bekleme sürecindeyim... Şuan lucrin kullanıyorum, ve benim de tedavi sürecim bayrama denk gelecek gibi görünüyor... Önümüzdeki hafta testlerimizi, pılımızı pırtımızı toplayıp Memorial'ın yolunu tutacak gibi görünüyoruz...

Herkeze kocaman günaydin. Yüce Rabbim bekleyen ve isteyen tüm anne adaylarini görsün ellerini üstlerinden cekmesin.

sevgiler

herkeze hayirli haftalar. topik ikinci sayfaya düsmüs. emanete hiyanet olmaz diye bir selam verip önlere getireyim dedim.

sevgilerle

Herkese merhaba. Ne guzel olmus burasi, eskiler geri donmus, yeni sesler de var. Yeni gelenler hosgeldiniz.

Hope 73, ben de ayni seyi soyleyecegim, bir Turkiye'yi dene. Ben de yurtdisinda basladim tedavime, Toana da oyle. Fakat TR'deki biligilendirilme seviyesi de, basari oranlari da cok farkli. Emriyolar iyi gelisiyor ancak tutunmuyor sende anladigim kadariyla. Benim de 4 denemem ayni sekilde oldu, hepsi ayri doktorlarda yapildi, hep Prof.lar. Sonuclar negatif olunca, yasimi sebep olarak gosterip daha fazla arastirmadilar. Son doktorum ise, HSG yapip rahim yapisikligi tespit etti ve keserek hem yapisikligi hem de yanlara dogru kesi atarak acti. 5. denememi de bu operasyondan sonra yaptim, gerci sonuc yine negatif oldu ama bu problem duzeltilmeden onceki denemeler zaten bosuna olmus. Yani herseyi ama herseyi kontrol edecek bir doktora ihtiyacimiz var bizlerin. Yas baskisi dolayisiyla, kaybedecek zamanimiz yok. Iyi sanslar.

Alkan ve Mai, benim evimi bassaniz nasil olur mesela :) Biraz uzagim ama...
Toana, Evimicin nasil bebisleriniz, biraz hikaye anlatin bize, basa cikabiliyormusunuz?

Benden pek haber yok. Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Tatil yaradi, uzuntumu attim ustumden. Eskiden pek kimseye soylemezdim cocuk sahibi olmaya calistigimizi, simdi cevremden bilenler cogaldi. Herkes, tedaviden vazgectikten sonra veya evlatlik aldiktan sonra dogal yolla doguranlari anlatiyor. Yani bu stres aslinda vucudu bloke ediyor, moral bozukluklarinin ustesinden geldik zannederken aslinda enerjimiz bozuluyor. Toana yaziyordu ya, agaclara ciceklere dokunup dua ederdim diye, aslinda cok guzel, enerjisini tazeliyor. Ben bunu nasil yapacagim henuz bilemedim. Agzim istiyorum diyor ama icim kirilmis, olmayacak galiba diye kuruyorum. Morali duzeltmek cok kolayda, asil icindeki umudu tekrarlamak cok zor. Buradaki doktorum, tekrar HSG yaptir, eger rahim saglikliysa, 1-2 kere daha dene. Olmazsa baska yollara git diye oneriyor. Bana da mantikli geldi. Fakat 2012'de Turkiye'ye 5 kere gitmisim, artik bu sene izin falan alip tekrar gitmem cok zor. Yani zaman gececek, bu arada moralimiz bomba gibi olacak :) Evlatlik alma sartlarina bakmaya da basladik bu arada, o daha da zor bir karar.

Hepinize sevgiler.

Herkese merhaba. Ne guzel olmus burasi, eskiler geri donmus, yeni sesler de var. Yeni gelenler hosgeldiniz.

Hope 73, ben de ayni seyi soyleyecegim, bir Turkiye'yi dene. Ben de yurtdisinda basladim tedavime, Toana da oyle. Fakat TR'deki biligilendirilme seviyesi de, basari oranlari da cok farkli. Emriyolar iyi gelisiyor ancak tutunmuyor sende anladigim kadariyla. Benim de 4 denemem ayni sekilde oldu, hepsi ayri doktorlarda yapildi, hep Prof.lar. Sonuclar negatif olunca, yasimi sebep olarak gosterip daha fazla arastirmadilar. Son doktorum ise, HSG yapip rahim yapisikligi tespit etti ve keserek hem yapisikligi hem de yanlara dogru kesi atarak acti. 5. denememi de bu operasyondan sonra yaptim, gerci sonuc yine negatif oldu ama bu problem duzeltilmeden onceki denemeler zaten bosuna olmus. Yani herseyi ama herseyi kontrol edecek bir doktora ihtiyacimiz var bizlerin. Yas baskisi dolayisiyla, kaybedecek zamanimiz yok. Iyi sanslar.

Alkan ve Mai, benim evimi bassaniz nasil olur mesela :) Biraz uzagim ama...
Toana, Evimicin nasil bebisleriniz, biraz hikaye anlatin bize, basa cikabiliyormusunuz?

Benden pek haber yok. Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Tatil yaradi, uzuntumu attim ustumden. Eskiden pek kimseye soylemezdim cocuk sahibi olmaya calistigimizi, simdi cevremden bilenler cogaldi. Herkes, tedaviden vazgectikten sonra veya evlatlik aldiktan sonra dogal yolla doguranlari anlatiyor. Yani bu stres aslinda vucudu bloke ediyor, moral bozukluklarinin ustesinden geldik zannederken aslinda enerjimiz bozuluyor. Toana yaziyordu ya, agaclara ciceklere dokunup dua ederdim diye, aslinda cok guzel, enerjisini tazeliyor. Ben bunu nasil yapacagim henuz bilemedim. Agzim istiyorum diyor ama icim kirilmis, olmayacak galiba diye kuruyorum. Morali duzeltmek cok kolayda, asil icindeki umudu tekrarlamak cok zor. Buradaki doktorum, tekrar HSG yaptir, eger rahim saglikliysa, 1-2 kere daha dene. Olmazsa baska yollara git diye oneriyor. Bana da mantikli geldi. Fakat 2012'de Turkiye'ye 5 kere gitmisim, artik bu sene izin falan alip tekrar gitmem cok zor. Yani zaman gececek, bu arada moralimiz bomba gibi olacak :) Evlatlik alma sartlarina bakmaya da basladik bu arada, o daha da zor bir karar.

Hepinize sevgiler.

Kampa mesajin icin tesekkürler. Tespit dogru. Döllenme orani %100 ama tutunma orani %0. Zaten Prof. dedigine göre masallah benim esimin spermleri sampiyon kategorsindeymis. ama ne yazik ki benim rahim isbirligi yapmiyor. gecen zaten bu konuda da biraz esimle detayli konustuk. onu da üzüyor olumsuz sonuclar ama doktorlarin olumsuz deneme sonucunda herhangi ilave bir girisimde bulunmamasi onu deli ediyor. aman hepsi dogal sürec deyip gecistiriyor bizim Prof. doga ana bildigini yapar diyor. beni tabii cok üzen son denemede sadece tek yumurta elde etmemiz oldu. gerci A kaliteymis ama nafile. bu arada ciddi girisimlerde de bulundum. yaklasik 10 gündür sigara icmiyorum ve inanin ki özlemiyorum. aklima her sigara geldiginde karnimdan vuruldugum hormon igneleri, opu ve elde edilen tek yumurta geliyor. özlem bitiyor. bilmem faydasi olur mu ama denemekten zarar gelmez. menapoza girince baslarim tekrar :). simdi Almanyada baska bir klinigi tavsiye ettiklerini duydum. bana yaklasik 50 km Darmstadt'ta. türk bir doktor. 2 deneme daha beles bende onlari da kullanayim diyorum. ama aklim da hep Memorial Semra Kahraman'da. iki arkadasimi anne yapti. hem de birinde Almanya'da 7 olumsuz deneme birini de Almanya'da 5 olumsuz deneme sonrasinda. gerci ikisi de benden yasca kücük. yani en fazla 35 sinirinda. icimdeki fena bir dürtü bu ise giris diyor ama islerin de yogunlugu ile su Türkiye isini nasil hallederim diye düsünüyorum.

bakalim önümüzdeki günler haftalar ne gösterecek. en az 2 ay ara vermek istiyorum. daha taze üzerimdeki basarisizlik.

hepinize sevgiler.

meraba kizlar hepiniz iyisiniz umarim..

Kampa..canim darisi sana bebislerle ugrasmak biraz guc yoruluyoruz uykusuz kaliyoruz ama tatli..bu duyguyu sende tatrsin insallah sanada 3 uz versin rabbim bak ozaman neymis..ama onlari kokladinmi inan bana ne yorgunlik nede uykusuzluk umrumda deyil tabiki cok sukur..insan olgun yasta oldumu cabuk yoruluyon valla..olsun canlari sag olsunda saglicakla buyutelimde insallahh ..benim esim calistigi icin gunduz tabiki zor oluyor yanliz basima kaliyorum kizlarimla..ama aksamlari yardimcim esim birini esim doyururken birinide ben doyuruyorum..sutumu veremedim cunki gelmedi ..benim sut gelsede tutamadilar kizlarim..o yuzden mamayla besliyoruz simdilik..kizlarimin agirligi biri birinde daha once gelisiyor ama oburununde gelisimi iyi diyorlar dr lar cok sukur..ikizlerde biri birinden farkli oluyor zaten kizlarimda birbirlerine benzemiyor ikiside ayri dunyadan ayri kardes gibiler:nazar::nazar:..boyle olmasida daha iyi oldu bence..benki bebek giydirmeyi ve yikamayi pek bilmezken ogrendim sirtalrini degistirirken yikarken aklim cikiyor biryerlerini inciticem diye Allah korusun..onlara bakerken esimle ben cektiyimiz okadar eziyetleri goz onune getiriyoruz gozlerimiz doluyor valla..ugras verdik okadar ve herseyin bir zamani varmis inana ban seninde oyle zamani var annesi gelicek seninde evladin vya evlatlarin..bazen agliyorum kimsm yok yanimda ..zaten annem vevat etti ablamda gelicekti gelemedi..gurbetlik zormus hel yaninda kimsen yoksa sevincimi uzuntumu kimseyle paylasanmadim sagolsun esim RABBIM ONU BASIMDAN EKSIK ETMASIN INSALLAHH..HEM anam oluyor hem babam hem esim herseyim onla paylasiyorum..dogum yaptim hic dinlenmedim..dinelmedimki..kimsem olsaydi soyle yatar uzanirdim..lohuslaigimi bile yasayamadimsaglik olsun nediyelim..neyse bu benim hikayem tabi bu duygular anlatmakla bitmez..canim insallah sende yasarsin vede diger isteyen arkadaslarimda guzel duygularinizi burdan bizlerde okuruz insallahh,sevgiyle kal..ve yoluna devam pes etme asla kaybeden kazanamayn tabi buyuk problem yoksa PES EDENLERDIR diyorum..:34:

Kampa..canim darisi sana bebislerle ugrasmak biraz guc yoruluyoruz uykusuz kaliyoruz ama tatli..bu duyguyu sende tatrsin insallah sanada 3 uz versin rabbim bak ozaman neymis..ama onlari kokladinmi inan bana ne yorgunlik nede uykusuzluk umrumda deyil tabiki cok sukur..insan olgun yasta oldumu cabuk yoruluyon valla..olsun canlari sag olsunda saglicakla buyutelimde insallahh ..benim esim calistigi icin gunduz tabiki zor oluyor yanliz basima kaliyorum kizlarimla..ama aksamlari yardimcim esim birini esim doyururken birinide ben doyuruyorum..sutumu veremedim cunki gelmedi ..benim sut gelsede tutamadilar kizlarim..o yuzden mamayla besliyoruz simdilik..kizlarimin agirligi biri birinde daha once gelisiyor ama oburununde gelisimi iyi diyorlar dr lar cok sukur..ikizlerde biri birinden farkli oluyor zaten kizlarimda birbirlerine benzemiyor ikiside ayri dunyadan ayri kardes gibiler:nazar::nazar:..boyle olmasida daha iyi oldu bence..benki bebek giydirmeyi ve yikamayi pek bilmezken ogrendim sirtalrini degistirirken yikarken aklim cikiyor biryerlerini inciticem diye Allah korusun..onlara bakerken esimle ben cektiyimiz okadar eziyetleri goz onune getiriyoruz gozlerimiz doluyor valla..ugras verdik okadar ve herseyin bir zamani varmis inana ban seninde oyle zamani var annesi gelicek seninde evladin vya evlatlarin..bazen agliyorum kimsm yok yanimda ..zaten annem vevat etti ablamda gelicekti gelemedi..gurbetlik zormus hel yaninda kimsen yoksa sevincimi uzuntumu kimseyle paylasanmadim sagolsun esim RABBIM ONU BASIMDAN EKSIK ETMASIN INSALLAHH..HEM anam oluyor hem babam hem esim herseyim onla paylasiyorum..dogum yaptim hic dinlenmedim..dinelmedimki..kimsem olsaydi soyle yatar uzanirdim..lohuslaigimi bile yasayamadimsaglik olsun nediyelim..neyse bu benim hikayem tabi bu duygular anlatmakla bitmez..canim insallah sende yasarsin vede diger isteyen arkadaslarimda guzel duygularinizi burdan bizlerde okuruz insallahh,sevgiyle kal..ve yoluna devam pes etme asla kaybeden kazanamayn tabi buyuk problem yoksa PES EDENLERDIR diyorum..:34:

ne güzel tarif etmissin anneligini Toana. bir an icin sanki o ikizleri hep beraber giydiriyormus gibi geldi bana. Yüce Rabbim elini o güzel ailenizin üzerinden cekmesin asla kizlarina, esine ve sana upuzun saglikli ve mutlu yasam nasip eylesin. cani gönülden tebriklerimi kabul et. Allahim insallah hepimize ikiser ücer tane nasip eyler. varsin gurbette bir basimiza olalim varsin uykusuz geceler ve gündüzler bizi bekliyor olsun yeter ki bebeklerimizino mis gibi kokusunu, ipekten tatli tenlerinin sicakligini ve melegi andiran gülümsemelerini görelim.

allahim duygusallik had safhada hemen realiteye geri dönmeli.

hepinze harika bir öglenden sonra ve aksam dilerim :)

Merhaba Huli... Ben de senin gibi bekleme sürecindeyim... Şuan lucrin kullanıyorum, ve benim de tedavi sürecim bayrama denk gelecek gibi görünüyor... Önümüzdeki hafta testlerimizi, pılımızı pırtımızı toplayıp Memorial'ın yolunu tutacak gibi görünüyoruz...

Merhabalar canım, allah yardımcımız olsun.
Benimde öyle Bayrama denk gelicek... senin doktorun kim? O hafta nöbetçi dr. olacakmış.
Nur hanım yok...:((

Sevgili Toana:
Öyle güzel anlatıyorsun ki kızlarını eşini...
Biz buralarda gurbette değiliz ama, hepimiziin dertleri sıkıntıları var. Hayatta ta bu zaten biraz hüzün biraz acı biraz mutluluk çokça sevgi dileğimiz
ha birde Bebek sahibi olmak için çırpınıyoruz.
ama senin yazdıkların burda herkese umut oluyor neşe oluyor duygu oluyor gözleri dolduruyor :1: Allah ayırmasın sizi bir ömür sağlıkla geçirin hep:16:

Back
X